- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.161
Herkese merhaba arkadaşlar. sabahtan beri ilk kez totomu koltuğuma koyma fırsatı buldumçok yorucuydu intrenette bişey buldum aşağıya koydum resmi. ben güne 2 numara ile başladım 3 numara ile devam ettim ve daha akşam olmadan 8 numaradaki hale geldim sizin ruh haliniz kaç numara bugün ??? Eki Görüntüle 639555
çok geçmiş olsun cnm rabbimoğluna şifa versinşimdi nasıl?Hayirli cumalar arkadaslarim baya kaynatmissiniz. Duygucum yemin guzel fikirmis denemek de yarar var. Sabah erkenden oglusum aglamasiyla uyandim ateslenmisti kuzum. Tum gun onun huzursuzlugu olur icimde dr gidicez birazdan sonrasinda market alisverisi yapmam gerekiyor. Yarina misafirim gelecek hazirlik yapmam lazim offfff hepsi ust uste geliyor. Bugun zorlu maraton var dua edin benim gibi olanlar ve bana. Hepinize guzel gunler ben kacar
aleyküm selam ercem nerelerdesin özlettin biraz havalar ılısın bak nasıl aklın başına gelcek aman ha ercem bırakma kendiniselamün aleyküm dostlar hayırlı cumalar olsun hepimize .herkesi çok özledim .neler konuştunuz kaç gündür çok merak ediyorum ama inanın neti açmaya değl evde oturmaya vaktim olmuyo şu sıralar .valla sohbetinizi özledimmmmm.
umarım herkesin keyfi neşesi huzuru yerindedir .ben çok şükür çok iyiyimm.ama diyet f,krinden iyice uzaklaştım doymuyorum motive olamıyorum hergün ya misafir geliyo ya beni çağırıyo birini reddetsem öbürünü yiyorum ayrıca pişmanda olmuyorum kendimi seviyorum galiba bu halimle .neyse önümüzdeki hafta daha aktif olmam lazım inşallahhhh.
herkesi öperim kendinize iyi bakın kızlar .az kalorili bool hareketli günler olsun
hayırdır aşklazım aşklazım mi diyorsun?:)))))ne güzel resmlermiş bunlarben 7 9 ve 16 numaraları karıştırırarak yaşıyorum bugun
ikisinidebeğendim mankenin ÇORAP DIŞINDAKİ KOMBİNİ DE HOŞUMA GİTTİ:)))ikisine de bayıldımmmmeğer günlük düşünüyorsan üstteki daha uygun bence, ama daha çok dışarıda özel günlerde kulanırım diyorsan da alttaki daha uygun
bende bende merak etme cep'deduygucum aldın mı bilmiyorum ama ben siyah olana bayıldım
evet 2. Süperikincisine bayıldım gerçekten çok şık
herkese merhaba arkadaşlar. Sabahtan beri ilk kez totomu koltuğuma koyma fırsatı buldumçok yorucuydu intrenette bişey buldum aşağıya koydum resmi. Ben güne 2 numara ile başladım 3 numara ile devam ettim ve daha akşam olmadan 8 numaradaki hale geldim sizin ruh haliniz kaç numara bugün ??? :dEki Görüntüle 639555
kızlar çok fena yorulmuş durumdayım, gideceğim toplantıya gidemedim, evden çıktım toplantının yapılacağı yeri bulmam 1 saatten fazla sürdü, resmen canım çıktı, sonra girdim binaya, toplantı burada değilmiş, başka yerdeymiş, dellendim resmen, zaten geç kalmışım, öbür taraf çok daha uzak, gerisin geri döndüm eve, tabi o da ayrı macera oldu. Saat 13'te çıktım evden saat 15:45'te döndüm, paso trafikteydim. Daha bir de alışveriş yapacaktım ama hiç halim yok, eşimle birlikte yarın hallederiz. Evde bir şey kalmadı, onu da ayarlayacağım artık. Akşama makarna yaparım, sabah ta milföyle sade börek yaparım olmazsa, biraz kalorili olacak ama yapacak bir şey yok. Bu arada geldim, bilgisayarı açıp baktım toplantının adresi benim gittiğim yer görünüyor. Ne biçim bir organizasyon bu yaa, delirttiler beni resmen. Bir de telefonum olmadığı için, arayamıyorum da bir yeri. Bayraklıda dolandım durdum anlayacağınız. Neyse, en azından kazasız belasız geldim eve, ona bile ramak kalmıştı ya neyse.. Sizin de kafanızı şişirdim ama yazınca azıcık yatıştım en azından.
Bu arada duyguyla spor konusunu konuştuktan sonra gaza geldim, hemen evden çıkıp spor salonuna gittim, koşu bandında 30 dk tempolu yürüdüm (harcadığım kalori 200 kcal görünüyordu), üstüne de 15 dk bisiklet bindim (110 kcal), iyiki de yapmışım, değil spor yapmak, zorunlu alışveriş bile yapamadım yorgunluktan. Bir de bina içinde toplantı salonunu aramak için epey yürüdüm ve merdiven inip çıktım. Benden haberler böyle kızlar.
enteresan bir okadar yorucu ama şahane sporla geçmiş günün
Ayy haklısın valla, yaza bir şey kalmadı :26: ben de akşam atıştırmalıklarını azaltıcam yavaş yavaş. Belki tartarak ayarlama falan yaparım. İçeceğe yüklenmek te iyi fikir. Belki kuru meyveleri yerken de yudum yudum su içersem daha çabuk kesebilir. Deneyeceğim artık.
günün güzel geçiyor desenehep 7-9-16'lı geçsin günlerin o zaman
çok geçmiş olsun cnm rabbimoğluna şifa versinşimdi nasıl?
ALLAH kolaylık versin
aleyküm selam ercem nerelerdesin özlettin biraz havalar ılısın bak nasıl aklın başına gelcek aman ha ercem bırakma kendini
hayırdır aşklazım aşklazım mi diyorsun?:)))))
ikisinidebeğendim mankenin ÇORAP DIŞINDAKİ KOMBİNİ DE HOŞUMA GİTTİ:)))
ya niye kimse benle ilgilenmiyor
haydaa valla bazenoluyor böyle şeylerr insan siniroluyor neyseeki telefon sorunun çözüldüAynen canım yaa, Allahtan sayende gaza gelip spor yaptım da, yanıma kar kaldı, sağol canım, spor konusunda senden çok etkiliniyorumDuygu, eve geldim dellenmiş durumda, ev telefonundan eşimi arayıp anlatacaktım, markete gitmediğimi de söyleyecektim, bil bakalım ne oldu, ev telefonu çalışmıyor Güler misin, ağlar mısın Bu ara iletişim konusunda problem yaşıyorum resmen, burcumla ilgili bir durum falan mı var merak ettim valla.
hadi hayırlısı o zamansaol cAnım hepimizin öyle geçsin inşallahh
diyorum valla aşk lazım diye, aşk hep lazımmm
ya benm de kaban almam lazım hazır sezon sonuyken ama bir türlü bulamadım kafama göre bişey. markafoni ve trendyol dışında alışveriş yaptıgınız internet sitesi varm ı kızlarr
saol cAnım hepimizin öyle geçsin inşallahh
diyorum valla aşk lazım diye, aşk hep lazımmm
ya benm de kaban almam lazım hazır sezon sonuyken ama bir türlü bulamadım kafama göre bişey. markafoni ve trendyol dışında alışveriş yaptıgınız internet sitesi varm ı kızlarr
Kızlarrr bebek geliiiiooooo topiğimizeee hazırlayın mendilleri halayaaa tey tey teyyy
Ne şirin bir tablo bu böyle:) Benim gidişatım şu şekilde; 3 - 5 - 6 ve 8. İnşallah en kısa zamanda 13'e geçerim:)
slmkızlargünümü toparlayımmm
sabak aç karnına 1 çay bardağı kefir
yine aç karnına az sütle şekersiz nescafe
ve aşırı tokluk oluştuğu için 11:30 kadar birşey yiyemedim
sonra 2 dilim tam buğday ekmeğine annemın yaptığı çemeni sürdüm üstüne az yağlı peynirle tost (bu birazda öğlen yemeği oldu)
ara:yaseminli yeşil çay
öğleden sonra;330 ml light ayran evde vardı içtim
araöğün: ceviz
ve akşam:1 büyük tabak yalancı işgembe çorbası 1 dilim kızarmış ekmek ile( kızlar az bulmayın bu çorba kalorili ve doyurucu çorba içeriğinde tavuk suyu ve parçaları,yumurta,un ve bol tereyağ var eeböyle olunca başka birşeyyemedim zatenistesemde yemezdim çünkü eşime dün sitem ettim insan bi tatlı getirir dedim diye tatlı getirmiş:)))
ARA ÖĞÜN :125 GR KREM KARAMEL
BU SAAT'DEN SONRA BİTKİ ÇAYI KAHVE DIŞINDA BİRŞEY YEMEM
AKTİVİTE NESLİYE SÖZ VERDİĞİM GİBİ 10,279 ADIM :)) OĞLAN UYANDI TABİ SABAHDAN'DA ADIMLARIM VARDIR HERHALDE 11 BİN OLMUŞTUR ONLARLA:)))
bu hafta fark ettim'de 3 çeşit çorba yapmışım tabi kendi yaptığım çorba hazır değil
kremalı mantar çorbası
tarhana çorbası
yalancı işgembe çorbası
çorba içince daha az yediğimi fark ettim kızlar bundan sonra çorbaya daha çokağırlık vercem.
haydaa valla bazenoluyor böyle şeylerr insan siniroluyor neyseeki telefon sorunun çözüldü
bende spor konusunda kendi kendime çok gaza getiriyorum amerikan mutfak benim buzdolabının üstünde kg resmim var ona bakınca direk spor yapıyorum zaten
hadi hayırlısı o zaman
bende sadece markafoni ve trendyoldan alırım ama A.V.M lerdebak heryerdeindirimvar kabanmış ayakkabımış ben güvenmemalşıveriş sitelerine
Kızlarrr bebek geliiiiooooo topiğimizeee hazırlayın mendilleri halayaaa tey tey teyyy
Ben Daybuyday'den de alışveriş yaptım ve memnun kaldım, tavsiye ederim. Bir de morhipo var, ona da bakabilirsin. 1v1y'de var, oraya da arada bakıyorum ama henüz alışveriş yapmadım.
Sunacım, çok sevindim canım, hayırlı olsun. Bu ay yok dedin diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum, ya da yeni belli olmuş olabilir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım , gelişmelerle ilgili haberdar et bizi olur mu. En kısa zamanda doktora gideceksindir zaten.
bugünü nasıl geçirdiğini okuduğumda snein ruh halini anca 5-6 yüzün birleşmesi ile olurduokurken ben bile yoruldum çok zor bi gün geçirmişsin, inşallah iyi dinlenir yarına daha iyi uyanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?