2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ne şirin bir tablo bu böyle:) Benim gidişatım şu şekilde; 3 - 5 - 6 ve 8. İnşallah en kısa zamanda 13'e geçerim:)

çok geçmiş olsun cnm rabbimoğluna şifa versinşimdi nasıl?
ALLAH kolaylık versin

aleyküm selam ercem nerelerdesin özlettin biraz havalar ılısın bak nasıl aklın başına gelcek aman ha ercem bırakma kendini

ne güzel resmlermiş bunlar ben 7 9 ve 16 numaraları karıştırırarak yaşıyorum bugun
hayırdır aşklazım aşklazım mi diyorsun?:)))))
ikisine de bayıldımmmm eğer günlük düşünüyorsan üstteki daha uygun bence, ama daha çok dışarıda özel günlerde kulanırım diyorsan da alttaki daha uygun
ikisinidebeğendim mankenin ÇORAP DIŞINDAKİ KOMBİNİ DE HOŞUMA GİTTİ:)))

duygucum aldın mı bilmiyorum ama ben siyah olana bayıldım
bende bende merak etme cep'de

ikincisine bayıldım gerçekten çok şık
evet 2. Süper

tabiki 1-7-16:)))

enteresan bir okadar yorucu ama şahane sporla geçmiş günün

enteresan bir okadar yorucu ama şahane sporla geçmiş günün

Aynen canım yaa, Allahtan sayende gaza gelip spor yaptım da, yanıma kar kaldı, sağol canım, spor konusunda senden çok etkiliniyorum Duygu, eve geldim dellenmiş durumda, ev telefonundan eşimi arayıp anlatacaktım, markete gitmediğimi de söyleyecektim, bil bakalım ne oldu, ev telefonu çalışmıyor Güler misin, ağlar mısın Bu ara iletişim konusunda problem yaşıyorum resmen, burcumla ilgili bir durum falan mı var merak ettim valla.

canım bak dun ogle yemegım cok zayıftı doymadım elbet. ben de doymak ıcın maydanoz yedım zaten maydonozu yerken herzaman ılık su ıcerım yemegı kolaylastırıyor hem de tok tutuyor bence sen de kuruyemıs yerken su ıc guzel olur.

günün güzel geçiyor desene hep 7-9-16'lı geçsin günlerin o zaman

saol cAnım hepimizin öyle geçsin inşallahh

diyorum valla aşk lazım diye, aşk hep lazımmm

ya benm de kaban almam lazım hazır sezon sonuyken ama bir türlü bulamadım kafama göre bişey. markafoni ve trendyol dışında alışveriş yaptıgınız internet sitesi varm ı kızlarr

slmkızlargünümü toparlayımmm

sabak aç karnına 1 çay bardağı kefir
yine aç karnına az sütle şekersiz nescafe

ve aşırı tokluk oluştuğu için 11:30 kadar birşey yiyemedim
sonra 2 dilim tam buğday ekmeğine annemın yaptığı çemeni sürdüm üstüne az yağlı peynirle tost (bu birazda öğlen yemeği oldu)
ara:yaseminli yeşil çay
öğleden sonra;330 ml light ayran evde vardı içtim

araöğün: ceviz

ve akşam:1 büyük tabak yalancı işgembe çorbası 1 dilim kızarmış ekmek ile( kızlar az bulmayın bu çorba kalorili ve doyurucu çorba içeriğinde tavuk suyu ve parçaları,yumurta,un ve bol tereyağ var eeböyle olunca başka birşeyyemedim zatenistesemde yemezdim çünkü eşime dün sitem ettim insan bi tatlı getirir dedim diye tatlı getirmiş:)))

ARA ÖĞÜN :125 GR KREM KARAMEL

BU SAAT'DEN SONRA BİTKİ ÇAYI KAHVE DIŞINDA BİRŞEY YEMEM

AKTİVİTE NESLİYE SÖZ VERDİĞİM GİBİ 10,279 ADIM :)) OĞLAN UYANDI TABİ SABAHDAN'DA ADIMLARIM VARDIR HERHALDE 11 BİN OLMUŞTUR ONLARLA:)))

bu hafta fark ettim'de 3 çeşit çorba yapmışım tabi kendi yaptığım çorba hazır değil

kremalı mantar çorbası
tarhana çorbası
yalancı işgembe çorbası

çorba içince daha az yediğimi fark ettim kızlar bundan sonra çorbaya daha çokağırlık vercem.

haydaa valla bazenoluyor böyle şeylerr insan siniroluyor neyseeki telefon sorunun çözüldü
bende spor konusunda kendi kendime çok gaza getiriyorum amerikan mutfak benim buzdolabının üstünde kg resmim var ona bakınca direk spor yapıyorum zaten

hadi hayırlısı o zaman

bende sadece markafoni ve trendyoldan alırım ama A.V.M lerdebak heryerdeindirimvar kabanmış ayakkabımış ben güvenmemalşıveriş sitelerine

Ben Daybuyday'den de alışveriş yaptım ve memnun kaldım, tavsiye ederim. Bir de morhipo var, ona da bakabilirsin. 1v1y'de var, oraya da arada bakıyorum ama henüz alışveriş yapmadım.

Kızlarrr bebek geliiiiooooo topiğimizeee hazırlayın mendilleri halayaaa tey tey teyyy

Sunacım, çok sevindim canım, hayırlı olsun. Bu ay yok dedin diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum, ya da yeni belli olmuş olabilir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, gelişmelerle ilgili haberdar et bizi olur mu. En kısa zamanda doktora gideceksindir zaten.

Ne şirin bir tablo bu böyle:) Benim gidişatım şu şekilde; 3 - 5 - 6 ve 8. İnşallah en kısa zamanda 13'e geçerim:)

bugünü nasıl geçirdiğini okuduğumda snein ruh halini anca 5-6 yüzün birleşmesi ile olurdu okurken ben bile yoruldum çok zor bi gün geçirmişsin, inşallah iyi dinlenir yarına daha iyi uyanırsın

Canım, menün güzel olmuş bence, afiyet olsun, spor da yıkılıyor Valla bugün iyi oldu, birbirimize söz verdik diye kaldırdık totoları Çorba ben de çok seviyorum, menülerimde de genelde oluyor zaten, tabi sadece çorba olmuyor ama ben de çorba içince daha az yiyorum.

pazartesi yada salı çıkacam inşalah da bu arada internetten bakaım dedm çok da bişey göremedm ama babet gördm bugun bi tane, yarın ince çorapla gidip deneyecek bakalım eğer ayagım şekil açısından kötü olmazsa alacam o babetleri çizmeler de acaip indirimde ama annem veto koydu 6 çift çizmen var yeter artk die

Kızlarrr bebek geliiiiooooo topiğimizeee hazırlayın mendilleri halayaaa tey tey teyyy

anaaaaaaaaaaaaa bebek geliyyooorrrrrrrrrrr

senin dedigin sitelere de bir bakayım bakalımm artk kaban içinde 2 hafta gezersem çarşıdaki bütün dükkanlar beni tanımış olacak

bugünü nasıl geçirdiğini okuduğumda snein ruh halini anca 5-6 yüzün birleşmesi ile olurdu okurken ben bile yoruldum çok zor bi gün geçirmişsin, inşallah iyi dinlenir yarına daha iyi uyanırsın

Aynen canım yaa, başım ağrıyor zaten, inşallah yarına birşeyim kalmaz. Bu arada yeni telefonum geldi , keyfim de biraz yerine geldi, normalde şimdiye kullanıma hazır hale getirirdim ama hiç halim yok, eşimden istedim, birazdan bakacak, hem bedenen, hem beynen yoruldum resmen.