2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben de günümü toparlayayım,

Sabah:
- 1 bardak kaynamış yarım yağlı süt
- 20 tane fındık

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 1.5 kase tarhana çorbası

Ara:
- 5 tane badem

Akşam:
- 1 tabak (büyükçe) yoğurtlu makarna

Ara:
- 1 kase patlamış mısır

Bugün kuru meyvelerimden yemedim Duygu'ya söz verdiğim gibi sporumu yaptım. Yarım saat koşu bandı, 15 dakika da bisiklet. Aralardaki ve evdeki hareketlerle toplam adım sayım 10100

Çeşmicim telefonu şarja taktık, görüntüsü çok güzel, ben beyaz renk aldım ve çok güzel duruyor, sana da tavsiye ederim beyaz

Telefondan giriyorum alinti yapmak zorr oluyor

Suna cok cok tebrik ederim ALLAH anali babali buyutur insallah sagsalim kucagina almayi nasip eder insallah bebek mevsimi bu ay amma bebek haberi aldim ALLAH isteyen herkeze nasip eder insallah suna icimden nedense kiz gecti saglikli hayirli evlat olsun en onemlisi bu

Nesli yemeklerimiz amma pisti oluyor dunku tarhana bugunku yogurtlu makarna tabi makarnayi benim ekeklerim yedi .

Neyse ben her anlamda gununu begendim tebrikler canim
Sporu boyle paslasalim yoksa dedigin gibi yayilcaz

ayy ben hala alamadım yaa, benden 2 hafta sonra telefon almaya karar verdin benden önce de aldın ben aslında daha renkli bişey istiyodum, metalik mor rengi var benm tel in mesela çok hoş duruyo ama hem alacagımız internet sitesinde yok o renkten, hem de ilerde ciddi ortamlara da girecegm komik olur die vazgeçtim. ama beyazını da bi inceleim baakım, benm aklımda gri almak vardı heepp güzel haberler al inşalahh neslicimmm

bende bugunku menumu yazaym kızlar

kahvaltı

1 dilim tam bugday ekmegi

1 parmak genişliğinde dil peyniri

1 çatal tahin helva

ara

sütlü neskafe

öğle yemegi

kepek ekmeğine salamlı sandviç

ara

az şekerli türk kahvesi

akşam yemegi

1 patlıcan üzerine 3 yk kıymalı biberli karnıyarık

3 yk pilav

1 bardak cola zero

ara

3 yk tavuk göğsi tatlısı

bugun 1 lt su ancak içmişimdir sanırım ama 1.5 lt su şişem elimin altında yatana kadar bitecekk

herkese iyi gecelerrrrr

ii akşamlar bugün ki menüm

sabah: 1 buçuk ekmek,2 zeytin,1 tk acuka,bol maydanoz,peynir,çay

ara: yarım portakal

öğle: 1 kase çorba,1 tabak kıymalı karnıbahar,3 çatal lahana turşusu,1 bardak ayran, 1 dl ekmek

ara: şekersiz çay,2 çizi,2 yulaflı bisküvi

akşam: cnm yemek istemedi bende 1 büyük armut yedim

ara: şekersiz çay, bi kase patlamış mısır

activite: jillian level 1, lessie 1 mil, 1 buçuk lt su,2 form çayı

Son düzenleme:
İyi gecele kizlar kapanis benden olacak galiba iyi uykularrrrr
Telefondan giriyorum alinti yapamadim
Duygucum Allah razi olsun canim simdi biraz iyi bogazi kotu olmus atesini dusuremedim aksama kadar acilde igne yaptilar rahatladi yeni uyudu kuzum. Gunum boyle gecti simdi menumu yazip uyku moduna gecicem,

Sabah: 2 dilim kepek ekmek, 2 dilim salam, 5 zeytin, sekersiz cay

Ara; form cayi, 1 dilim ayva

Ogle: kizimin okuluna gittim oglumu uyutup komsuma biraktim. Sonra market alisverisi derken yemegi unuttum.

Ara: 1 bardak sur , 1 cay bardagi kadar leblebi kuru uzum karisimi

Aksam: 1,5 kase tarhana corbasi 2 dilim kepek ekmegi, 1 kasik fasulye

gecmıs olsun canım. umarım oglusun daha ıyıdır. offfffffff bır de mısafır. ALLAH yardımcın olsun. kolay gelsın

cesmı ben yuruyuse cok takıldım cunku psıkolojım ıyı degıl. esımden ve herseyden bıraz uzaklasmak cok ıyı gelıyordu yazın bana. ayrıca benım gıbı hayat boyu spor yapmamıs bırı ıcın uzun yuruyusler yapmak spora alısmasını saglıyor.

erce merhaba ıyı olmana sevındım sesın cıkmıyordu maasallah hep yogunlugun varmıs demekkı. sohbetler, zıyaretler guzel olur ınsanın kafasını en ıyı dagıtan seydır bazen ben de cok ımrenıyorum buaralar ısten de esımden de cok bunaldım sıkıldım. kendımı ya tamamen kapatasım ya da ınsanlar arasında olarak dagıtasım var. ama mısafırlıklerın sıkıntısı ıste ıkramlar. ben dun aksam davetlıydım aksam yemegımı azıcık yedım bılerek. ıkramlardan da az az yemege calıstım ama yıne de zor oluyor elbet.

neslıcıgım telefonunu gule gule kullan. cok guzelmıs beyaz. ben de beyaz sevıyorum telefonda.

buarada dun acayıp aksılık olmus canım ya cok sınır bır durum hakıkaten. ama sana yaramıs. her ser de vardır bır hayr derler ya aynen oyle olmus. yurumene sebep olmus toplantı olmayınca eve geldın ve spor yapabıldın bu da ayrı bır guzellık olmus cok sevındım valla. kuruyemıs arasını da yapmamıssın. ozetle senı dune daır cok basarılı buldum canım.

sunacıgım ben sabah senın bu haberını baska topıklerde gorup sana tebrık mesajı yazdım. kızlara da haber vereyım dıyordum kı sen vermıssın ohhhhh ne guzel bır haber. ALLAH kucagına almayı nasıp etsın canım. gozun aydın canım. evet emel. bu bebıs topıgımızın 2.bebegı oldu. ben de bu hafta yakın arkadasımın haberını aldım hazıran da evlendı sımdı hamıleymıs. eylul de evlendı bır baska arkadasım o da hamıle. ben bunlardan cok erken evlendım de maasallah pek hızlı cıktı bızım kızlar.

arkadas demısken unıversıte yıllarımdakı en ıyı arkadasımla, mezun olurken tartıstık cok kırgın ayrıldık ardından da ıletısımsızlık devam ettı gecenlerde resımlerımıze baktım ve onu nekadar ozledıgımı anladım telefonunu aldım baska bır arkadasımdan. onunla ılgılı bazı tuyolu cumleler yazarak mesaj attım dırekt aramaya cekındım hem benı hatırlayacak mı merak ettım. mesajımı alınca arkadasına demıs kı bu mesajı yazan fılız demıs. ıddaya gırmısler benı aradı ve fılız sensın degıl mı dedı. okadar sıcak konustu kı sasırdım cok ozlemısız bırbırımızı. maıl adres falan verdık. hem huzun hem garıp bır mutluluktu halen etkısındeyım.

tum cevaplardan sonra herkese gunaydın dıyebılırım. gunaydın kızlar. guzel bır haftasonu gecırırsınız umarım. ben bugun ısteyım ama sakın bır gun. genellıkle boyle olur cumartesılerı.

once menumu yazayım:

ıkı dılım kepek ekmegı
yarım domates yarım satalık
4zeytın
1 kk suzme peynır ve hellım peynırı
1 bardak yarım yaglı sut

ıse gelınce bır elma. acık sekersız cay.

ara yapmadım.

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 5 kasık salata, 5 kasık pılav, 5 kasık yemek ( yemek olarak 4 catal patates, az bezelye ve 4 adet kucuk kofte olan bır sebzelı yemektı )

ara: bır portakal,bır elma.

cıkmadan once 4 adet evde kurutulmus kayısı, 2 kuru erık, 15 adet leblebı

dun ıstahım cok acıktı ya. anlamadım valla. ılk cemre dusmus bahar gelıyor bahardan mı bılmıyorum ben bahar gelırken ıstahım cok acılır ayrıca uykuya cok duserım. ıkısı bırlesınce tıpık hamıle gıbıyımdır. her yıl boyledır onun etkısı mı bılmıyorum valla ama dun oburlugum ustumdeydı.

eve gıderken, servısten erken ındım kendımı suclu hıssettım eve 1 saat yurudum esımle.

aksam arkadasa gıdecegımız ıcın aksam yemegımı az yedım. 4 adet yaprak sarması yedım, bır kucuk domates, 4 catal peynır, 2 kasık yogurt. peynır kendı yaptıgım peynır. ohhhhh harıka bır tat valla. bundan sonra marketten kolay kolay peynır almam. yogurt da kendı yaptıgım yogurt. ev yogurdunu yıyemıyorum ıcındekı o pütür pütür parcalar benı huylandırır oyuzden alısmak ıcın yaprak sarmayı ıcıne daldırıp daldırıp yedım. yogurt da cok guzel olmus dıyor esım. ben cok ıyı anlamadım cunku tadını hıssetmeden yemege calıstım tıksınmemek ıcın.

bebek kırklamaya gıttık. oyle denılıyormus yenı ogrendım.

mısafırlıkte: 3 bardak acık sekersız cay, 4 adet kısır kofte, 5-6 yaprak marul, ıslak kekten 2 catal.

aksam 11 e dogru geldık gelırken merıvenler ve yuruyus derken yarım saatlık bır hareketım oldu. bugun esımın musterı ıle toplantısı var kıyafetlerı ayarladım utulenen seylerı yerlestırdım ve uyudum.

dunya kadar utu var. ohhhhh hepsı yapılmıs. evde tertemız. pazar gunu gezeyım ben. havalar soguk ama olsun. amcamın oglu var burda. agır bır amelıyat oldu onu zıyarete gıdelım esımle. yuruyerek gıdıp gelırız en az 2saat eder ohhhhhhh

evet duygu son 3 ayımız var çok sıkı asılalım hep birlikte canım
kızkardeşimin düğünü 26 mayısta,az bir zaman kaldı ,ben kayınvalidekii yemekleri atlattım o hafta ve yarım kilo verdimmm76 oldumm yemiş olsaydımmveremiyecektimm
şu yemin işinii bende deniycem ahanda etsemmi şimcikk
ya bozarsam yeminimi diyede korkuyorumm