- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.181
lala hayırdır bi sorunun yoktur inşallah arkadaşım. ben ilk kez görüyorum mesajını. yardım etmemizi istediğin bi konu varsa burda herkes yapar bunu. istersen sorununu dile getir veya topiğin kurucusu pomom ile de iletişime geçebilrisin.ya niye kimse benle ilgilenmiyor
Aynen canım yaa, başım ağrıyor zaten, inşallah yarına birşeyim kalmaz. Bu arada yeni telefonum geldi, keyfim de biraz yerine geldi, normalde şimdiye kullanıma hazır hale getirirdim ama hiç halim yok, eşimden istedim, birazdan bakacak, hem bedenen, hem beynen yoruldum resmen.
Kızlar ben de günümü toparlayayım,
Sabah:
- 1 bardak kaynamış yarım yağlı süt
- 20 tane fındık
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğle:
- 1.5 kase tarhana çorbası
Ara:
- 5 tane badem
Akşam:
- 1 tabak (büyükçe) yoğurtlu makarna
Ara:
- 1 kase patlamış mısır
Bugün kuru meyvelerimden yemedimDuygu'ya söz verdiğim gibi sporumu yaptım. Yarım saat koşu bandı, 15 dakika da bisiklet. Aralardaki ve evdeki hareketlerle toplam adım sayım 10100
Çeşmicim telefonu şarja taktık, görüntüsü çok güzel, ben beyaz renk aldım ve çok güzel duruyor, sana da tavsiye ederim beyaz
Kızlar bu arada telefonum bugün geliyor bir aksilik olmazsa, kargodaymış, ben işyerinde olmayacağım için eşim teslim alacak, haftasonu kurcalarım artık:))
Hayirli cumalar arkadaslarim baya kaynatmissiniz. Duygucum yemin guzel fikirmis denemek de yarar var. Sabah erkenden oglusum aglamasiyla uyandim ateslenmisti kuzum. Tum gun onun huzursuzlugu olur icimde dr gidicez birazdan sonrasinda market alisverisi yapmam gerekiyor. Yarina misafirim gelecek hazirlik yapmam lazim offfff hepsi ust uste geliyor. Bugun zorlu maraton var dua edin benim gibi olanlar ve bana. Hepinize guzel gunler ben kacar
rica ederim canımm, dünden beri 20 den fazla izlemişimdir kesin, face te de paylaşan paylaşana zaten, ilk ben paylaştım tabiki deeama çok yaratıcı çok mukemmel olmuş yaa zaten kerem tunçeri aşığıyım, her geçen gün artıyor o adama olan aşkım ya, böyle mukemmel bir adam yok mu gerçek hayatta
canım sen yürüyüşe çok takıldın da imkanlar el vermiyor, sonuçta eşin de haklı tenha bi yerdeyseniz kendini riske atmaya değmezki, tak kulagına muzigi çevir bisikletini, sonuçta yürüyüş de hayal kurarken güzel deil mi, aynısını bisikletle de yapabilirsin bencebizim buralarda her yer bina ben yürüdügüm zaman hep denizi hayal ederm, deniz kokusu gelir bile burnuma bazen sen de böyle büyükada gibi bi yerde bisiklet sürdügünü hayal eti kulagında da muzik ohh, valla canım istedi şuan
ben hala sipariş veremedim, inşalah haftasonu artkne kararsızım ben arkadaş yaa
selamün aleyküm dostlar hayırlı cumalar olsun hepimize .herkesi çok özledim .neler konuştunuz kaç gündür çok merak ediyorum ama inanın neti açmaya değl evde oturmaya vaktim olmuyo şu sıralar .valla sohbetinizi özledimmmmm.
umarım herkesin keyfi neşesi huzuru yerindedir .ben çok şükür çok iyiyimm.ama diyet f,krinden iyice uzaklaştım doymuyorum motive olamıyorum hergün ya misafir geliyo ya beni çağırıyo birini reddetsem öbürünü yiyorum ayrıca pişmanda olmuyorum kendimi seviyorum galiba bu halimle .neyse önümüzdeki hafta daha aktif olmam lazım inşallahhhh.
herkesi öperim kendinize iyi bakın kızlar .az kalorili bool hareketli günler olsun
Ne şirin bir tablo bu böyle:) Benim gidişatım şu şekilde; 3 - 5 - 6 ve 8. İnşallah en kısa zamanda 13'e geçerim:)
ya niye kimse benle ilgilenmiyor
ne oldu canım hayırdır
kızne yanlış anlıcam valla ben gereken tüm tetkitleri yaptırdım yediklerimde böyle bu hafta görcez geçen hafta bildirim yapmadımama beni asıl yakan hafta sonları nesli biz herhafta biryere çıkarızz geçen hafta gümüldüre gittik dönüşde güzelbakçe tarafında kendin pişir kendi ye yaptık deyim yerindeyse patlayasaya kadar yedim çünkü eti alıyorsun yani o kadar para veriyorsa bırakmak olmaz birde yediğimiz mekanda bize tatlı ikram ettiler böyle güveç tabağında fırınlanmıştahinli üstüne fıstıklıcevizli birşey ilkkez yedim yani yicek yerim yoktu ama o kadar lezzetliydiki bırakmadım yedim hepsini yani bide bizim aileb bi iştahlı kayınvalide görümce enişte yeğen hele kocamm yani onların yiyiş şeklibileiştah açar neyse kısacası beni hafta sonları yakıyor sanırım. Onlaraönlem almam lazım azaltmam lazım dedimya son 3 aya daha disiplinli gircem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?