2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bende aranıza katılayım dedim ama hiç kimse den kabul görmedim galiba

cnm öle deme burda herkes çok ilgili bende yeniyim burda hiç yabancılık çekmiyosun inan ki yazın aralarda kalmıştır yıoksa yazarlar san cvp
gel cnm zaten hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz bekle muhakkak sana cvp verecekler

kıyamamkuzuyaa yaa umrum bugün iyidirr aman çocuklarımız hasta olmasın illede olcaksada ayakda atlatsınlarr benim en hasas noktom ooğlum hasta oldumu aşırı mutsuz keyifsiz oluyorum tekrar çok geçmiş olsun

ben elbısede dantel cok sevıyorum. sıyah renk cok severım zaten. usttekının rengını de begenemedım zaten tarzı guzel olsa bıle. oyuzden kesınlıkle sıyah olan dıyorum.
renkleri vardı ama vizon rengim yoktu ondan o rengi seçtim vizon rengini çok yakıştırırım kendime
aa estafurullah ne kabul etmemesi gel canım sende gel anlat bize kendini varsa hikayeni

cnm aman ver bak biliyorsun görümcem evlencekdiye çok heves ettim sonuç hüsran kyafet bile yakışmadı çok pişman oldum aylar öncesinden belliydi hemde sende sıkıtut 6 kg bile versen 40bedensin düşün
cnm ben şahsen birşeye yemin edersemyemini tutarım sen kendinegüveniyorsan yeminet ki şöyle düşüncen hep veririm bu örneği kendini ramazanda oruç tuttuğunudüşün canın tatlı istiyor öğlen yermisin yemezsinöyle düşün valla video muşfotografmış bunlar kalıcı oluyor o resimlere mutlu olarak bakmak istiyorsan asıl cnm ben inanıyorum eğer gerçekden istersen yaparsın

sağol cnmmm çok mutluyuz valla inşallah sağlıklı almak nasip olur kucağıma salı doktora gidecem bakalımmm

ben yazdıgınızı okudum bel agrısından bahsettınız ama spor yapmadan kılo vermenız gerektıgı gıbı bır durumda varmıs doktor demıs dıye hatırlıyorum. ısteydım cok yogundum cevap veremedım. kendınızı tanıtır mısınız once ? konusalım tanısalım ona gore tavsıyeler verebılelım.

Duygu hatırlıyorum o günleriii,sende çok üzülmüştün aynısını yaşamamalıyım o kadar korkuyorumm düğün günüü geldiğinde halenn 76 olmaktann ,
birde sadece 1 kardeşim var başka yok ve oyüzden o düğünde güzel olmak istiyorumm ben
hayel ediyorum düğün gelmiş ve ben halen şişko kalbim sıkışıyor resmen

sana yazdıktan sonra cumaya kadar diyetimin dışında birşey yemicem diye yemin ettim,faydasıda oldu
sabah patatesli mücver yaptım fırında,piştikten sonra 1 karde olsa mulaka yerdim hemen yeminimm aklıma geldi ve yemedim

şuan 4 parça kalmışş öylece duruyor tezgahta,şimdi yeminliyim ya evdekilere poğaça mayaladım kızlara onu yapıyorum eşimede tavuk ciğerini soğanla kavurup lavaş ekmeklerin arasına soğan salatasıyla saracağım yanında çayy
kemdimede yoğurtlu ıspanak yeminlii olmasam yerdim bakk
cuma günüü göreceğiz işe yaradımı diye

Sağol canım, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah Çok sevdim telefonumu, kurcalıyorum yavaş yavaş:)

Hiç sorma canım, üst üste olur zaten aksilikler. Ama yanlış anlamışsın sen, o şerden öyle bir hayır çıkmadı, ben evden çıkmadan yürümüştüm zaten Duyguyla yazışmıştık, sonra gittim spor salonunda yürüdüm, bisiklete bindim, sonra çıktım evden. İşte aksilikler ondan sonra oldu, Allah'tan evden çıkmadan sporumu yapmışım, döndüğümde enkaz durumundaydım

Çok şükür, bugün gayet iyiyim. Sabah kahvaltıyı dışarda yaptık, biraz mecburiyetten, evde ekmek, peynir falan kalmamıştı. Kahvaltıda kocaman patatesli börek yedim, ama kullandıkları yağdan mıdır bilmem sonrasında midem yandı resmen. Bir de simit aldık marketten çıkmadan, öğle yemeğini de simit, peynir, salça ve zeytinle yaptık. Sonra Balıkesir'den bir arkadaşımız gelmiş İzmir'e, aradı, onunla buluştuk, 1 kahve ve 1 parça da bitter çikolata yedim. Buraya kadar miktar olarak çok olduğunun ve karbonhidrat ağırlıklı olduğunun farkındayım ama eve dönünce hemen eşofmanımı giyip çıktım ve salona gittim, 35 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş ve arada koşu, 20 dakika bisiklet ve birkaç dakika da kürek yaptım Asıl keyfim oradan geliyor yani. Benim vücudum sporu kesinlikle seviyor. Ayrıca tartıda da hemen farkediyor İnşallah pazartesi günü kurtulmuş olacağım şu 68'li rakamlardan, çok sıkıldım ve çok gaza geldim çooookkkk.
Akşam yemeğine eşim et yapıyor, yanına da kaşık salata, üstüne de meyve yemeyi planlıyorum. Hem markette yürüdüğüm, hem spor yaptığım için adım sayım şu anda 11500 Herkes yaptığı sporu yazsın ki gaza gelelim kızlar

Vericez karabiberim bu kiloları, yaza fit gireceğiz inşallah. Sen çok azimlisin ve spor da yapıyorsun, kesinlikle çabalarının sonucunu alacağını düşünüyorum.

cesmı canım sıkılıyor yaaaaaaa. offfff bana bıraz enerjı yollasana

Oyyy kıyamam ben sana, sıradan bir sıkıntıdır ve yeni bir durum yoktur inşallah. Ben de enerji yolluyorum sana canım, ayrıca da mıncırayım seni biraz evet evet mıncırayım , ne yapayım senin suçun, bu kadar sevimli olmayaydın bana ne

Valla cok psmanim aylar oncesinden biliyoRdum hemde bak tek kardesinmis resimlerde iyi hatira birakmak istiyorsan kacamak yapma ve spora agirlik ver deyim yerindeyse asiri yuklen kendine yoksa benim gibi cok pisman olursun

Yediklerini begenmesemde sporub cok begendim masallah arkadasima ben tum gun yattim:))))

Kizlar, telefondan giriyorum, kurcalama islerim devam ediyor:)
Duygucum inan yediklerimi ben de begenmedim, haklisin. Ama spor sayesinde olumsuz etkileri gitmistir biraz sanirim.
Bu arada pazartesi 67'li bir rakam gorursem fotoğraf cekip koyacagim.

telefonun hayırlı olsun nesli ben bilgisayardan girerken zorlanıyorum internete, telefondan girip interneti kullananlara çok şaşırıyorum doğrusu gerçi burda sorun bende ve sizin zayıflama konusundaki azminizi ben interneti daha aktif kullanabilme azmime örnek alıyorum

kızlar ii akşamlar bu aralar gelip sizinle muhabbet edemiyorum biraz yoğunum
pazartesiden sonra inş yazışırım sizlerle
bugün ki menümü yazayım hemen

sabah: 1 buçuk ekmek fazla istemedi cnm,kk peynir,maydanoz,1 tk çokokrem,çay

ara: şekersiz nescafe

öğle: 1 kase çorba, 1 tabak pırasa, salata, ayran,1 dlm ekmek

ara: eşimle dışarı çıktık yürüyüş yaptık acıktı kendisi çiğ köfte istedi tabii bende dayanamadım 1 acılı dürüm çiğ köfte, 1 ayran içtim

akşam : arada çiğ köfte kaçırınca akşama dengelemeye çalıştım 1 kase çorba, bi kase köy yoğurdu

ara: çay, 3 hoşbeş

activite: jillian level 1, eşimle yürüyüş,2 lt su, 2 form çayı

Sagol canim. Valla cepten yazmak zor aslinda ama alisiyorum yavas yavas. Ben bilgisayarla cok ugrastigim icin cabuk adapte oluyorum. Sen de bolca pratik yap, internet kullanma canavari olursun:))

Slm kizlar nasilsiniz ? Benim yogun gecti hem gunduz hemde aksam misafirim vardi. Biraz onca gittiler bende ayagimi uzattim gecmisi okudum.
Neslicim telefonun hayirli olsun guzel secim yapmissin kullanmasi cok rahat ve ozellikleri de gayet iyi.

Ben de yemin etmek istiyorum da ne desem diye dusunuyorum. Duygucum fikirlerini cok begendim. Canim baska varsa paylas bizimle yazdiklarini uygulamaya calisicam. ben boga burcuyum verdigim sozu tutarim kafama koydugumu da yaparim ama bu kilo isini sonuclandiramadim bir turlu. Ama olacak insallah

Bugun sabah: 1 yumurta, 5 yesil zeytin, 1 dilim ekmek, sekersiz cay

Ogle : 4 kasik patates salatasi, 1 tane ev kurabiyesi, sekersiz cay

Aksam: 1 kepce corba, 3 kasik pilav, 4 kasik sebzeli tavuk, salata

Ara: sekersiz cay 1,5 lt su
Spor yapamadim ama surekli ayaktaydim.

Herkese bol gunesli aydinlik hayirli pazarlar hersey gonlunuzce olsun.

Ben dün şöyle bir yöntem buldumm canlarım,
KKda gezerken yemek sitesinde kadınlar 1 haftalık ,yemek listelerini yazıpp,o yemekleri yapmaya çalışıyordu ve hergün ne yapcam derdi kalmıyordu.
Bende onlara özenip 1 hafta liste hazırlamıştım gerçektende çok rahatlık olmuştu evdeki malzemeler de kullanılmış oldu
Bide herzaman aynı yemekleri yapmaktan bıkkınlık gelir bana ,isterimkii değişik tariflerde deniyeyim ama listeye bakmadan ne kadar kullanılmış öğrenmeden yapamamm illaki bakmamm lazım o yüzden üşenir bildiğim yemeklerin dışıda yemek yapmaya kalkışmazdım.
Dün akşam dedim 1 haftalık yine hazırlıyayımm anam oda ne ben 1 haftalık hazırlayacağıma 1 aylık hazırlamışımm
Yanii 1ay listeye uyarsam kafadan rahatım
Bugün eşim evde yok mesela o yüzden basit bir yemek yapabilirim menüm,
-Etsiz çiğ köfte
-marul salatası
-tencerede fincan kek kızlarıma,

kendimede birşeyler bulurumm kesinlikle yemeyi düşünmüyorum çünküm