- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.201
Bende aranıza katılayım dedim ama hiç kimse den kabul görmedim galiba
kıyamamkuzuyaa yaa umrum bugün iyidirr aman çocuklarımız hasta olmasın illede olcaksada ayakda atlatsınlarr benim en hasas noktom ooğlum hasta oldumu aşırı mutsuz keyifsiz oluyorum tekrar çok geçmiş olsunİyi gecele kizlar kapanis benden olacak galiba iyi uykularrrrr
Telefondan giriyorum alinti yapamadim
Duygucum Allah razi olsun canim simdi biraz iyi bogazi kotu olmus atesini dusuremedim aksama kadar acilde igne yaptilar rahatladi yeni uyudu kuzum. Gunum boyle gecti simdi menumu yazip uyku moduna gecicem,
Sabah: 2 dilim kepek ekmek, 2 dilim salam, 5 zeytin, sekersiz cay
Ara; form cayi, 1 dilim ayva
Ogle: kizimin okuluna gittim oglumu uyutup komsuma biraktim. Sonra market alisverisi derken yemegi unuttum.
Ara: 1 bardak sur , 1 cay bardagi kadar leblebi kuru uzum karisimi
Aksam: 1,5 kase tarhana corbasi 2 dilim kepek ekmegi, 1 kasik fasulye
renkleri vardı ama vizon rengim yoktu ondan o rengi seçtim vizon rengini çok yakıştırırım kendimeben elbısede dantel cok sevıyorum. sıyah renk cok severım zaten. usttekının rengını de begenemedım zaten tarzı guzel olsa bıle. oyuzden kesınlıkle sıyah olan dıyorum.
aa estafurullah ne kabul etmemesi gel canım sende gel anlat bize kendini varsa hikayeniBende aranıza katılayım dedim ama hiç kimse den kabul görmedim galiba
evet duygu son 3 ayımız var çok sıkı asılalım hep birlikte canım
kızkardeşimin düğünü 26 mayısta,az bir zaman kaldı ,ben kayınvalidekii yemekleri atlattım o hafta ve yarım kilo verdimmm76 oldumm yemiş olsaydımmveremiyecektimm
şu yemin işinii bende deniycem ahanda etsemmi şimcikk
ya bozarsam yeminimi diyede korkuyorumm
Telefondan giriyorum alinti yapmak zorr oluyor
Suna cok cok tebrik ederim ALLAH anali babali buyutur insallah sagsalim kucagina almayi nasip eder insallah bebek mevsimi bu ay amma bebek haberi aldim ALLAH isteyen herkeze nasip eder insallah suna icimden nedense kiz gecti saglikli hayirli evlat olsun en onemlisi bu
Bende aranıza katılayım dedim ama hiç kimse den kabul görmedim galiba
kıyamamkuzuyaa yaa umrum bugün iyidirr aman çocuklarımız hasta olmasın illede olcaksada ayakda atlatsınlarr benim en hasas noktom ooğlum hasta oldumu aşırı mutsuz keyifsiz oluyorum tekrar çok geçmiş olsun
renkleri vardı ama vizon rengim yoktu ondan o rengi seçtim vizon rengini çok yakıştırırım kendime
aa estafurullah ne kabul etmemesi gel canım sende gel anlat bize kendini varsa hikayeni
cnm aman ver bak biliyorsun görümcem evlencekdiye çok heves ettim sonuç hüsran kyafet bile yakışmadı çok pişman oldum aylar öncesinden belliydi hemde sende sıkıtut 6 kg bile versen 40bedensin düşün
cnm ben şahsen birşeye yemin edersemyemini tutarım sen kendinegüveniyorsan yeminet ki şöyle düşüncen hep veririm bu örneği kendini ramazanda oruç tuttuğunudüşün canın tatlı istiyor öğlen yermisin yemezsinöyle düşün valla video muşfotografmış bunlar kalıcı oluyor o resimlere mutlu olarak bakmak istiyorsan asıl cnm ben inanıyorum eğer gerçekden istersen yaparsın
neslıcıgım telefonunu gule gule kullan. cok guzelmıs beyaz. ben de beyaz sevıyorum telefonda.
buarada dun acayıp aksılık olmus canım ya cok sınır bır durum hakıkaten. ama sana yaramıs. her ser de vardır bır hayr derler ya aynen oyle olmus. yurumene sebep olmus toplantı olmayınca eve geldın ve spor yapabıldın bu da ayrı bır guzellık olmus cok sevındım valla. kuruyemıs arasını da yapmamıssın. ozetle senı dune daır cok basarılı buldum canım.
evet duygu son 3 ayımız var çok sıkı asılalım hep birlikte canım
kızkardeşimin düğünü 26 mayısta,az bir zaman kaldı ,ben kayınvalidekii yemekleri atlattım o hafta ve yarım kilo verdimmm76 oldumm yemiş olsaydımmveremiyecektimm
şu yemin işinii bende deniycem ahanda etsemmi şimcikk
ya bozarsam yeminimi diyede korkuyorumm
cesmı canım sıkılıyor yaaaaaaa. offfff bana bıraz enerjı yollasana
Valla cok psmanim aylar oncesinden biliyoRdum hemde bak tek kardesinmis resimlerde iyi hatira birakmak istiyorsan kacamak yapma ve spora agirlik ver deyim yerindeyse asiri yuklen kendine yoksa benim gibi cok pisman olursunDuygu hatırlıyorum o günleriii,sende çok üzülmüştün aynısını yaşamamalıyım o kadar korkuyorumm düğün günüü geldiğinde halenn 76 olmaktann ,
birde sadece 1 kardeşim var başka yok ve oyüzden o düğünde güzel olmak istiyorumm ben
hayel ediyorum düğün gelmiş ve ben halen şişko kalbim sıkışıyor resmen
sana yazdıktan sonra cumaya kadar diyetimin dışında birşey yemicem diye yemin ettim,faydasıda oldu
sabah patatesli mücver yaptım fırında,piştikten sonra 1 karde olsa mulaka yerdim hemen yeminimm aklıma geldi ve yemedim
şuan 4 parça kalmışş öylece duruyor tezgahta,şimdi yeminliyim ya evdekilere poğaça mayaladım kızlara onu yapıyorum eşimede tavuk ciğerini soğanla kavurup lavaş ekmeklerin arasına soğan salatasıyla saracağım yanında çayy
kemdimede yoğurtlu ıspanak yeminlii olmasam yerdim bakk
cuma günüü göreceğiz işe yaradımı diye
Sağol canım, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahÇok sevdim telefonumu, kurcalıyorum yavaş yavaş:)
Hiç sorma canım, üst üste olur zaten aksilikler. Ama yanlış anlamışsın sen, o şerden öyle bir hayır çıkmadı, ben evden çıkmadan yürümüştüm zatenDuyguyla yazışmıştık, sonra gittim spor salonunda yürüdüm, bisiklete bindim, sonra çıktım evden. İşte aksilikler ondan sonra oldu, Allah'tan evden çıkmadan sporumu yapmışım, döndüğümde enkaz durumundaydım
Çok şükür, bugün gayet iyiyim. Sabah kahvaltıyı dışarda yaptık, biraz mecburiyetten, evde ekmek, peynir falan kalmamıştı. Kahvaltıda kocaman patatesli börek yedim, ama kullandıkları yağdan mıdır bilmem sonrasında midem yandı resmen. Bir de simit aldık marketten çıkmadan, öğle yemeğini de simit, peynir, salça ve zeytinle yaptık. Sonra Balıkesir'den bir arkadaşımız gelmiş İzmir'e, aradı, onunla buluştuk, 1 kahve ve 1 parça da bitter çikolata yedim. Buraya kadar miktar olarak çok olduğunun ve karbonhidrat ağırlıklı olduğunun farkındayım ama eve dönünce hemen eşofmanımı giyip çıktım ve salona gittim, 35 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş ve arada koşu, 20 dakika bisiklet ve birkaç dakika da kürek yaptımAsıl keyfim oradan geliyor yani. Benim vücudum sporu kesinlikle seviyor. Ayrıca tartıda da hemen farkediyor İnşallah pazartesi günü kurtulmuş olacağım şu 68'li rakamlardan, çok sıkıldım ve çok gaza geldim çooookkkk.
Akşam yemeğine eşim et yapıyor, yanına da kaşık salata, üstüne de meyve yemeyi planlıyorum. Hem markette yürüdüğüm, hem spor yaptığım için adım sayım şu anda 11500Herkes yaptığı sporu yazsın ki gaza gelelim kızlar
sağol cnmmm çok mutluyuz valla inşallah sağlıklı almak nasip olur kucağıma salı doktora gidecem bakalımmm
Kizlar, telefondan giriyorum, kurcalama islerim devam ediyor:)
Duygucum inan yediklerimi ben de begenmedim, haklisin. Ama spor sayesinde olumsuz etkileri gitmistir biraz sanirim.
Bu arada pazartesi 67'li bir rakam gorursem fotoğraf cekip koyacagim.
telefonun hayırlı olsun nesliben bilgisayardan girerken zorlanıyorum internete, telefondan girip interneti kullananlara çok şaşırıyorum doğrusu gerçi burda sorun bende ve sizin zayıflama konusundaki azminizi ben interneti daha aktif kullanabilme azmime örnek alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?