2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Unutmadan yazayım ,hergün aynı yemek hiç yazmamışım,hergün farklı bir yemek yapılacak,
Polonyaya gittiğimizde hiç yemek çeşiti bilmezdim ,bilmezdim derken sadece annemdem ne öğrendiysem oydu,
3 yıl orda kaldım,bize büyük elçinin eşi,ateşe eşleri ,yani büyük elçilikte çalışan herkez mutlaka gelecekti yemeğe,
Ben hiç birşey bilmiyorumm nasıl ağarlayacağım deyip bunalıma girmiştim,çünkü çok güzel ağırlamam lazımdıı
oyyyyyy aylarım geçtii internette yemek sitelerinde ,her siteyi inceliyor,nerde nasıl tarif var öğrenmeye çalışıyordum
Büyük elçinin eşi diyette salata çok yermiş çeşit çeşit salata yapmak lazımdı,bütün salataları incelerdimm,eee anamızdan sadece marul salatası ,domates salatası öğrenmişiz
Pomo sen bilirsin adananın yemek düzeninii,bilmeyiz biz öyle önden çorba,arkadan ana yemek,sonra pilavv,
ne yaparsan getir sofraya hepsinii koy tabaklara yee kaşığı daldır misali,
Hatta bu yemek meselesi yüzünden polonyaya bile gitmicektimde kayınvalide ikna etti beniikızım koca oralara yanlız gönderilirmii ,yaparsın gelenlere birşeyler
Ne bilim şu internette ne harika yemek çeşitleri varmış,9 yıl boyunca ne kadar zorlanmıştım ,hiç yemek yapmayı öğrenmeden evlenirsen sonra anne nasıl yapacam diye ararsan böyle olur işte
Şimdikii evlenecek kızlar çok şanslı bizden,eğer evinde internetin varsa aç yemek istesi ne yemekler varr ,bir gün olmazsa diğer gün güzel olurr
Dur ben nerden nereye geldim yavvv konuyu dağıtmadan
Konuya gelecek olursak,5 tane defter doldurmuşum,her yemeyi,pastayı,çorbayı,salatayı,böreği yazmışım yanii
Yaptıklarımda oldu aralarından ,beşemal sosları,ozamaan öğrenmiştim anam kek bile yapmamıştıkii bize çalıştığı için
Hergün bir yemek yapar farklı tabiki belkii herkezin bildiği ama benim hiç bilmediğim çok basit yemekler olabilir,havucu rendeleyip pişir yoğurtla ye bunu bile inanın internetten öğrendimm.Eşim karıcım sen erkeğin kalbine giden yolu buldun derdi,akşamları işten gelirken ne yemek yaptığını söyleme evde göreyim akşamı aç beklemek güzel oluyor derdi,
Belkii hepinizin bildiği ama benim bilmediğim yemekler bizi nasıl da mutlu ediyordu,hergün ne yapacam derdi yok,aç bilgisayarı bul tarif yap
Neyse dün o defterlerim çok işime yaradı çokkkk
1 aylık listemi hazırladım,1 ay rahatım artık

herkese iyi pazarlar
bugün bol kalori yakılan gün olsun
yarında bol ------ li bi haftaya merhaba diyelim inş

mrb kızlar bende 9 ay boyunca yediklerimi size yazacam malum kilo almak istemiyorum kimseye kötü örnek olmayım diyede listeye hamilelik listem diye yazacam....gerçi çok kaçırmamaya çalışacam çünkü şu an 61.5 kiloyum sizinle düğünde 55 tim biliosunuz ama düğünden sonra koruyamadım ve kilo aldım rahatı bulunca neyse önemli olan şuan ilk 3 ay kilo almamak gerkmiş ki versen bile iyi olurmuş bu dönem ilk 3 ayın sonunda 58 olursam ondan sonrada dikkatli beslenerek 10 kl almayı düşünüyorum 68 olarak giderim doğuma.....şimdi demeyin niye burda yapıon perhizini diye tanımadığım topiklere gitmek istemedim hemde bebişimin büyümesini beraber izleriz... bana söyleyecekleriniz olabilir tavsiyeleriniz neyse bugünkü menümü yazayım

sabah: öğlen 1 gibi yaptım
1 kb peynir
4 tane siyah zeytin
maydanoz
2 dilim kaşar
3 tane haşlanmış sosis
1 çatal tereyağı ve reçel
ekmeksiz yaptım kahvaltımı
2 bardak

ara 1 elma

akşam 1 tabak pirinç çorbası
1 tabak haşlanmış karnıbahar yoğurtlu
2 dilim çavdarlı ekmek
1 yeşil soğan ve maydanoz

ara 3 bardak çay : çaya yok diyemiyorum

gecede 1 nar yiyecem

yatarkende 1 bardak süt

cnm öncelikle hamileliğin hayırlı ve sonuna kadar sağlıklı sorunsuz olsuninş
darısı BANA VE TÜM İSTEYENLEREEEEEEEEE OLSUNNNN:26:
yani hamiş halinlede bile dikkat ediyorsun helal olsun ben pek anlmam hamilelikte beslenmeden ama
sen kendini nasıl hissediyosan öle yap

Merhaba kızlar, herkesin haftasonu güzel geçmiştir umarım, biz bugün evdeydik, eşim rahatsızdı, onunla ilgilendim biraz. Üşütmüş galiba biraz. Şimdi daha iyi ama erkekleri bilirsiniz hasta olunca nasıl olurlar
Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür umarım, inşallah yarın 67'li bir rakam göreceğim, hatta fotoğraf çekip koyacağım Bu arada yarın öğleden sonra jinekoloji randevum var, medical park'tan aldım randevuyu, inşallah memnun kalırım da rutin kontrollerim için nereye gideyim sorunu ortadan kalkar.
Yarın bol ----'li bir tablo görmek ümidiyle, hepinize iyi geceler diliyorum kızlar

merhaba cnm eşine geçmiş olsun evet erkekler hemen mızmız olurlar
inş cnm ya yarın bari -- ler olsunda biraz moral olsun hepimize bende 7 leri görsem ne mutlu bana
rutin kontrolunde inş olumlu geçer sana da ii gecelerrrrrrrr

herkese ii akşamlarrr

bu haftanın son menüsünü yazayım bari

sabah: 1 dlm ekmek, maydanoz, peynir, 4 zeytin, 1 tk çokokrem,çay

öğle: bi kase çorba, 1 küçük tabak fırında sebzeli tavuk, 4 kş. erişte, ayran

ara: çay, avucumdan biraz daha az fındık, 4 kuru kayısı

akşam: gene çorba, 5 kş. pırasa, 3 kş. erişte, ayran

ara: çay, 4 fındık, soda

activite: jillian level 1, lessie 2 mil, 2 lt su, 2 form çayı

Gunaydinn topigimizin guzel ve ozel bayanlariii herkese guzel bir hafta dilerim. Bildirmimi yapiyorum.

Baslangic: 108

Gecen hafta: 104,3

Bu hafta: 103,5

Toplam giden: 800 gr

Ben bu hafta eksiyi gordum insallah sizde de guZel haberler vardir.Gorusmek uzere kizlarrrr

günaydın tartıldım ve sonuççççç

başlangıç: 85.800

geçen hafta: 80.700

bu hafta: 79.900

giden: 800

toplam giden :5.900
kilo az az veriyorum ama olsun insanı mutlu ediyo şükür 7 lileri gördüm

pomocumm çok teşekkür ettim resim paylaşmışsın ,elbiselerin çokk hoş ,yine şıkk ve güzelsinn

sagol canım. sen de cok guzelsın bır gorsen bır ınansan buna. hersey daha kolay olacak ınan. hem ben hep dıyorum resımlerı senın ıcın eklıyorum daha cok. cunku senın kendıne guvenmenı cok ıstıyorum baka 100 kıloyum ben bıle kendımı begenıyorum evet daha ıyısı olsun dıye ugrasıyorum ugrasıyoruz ama ugrasırken de kendımızle barısık olmalıyız oyuzden bunu hısset, ben de gor dıye eklıyorum

cemrem senı cok takdır edıyorum kesınlıkle. duzenlı spor yapan tek kısı sensın ve kesınlıkle bırıncı olmanı beklıyorum yıne. cunku hakkın gercekten.

ben artık pazar gununden yapmıyorum hem benı cok bunaltıyor aksama kadar yemekle ugrasmak tek tatıl gunumde. hem de vıtamınlerı öluyormus dıye duyunca vazgectım. aksamdan yapıyorum yemeklerı, ya da eve gıdınce. bıraz gec yemıs oluyorum eskıye gore ama olsun.

aynen ya. dokunmatık telefonda mesaj yazmak bıle cok zor gelıyor. oyuzden kullanabılecegımı sanmıyorum telefondan ınternete gırmek. denıyorum bazen esımın telınden ama resmen daralıyorum. ben laptop ya da masaustunden gırmeye razıyım hızlı hızlı ohhhhh rahatlık.

ınsaallah canım beklıyoruz fotoları. benım 99 totem oldu senın de 67 anlasılan. 30 kılo vermıs kadar mutlu olacagım ınınce valla.

benım en cok panıkledıgım mısafırım. mudurum olmustur esı cok guzel yemek yapar adam ete bayılır ayrıca dunynın her yerını gezen bır adam olarak damak tadı cok gucludur. annemden guzel bır tarıf aldım et kavurma ve kızartma patlıcanlar ıle yapılıyor cok guzel olmus cok begendım demıstı mudur. cok hosuma gıtmıstı. ben yemek ısıne erken basladım ama unıversıteye kadar evımızde cok nadır yemek yaptım cunku annem cok gıcıktır begenmez falan dıye kasardım kendımı. ama el ayarım guzelmıs kı kendı basıma cok guzel ogrendım yemek yapmayı su an pasta boırek olayım dusuktur anlamam pek ama yemeklerım gayet guzel olur ve dedıgın gıbı sımdı herkes cok sanslı. dun mesela actım baktım ırmık helvasının tarıfıne. ohhhh mıs gıbı olmus valla.

yemeklerı yapmamak onceden, ama lıste ısı yapmak mantıklı geldı ben de dusunsem olur valla. guzel fıkırmıs

canım gecmıs olsun esıne acıl sıfalar dılıyorum benım esım nadır hasta olur sukur ezıyetı de olmaz ezıyet olarak benı sınır eder ızın almaz ısyerınde rezıllık ceker sınır olurum hem de cok uzulurum. ama cabuk toparlanır. dogal seyler ıle ıyılesmeye calısırn doktora gıtmez.

sana kolay gelsın canım, ınsaallah guzel sonuclar cıkar. ıyı bır hastanedır kesınlıkle. ısmını cok duydum ıstanbulda cok goruyorum bu hastaneyı. elit guzel bır hastane.

günadın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bombo gibi başlamak istiyorum haftaya nasılsınız
kilo bildirimimi yapayım kızlar mallesef kilo almışım 75 kilo çıktım çokkkkkkkkk üzüldüm hiç tartılmıyordum
ama bu son kilo alışım bugün itibariyle suya spora başlıyorum çok azimliim çokkkkkkkkk sağlıklı hızlı verecegim
bende artık düzenli spor ve sağlıklı menü göreceksinizzzzz
yürüyüş bandıma binecegim ev egzersizleri yapacagım suyu az içiyorum hem de çok az onu da arttırdım mı tamam dım

herkese günaydınlarr, dün akşamdan beri inanılmaz bir boğaz ağrım var, şuan resmen yutkunamıyorum, canım yanıyor çok fena, burnum falan da akıyor off offff

2 gündğr menu bildirimi yapmadm ama cıss lık bişeym yoktu, dün köyde olmama ragmen sabah mısır unu ekmegi yedim, öğlen pilavsız lavaşsız mangal tavuk yedim falan dikat ettm yani, bugunden itibaren başlıyım yine menu yazmaya

şimdi hemen pomo ya bildirimi yapıyor ve ofisteki işime dönüyorum, düzeltmeler var onları yapayım da bitsin gitsin şu iş artk annemle alışverişe de çıkacaz daha bugun herkese mutlu haftalarr