- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.221
cnm öncelikle hamileliğin hayırlı ve sonuna kadar sağlıklı sorunsuz olsunmrb kızlar bende 9 ay boyunca yediklerimi size yazacam malum kilo almak istemiyorum kimseye kötü örnek olmayım diyede listeye hamilelik listem diye yazacam....gerçi çok kaçırmamaya çalışacam çünkü şu an 61.5 kiloyum sizinle düğünde 55 tim biliosunuz ama düğünden sonra koruyamadım ve kilo aldım rahatı buluncaneyse önemli olan şuan ilk 3 ay kilo almamak gerkmiş ki versen bile iyi olurmuş bu dönem ilk 3 ayın sonunda 58 olursam ondan sonrada dikkatli beslenerek 10 kl almayı düşünüyorum 68 olarak giderim doğuma.....şimdi demeyin niye burda yapıon perhizini diye tanımadığım topiklere gitmek istemedim hemde bebişimin büyümesini beraber izleriz... bana söyleyecekleriniz olabilir tavsiyeleriniz neyse bugünkü menümü yazayım
sabah: öğlen 1 gibi yaptım
1 kb peynir
4 tane siyah zeytin
maydanoz
2 dilim kaşar
3 tane haşlanmış sosis
1 çatal tereyağı ve reçel
ekmeksiz yaptım kahvaltımı
2 bardak
ara 1 elma
akşam 1 tabak pirinç çorbası
1 tabak haşlanmış karnıbahar yoğurtlu
2 dilim çavdarlı ekmek
1 yeşil soğan ve maydanoz
ara 3 bardak çay : çaya yok diyemiyorum
gecede 1 nar yiyecem
yatarkende 1 bardak süt
Merhaba kızlar, herkesin haftasonu güzel geçmiştir umarım, biz bugün evdeydik, eşim rahatsızdı, onunla ilgilendim biraz. Üşütmüş galiba biraz. Şimdi daha iyi ama erkekleri bilirsiniz hasta olunca nasıl olurlar
Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür umarım, inşallah yarın 67'li bir rakam göreceğim, hatta fotoğraf çekip koyacağımBu arada yarın öğleden sonra jinekoloji randevum var, medical park'tan aldım randevuyu, inşallah memnun kalırım da rutin kontrollerim için nereye gideyim sorunu ortadan kalkar.
Yarın bol ----'li bir tablo görmek ümidiyle, hepinize iyi geceler diliyorum kızlar
pomocumm çok teşekkür ettim resim paylaşmışsın ,elbiselerin çokk hoş ,yine şıkk ve güzelsinn
kızlar ii akşamlar bu aralar gelip sizinle muhabbet edemiyorum biraz yoğunum
pazartesiden sonra inş yazışırım sizlerle
bugün ki menümü yazayım hemen
sabah: 1 buçuk ekmek fazla istemedi cnm,kk peynir,maydanoz,1 tk çokokrem,çay
ara: şekersiz nescafe
öğle: 1 kase çorba, 1 tabak pırasa, salata, ayran,1 dlm ekmek
ara: eşimle dışarı çıktık yürüyüş yaptık acıktı kendisi çiğ köfte istedi tabii bende dayanamadım 1 acılı dürüm çiğ köfte, 1 ayran içtim
akşam : arada çiğ köfte kaçırınca akşama dengelemeye çalıştım 1 kase çorba, bi kase köy yoğurdu
ara: çay, 3 hoşbeş
activite: jillian level 1, eşimle yürüyüş,2 lt su, 2 form çayı
Ben dün şöyle bir yöntem buldumm canlarım,
KKda gezerken yemek sitesinde kadınlar 1 haftalık ,yemek listelerini yazıpp,o yemekleri yapmaya çalışıyordu ve hergün ne yapcam derdi kalmıyordu.
Bende onlara özenip 1 hafta liste hazırlamıştım gerçektende çok rahatlık olmuştu evdeki malzemeler de kullanılmış oldu
Bide herzaman aynı yemekleri yapmaktan bıkkınlık gelir bana ,isterimkii değişik tariflerde deniyeyim ama listeye bakmadan ne kadar kullanılmış öğrenmeden yapamamm illaki bakmamm lazım o yüzden üşenir bildiğim yemeklerin dışıda yemek yapmaya kalkışmazdım.
Dün akşam dedim 1 haftalık yine hazırlıyayımm anam oda ne ben 1 haftalık hazırlayacağıma 1 aylık hazırlamışımm
Yanii 1ay listeye uyarsam kafadan rahatım
Bugün eşim evde yok mesela o yüzden basit bir yemek yapabilirim menüm,
-Etsiz çiğ köfte
-marul salatası
-tencerede fincan kek kızlarıma,
kendimede birşeyler bulurumm kesinlikle yemeyi düşünmüyorum çünküm
telefonun hayırlı olsun nesliben bilgisayardan girerken zorlanıyorum internete, telefondan girip interneti kullananlara çok şaşırıyorum doğrusu gerçi burda sorun bende ve sizin zayıflama konusundaki azminizi ben interneti daha aktif kullanabilme azmime örnek alıyorum
Kizlar, telefondan giriyorum, kurcalama islerim devam ediyor:)
Duygucum inan yediklerimi ben de begenmedim, haklisin. Ama spor sayesinde olumsuz etkileri gitmistir biraz sanirim.
Bu arada pazartesi 67'li bir rakam gorursem fotoğraf cekip koyacagim.
Unutmadan yazayım ,hergün aynı yemek hiç yazmamışım,hergün farklı bir yemek yapılacak,
Polonyaya gittiğimizde hiç yemek çeşiti bilmezdim ,bilmezdim derken sadece annemdem ne öğrendiysem oydu,
3 yıl orda kaldım,bize büyük elçinin eşi,ateşe eşleri ,yani büyük elçilikte çalışan herkez mutlaka gelecekti yemeğe,
Ben hiç birşey bilmiyorumm nasıl ağarlayacağım deyip bunalıma girmiştim,çünkü çok güzel ağırlamam lazımdıı
oyyyyyy aylarım geçtii internette yemek sitelerinde ,her siteyi inceliyor,nerde nasıl tarif var öğrenmeye çalışıyordum
Büyük elçinin eşi diyette salata çok yermiş çeşit çeşit salata yapmak lazımdı,bütün salataları incelerdimm,eee anamızdan sadece marul salatası ,domates salatası öğrenmişiz
Pomo sen bilirsin adananın yemek düzeninii,bilmeyiz biz öyle önden çorba,arkadan ana yemek,sonra pilavv,
ne yaparsan getir sofraya hepsinii koy tabaklara yee kaşığı daldır misali,
Hatta bu yemek meselesi yüzünden polonyaya bile gitmicektimde kayınvalide ikna etti beniikızım koca oralara yanlız gönderilirmii ,yaparsın gelenlere birşeyler
Ne bilim şu internette ne harika yemek çeşitleri varmış,9 yıl boyunca ne kadar zorlanmıştım ,hiç yemek yapmayı öğrenmeden evlenirsen sonra anne nasıl yapacam diye ararsan böyle olur işte
Şimdikii evlenecek kızlar çok şanslı bizden,eğer evinde internetin varsa aç yemek istesi ne yemekler varr ,bir gün olmazsa diğer gün güzel olurr
Dur ben nerden nereye geldim yavvv konuyu dağıtmadan
Konuya gelecek olursak,5 tane defter doldurmuşum,her yemeyi,pastayı,çorbayı,salatayı,böreği yazmışım yanii
Yaptıklarımda oldu aralarından ,beşemal sosları,ozamaan öğrenmiştim anam kek bile yapmamıştıkii bize çalıştığı için
Hergün bir yemek yapar farklı tabiki belkii herkezin bildiği ama benim hiç bilmediğim çok basit yemekler olabilir,havucu rendeleyip pişir yoğurtla ye bunu bile inanın internetten öğrendimm.Eşim karıcım sen erkeğin kalbine giden yolu buldun derdi,akşamları işten gelirken ne yemek yaptığını söyleme evde göreyim akşamı aç beklemek güzel oluyor derdi,
Belkii hepinizin bildiği ama benim bilmediğim yemekler bizi nasıl da mutlu ediyordu,hergün ne yapacam derdi yok,aç bilgisayarı bul tarif yap
Neyse dün o defterlerim çok işime yaradı çokkkk
1 aylık listemi hazırladım,1 ay rahatım artık
Merhaba kızlar, herkesin haftasonu güzel geçmiştir umarım, biz bugün evdeydik, eşim rahatsızdı, onunla ilgilendim biraz. Üşütmüş galiba biraz. Şimdi daha iyi ama erkekleri bilirsiniz hasta olunca nasıl olurlar
Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürür umarım, inşallah yarın 67'li bir rakam göreceğim, hatta fotoğraf çekip koyacağımBu arada yarın öğleden sonra jinekoloji randevum var, medical park'tan aldım randevuyu, inşallah memnun kalırım da rutin kontrollerim için nereye gideyim sorunu ortadan kalkar.
Yarın bol ----'li bir tablo görmek ümidiyle, hepinize iyi geceler diliyorum kızlar
günaydın pomocum
günaydın duygu
günaydın karabiber
ve tüm arkadaşlara günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?