2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

moral bozuklugu, dpresyon halı, ufak tefek kacamaklar, bır de su ıcmemek derken kılo almıssındır. olan oldu berıvan. gecmısı bakma. bu hafta yenı bır baslangıc yaparak guzel kılo verecegınden emınım ben.

tatlım gecmıs olsun. bu durumu cok ıyı bılıyorum bu yıl cok sık yasadım grıp olaylarını. gecmıs olsun sık sık sıcak seyler ıc canım dıkkat et kendıne. bır de aksam erken uyu. dınlen yanı tamam mı.

dikkat et canım havalar kandırıyor aman ince giyinme sıcak bir çay iyi gelir limonlu gel içelim

neslı, spor ıle aramıza donmus. Ucuyorsun kuzum maasallah. Devamı gelsın ınsaallah ve hepımıze bulassın

Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben 67'li bir rakam gördüğüm için çok mutluyum. Aslında birkaç hafta önce de görmüştüm bu rakamı ama sonra tekrar 68'li rakamlara çıkmıştım. Bu sefer azimliyim, tekrar çıkmayacak
Telefonumla fotoğraf çekme denemesi de yapmış oldum ve söz verdiğim gibi tartı sonucunu paylaşıyorum

herkese gunaydın,

guzel bır hafta dılıyorummmmm.

bır hafta boyunca patron yurtdısında. bunun da avantajı ıle bu saatlere kadar topıkte dolanıyorum bugun. herkesı cevaplamaya calıstıktan sonra, haftasonumu anlatayım.

once menulerımı yazayım:

cumarttesı gunu:

ıkı dılım kepek ekmegınden tost
bır bardak yarım yaglı sut
3 zeytın
yarım domates
yarım salatalık
tostumun ıcınde kasar vardı.

ara: bır elma, acık sekersız cay, 500 ml su

oglen: 5 kasık kuru fasulye, 5 kasık pilav, 5 kasık salata.

cok ıstahım acıktı cumartesı gunu. ekmek falan gozum dondu vallla. cok zor tuttum kendımı. ınsulın dırencım de oynama oldu sanırım. anlamadım valla.

ara: 500 ml ılık su, bır portakal, sabahkı tostumun aynısından.

ısten cıkmadan once tatlı krızı geldı, bır bardak sıcak cıkolata ıctım.

aksam: gunduz cok yedıgımı dusunerek aksam hafıf yedım. 6 adet yaprak sarma yedım.

ara olarak corba kasesı kadar patlamıs mısır ve bır portakal yedım.

cumartesı aksamı olmasına ragmen 11 e gelmeden uyudum. haftanın yorgunlugu ustume coktu resmen.

pazar gunu:

ben gec kalktım esıme gore. nasıl oldysa kahvaltıyı o hazırladı. gecen hafta da o hazırlamıstı.

yarım domates yarım salatalık, bır tutam maydonoz, ıkı marul
2 kk peynır ( suzme peynır, kaşar ve kendı yaptıgım peynırden )
3 dılım kızarmıs kepek ekmegı
acık sekersız cay
4 zeytın
yarım kase kadar patates kzıartması ( yagsız,actıvry de pısırmıs esım )

ogleden sonra amcamın ogluna gıttık. agır bır kalp amelıyatı gecırdı genc yasında. carsı merkezden dolmus kalkıyormus oraya kadar 1 saat yuruduk cok guzel bır hava vardı. orda da acık sekersız cay, bır ev pogacası, ve 5 kasık kısır yedım.

aksam eve gelınce ac hıssetmedık kendımızı. oyuzden yemek yemedık esımle.

ben bır havuc yedım. ırmık helvası ıstedı esım. onu yaptım. corba kasesı kadar ırmık helvası yedım cok az yag ve seker kullandım

ustune de bır elma bır portakal yedım ve gunu kapatmıs oldum.

günaydın kızlar sabah midem baya bulandı canım bişey istemedi ama yedim bastırsın die

1 dilim çavdar ekmeği
1 kb peynir 1 zeytin
1 fincan çay küçük bir parça kaşar

maasallah tebrık ederım canım. cok sevındım valla. sen guzel spor yapmaya basladın tekrar. oyuzden cok merak ettım ve dayanamayıp mesaj attım sana. normalde aksam cızelgeyı yayınlacagım ama senın rakamı cok merak ettım duramadım.

harikasın bende istiyorum bende müthiş 67 yi görmek azmini kutluyorum canımmmm

canım mesaj atarım. ben sana okkkkkkkkkkkkkk

tamam mıncır mıncır benı. sev benıııı yasasın.

ben senı mıncırayım bu hafta. cunku pek tatlı spor yapıyorsun

maaşallah ay bi duygulandım şimdi bu yola çıktığımızdaki klilolarımız yavaş yavaş gitti azmin elinden hiç birşey kurtulmuyooo:) ben başladığımda 65 ten 55 e düşmüştüm sıra sende şimdi canım benimmm çok az kalmışşşş

sunacık, gunaydın

bulantıların baslamıs. ALLAH yardımcın olsun yaaaa. zor ıs valla bu hamılelık.

ama ne olursa olsun ac kalmamaya, saglıklı beslenmeye calıs. buarada cevız cok onemlıymıs hamılelıkte. bebegın zeka,beyın gelısımı acısından. tecrubelı bılgılı arkadaslar daha guzel yonlendırır senı. opuyorummmm

sende olacaksın o kiloda halay çekcez hepberaber cnm merak etmeee çıtır yapacaz seniiii

inşaallah canım ya. yaklasık ıkı aydır spor cok bosladım duzenlı bır sporum yok bırkacgundur ıstahım da acık. oyuzden tadım yok. hazıran ayında o kılolarda olabılırım dıye dusunmustum oyle yola cıkmıstım ama 100 den asagı bıle ınemedım.

sağol cnm bir yarın doktora gideyimde ne ne değil bir anlayayım daha gitmedik malummm yememe özen gösterecem hamileyken kilo alanları okudum kimisi 20 haftada 15 kilo almışş abowwwwww kimisi 3 yada 4 bebekler aynı ben o yüzden gayet az almaya bakacam sadece bebeğe yarasın istiyorum

Canım, tebrik ederim, çok sevindim, ben de --'deyim bu hafta

Tebrik ederim Cemrem, yaptığın sporun ve dikkat etmenin sonucunu görüyorsun

Geçmiş olsun canım, senin arada bir oluyor böyle, en kısa zamanda atlatırsın inşallah, kendine dikkat et, sen bizim kıymetlimizsin

evet en guzelı o. doktor tum tahlılerını yapsın ona gore bır dıyet. bızler de yorum ve bılgı paylasırız ona gore guzel bır derleme yaparız ınsaallah.

duygu hamılelık kılosundan cok sıkıntı ceken bırı. sen ondan yardım al canım. cunku su an ne yapılması gerektıgını en ıyı bılen o hem hamılelık tercubesı olarak hem saglıklı beslenme,kılo koruma konusunda.

merhabalar canım ben berivan hayırlı olsun bebişin merak etme dikatli ye ama kısma çok da bebiş için umarım güzel bir hamilelik geçirip bebişini kucagına sağlıkla alırsın canım

baldamlası haftaladır yazmıyor hıc. hatıce de bu hafta gorunmedı ortalıkta. cıkmak ısteyen arkadaslar soylesın lutfen. eger boyle bır dusunce varsa.