- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.241
günadın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bombo gibi başlamak istiyorum haftaya nasılsınız
kilo bildirimimi yapayım kızlar mallesef kilo almışım 75 kilo çıktım çokkkkkkkkk üzüldüm hiç tartılmıyordum
ama bu son kilo alışım bugün itibariyle suya spora başlıyorum çok azimliim çokkkkkkkkk sağlıklı hızlı verecegim
bende artık düzenli spor ve sağlıklı menü göreceksinizzzzz
yürüyüş bandıma binecegim ev egzersizleri yapacagım suyu az içiyorum hem de çok az onu da arttırdım mı tamam dım
herkese günaydınlarr, dün akşamdan beri inanılmaz bir boğaz ağrım var, şuan resmen yutkunamıyorum, canım yanıyor çok fena, burnum falan da akıyor off offff
2 gündğr menu bildirimi yapmadm ama cıss lık bişeym yoktu, dün köyde olmama ragmen sabah mısır unu ekmegi yedim, öğlen pilavsız lavaşsız mangal tavuk yedim falan dikat ettm yani, bugunden itibaren başlıyım yine menu yazmaya
şimdi hemen pomo ya bildirimi yapıyor ve ofisteki işime dönüyorum, düzeltmeler var onları yapayım da bitsin gitsin şu iş artkannemle alışverişe de çıkacaz daha bugun herkese mutlu haftalarr
herkese günaydınlarr, dün akşamdan beri inanılmaz bir boğaz ağrım var, şuan resmen yutkunamıyorum, canım yanıyor çok fena, burnum falan da akıyor off offff
2 gündğr menu bildirimi yapmadm ama cıss lık bişeym yoktu, dün köyde olmama ragmen sabah mısır unu ekmegi yedim, öğlen pilavsız lavaşsız mangal tavuk yedim falan dikat ettm yani, bugunden itibaren başlıyım yine menu yazmaya
şimdi hemen pomo ya bildirimi yapıyor ve ofisteki işime dönüyorum, düzeltmeler var onları yapayım da bitsin gitsin şu iş artkannemle alışverişe de çıkacaz daha bugun herkese mutlu haftalarr
sağol canım, daha güzelleri sizlerin olsun inşallahçok sevdim telefonumu, kurcalıyorum yavaş yavaş:)
hiç sorma canım, üst üste olur zaten aksilikler. Ama yanlış anlamışsın sen, o şerden öyle bir hayır çıkmadı, ben evden çıkmadan yürümüştüm zatenDuyguyla yazışmıştık, sonra gittim spor salonunda yürüdüm, bisiklete bindim, sonra çıktım evden. Işte aksilikler ondan sonra oldu, allah'tan evden çıkmadan sporumu yapmışım, döndüğümde enkaz durumundaydım
çok şükür, bugün gayet iyiyim. Sabah kahvaltıyı dışarda yaptık, biraz mecburiyetten, evde ekmek, peynir falan kalmamıştı. Kahvaltıda kocaman patatesli börek yedim, ama kullandıkları yağdan mıdır bilmem sonrasında midem yandı resmen. Bir de simit aldık marketten çıkmadan, öğle yemeğini de simit, peynir, salça ve zeytinle yaptık. Sonra balıkesir'den bir arkadaşımız gelmiş izmir'e, aradı, onunla buluştuk, 1 kahve ve 1 parça da bitter çikolata yedim. Buraya kadar miktar olarak çok olduğunun ve karbonhidrat ağırlıklı olduğunun farkındayım ama eve dönünce hemen eşofmanımı giyip çıktım ve salona gittim, 35 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş ve arada koşu, 20 dakika bisiklet ve birkaç dakika da kürek yaptımAsıl keyfim oradan geliyor yani. Benim vücudum sporu kesinlikle seviyor. Ayrıca tartıda da hemen farkediyor Inşallah pazartesi günü kurtulmuş olacağım şu 68'li rakamlardan, çok sıkıldım ve çok gaza geldim çooookkkk.
Akşam yemeğine eşim et yapıyor, yanına da kaşık salata, üstüne de meyve yemeyi planlıyorum. Hem markette yürüdüğüm, hem spor yaptığım için adım sayım şu anda 11500Herkes yaptığı sporu yazsın ki gaza gelelim kızlar
Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben 67'li bir rakam gördüğüm için çok mutluyum. Aslında birkaç hafta önce de görmüştüm bu rakamı ama sonra tekrar 68'li rakamlara çıkmıştım. Bu sefer azimliyim, tekrar çıkmayacak
Telefonumla fotoğraf çekme denemesi de yapmış oldum ve söz verdiğim gibi tartı sonucunu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 641220
Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben 67'li bir rakam gördüğüm için çok mutluyum. Aslında birkaç hafta önce de görmüştüm bu rakamı ama sonra tekrar 68'li rakamlara çıkmıştım. Bu sefer azimliyim, tekrar çıkmayacak
Telefonumla fotoğraf çekme denemesi de yapmış oldum ve söz verdiğim gibi tartı sonucunu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 641220
Oyyy kıyamam ben sana, sıradan bir sıkıntıdır ve yeni bir durum yoktur inşallah. Ben de enerji yolluyorum sana canım, ayrıca da mıncırayım seni birazevet evet mıncırayım , ne yapayım senin suçun, bu kadar sevimli olmayaydın bana ne
harikasın bende istiyorum bende müthiş 67 yi görmek azmini kutluyorum canımmmm
Eki Görüntüle 641220
ben de ıstıyorum ben de. hatta mucıze gıbı gelıyor bazen.
sende olacaksın o kiloda halay çekcez hepberaber cnm merak etmeee çıtır yapacaz seniiii
sunacık, gunaydın
bulantıların baslamıs. ALLAH yardımcın olsun yaaaa. zor ıs valla bu hamılelık.
ama ne olursa olsun ac kalmamaya, saglıklı beslenmeye calıs. buarada cevız cok onemlıymıs hamılelıkte. bebegın zeka,beyın gelısımı acısından. tecrubelı bılgılı arkadaslar daha guzel yonlendırır senı. opuyorummmm
Gunaydinn topigimizin guzel ve ozel bayanlariii herkese guzel bir hafta dilerim. Bildirmimi yapiyorum.
Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,3
Bu hafta: 103,5
Toplam giden: 800 gr
Ben bu hafta eksiyi gordum insallah sizde de guZel haberler vardir.Gorusmek uzere kizlarrrr
günaydın tartıldım ve sonuççççç
başlangıç: 85.800
geçen hafta: 80.700
bu hafta: 79.900
giden: 800
toplam giden :5.900
kilo az az veriyorum ama olsun insanı mutlu ediyoşükür 7 lileri gördüm
sağol cnm bir yarın doktora gideyimde ne ne değil bir anlayayım daha gitmedik malummm yememe özen gösterecem hamileyken kilo alanları okudum kimisi 20 haftada 15 kilo almışş abowwwwww kimisi 3 yada 4 bebekler aynı ben o yüzden gayet az almaya bakacam sadece bebeğe yarasın istiyorum
sağol cnm bir yarın doktora gideyimde ne ne değil bir anlayayım daha gitmedik malummm yememe özen gösterecem hamileyken kilo alanları okudum kimisi 20 haftada 15 kilo almışş abowwwwww kimisi 3 yada 4 bebekler aynı ben o yüzden gayet az almaya bakacam sadece bebeğe yarasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?