2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

buğün itibariyle yürüyüş bandımı kullanıma açıyorum hergün 1 saat bineceğim ama kafama takılan küçük bir sorum var
ben sauna şort almıştım basenlerim için kullanmadım desem yeri kullandığımdada terler bacaklarımdan akıyordu rahatsız edici bir ürün aslında sıkı olduğu için birde ses çıkartıyor bacaklar bir birine sürttükçe ne yapsam sizce yürüyüş bandına binerken giyeyim mi :26:

Hu huuu Duyguş nerelerde ki acep, Pomocum haberleştiniz mi, bir aksilik yoktur inşallah.

canım 8 olmadan mesaj atmıs baya erken kalkmıs bugun cok ısı varmıs pazartesı gunlerı temızlık yapıyor sanırım oyuzden cok yogun ek bırsey cıkmadıysa yanı. bır sorun yok yanı suan bıldıgım.

Valla Berivancım benim o konuda hiç bilgim yok, o tarz ürünleri pek sevmiyorum. Bir de zaten terleme problemim yok benim, bence doğal yoldan terlesen daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama tabi zor terliyorsan o başka, bilen arkadaşlar yorum yaparlar. Ben spor konusunda yorum yapayım, bence hemen 1 saat yapma, bak ben de birkaç gündür koşu bandı ve bisiklet kullanıyorum, ilk gün toplam 45 dakika yaptım, ikinci gün 55 dakika, üçüncü gün de 65 dakika yaptım. Yani sen de yavaş yavaş artırsan daha iyi olur bence. Ne kadar yüksekten başlarsan daha sonra onun üzerine çıkman gerekir.

neslı benı de gaza getır ya. ben hayat boyu spor yapmadım, hastalık ve bıtmeyen bır yorgunluk bulasınca bana, yaptıgım o az sporları da bırakır oldum adopte olamadım ıste. ne yapsam bılmıyorum kı ? spor merkezı fıkrı cok ıyıydı ama onu da uygulayamadım cunku hıcbırının saatı uymuyor.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,2 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]17,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]+1,6 kg[/td]
[td]10 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,3 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]4,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Canım spor merkezi iyi düşünmüşsün ama inan bana o da zor. İşten çıkıp doğrudan oraya gideceksin, yanında spor ayakkabını, kıyafetlerini, havlunu götüreceksin, spordan sonra orada duş alamayabilirsin, eve kadar terli kalacaksın, gelince duş alıp yemek hazırlayıp yiyeceksin. Yani o da çok pratik değil aslında. Ben eskiden spor salonu seçerken duş yerine bakardım özellikle, çünkü çok terliyordum ve duş almam gerekiyordu. Sırtımda koca çantayla eziyet oluyordu bazen. Bunu söylememin sebebi, spor yapmak zor iş, motive olmak ta zor. Canın istemediği için kendine kızma lütfen. Ama bir yerden başlamak gerekiyor. Ben koşu bandı ve bisikleti sevdim. Önemli olan nabzının yükselmesi. Bisiklet te bunu yapar, tempolu yürüyüş te. Nabzın yükseldiğinde terlersin ve stres te atarsın. Spor yaptıktan sonra mutluluk hormonu salgılanıyor zaten. O yüzden bir iki hafta düzenli yapabilirsen kendiliğinden alışırsın canım. Evde eliptiğin var nasılsa, şu an öbür koşulları unut, elindeki imkanı değerlendir, bakalım ilerde başka şartlar gelişir belki, hem havalar ısınır, yürümeye de başlarsın ama o zamana kadar ne kadar spor yapsan kardır. İlaç gibi düşün, evet belki çok eğlenceli gelmiyor olabilir, yorgunluk veriyor olabilir ama sonuçta senin için ilaç gibi bir şey. Benim önerim kafana koy, bugün diyelim 40 dakika kesintisiz eliptik yap, aç sevdiğin bir müziği, başka bir şey de düşünme. Nabzını yükseltmeye odaklan, terlemeye çalış. Sporu mutlaka 30 dakikadan fazla yapmak lazım. Dediğim gibi 40 dakika ile başla, yavaş yavaş artırırsın. Yalnız, hoşuma gitti devam edeyim deme, 40 dakika için saat tut ve bitirince in bisikletten. Bize söz ver bence, biz Duygu ile birbirimize söz verdik geçen gün ikimiz de 10000 adımı geçeceğiz diye, Duygu bana söz verdiği için 10000 adımı geçti, ben de ona söz verdiğim için. Hadi Pomocum senden de böyle bir hareket bekliyoruz canım

kızlar bıldırım yapmayan kısıler vardı ve bılıyorum aksam yayınlayacagım cızelgeyı dedım ama herkes guzel kılo vermısken ( kendım dısında), motıvasyon acısından lısteyı yayınlamak ıstedım. merakta bırakmak ıstemedım. aksam yenıden yayınlarım sorun degıl. su rakamlara gore neslı bırıncı oldu tebrık ederım azıcık spora yukklendı ve karsılıgını cok super aldı cemrem herzamankı gıbı ıstıkrarlı sporu ve menulerı sayesınde aynı basarıyı yakalamıs. ben her hafta ondan ıyı rakamlar gormeye alıstım. tultan a cok sevındım cok guzel bır rakam vermıs. valla kıskandım hatunlar sızlerı. dıger arkadaslar da vermıs enazından bu hafta alan olmamıs. berıvan ıkı haftadır ızındeydı onun aldıgı kıloyu gormuyorum sadece lısteye yazmıs olduk guzel kılo verıyordu yası gencı metabolızması cok ıyı. haftaya 800-900 gram beklıyorum verıyordu cunku daha once.

kendıme gelınce gecen haftanın rakamına gore berbat. gelısme yok -100 gr dısında. hafta ortası ve haftasonu 104,5 cıktıgım zamanlar oluyordu oyuzden sadece buna sevınıyorum su an.

canım haklısın soyledıklerınde. eve gırınce yayılıyorum dıye spor merkezını dusunmustum. bır de ben asırı terlemem. hatta nerdeyse terlemıyorum. oyuzden dus almadan eve hemen gelsem bıle sorun olmazdı. aman neyse olmadı zaten bu planım.

usengeclık yapmıyorum ınan. oyuzden belkı de soz veremıyorum su an. cunku kendımı ozellıkle bır aydır cok yorgun hıssedıyorum cumartesı gunu bıle erken uyudum. uyumazdım normalde. cok yorgunum neslı. nasıl atacam bılmıyorum bunu.

Tebrik ederim neslicim istedigin rakama ulasmisin bu azminin devamini diliyorum. Esin rahatsimis gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum.

Ekle ekle canımm zevkle bakıyorum kim resim koysaa,güvenimm geliyor artık canımm çok sağoll

cemrem senı cok takdır edıyorum kesınlıkle. duzenlı spor yapan tek kısı sensın ve kesınlıkle bırıncı olmanı beklıyorum yıne. cunku hakkın gercekten.
bugün hava güzel mutlaka dışarı atmalıyım kendimii

yemekleri bir haftalık değil pomocumm listeyi hazırladım
yani her akşam ne yapacam derdini düşünmeden listeki yemkleri yapmaya çalışacağımm

Pomocum nasilsin bugun? esinle arandaki problem hallolmus gibi nerden cikardin dersen kahvalti falan hazirlamis ya hafta sonu. Tahmin ettim. Ailene gitmeyi dusunuyordun ya erteledinmi?

Canım, bak ben de yorgun hissediyordum çok hatırlasana. İnan spor yapmak enerji veriyor. Yeter ki bir yerden başla, o kadar şey başardın, ben sporu da hayat biçimi haline getireceğine inanıyorum.
Bu arada kahve aldım şimdi, haydi kahve içelim birlikte

ohhhhh ne guzel. hadı bakalım senden de resımler beklıyoruz. ozellıkle kızkardesının dugunundekı resımlerını beklıyoruz. burda da hava guzel azıcık soguk ama guzel gunes var. boyle havalarda ofıse tıkılmak olmak cok canımı sıkıyor havalar guzelken okulu kırmak ısteyen cocuklar gıbı olurum ben zaten hep.

Pomocum nasilsin bugun? esinle arandaki problem hallolmus gibi nerden cikardin dersen kahvalti falan hazirlamis ya hafta sonu. Tahmin ettim. Ailene gitmeyi dusunuyordun ya erteledinmi?

canım eskısı gıbı degılım kılo veremesem de yıkmıyorum kendımı. bu acıdan ıyıyım yanı. pazar gunu akrabalarımı gordum ıcınde cok sevdıgım ınsanlar vardı guzel oldu bu degısıklık. havalar da guzel bır ıkı gundur o da guzel enerjı verıyor bır de aksamları eve gıdınce yorgunluktan yıgılmasam spor yapabılsem super olacak valla.

esım, gecen kıs da yapıyordu bazen. nerden estıyse hazırlamıs ıste ıkı haftadır. benım esıme bakma, gec kalsak kızar, abuk subuk seylere sebep bulur. bellı olmaz onun sagı solu ama yıne de ıyıyız son gunlerde.

aıleme gelınce onlar da sorup duruyor. ustelık kardesımın sınavları varmıs abla baslamadan gel dıyıp duruyor. annemle pek ıyıyız maasallah. cok buyuk bır kavgadan sonra annem pamuk gıbı oldu anne bıle olsa arada bır delı tarafımı gostermem gerekıyor demekkı sanırım. gecen haftasonu konyaya esımın aılesıne gıdecektık onu ertelemek zorunda kaldık esımın musterısı geldı. ama %60 ben gıderım bu haftasonu ıstanbula. hafta ortasında bellı olur durumum.

sen nasılsın ? super kılo verdın ya cok sevındım ben. oglusun ıyılestı mı tamamen ?

epeydır balık yemıyorum. esıme dedım bugun balık yıyelım belkı de omega 3 almadıgım ıcın enerjım dustu dedım haftada ıkı kez hıc olmadı bır kez yıyorduk buara cok bosladık dedım. bakalım sporu da ınsaallah bır baslasam yaaaaaaaaa.

ayyyyyy gelıyorum ıcıyorum. ama once hemen bır yemege gıdeyım ıscıler gelmeden mutfaga.

Pomocum, tabloyu yayınlamışsın canım, ellerine sağlık, gerçi eksik ama yine de 1. olmak hoşuma gitti Geçen hafta fazla çıkmıştım zaten, o yüzden bu hafta çok gitmiş gibi oldu:) Yaşasın spor:) Bu hafta da azimle devam, belki haftaya da 66'lı bir rakam görürüm Tultan ve Cemreyi tebrik etmiştim zaten, Duygucuğumu da tebrik ediyorum, Pomocum da vermiş, çok sevindim, az olsun ama olsun yeter ki, haftaya çok daha fazlası gitsin inşallah Bu hafta --'ler çoğunlukta, hep böyle olalım kızlar, salınca salınıyor, gaza getirelim birbirimizi:)

Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş

selamünn aleyküm güzel arkadaşlarımm inşallah herkes ---- olmuştur bugün .ben herkesten çok çok özür dileyerek çizelgeden çıkmak istiyorum .kimsenin motivesini ve azmini kırmak istemiyorum ama ben artık diyete adepte olamıyorum haa yediklerimöe dikkat ediyorum hergün tartılıyorum bol su ve spor yapıyorum . ve 70 sınırını hiç geçmiyorum benim sınırım 70 çünki .bu sabah ta 69 um.
buraya hiç vakit ayıramıyorum menü yazamıyorum .günlerce neti açamadığım oluyo hem çok yoğunum hemde arapça derslerine başladım ona yoğunlaşmak istiyorum .
arada gelip sohbetinize dahil olurum sizden haberleri alırım buradan kopamam ama buraya sürekli giremem
hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olunn