2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ercecim nasıl istersen canım, genelde uzaklaşmak iyi gelmiyor, senin için öyle olmaz inşallah, arada gir mutlaka, fazla özletme kendini. Zaten kilona dikkat edeceğini söylemişsin. Ne zaman istersen de dönüş yapabilirsin biliyorsun zaten:)

veren arkadaşları çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum maşallah valla harikasınız kendimide cezalandırıyorum ahanda yemin ediyorum 2 hafta boyunca 1 tane bile olsa tatlı,büsküvi,şeker,cips,kola,abur cubur adına ne varsa yemeyeceğime yemin ediyorum ettim valla ahanda huzurunuzda 2 hafta boyunca yemiyeceğim baktım yapabildim bir 2 hafta daha derken gidecek kilolar

Kızlar, ben de şimdiye kadarki menülerimi paylaşayım;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir (labne ve beyaz peynir)'le yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase (büyükçe) yoğurtlu çorba
- 1 dilim tam buğday ekmeği

afiyet olsun canım menün çok iyi gidiyor bu arada mesaj için teşekkürler o şortla rahat edemiyorum önce bir ısınayım yürümeye belki ilerleyen zamanlar da giyerim

heheeeee yemin yöntemi şimdiden işe yaradı az önce yemekte keşkül tatlısı var mış kızlar gel gidip yiyelim dedi olmaz olabilemezzzzzzzzz dedim size afiyet olsun dedim şimdi yeşil çayımı içiyorum

dikkat et canım havalar kandırıyor aman ince giyinme sıcak bir çay iyi gelir limonlu gel içelim

saolun kızlarrrr bende kronik faranjit oldugundan dolayı arada oluyor bu durum. boğaz ağrısı durumu çok fena, zor yutkunuyorum yaa. burnum da desen çeşme mubarek neyse bakalım geçer bikaç güne, ilaçda kullanmıyorum. sadece zencefilli bal işte, sabah akşam 1 kaşık, onun dışında iyi gelen bişey yok malesef bana

bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum. benim sporsuz son haftam bu hafta, ankaraya gittikten itibaren düzenli olarak başlıyorum, bahar geldi artk annemle 1 saat falan dolaştık çarşıda bugun de, begendigim şeyler üstüme olmayınca çıldırıyorum panço gibi bişey aldk ama tam bu havalar için çok sevdim onu. ama gerçekten kararı verdim, şimdi yine kazağın içinde gerçekleri saklayabiliyoruz ama nisan oldu mu havalar düzelecek, açılıp saçılmaya başlayacaz o zamnaa kadar bu katkat apartman görüntüm gidecek yazın da vucudumu saklayım die uğraşmak istemiyorum

canım ilgine teşekkür ederim belimde kayma var spor yasak anca 2 ay sonra yüzme olabilirmiş yediklerime çok dikkat etsemde sporsuz nasıl olur bende bilmiyorum, rahatsızlığım epeyce canımı sıktı çok hareketliyken birden yerinden kalkamaz hale gelmek moralimi çok bozdu, inşallah sizin sayeniz de hem kendime gelirim hemde kilo veririm tekrar teşekkür ederim

öncelikle çok geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. kaç kilosunuz bilmiyorum ama bu 2 ay içerisinde dengeli beslenerek kilo almamaya çalışmak da sizin için iyi olacaktır die düşünüyorum. bu 2 ayı atlattıktan sonra yapacagınız yüzme, zaten sizin için çok iyi gelecektir.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederi canım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum zaten bu gün benim için dönüm noktası oldu inşallah bundan sonrada sizlerin desteğiyle daha dikkatli olacam
boy : 158
kilo : 75

emelim canım özel mesajını aldım ama benim msj hakkım olmadığı için cvp yazamadım, ilgine çok teşekkür ederim benim spor yapma şansım yok ama yediklerime dikkat ediyorum inşallah sizlerinde yardımı ile hem moral olarak hemde fiziki anlamda çok değişiklikler yaşayacağıma eminim

biz hep buralardayız zaten inşalah hep birlikte gidecek bu kilolar

spor yapmadan kilo vermek zor sizin de dediginiz gibi. ama yediklerinize dikkat etmezseniz hareketsiz kaldıgımız süre içerisinde kilo almak çok kolay malesef. bu yuzden ben yediklerinize dikkat ederek 2 ay içerisinde kilo almayacagınızı düşünüyorum, eğer çok zorlamazsa sizi hafif yürüyüşler de yapabilirsiniz mesela. 2 aydan sonrada spor yaparak kilo vermeniz çok da sağlıklı olur

Kızlar, doktor randevuma gittim geldim. Pek sevmedim açıkçası, yani Medical Park hastane olarak güzel ama doktoru pek sevmedim. Neyse zaten rutin kontrol ama, düzgün bir doktor bulmam lazım artık. Açıkçası özel hastane = para mantığı var sanki. Yani para kazandırmayacak hasta pek umurlarında değil. Daha girer girmez "ne şikayetiniz var" dedi ve ben rutin kontrole geldim deyince garipsedi. Ben doğum kontrol hapını konuşmak istiyordum ama sorularıma kısa kısa anca cevap verdi, neyse 40 yaşına kadar kullanabilirmişim en azından. Ultrasonda da herşey normal görünüyor dedi. Smir sonucu da haftaya çıkacak, önemli olan bunlardı. Seneye yine doktor arayacağım gibi görünüyor, ooffff ooooffff
Bir arkadaşım tüp bebek denemesi yapıyor, o yüzden merak edip, forumda bir bakmıştım, çok zorlu ve pahalı bir süreç, Allah hepsine kolaylık versin. Bir de bu işi para kazanmak olarak gören özel hastane ve doktorlarla bu iş olduğundan da zorlaşıyor galiba. Bugün hastaneye gidince daha iyi anladım.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin, hasta olsanda neşenden bişey kaybetmezsin sen... seni asık, halsiz ve üzgün düşünemiyorum çünkü...

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,2 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]17,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]74,8 kg [/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]13 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]+1,6 kg[/td]
[td]10 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,3 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]4,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

rıca ederım canım. evet eksıkler var ama sızı bekletmek ıstemedım. bugun zamanım vardı uzun sure kalabıldım forumda.

tebrık edıyorum canım tekrar. harıka kılo verdın. gercı karabıber bırıncılıgı aldı ama olsun.

yaaa 100 gram verdım tebrık etme benı kınaaaaaaaaaaaaaa.

bu hafta en basarılı oldugumuz haftalardan bırı oldu bu anlamda cok memnunum. son donemlerde bol +++++ lar vardı devamı gelsın ınsaallah bu haftanın.

oglen nıye bukadar az yedın canım ?????