- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.281
Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş
Eki Görüntüle 641275
selamünn aleyküm güzel arkadaşlarımm inşallah herkes ---- olmuştur bugün .ben herkesten çok çok özür dileyerek çizelgeden çıkmak istiyorum .kimsenin motivesini ve azmini kırmak istemiyorum ama ben artık diyete adepte olamıyorum haa yediklerimöe dikkat ediyorum hergün tartılıyorum bol su ve spor yapıyorum . ve 70 sınırını hiç geçmiyorum benim sınırım 70 çünki .bu sabah ta 69 um.
buraya hiç vakit ayıramıyorum menü yazamıyorum .günlerce neti açamadığım oluyo hem çok yoğunum hemde arapça derslerine başladım ona yoğunlaşmak istiyorum .
arada gelip sohbetinize dahil olurum sizden haberleri alırım buradan kopamam ama buraya sürekli giremem
hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olunn
berıvan ben cızelgelerı goremıyorum. senın hedef kılon neydı ? soyler mısın ?
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,2 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]17,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]+1,6 kg[/td]
[td]10 kg [/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,3 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]4,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar, ben de şimdiye kadarki menülerimi paylaşayım;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir (labne ve beyaz peynir)'le yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
Öğle:
- 1 kase (büyükçe) yoğurtlu çorba
- 1 dilim tam buğday ekmeği
veren arkadaşları çokkkkkkkkkkk tebrik ediyorum maşallah valla harikasınız kendimide cezalandırıyorum ahanda yemin ediyorum 2 hafta boyunca 1 tane bile olsa tatlı,büsküvi,şeker,cips,kola,abur cubur adına ne varsa yemeyeceğime yemin ediyorum ettim valla ahanda huzurunuzda 2 hafta boyunca yemiyeceğim baktım yapabildim bir 2 hafta daha derken gidecek kilolar
tatlım gecmıs olsun. bu durumu cok ıyı bılıyorum bu yıl cok sık yasadım grıp olaylarını. gecmıs olsun sık sık sıcak seyler ıc canım dıkkat et kendıne. bır de aksam erken uyu. dınlen yanı tamam mı.
dikkat et canım havalar kandırıyor aman ince giyinme sıcak bir çay iyi gelir limonlu gel içelim
Canım, tebrik ederim, çok sevindim, ben de --'deyim bu hafta
Tebrik ederim Cemrem, yaptığın sporun ve dikkat etmenin sonucunu görüyorsun
Geçmiş olsun canım, senin arada bir oluyor böyle, en kısa zamanda atlatırsın inşallah, kendine dikkat et, sen bizim kıymetlimizsin
ben yazdıgınızı okudum bel agrısından bahsettınız ama spor yapmadan kılo vermenız gerektıgı gıbı bır durumda varmıs doktor demıs dıye hatırlıyorum. ısteydım cok yogundum cevap veremedım. kendınızı tanıtır mısınız once ? konusalım tanısalım ona gore tavsıyeler verebılelım.
cnm öle deme burda herkes çok ilgili bende yeniyim burda hiç yabancılık çekmiyosun inan ki yazın aralarda kalmıştır yıoksa yazarlar san cvp
gel cnm zaten hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz bekle muhakkak sana cvp verecekler
canım ilgine teşekkür ederim belimde kayma var spor yasak anca 2 ay sonra yüzme olabilirmiş yediklerime çok dikkat etsemde sporsuz nasıl olur bende bilmiyorum, rahatsızlığım epeyce canımı sıktı çok hareketliyken birden yerinden kalkamaz hale gelmek moralimi çok bozdu, inşallah sizin sayeniz de hem kendime gelirim hemde kilo veririm tekrar teşekkür ederim
öncelikle çok geçmiş olsun. umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. kaç kilosunuz bilmiyorum ama bu 2 ay içerisinde dengeli beslenerek kilo almamaya çalışmak da sizin için iyi olacaktır die düşünüyorum. bu 2 ayı atlattıktan sonra yapacagınız yüzme, zaten sizin için çok iyi gelecektir.
lala hayırdır bi sorunun yoktur inşallah arkadaşım. ben ilk kez görüyorum mesajını. yardım etmemizi istediğin bi konu varsa burda herkes yapar bunu. istersen sorununu dile getir veya topiğin kurucusu pomom ile de iletişime geçebilrisin.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederi canım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum zaten bu gün benim için dönüm noktası oldu inşallah bundan sonrada sizlerin desteğiyle daha dikkatli olacam
boy : 158
kilo : 75
herkese günaydınlarr, dün akşamdan beri inanılmaz bir boğaz ağrım var, şuan resmen yutkunamıyorum, canım yanıyor çok fena, burnum falan da akıyor off offff
2 gündğr menu bildirimi yapmadm ama cıss lık bişeym yoktu, dün köyde olmama ragmen sabah mısır unu ekmegi yedim, öğlen pilavsız lavaşsız mangal tavuk yedim falan dikat ettm yani, bugunden itibaren başlıyım yine menu yazmaya
şimdi hemen pomo ya bildirimi yapıyor ve ofisteki işime dönüyorum, düzeltmeler var onları yapayım da bitsin gitsin şu iş artkannemle alışverişe de çıkacaz daha bugun herkese mutlu haftalarr
Pomocum, tabloyu yayınlamışsın canım, ellerine sağlık, gerçi eksik ama yine de 1. olmak hoşuma gittiGeçen hafta fazla çıkmıştım zaten, o yüzden bu hafta çok gitmiş gibi oldu:) Yaşasın spor:) Bu hafta da azimle devam, belki haftaya da 66'lı bir rakam görürüm Tultan ve Cemreyi tebrik etmiştim zaten, Duygucuğumu da tebrik ediyorum, Pomocum da vermiş, çok sevindim, az olsun ama olsun yeter ki, haftaya çok daha fazlası gitsin inşallah Bu hafta --'ler çoğunlukta, hep böyle olalım kızlar, salınca salınıyor, gaza getirelim birbirimizi:)
Kızlar, ben de şimdiye kadarki menülerimi paylaşayım;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir (labne ve beyaz peynir)'le yağsız tost
Ara:
Öğle:
- 1 kase (büyükçe) yoğurtlu çorba
- 1 dilim tam buğday ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?