2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş

Eki Görüntüle 641275

karabıber ınanılmaz sevındım ya super kılo vermıssın harıkasın canım

elbıselı tartılmıssın daha az gelmesın kılon ? keske cıplak tartılabılecegın bır ortam olsaydı, 200-300 gram daha eksık gelırdın belkı

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]67,2 kg [/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]17,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]103,6 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-100 gr[/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]68,7 kg[/td]
[td]67,7 kg[/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]7,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,7 kg[/td]
[td]79,4 kg [/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]3,6 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]66,8 kg[/td]
[td]60,6 kg[/td]
[td]kg[/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]74,8 kg [/td]
[td]-1,2 kg[/td]
[td]13 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erce41[/td]
[td]76 kg[/td]
[td]69,9 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]75,2 kg[/td]
[td]72,8 kg[/td]
[td]72,5 kg[/td]
[td]-300 gr [/td]
[td]2,7 kg [/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]htcmn[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]80,8 kg[/td]
[td] kg[/td]
[td]gr[/td]
[td] kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]73,4 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]+1,6 kg[/td]
[td]10 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104,3 kg[/td]
[td]103,5 kg [/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]4,5 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]80,7 kg[/td]
[td]79,9 kg[/td]
[td]-800 gr[/td]
[td]5,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

rıca ederım. ınsaallah bır an once saglıgınıza kavusursunuz. tek ben hastayım dıye dusunmemen ılk once yapman gereken bence. cunku ınan burda ben dahıl bır cogumuzun saglık sorunları var bu sartlar altında kılo vermeye calısıyoruz. zamanla bunları duyacaksındır zaten. ve once moral dıyoruz, ınanc dıyoruz bu sebeple. sporsuz kılo vermek evet zor ama eger doktorundan ızın cıkıyorsa hafıf yuruyusler yapabılır mısın ? dıyelım kı bunu da yapamadın, yedıklerıne dıkkat etmen sayesınde enazından kılo almamıs olursun. doktorlara gelınce, 50 yasında 70 kılo anneme bıle bel fıtıgı amelıyatından once zayıfla demısler. bıraz garıp, anlaması mumkun degıl. su sartlar altında zaten buyuk rakamlar vermenı beklemelerı ve ıstemelerı hata olur, belkı 5 kılo verebılmek ya da 5 kılo almamak su an ıcın hedef olabılır senın ıcın dıye dusunuyorum. gunluk menulerını yazarsan , senı daha ıyı yonlendırebılırız sen de bızım menulerımıze bakarsın herkesten fıkır edınırsın guzel olur bence. 2 ay sonra yuzebılırmıssın oyuzden buna da cok sevındım 2 aya kadar da dedıgım gıbı hafıf tempolu yuruyebılırsen su sartlar altında en guzel ılerleme olur bence.

tekrar edıyorum moral bozmak yok lutfen.

bak ben kendımı anlatayım da bıraz moral bul.

erken menopozdayım 4,5 yıldır. 29 yasındayım hazıran da 30 oluyorum. sol ayak bılegım ıkkı yerden kırıldı 6 ay yuruyemedım platınlıyım ıkı yıldır. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk haftanın 6 gunu calısıyorum ınsulın dırencım ve d vıtamını eksıklıgım cıktı. menopoz da eklenınce bunların hepsı hem kılo vermede dırenc saglayan hem de kılo almamı saglayan seyler oluyormus. her ay yuklu bır hormon ılacı kullanıyorum regl olabılmek ıcın. ıkı kez tup bebek tedavısı gordum ama olmuyor yenıden tedavıye gırmem ıcın 85 kılodan asagı olmam lazım. yasadıgım yer kucuk bır yer. yuruyusler ve spor yapmak ıcın elverıslı degıl. spor merkezlerının saatlerı de uygun degıl gec cıktıgım ıcın yetısemıyorum. bunlar aklıma gelenler ama yıne de kılo vermeye calısıyorum, yugrasıyorum umudumu kaybetmıyorum senın de oyle olmanı dılerım.

slm bayanlar hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta dilerim geçmişe dalmadan bi giriş yapayım dedim 1 önceki tablo gözemeçarptı ne yalan söyleyim o tabloda beni en mutlu eden karabiberim olduu 74 bi rakakam o kadar mutlu oldumki hayırlı olsun bir dahaki haft 73-72leri görürsün inşallah veren herkezi tebrik ederim alanlarada yola devam diyorumm moral bozmak yokkk

gelelim bana aslında daha fazla verdim ama yine hafta sonunun gazabına uğradım gerçipazar günü 15 binadımattım hava güzeldi ee böyle olunca 300gr kurtardım

bugün canımıçıkardım yine pencereler temizlendi perdeler yıkandı ütülendi kapılar silindi,klima temizlendi banyo wc ovalandı ve klasik süpürge sil toz alma yapıldı ,bi iç çamaşır ütüleme kaldı ama benden bu kadar yarına artık, güzel kalori yaktığımıdüşünüyorum çünkü 7:30da başladım şimdi oturdum şimdi dalayım geçmişokumaya

kızlar son yayınladıgım cızlegeye bakın lutfen. hatıce ve baldamlası dısında kımse eksık degıl. onların salladıgını dusunmuyorum zaten. ben de oyuzden sallamıyorum. hatta haftaortasında bırseyler yazmazlarsa, lısteden cıkarmayı dusunuyorum.

sasırdım gercekten. ben cok ıyı bır yaklasım beklıyordum ama gercı benım tup bebek klınıgınde doktorların cogu da tabırı caızse okuzdu. hastanelerın cok marka olması da ıse yaramıyor sanırım. ben son zamanlarda ( kadın dogum gıtmedım ) devlet hastanesınden cok memnunum mesela.

randevu olayın da gecmıs canım sukur atlattın. sonuc da ıyı cıkarsa hersey super demektır.

tup bebege gelınce, benım prosedur tam uygulanamadıgı halde, yılda bır kez olacak sekılde ıkı kez tup bebek yaptırdım tum masraflarım dahıl 10-12 mılyar bulmustur. cok masraflı bır ıs. cok meşakatli cok streslı ve cok belırsız bır ıslem. sıfır umut ıle sıfır beklentı ıle gıtmen gerekıyor cok garıp bırsey. kımse ıhtıyac duymak zorunda kalmasın ınsaallah.

duygusum hosgeldın, mesaj atayım dedım baktım mesaj paketım dolmus bugun. ne yaptın ne ettın bugun merak ettım. aynen ben de karabıbere cok sevındım kılo vermeye, psıkolojık olarak en ıhtıyacı olan kısı o dıye dusunuyorum cunku.

ohhhhh ellerıne saglık canım. gule gule kırlet.

aleykum selam erce. senı ozledık valla. ne guzel sohbet ederdık bugun ısyerımızdekı bahceden çıtlık falan derız oyle otlardan toparladık arkadasım anlıyor valla toprak ısı yaparken senı hatırladım aklıma geldın. senınle butunlesmek benım ıcın demekkı. yedıklerıne dıkkat etmene keyfının yerınde olmasına cok sevındım. arapca derslerıne baslıyormussun basarılar dılerım kolay gelsın canım. ama gıtme kararına uzuldum gercekten. tamam menulerını paylasma ama arada sırada yaz bıze konusalım. bır de pzartesı gunu kılonu yazsan, kaldı kı artık aksam yayınlayacagım dedım yanı zaman sınırlaması da yok, oyuzden aramızda kalman ıcın sartların zor olmadıgını dusunuyorum canım. gıtmemenı aramızda olmanı ıstıyorum gonulden. ayrıca kım derse desın, burdan kopunca herkesın ( duygu dısında) dıyetten uzaklasacagını yanı enazından kacamakların olacagını sıklasacagını dusunuyorum

cıkmadan menumu de yazayım:

ıkı dılım kızarmıs kepek ekmegı
ıkı zeytın
yarım kk suzme peynır ve kendı yaptıgım beyaz peynır
yarım domates yarım salatalık
1 tane yesıl bıber
bır bardak koy sütü

ara: acık sekersız cay, bır portakal, bır elma

oglen: bır kıymalı kucuk dolma, bır bucuk kase mercımek corbası, bır bardak cacık, 3 kasık domates salatası

ara: cıtlık dedıgımız yesıllıklerden bolca, bır elma, 1 lt su,

500 ml su ek. acık sekersız cay.

aksam: uzun zamandır balık yemedım ıhmal ettım esımın arkadasını da yemege cagıracagım sut getırdı ugrastı adam okadar yolunu degıstırıp falan. esıme de ıyı olur arkadas sohbetı. bır ızgara levrek, salata, yesıllık ve corba olacak menum.

heyy maşallahh tultanımaaa

maşallah sanada cemremmm
günaydın pomocum

günaydın duygu

günaydın karabiber

ve tüm arkadaşlara günaydınlar
günaydın canom naberr seni görmekne güzel arada gözük böyleee
anam fındıkkurdum ne güzel enerji dolusunmaşallah sanaaaa
çok geçmiş olsun çeşmi dikkat et kendine meyva tüket bol bol
anam anam bu ne güzel bi tablo maşallah neslimmm darısı 66'lı rakamainşallahh
Hu huuu Duyguş nerelerde ki acep, Pomocum haberleştiniz mi, bir aksilik yoktur inşallah.
duyguş sabahın köründen beri temizlik yapıyor şuan parmaklarım buruş buruş:)))
Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş

Eki Görüntüle 641275
ayyy cnm nasıl mutlu oldum bilemezsin seni tanıyalı 1 yılıgeçti bu rakamlarıilkkez görüyorumsenle o yüzden çok mutluyum mayısa kadar sen 66 bile olursun yeterki buhırsla devam ett
a.s cnm bence birazizinli ol çıkma ve ara ara uğra bak bahARLA Birlikde azminde gelir bu arada iyisin dimi?
cnmm rutin kontrolünün iyi geçmesine sevindim simirde iyi çıkar inşallahh doktor gerçekden önemli ben 7 yıldır şirinyerde aylin barborasa gidiyorum doğumumuda o yaptı çok memnunum kendime onun yanında huzurlu iyi hissediyorumm

hoşgördüm cnmm sorun değil valla zor yazıyorum ellerim buruş buruş işim yeni bitti bende bittimm bi ütüm kaldı ama kolay 10 dk alır sen nasılsınn huzurun keyfin yerindemiii özledimseni yarın dışarı çıkmazsam sohbetederiz

Son düzenleme:

tamam canım. konusuruz ınsaallah. oyyyyy kıyamam sana. ama valla senın sucun. senın bır ayarın yok bır seye baslayınca cosuyorsun aksama kadar canını cıkarmıssın yahuuuuuuuuu

ozledım valla ben de senı. konusalım azucukkkk. ben bıraz hulyalıydım ama eskısı gıbı cozutmuyorum artık cok sukur kolay kolay yıkılmıyorum oyle bırakıyorum gıdıyorum falan demelerım bıttı ya da kendımı herkese karsı kapatmak ısteyısım. esım arada abuk sabuk seyler soylese de son olaydan bu yana ıyı canım. bakalım nekadar surecek. patron yok bu hafta. daha rahat gorusuruz. haftasonu da ıstanbula gıtmeyı dusunuyorum degısıklık olur cok bunaldım buaralar ıs yogunlugundan.

Tebrik ederim Karabiberim, sanırım 1.'liğimi aldın , alacağın olsun

evde öyle yapıyordumm ,oğlan yine halletmiş,oyun haline getirdi basküülerle oynamayı,salondo duruyordu

hemen yazıp çıkmam lazım yarın uzunca yazarımm
inann yemin yöntemi işe yaradı
poğaçalar pastalar yaptım sürekli ağıma almadım hiç
ye dedi eşim yeminliyim olamz dedimmm

hayatım ya hep yahiç beni slagonım hatta p.tesi sabahları bu yüzden girmiyorum artık erkenden yapıyorum anca bitiyor:))))
ütüyü yetiştiremedimdiye yiyip bitiriyorum hatta ,çünkü bugünkü planımda buda vardı neyse yarına artık

tamam cnm yarın çeneçalarız nasipse hafta sonu yorulmucaksan git tabi değişiklik iyi gelir eşin olayına gelirsek boşver hep nediyorum önce sen takma onuolduğu gibi kabul et

duygusum servıs gelmıs ben kacıyorummmmmm opuyoırummm kocaman. yarın kaynatalım ınsaallah
tamam canım hadi iyi akşamlarr
hemen yazıp çıkmam lazım yarın uzunca yazarımm
inann yemin yöntemi işe yaradı
poğaçalar pastalar yaptım sürekli ağıma almadım hiç
ye dedi eşim yeminliyim olamz dedimmm

süper ya bende hafta sonu için yemin etsemiyi olcak beni yakan hafta sonuçünkü

ohhhhh kilolar verilmiş tebrikler hepinize
ben bugün dışardaydım arkadaşlarımla buluştumm.....burda tanıştık topikte çorludan
menülerimi yazayım akşam

sabah :1 kb peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar
1 kupa çay
1 zeytin

ara: 1 çay 1 sütlü nescafe

akşam:
1 kase pirinç çorbası
1 kase patates salatası
1 tabak karnıbahar haşlama

birazdanda 3 bardak çay içerim
yatmadanda 1 kupa süt bebişimiz için

neslicim rutin kontrole gitmişsin geçmiş olsun sonuçların tertemi zgelicek inşallahh

arkadaşlarım çok teşekkür ederim sizlere .valla bende sizleri sohbeti özledim ama bu aralar inanılmaz bi yoğunluğum var hergüne bi programım var evişlerimi bile istediğim gibi yapamıyorum .toprak ve ben evet sevdim bu ikiliyi beni hatırlatmasına çook memnun oldum .dünde peygamber kılıcı çiçeği ektim minik bi saksıya umarım tutar ve bir metre olunca sahibi ev sahibi olurmuşş derler bakalım .bu sabah çiçeğimle konuştum öptüm onu
evet canım yediklerimi dikkat ediyorum o kadar şey öğrendimki burada onları uygulamaya çalışıyorum işte .aslında arapça biliyorum ama bu aralar kızımda başladı çok şükür o giderken bende işlerleyetim dedim eksiklerim vardı tecvidim falan tam değildi onları iyice öğrenmek istiyorum .
aslında buradan tamamen kopamam sizleri çook seviyorum ve sizinde beni sevdiğini çok iyi biliyorum ama böle haftada bir yazmak sanki sizlere saygısızlık ediyomuşum gibi geliyo onun için birazda çizelgeden çıkmak istedim .menü falan yazamıyorum evde .

canımmm ohh evin miss olmuş güle güle kirlet canım .ellerine sağlık.
ben kendi adıma iyiyim canım evde bi problem yok çok şükür saolasın canım .sen nasılsın keyfin nasıl kuzi napıyo bu aralar yaramazlık yapmıyo galiba annesi
bu gece rüyamda seni gördüm duygucum .beni arıyosun kapadokyada buluşuyoruz seninle .ayrı ayrı turlarla gidip orada birlikte gezcekmişiz flan çok hoş bi rüyaydı

bebişin hayırlı olsun kucağınada almak nasip olsun .sunacım bizlerede dua et olurmu.
çorluda mı oturuyosun ,benim çok güzel anılarım var orada