- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.301
Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş
Eki Görüntüle 641275
canım ilgine teşekkür ederim belimde kayma var spor yasak anca 2 ay sonra yüzme olabilirmiş yediklerime çok dikkat etsemde sporsuz nasıl olur bende bilmiyorum, rahatsızlığım epeyce canımı sıktı çok hareketliyken birden yerinden kalkamaz hale gelmek moralimi çok bozdu, inşallah sizin sayeniz de hem kendime gelirim hemde kilo veririm tekrar teşekkür ederim
Kızlar, doktor randevuma gittim geldim. Pek sevmedim açıkçası, yani Medical Park hastane olarak güzel ama doktoru pek sevmedim. Neyse zaten rutin kontrol ama, düzgün bir doktor bulmam lazım artık. Açıkçası özel hastane = para mantığı var sanki. Yani para kazandırmayacak hasta pek umurlarında değil. Daha girer girmez "ne şikayetiniz var" dedi ve ben rutin kontrole geldim deyince garipsedi. Ben doğum kontrol hapını konuşmak istiyordum ama sorularıma kısa kısa anca cevap verdi, neyse 40 yaşına kadar kullanabilirmişim en azından. Ultrasonda da herşey normal görünüyor dedi. Smir sonucu da haftaya çıkacak, önemli olan bunlardı. Seneye yine doktor arayacağım gibi görünüyor, ooffff ooooffff
Bir arkadaşım tüp bebek denemesi yapıyor, o yüzden merak edip, forumda bir bakmıştım, çok zorlu ve pahalı bir süreç, Allah hepsine kolaylık versin. Bir de bu işi para kazanmak olarak gören özel hastane ve doktorlarla bu iş olduğundan da zorlaşıyor galiba. Bugün hastaneye gidince daha iyi anladım.
slm bayanlar hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta dilerim geçmişe dalmadan bi giriş yapayım dedim 1 önceki tablo gözemeçarptı ne yalan söyleyim o tabloda beni en mutlu eden karabiberim olduu 74 bi rakakam o kadar mutlu oldumki hayırlı olsun bir dahaki haft 73-72leri görürsün inşallah veren herkezi tebrik ederim alanlarada yola devam diyorumm moral bozmak yokkk
gelelim bana aslında daha fazla verdim ama yine hafta sonunun gazabına uğradım gerçipazar günü 15 binadımattım hava güzeldi ee böyle olunca 300gr kurtardım
bugün canımıçıkardım yine pencereler temizlendi perdeler yıkandı ütülendi kapılar silindi,klima temizlendi banyo wc ovalandı ve klasik süpürge sil toz alma yapıldı ,bi iç çamaşır ütüleme kaldı ama benden bu kadar yarına artık, güzel kalori yaktığımıdüşünüyorum çünkü 7:30da başladım şimdi oturdumşimdi dalayım geçmişokumaya
selamünn aleyküm güzel arkadaşlarımm inşallah herkes ---- olmuştur bugün .ben herkesten çok çok özür dileyerek çizelgeden çıkmak istiyorum .kimsenin motivesini ve azmini kırmak istemiyorum ama ben artık diyete adepte olamıyorum haa yediklerimöe dikkat ediyorum hergün tartılıyorum bol su ve spor yapıyorum . ve 70 sınırını hiç geçmiyorum benim sınırım 70 çünki .bu sabah ta 69 um.
buraya hiç vakit ayıramıyorum menü yazamıyorum .günlerce neti açamadığım oluyo hem çok yoğunum hemde arapça derslerine başladım ona yoğunlaşmak istiyorum .
arada gelip sohbetinize dahil olurum sizden haberleri alırım buradan kopamam ama buraya sürekli giremem
hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olunn
heyy maşallahh tultanımaaaGunaydinn topigimizin guzel ve ozel bayanlariii herkese guzel bir hafta dilerim. Bildirmimi yapiyorum.
Baslangic: 108
Gecen hafta: 104,3
Bu hafta: 103,5
Toplam giden: 800 gr
Ben bu hafta eksiyi gordum insallah sizde de guZel haberler vardir.Gorusmek uzere kizlarrrr
maşallah sanada cemremmmgünaydın tartıldım ve sonuççççç
başlangıç: 85.800
geçen hafta: 80.700
bu hafta: 79.900
giden: 800
toplam giden :5.900
kilo az az veriyorum ama olsun insanı mutlu ediyoşükür 7 lileri gördüm
günaydın canom naberr seni görmekne güzel arada gözük böyleeegünaydın pomocum
günaydın duygu
günaydın karabiber
ve tüm arkadaşlara günaydınlar
anam fındıkkurdum ne güzel enerji dolusunmaşallah sanaaaagünadın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bombo gibi başlamak istiyorum haftaya nasılsınız
kilo bildirimimi yapayım kızlar mallesef kilo almışım 75 kilo çıktım çokkkkkkkkk üzüldüm hiç tartılmıyordum
ama bu son kilo alışım bugün itibariyle suya spora başlıyorum çok azimliim çokkkkkkkkk sağlıklı hızlı verecegim
bende artık düzenli spor ve sağlıklı menü göreceksinizzzzz
yürüyüş bandıma binecegim ev egzersizleri yapacagım suyu az içiyorum hem de çok az onu da arttırdım mı tamam dım
çok geçmiş olsun çeşmi dikkat et kendine meyva tüket bol bolherkese günaydınlarr, dün akşamdan beri inanılmaz bir boğaz ağrım var, şuan resmen yutkunamıyorum, canım yanıyor çok fena, burnum falan da akıyor off offff
2 gündğr menu bildirimi yapmadm ama cıss lık bişeym yoktu, dün köyde olmama ragmen sabah mısır unu ekmegi yedim, öğlen pilavsız lavaşsız mangal tavuk yedim falan dikat ettm yani, bugunden itibaren başlıyım yine menu yazmaya
şimdi hemen pomo ya bildirimi yapıyor ve ofisteki işime dönüyorum, düzeltmeler var onları yapayım da bitsin gitsin şu iş artkannemle alışverişe de çıkacaz daha bugun herkese mutlu haftalarr
anam anam bu ne güzel bi tablo maşallah neslimmm darısı 66'lı rakamainşallahhGünaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben 67'li bir rakam gördüğüm için çok mutluyum. Aslında birkaç hafta önce de görmüştüm bu rakamı ama sonra tekrar 68'li rakamlara çıkmıştım. Bu sefer azimliyim, tekrar çıkmayacak
Telefonumla fotoğraf çekme denemesi de yapmış oldum ve söz verdiğim gibi tartı sonucunu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 641220
duyguş sabahın köründen beri temizlik yapıyor şuan parmaklarım buruş buruş:)))Hu huuu Duyguş nerelerde ki acep, Pomocum haberleştiniz mi, bir aksilik yoktur inşallah.
ayyy cnm nasıl mutlu oldum bilemezsin seni tanıyalı 1 yılıgeçti bu rakamlarıilkkez görüyorumsenle o yüzden çok mutluyum mayısa kadar sen 66 bile olursun yeterki buhırsla devam ettSabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş
Eki Görüntüle 641275
a.s cnm bence birazizinli ol çıkma ve ara ara uğra bak bahARLA Birlikde azminde gelir bu arada iyisin dimi?selamünn aleyküm güzel arkadaşlarımm inşallah herkes ---- olmuştur bugün .ben herkesten çok çok özür dileyerek çizelgeden çıkmak istiyorum .kimsenin motivesini ve azmini kırmak istemiyorum ama ben artık diyete adepte olamıyorum haa yediklerimöe dikkat ediyorum hergün tartılıyorum bol su ve spor yapıyorum . ve 70 sınırını hiç geçmiyorum benim sınırım 70 çünki .bu sabah ta 69 um.
buraya hiç vakit ayıramıyorum menü yazamıyorum .günlerce neti açamadığım oluyo hem çok yoğunum hemde arapça derslerine başladım ona yoğunlaşmak istiyorum .
arada gelip sohbetinize dahil olurum sizden haberleri alırım buradan kopamam ama buraya sürekli giremem
hepinizi çoook öpüyorum allaha emanet olunn
cnmm rutin kontrolünün iyi geçmesine sevindim simirde iyi çıkar inşallahh doktor gerçekden önemli ben 7 yıldır şirinyerde aylin barborasa gidiyorum doğumumuda o yaptı çok memnunum kendime onun yanında huzurlu iyi hissediyorummKızlar, doktor randevuma gittim geldim. Pek sevmedim açıkçası, yani Medical Park hastane olarak güzel ama doktoru pek sevmedim. Neyse zaten rutin kontrol ama, düzgün bir doktor bulmam lazım artık. Açıkçası özel hastane = para mantığı var sanki. Yani para kazandırmayacak hasta pek umurlarında değil. Daha girer girmez "ne şikayetiniz var" dedi ve ben rutin kontrole geldim deyince garipsedi. Ben doğum kontrol hapını konuşmak istiyordum ama sorularıma kısa kısa anca cevap verdi, neyse 40 yaşına kadar kullanabilirmişim en azından. Ultrasonda da herşey normal görünüyor dedi. Smir sonucu da haftaya çıkacak, önemli olan bunlardı. Seneye yine doktor arayacağım gibi görünüyor, ooffff ooooffff
Bir arkadaşım tüp bebek denemesi yapıyor, o yüzden merak edip, forumda bir bakmıştım, çok zorlu ve pahalı bir süreç, Allah hepsine kolaylık versin. Bir de bu işi para kazanmak olarak gören özel hastane ve doktorlarla bu iş olduğundan da zorlaşıyor galiba. Bugün hastaneye gidince daha iyi anladım.
duygusum hosgeldın, mesaj atayım dedım baktım mesaj paketım dolmus bugun. ne yaptın ne ettın bugun merak ettım. aynen ben de karabıbere cok sevındım kılo vermeye, psıkolojık olarak en ıhtıyacı olan kısı o dıye dusunuyorum cunku.
ohhhhh ellerıne saglık canım. gule gule kırlet.
Tebrik ederim Karabiberim, sanırım 1.'liğimi aldın , alacağın olsun
heyy maşallahh tultanımaaa
maşallah sanada cemremmm
günaydın canom naberr seni görmekne güzel arada gözük böyleee
anam fındıkkurdum ne güzel enerji dolusunmaşallah sanaaaa
çok geçmiş olsun çeşmi dikkat et kendine meyva tüket bol bol
anam anam bu ne güzel bi tablo maşallah neslimmm darısı 66'lı rakamainşallahh
duymuş sabahın köründen beri temizlik yapıyor şuan parmaklarım buruş buruş:)))
ayyy cnm nasıl mutlu oldum bilemezsin seni tanıyalı 1 yılıgeçti bu rakamlarıilkkez görüyorumsenle o yüzden çok mutluyum mayısa kadar sen 66 bile olursun yeterki buhırsla devam ett
a.s cnm bence birazizinli ol çıkma ve ara ara uğra bak bahARLA Birlikde azminde gelir bu arada iyisin dimi?
cnmm rutin kontrolünün iyi geçmesine sevindim simirde iyi çıkar inşallahh doktor gerçekden önemli ben 7 yıldır şirinyerde aylin barborasa gidiyorum doğumumuda o yaptı çok memnunum kendime onun yanında huzurlu iyi hissediyorumm
hoşgördüm cnmm sorun değil valla zor yazıyorum ellerim buruş buruş işim yeni bitti bende bittimm bi ütüm kaldı ama kolay 10 dk alır sen nasılsınn huzurun keyfin yerindemiii özledimseni yarın dışarı çıkmazsam sohbetederiz
Tebrik ederim Karabiberim, sanırım 1.'liğimi aldın , alacağın olsun
karabıber ınanılmaz sevındım ya super kılo vermıssın harıkasın canım
elbıselı tartılmıssın daha az gelmesın kılon ? keske cıplak tartılabılecegın bır ortam olsaydı, 200-300 gram daha eksık gelırdın belkı
slm bayanlar hayırlı sağlıklı mutlu bir hafta dilerim geçmişe dalmadan bi giriş yapayım dedim 1 önceki tablo gözemeçarptı ne yalan söyleyim o tabloda beni en mutlu eden karabiberim olduu 74 bi rakakam o kadar mutlu oldumki hayırlı olsun bir dahaki haft 73-72leri görürsün inşallah veren herkezi tebrik ederim alanlarada yola devam diyorumm moral bozmak yokkk
gelelim bana aslında daha fazla verdim ama yine hafta sonunun gazabına uğradım gerçipazar günü 15 binadımattım hava güzeldi ee böyle olunca 300gr kurtardım
bugün canımıçıkardım yine pencereler temizlendi perdeler yıkandı ütülendi kapılar silindi,klima temizlendi banyo wc ovalandı ve klasik süpürge sil toz alma yapıldı ,bi iç çamaşır ütüleme kaldı ama benden bu kadar yarına artık, güzel kalori yaktığımıdüşünüyorum çünkü 7:30da başladım şimdi oturdumşimdi dalayım geçmişokumaya
hayatım ya hep yahiç beni slagonım hatta p.tesi sabahları bu yüzden girmiyorum artık erkenden yapıyorum anca bitiyor:))))tamam canım. konusuruz ınsaallah. oyyyyy kıyamam sana. ama valla senın sucun. senın bır ayarın yok bır seye baslayınca cosuyorsun aksama kadar canını cıkarmıssın yahuuuuuuuuu
ozledım valla ben de senı. konusalım azucukkkk. ben bıraz hulyalıydım ama eskısı gıbı cozutmuyorum artık cok sukur kolay kolay yıkılmıyorum oyle bırakıyorum gıdıyorum falan demelerım bıttı ya da kendımı herkese karsı kapatmak ısteyısım. esım arada abuk sabuk seyler soylese de son olaydan bu yana ıyı canım. bakalım nekadar surecek. patron yok bu hafta. daha rahat gorusuruz. haftasonu da ıstanbula gıtmeyı dusunuyorum degısıklık olur cok bunaldım buaralar ıs yogunlugundan.
tamam canım hadi iyi akşamlarrduygusum servıs gelmıs ben kacıyorummmmmm opuyoırummm kocaman. yarın kaynatalım ınsaallah
hemen yazıp çıkmam lazım yarın uzunca yazarımm
inann yemin yöntemi işe yaradı
poğaçalar pastalar yaptım sürekli ağıma almadım hiç
ye dedi eşim yeminliyim olamz dedimmm
neslicim rutin kontrole gitmişsin geçmiş olsun sonuçların tertemi zgelicek inşallahhErcecim nasıl istersen canım, genelde uzaklaşmak iyi gelmiyor, senin için öyle olmaz inşallah, arada gir mutlaka, fazla özletme kendini. Zaten kilona dikkat edeceğini söylemişsin. Ne zaman istersen de dönüş yapabilirsin biliyorsun zaten:)
aleykum selam erce. senı ozledık valla. ne guzel sohbet ederdık bugun ısyerımızdekı bahceden çıtlık falan derız oyle otlardan toparladık arkadasım anlıyor valla toprak ısı yaparken senı hatırladım aklıma geldın. senınle butunlesmek benım ıcın demekkı. yedıklerıne dıkkat etmene keyfının yerınde olmasına cok sevındım. arapca derslerıne baslıyormussun basarılar dılerım kolay gelsın canım. ama gıtme kararına uzuldum gercekten. tamam menulerını paylasma ama arada sırada yaz bıze konusalım. bır de pzartesı gunu kılonu yazsan, kaldı kı artık aksam yayınlayacagım dedım yanı zaman sınırlaması da yok, oyuzden aramızda kalman ıcın sartların zor olmadıgını dusunuyorum canım. gıtmemenı aramızda olmanı ıstıyorum gonulden. ayrıca kım derse desın, burdan kopunca herkesın ( duygu dısında) dıyetten uzaklasacagını yanı enazından kacamakların olacagını sıklasacagını dusunuyorum
heyy maşallahh tultanımaaa
maşallah sanada cemremmm
günaydın canom naberr seni görmekne güzel arada gözük böyleee
anam fındıkkurdum ne güzel enerji dolusunmaşallah sanaaaa
çok geçmiş olsun çeşmi dikkat et kendine meyva tüket bol bol
anam anam bu ne güzel bi tablo maşallah neslimmm darısı 66'lı rakamainşallahh
duyguş sabahın köründen beri temizlik yapıyor şuan parmaklarım buruş buruş:)))
ayyy cnm nasıl mutlu oldum bilemezsin seni tanıyalı 1 yılıgeçti bu rakamlarıilkkez görüyorumsenle o yüzden çok mutluyum mayısa kadar sen 66 bile olursun yeterki buhırsla devam ett
a.s cnm bence birazizinli ol çıkma ve ara ara uğra bak bahARLA Birlikde azminde gelir bu arada iyisin dimi?
cnmm rutin kontrolünün iyi geçmesine sevindim simirde iyi çıkar inşallahh doktor gerçekden önemli ben 7 yıldır şirinyerde aylin barborasa gidiyorum doğumumuda o yaptı çok memnunum kendime onun yanında huzurlu iyi hissediyorumm
hoşgördüm cnmm sorun değil valla zor yazıyorum ellerim buruş buruş işim yeni bitti bende bittimm bi ütüm kaldı ama kolay 10 dk alır sen nasılsınn huzurun keyfin yerindemiii özledimseni yarın dışarı çıkmazsam sohbetederiz
ohhhhh kilolar verilmiş tebrikler hepinize
ben bugün dışardaydım arkadaşlarımla buluştumm.....burda tanıştık topikte çorludan
menülerimi yazayım akşam
sabah :1 kb peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar
1 kupa çay
1 zeytin
ara: 1 çay 1 sütlü nescafe
akşam:
1 kase pirinç çorbası
1 kase patates salatası
1 tabak karnıbahar haşlama
birazdanda 3 bardak çay içerim
yatmadanda 1 kupa sütbebişimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?