- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.321
canımmm ohh evin miss olmuş güle güle kirlet canım .ellerine sağlık.
ben kendi adıma iyiyim canım evde bi problem yok çok şükür saolasın canım .sen nasılsın keyfin nasıl kuzi napıyo bu aralar yaramazlık yapmıyo galiba annesi
bu gece rüyamda seni gördüm duygucum .beni arıyosun kapadokyada buluşuyoruz seninle .ayrı ayrı turlarla gidip orada birlikte gezcekmişiz flan çok hoş bi rüyaydı
oglen nıye bukadar az yedın canım ?????
bebişin hayırlı olsun kucağınada almak nasip olsun .sunacım bizlerede dua et olurmu.
çorluda mı oturuyosun ,benim çok güzel anılarım var orada
rıca ederım. ınsaallah bır an once saglıgınıza kavusursunuz. tek ben hastayım dıye dusunmemen ılk once yapman gereken bence. cunku ınan burda ben dahıl bır cogumuzun saglık sorunları var bu sartlar altında kılo vermeye calısıyoruz. zamanla bunları duyacaksındır zaten. ve once moral dıyoruz, ınanc dıyoruz bu sebeple. sporsuz kılo vermek evet zor ama eger doktorundan ızın cıkıyorsa hafıf yuruyusler yapabılır mısın ? dıyelım kı bunu da yapamadın, yedıklerıne dıkkat etmen sayesınde enazından kılo almamıs olursun. doktorlara gelınce, 50 yasında 70 kılo anneme bıle bel fıtıgı amelıyatından once zayıfla demısler. bıraz garıp, anlaması mumkun degıl. su sartlar altında zaten buyuk rakamlar vermenı beklemelerı ve ıstemelerı hata olur, belkı 5 kılo verebılmek ya da 5 kılo almamak su an ıcın hedef olabılır senın ıcın dıye dusunuyorum. gunluk menulerını yazarsan , senı daha ıyı yonlendırebılırız sen de bızım menulerımıze bakarsın herkesten fıkır edınırsın guzel olur bence. 2 ay sonra yuzebılırmıssın oyuzden buna da cok sevındım 2 aya kadar da dedıgım gıbı hafıf tempolu yuruyebılırsen su sartlar altında en guzel ılerleme olur bence.
tekrar edıyorum moral bozmak yok lutfen.
bak ben kendımı anlatayım da bıraz moral bul.
erken menopozdayım 4,5 yıldır. 29 yasındayım hazıran da 30 oluyorum. sol ayak bılegım ıkkı yerden kırıldı 6 ay yuruyemedım platınlıyım ıkı yıldır. sabah 7 bucuk aksam 6 bucuk haftanın 6 gunu calısıyorum ınsulın dırencım ve d vıtamını eksıklıgım cıktı. menopoz da eklenınce bunların hepsı hem kılo vermede dırenc saglayan hem de kılo almamı saglayan seyler oluyormus. her ay yuklu bır hormon ılacı kullanıyorum regl olabılmek ıcın. ıkı kez tup bebek tedavısı gordum ama olmuyor yenıden tedavıye gırmem ıcın 85 kılodan asagı olmam lazım. yasadıgım yer kucuk bır yer. yuruyusler ve spor yapmak ıcın elverıslı degıl. spor merkezlerının saatlerı de uygun degıl gec cıktıgım ıcın yetısemıyorum. bunlar aklıma gelenler ama yıne de kılo vermeye calısıyorum, yugrasıyorum umudumu kaybetmıyorum senın de oyle olmanı dılerım.
geçmiş olsun canımAllah şifa versin, hasta olsanda neşenden bişey kaybetmezsin sen... seni asık, halsiz ve üzgün düşünemiyorum çünkü...
sabah
2 ince dilim tam tahıllı tost, yeşil çay
ara
1 armut
öğlen
1 kase çorba, 3 adet köfte, 2 kaşık pirinç pilavı
ara
1 elma
tabi bu arad yeşilçay ve 2 lt su
merhaba bayanlarr:) en aktif grup sizsiniz sanırım. Bende aktif olarak surkli gaza gelecegım bı grup arıyorum benide aranıza alırmısınız?
Evet pek aktifizdir:)) Gel, katıl sen de. Hergün menülerimizi ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz, biz artık arkadaş grubu olduk. Sen de düzenli olarak menülerini ve sporunu paylaş, aktif olmaya çalış. Tabi öncelikle kendini tanıtırsan seviniriz:)
koyarım mutlaka canımm,saten ozaman bu kilo işi bitecek inşallahohhhhh ne guzel. hadı bakalım senden de resımler beklıyoruz. ozellıkle kızkardesının dugunundekı resımlerını beklıyoruz. burda da hava guzel azıcık soguk ama guzel gunes var. boyle havalarda ofıse tıkılmak olmak cok canımı sıkıyor havalar guzelken okulu kırmak ısteyen cocuklar gıbı olurum ben zaten hep.
erkeklerin oluyor öyle bazen hareketleri,benimkide öyle,inann okadar uysalımkii arkasında dört dönerim,ağzının içine bakarım okadar üstüne titrerim ama bazen çok sebepsiz bir şekilde laf söyler canımı acıtır.Birde belki sizler karşısında konuşuyorsunuzdur ben konuşmamm konuşsamda konuşturtmaz çok sert ağır bir yapısı var ,annesi dahi konuşamaz erkek kardeşi dahi çekinirrcanım eskısı gıbı degılım kılo veremesem de yıkmıyorum kendımı. bu acıdan ıyıyım yanı. pazar gunu akrabalarımı gordum ıcınde cok sevdıgım ınsanlar vardı guzel oldu bu degısıklık. havalar da guzel bır ıkı gundur o da guzel enerjı verıyor bır de aksamları eve gıdınce yorgunluktan yıgılmasam spor yapabılsem super olacak valla.
esım, gecen kıs da yapıyordu bazen. nerden estıyse hazırlamıs ıste ıkı haftadır. benım esıme bakma, gec kalsak kızar, abuk subuk seylere sebep bulur. bellı olmaz onun sagı solu ama yıne de ıyıyız son gunlerde.
aıleme gelınce onlar da sorup duruyor. ustelık kardesımın sınavları varmıs abla baslamadan gel dıyıp duruyor. annemle pek ıyıyız maasallah. cok buyuk bır kavgadan sonra annem pamuk gıbı oldu anne bıle olsa arada bır delı tarafımı gostermem gerekıyor demekkı sanırım. gecen haftasonu konyaya esımın aılesıne gıdecektık onu ertelemek zorunda kaldık esımın musterısı geldı. ama %60 ben gıderım bu haftasonu ıstanbula. hafta ortasında bellı olur durumum.
sen nasılsın ? super kılo verdın ya cok sevındım ben. oglusun ıyılestı mı tamamen ?
Pomocum, tabloyu yayınlamışsın canım, ellerine sağlık, gerçi eksik ama yine de 1. olmak hoşuma gittiGeçen hafta fazla çıkmıştım zaten, o yüzden bu hafta çok gitmiş gibi oldu:) Yaşasın spor:) Bu hafta da azimle devam, belki haftaya da 66'lı bir rakam görürüm Tultan ve Cemreyi tebrik etmiştim zaten, Duygucuğumu da tebrik ediyorum, Pomocum da vermiş, çok sevindim, az olsun ama olsun yeter ki, haftaya çok daha fazlası gitsin inşallah Bu hafta --'ler çoğunlukta, hep böyle olalım kızlar, salınca salınıyor, gaza getirelim birbirimizi:)
koyarım mutlaka canımm,saten ozaman bu kilo işi bitecek inşallah
erkeklerin oluyor öyle bazen hareketleri,benimkide öyle,inann okadar uysalımkii arkasında dört dönerim,ağzının içine bakarım okadar üstüne titrerim ama bazen çok sebepsiz bir şekilde laf söyler canımı acıtır.Birde belki sizler karşısında konuşuyorsunuzdur ben konuşmamm konuşsamda konuşturtmaz çok sert ağır bir yapısı var ,annesi dahi konuşamaz erkek kardeşi dahi çekinirr
evet çok iyi olurrrr gaza etirelim artıkk bak ben senden esinlenip lesliie yapıyordumm sen bıraktın bende bıraktım
HEEMEENN :)) 20 yasındayım boyum 1.68 kilom 67. Ikı gun once karar verdım buraya kaydoldum sebebımde hosladıgım 100. cocugunda bana tosunum demesi. Okul dolayısıyla ailemden ayrı yasıyorum bu yuzden sağlıklı beslenmem daha kolay olacak dıye dusunuyorum (ahh o anne yemekleri:)). Birde 5 seneye yakın voleybol oynadım ve hersene fıtnessa gıttım ha kilo alma sebebımse asırı evyemegı duskunlugumdu yaptıgım sporun ıkı uc katı yemek yiyordum. VEEEE en buyuk zaafım cıkolata ama aştım sayılır. İstanbulda spor salonuna yazılmak istedım ama aşırı derecede yuksek fıyatlı benım baktıgım yerlermı boyle bılmıyorum. onun yerıne artık hergun beşıktaştan ortakoye kadar yuruyorum en azından zayıfladıktan sonra o parayla deli gibi alışverıs yapıcam inşallahhh:) Böyle işte..:)
Hoşgeldin aramıza, senin kilon fazla değilmiş zaten. Benim de boyum 1.68 cm ve kilom da 67.7. Kaç kg olmayı hedefliyorsun? Spor geçmişin varmış zaten, biraz hareketini artırıp yediklerine de dikkat edersen çabucak verirsin bence, yaşın da genç, metabolizman hızlıdır senin.
Hoşgeldin aramıza, senin kilon fazla değilmiş zaten. Benim de boyum 1.68 cm ve kilom da 67.7. Kaç kg olmayı hedefliyorsun? Spor geçmişin varmış zaten, biraz hareketini artırıp yediklerine de dikkat edersen çabucak verirsin bence, yaşın da genç, metabolizman hızlıdır senin.
canım eskısı gıbı degılım kılo veremesem de yıkmıyorum kendımı. bu acıdan ıyıyım yanı. pazar gunu akrabalarımı gordum ıcınde cok sevdıgım ınsanlar vardı guzel oldu bu degısıklık. havalar da guzel bır ıkı gundur o da guzel enerjı verıyor bır de aksamları eve gıdınce yorgunluktan yıgılmasam spor yapabılsem super olacak valla.
esım, gecen kıs da yapıyordu bazen. nerden estıyse hazırlamıs ıste ıkı haftadır. benım esıme bakma, gec kalsak kızar, abuk subuk seylere sebep bulur. bellı olmaz onun sagı solu ama yıne de ıyıyız son gunlerde.
aıleme gelınce onlar da sorup duruyor. ustelık kardesımın sınavları varmıs abla baslamadan gel dıyıp duruyor. annemle pek ıyıyız maasallah. cok buyuk bır kavgadan sonra annem pamuk gıbı oldu anne bıle olsa arada bır delı tarafımı gostermem gerekıyor demekkı sanırım. gecen haftasonu konyaya esımın aılesıne gıdecektık onu ertelemek zorunda kaldık esımın musterısı geldı. ama %60 ben gıderım bu haftasonu ıstanbula. hafta ortasında bellı olur durumum.
sen nasılsın ? super kılo verdın ya cok sevındım ben. oglusun ıyılestı mı tamamen ?
Günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum hepimize. Ben 67'li bir rakam gördüğüm için çok mutluyum. Aslında birkaç hafta önce de görmüştüm bu rakamı ama sonra tekrar 68'li rakamlara çıkmıştım. Bu sefer azimliyim, tekrar çıkmayacak
Telefonumla fotoğraf çekme denemesi de yapmış oldum ve söz verdiğim gibi tartı sonucunu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 641220
cnm sevindim rutin kontrolunun sorunsuz geçmesineKızlar, doktor randevuma gittim geldim. Pek sevmedim açıkçası, yani Medical Park hastane olarak güzel ama doktoru pek sevmedim. Neyse zaten rutin kontrol ama, düzgün bir doktor bulmam lazım artık. Açıkçası özel hastane = para mantığı var sanki. Yani para kazandırmayacak hasta pek umurlarında değil. Daha girer girmez "ne şikayetiniz var" dedi ve ben rutin kontrole geldim deyince garipsedi. Ben doğum kontrol hapını konuşmak istiyordum ama sorularıma kısa kısa anca cevap verdi, neyse 40 yaşına kadar kullanabilirmişim en azından. Ultrasonda da herşey normal görünüyor dedi. Smir sonucu da haftaya çıkacak, önemli olan bunlardı. Seneye yine doktor arayacağım gibi görünüyor, ooffff ooooffff
Bir arkadaşım tüp bebek denemesi yapıyor, o yüzden merak edip, forumda bir bakmıştım, çok zorlu ve pahalı bir süreç, Allah hepsine kolaylık versin. Bir de bu işi para kazanmak olarak gören özel hastane ve doktorlarla bu iş olduğundan da zorlaşıyor galiba. Bugün hastaneye gidince daha iyi anladım.
Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş
Eki Görüntüle 641275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?