2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sağ ol canım

iyi olmana sevindim hep iyi olursun inşallah,yorgunluk dışında ben iyiyim çokşükür kuzeyde iyi yaramazlık hep yapıyor alıştımgalibaa buhallerine aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

rüyan hayra gelsin ve inşallah bir gün geçrekleşir bu arada bana ihtiyaç duyduğun herzaman yanındayım bi mesajına bakar bunuda asla unutma

Son düzenleme:

Canım sanada çok geçmiş olsun menopoz için yaşın çok erken Allah şifa versin herşey gönlünce olur inşallah, Dilerim tedavilerin sonuç verir sende en kısa zaman da annelik duygusunu tadarsın, inşallah burda hepimiz birbirimize destek olup istediğimiz hedefe ulaşırız

Pomocuğum bu arada beni de listeye eklermisin

boy : 158
kilo :75
hedef kilo : 58

sabah
2 ince dilim tam tahıllı tost, yeşil çay
ara
1 armut
öğlen
1 kase çorba, 3 adet köfte, 2 kaşık pirinç pilavı
ara
1 elma

tabi bu arad yeşilçay ve 2 lt su

geçmiş olsun canım Allah şifa versin, hasta olsanda neşenden bişey kaybetmezsin sen... seni asık, halsiz ve üzgün düşünemiyorum çünkü...

saolasın canım, Allaha şükür öyle yatak döşek yatıp uyuyacak kadar hasta deilim ama bugun işyerinde bütün gün resmen titredim, baktılar baya kötüyüm erken geldm eve. geldigimde titriyordum ve ateşim 36.5 dereceydi, poların altına girdim çorbamı içtim bi ölçtüm ateşi 38 derece. şimdi yatıyorum işte ateşim biraz düştü gibi. yarın sabah da kötü olursam doktora gidecekmişiz ama hiç der hoşlanmam doktora gitmekten. o yuzden yarın ola hayrola bakalım

Kızlar, yemeğimi de yedim geldim. Akşam yemeği biraz fazla oldu ama çok acıkmıştım, anca doydum valla. Bu arada akşamüstü sporumu da yaptım, pek güzel geldi. Hiç canım istemedi ama yine de gittim ve hastaneden dolayı olan moral bozukluğum da geçti gitti:) Şimdi günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir (labne ve beyaz peynir)'le yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase (büyükçe) yoğurtlu çorba
- 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
- 5 tane badem

Akşam:
- 1.5 tabak kabak yemeği
- 5 kaşık pirinç pilavı

Ara:
- 10 tane kuru kırmızı erik
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 parça bitter çikolata

Spor olarak ta 45 dakika koşu bandı, 15 dk bisiklet. Ayyy inşallah gitmez bu spor hevesim, anca böyle kilo verebiiyorum ben. Hazır bu hafta çoğumuz kilo vermişken, motivasyonumuz son sürat devam etsin inşallah

sabah
2 ince dilim tam tahıllı tost, yeşil çay
ara
1 armut
öğlen
1 kase çorba, 3 adet köfte, 2 kaşık pirinç pilavı
ara
1 elma

tabi bu arad yeşilçay ve 2 lt su

Menün gayet güzel olmuş, bu şekilde beslenirsen spor yapmadan da az da olsa kilo verirsin, en azından kesin almazsın.

merhaba bayanlarr:) en aktif grup sizsiniz sanırım. Bende aktif olarak surkli gaza gelecegım bı grup arıyorum benide aranıza alırmısınız?

Evet pek aktifizdir:)) Gel, katıl sen de. Hergün menülerimizi ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz, biz artık arkadaş grubu olduk. Sen de düzenli olarak menülerini ve sporunu paylaş, aktif olmaya çalış. Tabi öncelikle kendini tanıtırsan seviniriz:)

HEEMEENN :)) 20 yasındayım boyum 1.68 kilom 67. Ikı gun once karar verdım buraya kaydoldum sebebımde hosladıgım 100. cocugunda bana tosunum demesi. Okul dolayısıyla ailemden ayrı yasıyorum bu yuzden sağlıklı beslenmem daha kolay olacak dıye dusunuyorum (ahh o anne yemekleri:)). Birde 5 seneye yakın voleybol oynadım ve hersene fıtnessa gıttım ha kilo alma sebebımse asırı evyemegı duskunlugumdu yaptıgım sporun ıkı uc katı yemek yiyordum. VEEEE en buyuk zaafım cıkolata ama aştım sayılır. İstanbulda spor salonuna yazılmak istedım ama aşırı derecede yuksek fıyatlı benım baktıgım yerlermı boyle bılmıyorum. onun yerıne artık hergun beşıktaştan ortakoye kadar yuruyorum en azından zayıfladıktan sonra o parayla deli gibi alışverıs yapıcam inşallahhh:) Böyle işte..:)

koyarım mutlaka canımm,saten ozaman bu kilo işi bitecek inşallah
erkeklerin oluyor öyle bazen hareketleri,benimkide öyle,inann okadar uysalımkii arkasında dört dönerim,ağzının içine bakarım okadar üstüne titrerim ama bazen çok sebepsiz bir şekilde laf söyler canımı acıtır.Birde belki sizler karşısında konuşuyorsunuzdur ben konuşmamm konuşsamda konuşturtmaz çok sert ağır bir yapısı var ,annesi dahi konuşamaz erkek kardeşi dahi çekinirr

evet çok iyi olurrrr gaza etirelim artıkk bak ben senden esinlenip lesliie yapıyordumm sen bıraktın bende bıraktım

Evet evet gaza getirelim. Ben Leslie'yi bir süreliğine bıraktım, yeni favorim spor salonu:)) Leslie'yi doğrudan yapmasam da bazen adım sayımı yükseltmek için Leslie hareketlerini yapıyordum zaten Aslında ya 10000 adım yapmak lazım, ya aktif bir şekilde 1 saat spor yapmak lazım. Spor salonunda hem koşu bandında, hem bisiklette nabzımı da görmüş oluyorum. O yüzden çok hoşuma gidiyor, kontrol edebiliyorum. Benim nabzım çabuk yükseliyor, aslında bir bakıma avantaj, spora başladıktan 10 dk sonra nabzım yağ yakma seviyesine ulaşıyor ama tempoyu çok yükseltirsem nabzım da çok yükseliyor, bu da zararlı tabi. İşte spor salonunda tempomu daha rahat ayarlıyorum.

Hoşgeldin aramıza, senin kilon fazla değilmiş zaten. Benim de boyum 1.68 cm ve kilom da 67.7. Kaç kg olmayı hedefliyorsun? Spor geçmişin varmış zaten, biraz hareketini artırıp yediklerine de dikkat edersen çabucak verirsin bence, yaşın da genç, metabolizman hızlıdır senin.

merhaba arkadaşlar cuma yarışmasına katılmak için yazdım sanırım takımlar dolu olduğu için geri dönüş olmadı buraya katılmam mümkünmüdür?
önce kendimi tanıtayım uzun bi çaba ardından istediğim kg verip , korumayı da başarmış biri olup yanlış seçimler sporu bırakmam iş stresleri beni eski kgmdan da fazlasına çıkardı 85kg ya kadar çıkmış bulundum şuan 77 kg dayım boyum 163 vermem gereken kg lar var sizin samimi yazılarınız ve lalanında burda olması burda sizlerle birlkte olmak istemememde bi neden oluşturdu
diyet olarak karatay diyetini şuan uygulamaktayım spor olarak sa haftada 6 gün 1 saat yüzme ve bugunde 40 dak koşu bandında yürüşlere başladım eğerki birbibirimizi motife eder eksiklerimizi söylersek istediğimz kglara ulaşabişceğimize ınanıyorum

Oyle tabıkı ama iradeyle ilgili bişey bu ya. Şöyle 53-54ü gormek istiyorum. Ama cidden azim ve iradeye bağlı yoksa hıc bı seklde olmuyo bu is. Hani sonucta burda hepimiz aynı amac ıcın buradayz ve bırbırımızı en ıyı bız anlarz.Cidden artık okadar bunaldımki birilerinin beni anlaması en ihtiyacım lan sey. En aktif grupta sizsiniz ve aktif bi şekilde yazmak için elimden geleni yaparım. Artık su kilolar gitsin yeter. Birde isimlerinizin altında cızelgeler var ondan nası olusturabilirim acaba?

bu arada ilgilendiğin için çook teşekkur ederim:)

İyim canim ya esimin ailesi yurtdisindaydi gorumcelerin yaninda geldiler bugun hazirlik falan yaptik. Evet bende sasirdim nasil oldu umidim yoktu bir hafta sabit bir hafta veriyorum ayni kilodayiz seninle haftaya 1 er kilo versek superrrr olur insallah veririz spor yapalim. Oglum iyi sukurler olsun.

ne güzel cnm istediğin kiloya ulaşmışsın bu hafta darısı diğer haftalarada olsun inşşşş
cnm sevindim rutin kontrolunun sorunsuz geçmesine
evet cnm özeller öle zaten
hele tüp bebek aman alahım hiç sorma
ben sadece iğneler için taaa kaç sene önce 2 buçuk milyar vermiştik. eşimin ameliyatı derken 5 i geçmişti ( he zaten bi işe de yaramamıştı )
bu zamanda allahım herkese yardım etsin
rabbim isteyen herkese versin o meleklerden
cnm yanlış anlamassan senin yaşı kaç ve ne kadarlık evlisin acaba:26:

Sabah eczanede tartıldım annemden aldığım baskülü oğlan yine halletti sağolsun
evde 2 tane baskül var ve ikisininde ayaklarındaki yerleri koparmışş

Eki Görüntüle 641275

seni de tebrik ederim cnm ben beceremiyorum yüklemeyi öğrenince bende yapıcam
darısı diğer haftalara olsun ve hepimizeeeeeeee

çeşmi cnm alıntı yaptım senin yazınla ama gelemmiş:26:
geçmiş olsun cnm tez zamanda iiileş

Son düzenleme:
bugün ki menümmmm,,cıssssım oldu

sabah: 2 dlm ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 tk çokokrem, peynir, maydanoz, çay

öğle: çorba, fırında tavuk, 4 kş. erişte, 1 bardak ayran

ara: kayınvaldeme gittik mantı yapmış dayanamadım bi küçük tabak yedim ( çokkkk pişmanım ama oldu bi kere) saat 5 di yediğim de

akşam: mantı yedim diye sadece 1 tane çilekli activiea yedim ceza olarak

ara: çay, 5 fındık

activite : ev temizliği halılara kadar sildim kıyı bucak yaptım, jillian level 1, 1 lt su, 2 form çayı