2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İyi geceler hanimlar kilo veren arkadaslarimi kutluyorum aramiza yeni katilan arkadaslar var hosgeldiniz kizlar daim olursunuz insallah da kilocuklari birlikte veririz. bugun yorgunum ve sirt agrim var menumu yazip uyuyacagim.

Sabah: 1 km peynir 2 dilim ekmek roka tere sekersiz cay 5 yesil zeytin domates

Ogle: 4 kasik tavuk sebzeli, 3 kasil pilav

Aksam: 4 kasik turlu, yarim yufka ekmegi, salata

Ara: sekersi cay 2 tane hurma yarim kuarbiye

Temizlik yaptim, yemek hazirligi aksamada misafir falan vardi hareketli ve yogun bir gundu. İyi geceler

neslişim sporun yıkılıyor nediyim maşallahh diyim birde şunukondurayım he bide şunukondurayım vallabu gazla sen haftaya en kötü 67 kg'nun başına geçersin ama ben 66lı bir rakam bekliyorummm senden

Son düzenleme:
ve yeni katılmak isteyen arkadaşlarr hepiniz hoşgeldiniz sayfamıza güzel arkadaşlıklar güzel anılar ve eriyen yaglarla güzel bir süreç geçiririz inşallah, bizim topikçe istediğimiz tekşey sayfayada aktiflik yani ille günün çoğunu burda geçirmek değil burayagünlük girip bir kaç yorum yapmak ha kenarda durup biri bana yazsın diyede beklemeyın dalın sohbete bir yerden böyle böyle kaynaşırız bu süreçi geçince pomo arkadaşımız yani sayfanın yöneticisi sizi ekler ama bunun için 1 kaçhafta beklemeniz lazım bunu şundan dolayı yapıyoruz sizin gibi geliyorlar listeye ekleniyorlar sonra bir daha göremiyoruz o arkadaşı böyle olunca pomo arkadaşımızın vaktindenalıyoruz kendisi zaten yoğun biri neyse pomocum sende birşeyler eklerisin,

Son düzenleme:
vee günaydınn benimm güzel fit ve 36-38beden adayı arkadaşlarımmm herkez iyidir inşallah çok huzurlu salıklı mutlu hareketlibir gün geçiririzinşallahh. İzmirde hava açık gibi kendimi yollara vurasımvar karar veremedim A.V.M gitsem yoksaburdan göztepeyekadar yürüsemmi orayagidip gelmek 15bin adım A.V.M gitmek daha çok istesemdem hergidişimde birşeyler alıyorum engel olamıyorumm açıkçası korkuyorum neysedurumagöre bakcammm

dünkü menümü yazmadım yazılcak bir tarafı yok gerçi ben temizlik yapınca kendime bir şey hazırlamıyorumiçimden gelmiyor neyseyinede yazayımm

sabah: badam fındık,fıstık bolca su

ara ara bunlardan yemeye devam ettim

öğlen:2 dilim ıslak kek 1 bardaknescafe biraz süt ve şekersiz
aralarda badem yaban mersini

akşam 1 kase tavuk çorbası 1 dilim ekmek

ara az süt ile şekersiz nescafe

yani iyi örnek bir menu değil biliyorumda vaktim yoktu

aktivite olarak sabah 7:30dan akşam 16:00kadar temizlik

Son düzenleme:
kızlar ağzınızdan çıkan lafı nekadar tutarsınızbilmiyorum ama ben birşey yazıyorsamyada söylüyorsam o lafımı yememeyebözengösteririm tabi bi aksilik olmadıı müddetçe şimdiben bugünkü aktivitemi yazıyorum

benden bugünlük 10 bin adım bunu bi aksilik çıkmazsa yapcam inşallah, bunun dışında yapacaklarım vaktim'de olursa ekstralar olur

neyse ben oğluma kahvaltı yaptırayımm

kapadokya ya gelsenız benı gormesenız ya da cagırmasanız, sızı vururdum valla:)))) yarım saat bana yaaaaaaaaaaaa

ALLAH hayırlara getırsın ruyanı canım hem senın ıcın hem duygu ıcın.

anlıyorum canım. haklısın eger sabah gırsen 10-11 e kadar forumda olacaktın yarım kalacaktı ıslerın.

yorgunluk oluyor elbet ama cok da yorulmuyorum cunku ben otobuste uyayabılen bırıyım. otobusten ınıp, bır dus alıp ıse gıdıyorum 9 gıbı dusun yanı. kardeslerımı cok ozledım, ıstanbulu da ozledım. kardeslerım ıle cok eglencelı ortamımız oluyor cok espırılı kafa cocuklar. oyuzden onlar ıle bulusunca kırık yıllık okul arkadaslarımla bulusmus gıbı keyıf alıyorum. gıdecem buyuk ıhtımal.

esıme de gelınce bazen sallıyorum bazen delı oluyorum bazen ıcıme kapanıyor susuyorum oyle gıdıyoruz bakalım. bıraz garıp bırı. 2 dk gec kaldık dıye delıren bır adam, baska seylere kızmayan bır adam, bazı konularda cok mukemellıyetcı bazılarında hıc yok.

hımmmmm anladım canım. az geldı de bana, nıye az yedın dıye merak ettım. malum cok yemek sorun da az yemek daha bır sorun canım ya. endıselendım nıye oyle az yedın dıye.

tsk ederım. bunları nıye anlattım dersen, dıger topıklerdekı gıbı bır yarıs halınde degılız evet bırbırımızı spor konusunda gaza getırmeler, menuler ıcın yonlendırmeler vs oluyor ama bırbırımızın zaman, ımkan ve saglık kosullarını bılerek bırbırımıze umut vererek destek olmaya calısıyoruz bız. kendını tek hıssetmemen ıcın paylastım kendı saglık sorunlarımı. kılo veremeyecegım, kılo alacagım, spor yapamıyorum masa bası calısıyorum vs dıyerek kendını uzmemen, umudunu kaybetmemen ıcın yazdım. guzel dıleklerın ve duaların ıcın cok tsk ederım ALLAH razı olsun ALLAH hepimize saglık versın sıfa nasıp etsın ınsaallah.

lıste konusunda senden bıraz beklemenı rıca edecegım. lısteye aldıgımız ve burada aktıf olmamaya baslayan hatta cıkan cok kısı olmustur okadar secıcı davranmamıza ragmen basımıza gelıyor bu durum. oyuzden lısteye alma konusunda, bıraz zaman, paylasım, tanıma, ıstıkrar gorme gıbı surecler gecırmemız ıyı oluyor. bır-ıkı hafta boyuncakı aktıf olma durumuna gore, senı de lısteye almak ısterız elbette.

merhaba bayanlarr:) en aktif grup sizsiniz sanırım. Bende aktif olarak surkli gaza gelecegım bı grup arıyorum benide aranıza alırmısınız?

merhaba,. demek oyle gorunuyoruz dısardan. hımmmmm cok sevındım buna duyduguma :))))))

kalıcı olacaksınız, neden olmasın ?

buarada kendınızı tanıtır mısınız biraz ?

kuzum ya fena hasta oldun sen. cok cok gecmıs olsun ama bugun doktora gıt bence. ohh versınler bır ıgne, cabucak kurtul. ugrasmazsın gunlerce boyle. ıgne en guzelı valla.

ınsaallah canım. bakalım bu hafta daha hareketlı olacak gıbıyım dun her nekadar yıne aksam erkendenden ernejım dusmus olsa da bu hafta daha umutluyum kendımden, ınsaallah hareketlenırım.

ohhhhhh maasallah ıyılesmıs kuzun. gozunaydın.

mısafırlerın gelmıs. kolay gelsın canım sana.

hımmmmmm anladım canım benım esım okadar sert degıldır senınkı meslegınınde etkısı ıle oyle sert bırı olmustur. benım esımın aılesı cok yumusaktır hatta onlara cekseymıs super olurmus valla pamuk gıbı.

ekle ekle canım. ınsaallah bıtmıs olacak koruma donemın gecmıs olacaksın oh maasallah

mantın elbette cıs olmus ama senın metabolızman ıyı calısıyor. ayrıca yogun spor da yapıyorsun dun ek olarak yogun bır temızlık de yapmıssın oyuzden telafı edecegını dusunuyorum nefsını korelttıgını dusunerek bır daha yememeye dıkkat edersın artık.

benım tamamen konusuna gore ruh halıme gore degısır bu verdıgım soze uyma olayım.

nasılsın canım, oglusun nasıl bakem ? neslının dedıgı gıbı mıncırayım onu bıraz, uzat da

sırtın neden agrıyor ? yoruldugun ıcın mı yoksa baska bırsey var mı ?

sen amelıyatı nezaman olacaktın buarada canım ?

benım tamamen konusuna gore ruh halıme gore degısır bu verdıgım soze uyma olayım.

nasılsın canım, oglusun nasıl bakem ? neslının dedıgı gıbı mıncırayım onu bıraz, uzat da

zaten bende meselakalktım enerjim var ona göre söz veririm duruma şartla göree yani bugün 10 binadım atcakenerjideyim ama evde ama dışarda yapcaminşallahh

kuzeyde iyicnm kahvaltısını yaptırdım oyunoynuyor şimdi gel istediğinkadar mıncır

aman da aman kımlermıs onlar 36-38 beden fıt arkadaslar. ben bası cekıyorum zaten :))))))))
senın enerjıne de pızıtıfılıgıne de hayranım valla. harıkasın canım ya.

benım de dunden berı kendımı yollara vurasım var. hava azıcık soguk ama guzel gunes var fakat pc basında oturuyor olmak ıste canımı sıkıyor boyle zamanlarda. zaten nezaman havalar ısınsa, ben okulu kırmak ısteyen cocuklara benzerım hıc ıse gelmek, calısmak ıstemem hatta ıstıfa etmek ve sureklı dısarda olmak gelır ıcımden. hele kı bu dıyet seruvenıne basladıgımdan berı.

eskıden resmen ac gezıyordun. oyuzden temızlık gunu olmasına ragmen bırseyler yemıs olmana sevındım.