- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.341
heyy maşallahh tultanımaaa
Valla ben bu gazlaaa bir hafta giderim agzin saglik canimmmm birde yemin ettimm mi super olur yaaaa :))))) Sende gule gule kirlen duygucum temizligin keyfi de baska oluyor.
heyy maşallahh tultanımaaa
Valla ben bu gazlaaa bir hafta giderim agzin saglik canimmmm birde yemin ettimm mi super olur yaaaa :))))) Sende gule gule kirlen duygucum temizligin keyfi de baska oluyor.
seninde ağzına sağlık cancazımmm olcak olcak herşey güzel olcak vercez yağları yemin olayını bende söyle yapcam evde zatencıs yok yani en azından benim ilgimi çeken cıslardan yok baktımeşim getirmiş hemen oracıkda etcez ben bunu yemicem yemin ederimki yemicem diye ee yeminimide tutarım ALLAHA şükür birdeasıl beni yakan haftasonları için etcemm olcak bitcekk..
canımmm ohh evin miss olmuş güle güle kirlet canım .ellerine sağlık.
ben kendi adıma iyiyim canım evde bi problem yok çok şükür saolasın canım .sen nasılsın keyfin nasıl kuzi napıyo bu aralar yaramazlık yapmıyo galiba annesi
bu gece rüyamda seni gördüm duygucum .beni arıyosun kapadokyada buluşuyoruz seninle .ayrı ayrı turlarla gidip orada birlikte gezcekmişiz flan çok hoş bi rüyaydı
hayatım ya hep yahiç beni slagonım hatta p.tesi sabahları bu yüzden girmiyorum artık erkenden yapıyorum anca bitiyor:))))
ütüyü yetiştiremedimdiye yiyip bitiriyorum hatta ,çünkü bugünkü planımda buda vardı neyse yarına artık
tamam cnm yarın çeneçalarız nasipse hafta sonu yorulmucaksan git tabi değişiklik iyi gelir eşin olayına gelirsek boşver hep nediyorum önce sen takma onuolduğu gibi kabul et
tamam canım hadi iyi akşamlarr
süper ya bende hafta sonu için yemin etsemiyi olcak beni yakan hafta sonuçünkü
Pomocum öğleden sonra doktora gideceğim için evde çorba vardı, ısıtıp ekmek doğradım içine, pratik oldu. Öğleden sonra 5 bademle ara öğün yaptım, şimdi de akşam yemeği yiyeceğiz, detayları sonra yazarım.
Canım sanada çok geçmiş olsun menopoz için yaşın çok erken Allah şifa versin herşey gönlünce olur inşallah, Dilerim tedavilerin sonuç verir sende en kısa zaman da annelik duygusunu tadarsın, inşallah burda hepimiz birbirimize destek olup istediğimiz hedefe ulaşırız
Pomocuğum bu arada beni de listeye eklermisin
boy : 158
kilo :75
hedef kilo : 58
merhaba bayanlarr:) en aktif grup sizsiniz sanırım. Bende aktif olarak surkli gaza gelecegım bı grup arıyorum benide aranıza alırmısınız?
saolasın canım, Allaha şükür öyle yatak döşek yatıp uyuyacak kadar hasta deilim ama bugun işyerinde bütün gün resmen titredim, baktılar baya kötüyüm erken geldm eve. geldigimde titriyordum ve ateşim 36.5 dereceydi, poların altına girdim çorbamı içtim bi ölçtüm ateşi 38 derece. şimdi yatıyorum işte ateşim biraz düştü gibi. yarın sabah da kötü olursam doktora gidecekmişiz ama hiç der hoşlanmam doktora gitmekten. o yuzden yarın ola hayrola bakalım
İyim canim ya esimin ailesi yurtdisindaydi gorumcelerin yaninda geldiler bugun hazirlik falan yaptik. Evet bende sasirdim nasil oldu umidim yoktu bir hafta sabit bir hafta veriyorum ayni kilodayiz seninle haftaya 1 er kilo versek superrrr olur insallah veririz spor yapalim. Oglum iyi sukurler olsun.
koyarım mutlaka canımm,saten ozaman bu kilo işi bitecek inşallah
erkeklerin oluyor öyle bazen hareketleri,benimkide öyle,inann okadar uysalımkii arkasında dört dönerim,ağzının içine bakarım okadar üstüne titrerim ama bazen çok sebepsiz bir şekilde laf söyler canımı acıtır.Birde belki sizler karşısında konuşuyorsunuzdur ben konuşmamm konuşsamda konuşturtmaz çok sert ağır bir yapısı var ,annesi dahi konuşamaz erkek kardeşi dahi çekinirr
evet çok iyi olurrrr gaza etirelim artıkk bak ben senden esinlenip lesliie yapıyordumm sen bıraktın bende bıraktım
bugün ki menümmmm,,cıssssım oldu
sabah: 2 dlm ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 tk çokokrem, peynir, maydanoz, çay
öğle: çorba, fırında tavuk, 4 kş. erişte, 1 bardak ayran
ara: kayınvaldeme gittik mantı yapmış dayanamadım bi küçük tabak yedim ( çokkkk pişmanım ama oldu bi kere)saat 5 di yediğim de
akşam: mantı yedim diye sadece 1 tane çilekli activiea yedim ceza olarak
ara: çay, 5 fındık
activite : ev temizliği halılara kadar sildim kıyı bucak yaptım, jillian level 1, 1 lt su, 2 form çayı
kızlar ağzınızdan çıkan lafı nekadar tutarsınızbilmiyorum ama ben birşey yazıyorsamyada söylüyorsam o lafımı yememeyebözengösteririm tabi bi aksilik olmadıı müddetçe şimdiben bugünkü aktivitemi yazıyorum
benden bugünlük 10 bin adım bunu bi aksilik çıkmazsa yapcam inşallah, bunun dışında yapacaklarım vaktim'de olursa ekstralar olur
neyse ben oğluma kahvaltı yaptırayımm
İyi geceler hanimlar kilo veren arkadaslarimi kutluyorum aramiza yeni katilan arkadaslar var hosgeldiniz kizlar daim olursunuz insallah da kilocuklari birlikte veririz. bugun yorgunum ve sirt agrim var menumu yazip uyuyacagim.
Sabah: 1 km peynir 2 dilim ekmek roka tere sekersiz cay 5 yesil zeytin domates
Ogle: 4 kasik tavuk sebzeli, 3 kasil pilav
Aksam: 4 kasik turlu, yarim yufka ekmegi, salata
Ara: sekersi cay 2 tane hurma yarim kuarbiye
Temizlik yaptim, yemek hazirligi aksamada misafir falan vardi hareketli ve yogun bir gundu. İyi geceler
benım tamamen konusuna gore ruh halıme gore degısır bu verdıgım soze uyma olayım.
nasılsın canım, oglusun nasıl bakem ? neslının dedıgı gıbı mıncırayım onu bıraz, uzat da
vee günaydınn benimm güzel fit ve 36-38beden adayı arkadaşlarımmm herkez iyidir inşallah çok huzurlu salıklı mutlu hareketlibir gün geçiririzinşallahh. İzmirde hava açık gibi kendimi yollara vurasımvar karar veremedim A.V.M gitsem yoksaburdan göztepeyekadar yürüsemmi orayagidip gelmek 15bin adım A.V.M gitmek daha çok istesemdem hergidişimde birşeyler alıyorum engel olamıyorumm açıkçası korkuyorum neysedurumagöre bakcammm
dünkü menümü yazmadım yazılcak bir tarafı yok gerçi ben temizlik yapınca kendime bir şey hazırlamıyorumiçimden gelmiyor neyseyinede yazayımm
sabah: badam fındık,fıstık bolca su
ara ara bunlardan yemeye devam ettim
öğlen:2 dilim ıslak kek 1 bardaknescafe biraz süt ve şekersiz
aralarda badem yaban mersini
akşam 1 kase tavuk çorbası 1 dilim ekmek
ara az süt ile şekersiz nescafe
yani iyi örnek bir menu değil biliyorumda vaktim yoktu
aktivite olarak sabah 7:30dan akşam 16:00kadar temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?