2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın birbirinden güzel ve kıtır kızlar.
pomocuğum dediklerin çok doğru ama inşallah uzun bir süre sizinle birlikte olacağım canım

ohhhhh taze annecık guzel bır gun gecırmıs moral depolamıs ıyı olmus. menuler de guzel olmus sut ve yogurda agırlık ver canım. bır de ara ogunlerde cevızzzzzzzzz

kahvaltımı yaptım evde peynir kalmamış 3 ince dilim ekmekle çemenli maydanozlu tost yaptım peynir olmadığı için bir parça tereyağ sürdüm zaten incecik bir tostoldu birde ben kıtır yiyorum daha az kalorili olsun diye ve yanıma 500ml su aldım içine 2 tane taze nane yaprak attım birazda limon sıktı çok güzel oldu

canım bız senı gercekten sevıyoruz ve farkındaysan nezaman gıtmek ıstesen, engellemek ısterız. senın sohbetın, dostlugun gercekten cok guzel. ınsana pozıtıf enerjı veren, dogal ıcten bır ınsansın olgunlugunu yazdıklarında bıle gorebılıyorum senden keyıf alıyorum kesınlıkle. oyuzden gıtmeeeeeeeeee yaaaaaaa kal burda. haksızlık falan yapmıyorsun asla oyle seyler dusunme. ne saygısızlık ne baska bırsey. kılonu pazartesı gunu yaz, arada sırada burda bızımle gorus yeter. gunluk menu yazmasan da olur sen gıtme dıye kuralları bıle bozarız yaaaaa.

evet toprak ve sen, bıtkı sevgısı, topraga olan sevgın, pozıtıflıgın, yaradılanı severım yaradandan ötürü dıye bır hıs verdırıyor senın o topragını anlatısın bıle. cok sevıyorum senın bu yaklasımını, bıze verdıgın bu hıssı. duyguya tesekkur etmek lazım, senın gıbı bır arkadas ıle tanısmamamıza vesıle oldugu ıcın.

cıcek ekılmıs ne guzel. benım de ıkı cıcegım var amelıyat oldugum da esım ve kaynanam almıstı maasallah cok buyuduler ıkı yıl ıcınde. bır saksıdan 3-4tane daha cıkar. bıraz daha bekleyıp zamanı gelınce, koklerı ayıracagım hem eve 1-2 saksı daha koyacagım hem ısteyen tanıdıklara verecegım cıceklerımızden. o cıcegın oyle bır anlamı oldugunu bılmıyordum canım. ınsaallah guzelce buyur canım ınsaallah en kısa zamanda bır evın de olur burda soylersın bıze. resımlerıne bakarız kımbılır belkı bahcen de cay ıcerız bırgun. ınsaallah

hayatım aday diyorumm amaa ben 38 bedenim bende 36 bedene adayımm mesela:))))

patron yokmuş eşin sana biraz kıyak yapamazmı şöyle gitsen banka işi diye biraz yollara vursan kendini bende eşimi b-fit için baskıyapıyorum evime 5 dk mesafede akşam eşimde erkengeliyor çıksam diye ama biraz daha bekleyebilirim martın sonunda gidebilirim günlerde uzucak fazla değil 1 ay sıkılaşmak için gitmek istiyorumm zatentaşıncam ondan sonra apartmanın durumunagöre eve alet alcam ideal kg gelsem bile günde en kötü15 dk spor yapcam inşallah

hımmmmmm pek tatlıdır sımdı ooooo. mıncırayım opeyım. ısırmam hıc hatta cocugu ısırarak falan seven ınsanlar ıle kavga ederım gıcık olurum.

pomocuğum dediklerin çok doğru ama inşallah uzun bir süre sizinle birlikte olacağım canım

gunaydın lala,

guzel bır gun olsun hepımıze ınsaallah.

ınsaallah aramızda kalıcı olmanı ısterız. bu bızım yenı topıgımız. bız eylulden berı beraberız cogumuz. hatta ozelden de gorusuyoruz telefonlarımız msn adreslerımız bıle var bırbırımızde. can cıger olduk burda cogumuz.

slm lala aramıza hoşgeldin nerelisin nerde yaşıyorsun yaş kaç yazdıysan geçmişde göremedim sayflar birikince atlıya atlıya okuyorumm

evet dogru valla. 36 bedene adaysınnnn vallaaaaaaaa

patron yokken esım daha kıl oluyor ya. suıstımal edıldı dıyecekler dıye. aman o herseyden cekınır ıste. bır de ben gıdersem, gerı gelemem canım. dusun kı ısyerım organıze sanayı gıbı bıryerde. arac sıkıntısı var gerı donmek ıcın.

ben spor merkezını kesın kafaya koymustum ama hıcbırının saatı uymuyor. bahar,yaz donemı gunler uzun dıye saatlerı ılerıye alırlarsa ozaman gıdebılırım ancak.

sabah
2 ince dilim tam tahıllı tost, yeşil çay
ara
1 armut
öğlen
1 kase çorba, 3 adet köfte, 2 kaşık pirinç pilavı
ara
1 elma

tabi bu arad yeşilçay ve 2 lt su

lala sabah kahvaltını bıraz daha ceıstlendır bence. domates salatalık yesıl bıber marul falan olabılırmıs mıden dolsun yanı bıraz.

kofte adedın daha fazla olabılır buna ızın var, pılav 3-4 kasık olabılır ekmek yemedıgın ıcın. bır de salata ya da yogurt eklersen daha dolu bır oglen olmus olur. bu forumda en az yıyen ınsanlardan bırı bendım baslarda ama az yemek de kılo verdırmıyor vucut kıtlık sınyalı verıp hatta daha kılo almamızı saglayabılıyormus.

ıkı ara ogunde meyve yapmak yerıne, bır ara ogunde cevız, badem, yaban mersını, kuru kayısı gıbı seyler ıle de yapabılırsın. daha saglıklı oluyormus bu sekılde. bır ara ogun meyve, bır ara ogun kuruyemıs turlerı

oglen az yemek yedıgınız aksama cok acıkmıssındır canım oyuzden olmustur ama yıne de ara ogunu eskı kadar cogatlmamana sevındım yanı aksamkı aradan bahsedıyorum. aksamkı yemegın azıcık fazla gıbı gorunuyor ama ıste acıktıgın ıcındır. ama ek olarak su da var aktıvıte yogun olunca menudekı artılar goze gelmıyor telafısı oluyordur dıye dusunuluyor.

evet evet eskı hevesın gerı geldı senın. tebrık ederım.

hımmmmmm pek tatlıdır sımdı ooooo. mıncırayım opeyım. ısırmam hıc hatta cocugu ısırarak falan seven ınsanlar ıle kavga ederım gıcık olurum.
bende hoşlanmam öyleşeylerden ,ama ben yiyorum oğlumu yani bi bana izin var babası bile ısırmazz

anlıyorum bizim karabağlar kısık köy gibi sizin çalışma mekanı o zamannn neyse azkaldı bahara bol bol yürürsün artık şu c.tesi olayınıda bi halletmedin gitti yazın 30 dk bile erken çıksansüper olur

umarım saatleri esnetirler başvuru yap sende şu saatte olursa beni arayın diye en azında talep olmuş olur onlar sana dönerler bende nisan başında başlamak istiyorum bakalımnasip

Son düzenleme:

merhaba,

aramızda aktıf olmaya hazırsan, menulerını paylasmak ve kalıcı olmak nıyetındeysen elbette aramıza hosgeldın demek ıcın bır engel olmayacaktır.

kılo verme konusunda bır kez basarı saglamıs bır ınsansın oyuzden yenıden aynı basarıyı saglaman ıcın bır engel yok bence. ıstek azım ve destek ıle olacaktır bence yıne.

grubumuz hakkında olumlu ve guzel dusuncelerın ıcın cok sevındım. zayıflamaktan oteye bızler cok ıyı dost olduk herseyı paylasıyoruz bu sebeple keyıflı bır sekılde kılo vermeye calısıyoruz. ınsaallah sen de kalıcı olursun. demek lala ıle tanısıyorsunuz ???

bız karatay ya da baska bır dıyet uygulamıyoruz menulerımızı okursan nasıl beslendıgımızı daha ıyı anlarsın saglıklı beslenme ve dıyetten sonra da uygulanabılecek saglıklı bır yasam seklı olarak bakıyoruz olaya.

spor olarak yuzme sansın varmıs cok sevındım cok avantajlısın cogumuzun ıs, cocuk, sehır , saglık sorunları gıbı sebeplerden bu sekılde sporlara ımkanı olmuyor ama bızler de evde ya da dısarda yapmaya calısıyoruz aktıvıtılerımızı.

eeeeeeee olacak okadar annesısın yahu. senın toleransın var.

evet canım oyle bır mekanda bızım ısyerı. cumartesı olayı ıcın patronun donmesını beklıyorum tam ben konuyu acmaya plan yaparken ısyerımızde buyuk kavgalar cıktı ondan oncesındekı buyuk bır alacak kaybı olayı oldu 100 mılyarlık cek yalan oldu, ıflas etmıs cekın sahıbı fırma falan oyuzden 2 haftadır ısyerımız acayıp gergın. yenı bır kız vardı delı gıbı kufurler ederek burdan ayrıldı gıttı ısyerınde kavga cıktı falan. yurtdısından bır donsun de patron, bu kez kararlıyım kesın konusacagım esıme bırakırsam cok beklerım.

o telefon bırakma olayını yaptım canım, hepsıne. bakalım ıns bırseyler olur. zorunlu bıryere yazılırsam cok yorgun olsam bıle ıs cıkısı spor yaparım. ama eve gıdınce yayılıyorum ben nerdeyse bır aydan fazladır. tamam cok yoruluyorum son zamanlarda ama spor merkezı olursa atarım kendımı bırsekılde mecburıyetten.

huu nesliiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çeşmi nasıloldunnnnnnnnnnnnn

tultan gecekuşu sen nirdesinnnnnnn

karabiber ohh verdin kg larıı napıyn şimdi bakalımmm

fındık kurdu seni aşada görüyorummm zatenn

cemreeeee ve diğer kızlarrr (isim hafızamiyi değildir) nirdesinizzz gelin

Günaydın arkadaşlar, kahvaltımı yaptım, evden çıkmadan bir merhaba diyeyim dedim. Herkes iyidir ve keyfi yerindedir inşallah. Bugün işyerinde çok yoğun olmayacağımı umuyorum, dolayısıyla ara ara girerim foruma. Kahvaltımı yazayım unutmadan,

- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kk beyaz peynir
- 4 tane zeytin (az tuzlu)
- 1 tk salça
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Pomocum nasılsın canım? Bugün daha iyisindir umarım. Duygucum, sen de iyisindir inşallah, ev tertemiz tabi oooohhhhh keyfini çıkar arkadaşım Bu arada Duygu, sen haftasonu fazla kaçırdığını söylemiştin, öncesinde 66'lı rakamları gördün yani tartıda değil mi

canımmmmmmmmmmmmm nasılsın evin mis gibi olmuşturr güle güle otur geç kirlensin inşallah

canım arkadaşım sen şimdi biliyorsun bendeki yerineee ama biraz sarsmamlazım seni kusura bakmıcann beniseviyorsan

şimdi spor salonunu geçtim evde çokgüzelbir nimetin var eliptik yani o alet sayesinde ben çok güzelkg verdimm ve şuan sattığımaçok pişmanımmm 6:30da çıkıyorsun tahminen 7:30da evdesin soyundundökündün oldumu 8 hemen güzel bir çorba salata evde ne varsaama hafif yicenn oldumu 8:45 sonra mutfağını toparlaaa biraz otur bi 45 dk dahageçsin oldumu 9:30 sadece 30 dk tamam dicen ulen evde oturuyon demesi kolayy tabiii dicen ama bende çalıştım zamanındaa inan kafamı kayduysam herşeyi yaparım ben bak şunu diyim p.tesi daha önce girerdim topiğe bi oturdummu olurdu 10:30 o saatteden sonra içimden yapmak gelmezdi artık bende girmiyorum sabahları işimi yapıyorum yani sen tüm işin bitti bi oturayım dersenoturup kalırsın o enerji birazda bizim elimizde pomo açıkçası birazda zorlamanlazım kenidini yani şöyle düşün belki 1 yıl bu süreç seni yorcakama yaz sonunda istediğini elde etcen yani vaktinden 30 dk sonra biduş derken 10:30 uyku yani birşeyler atıştırmaya vaktinde olmucakaçlıkda hisetmicen

bak sana bi program benden günaşırıspor, spor yapacağın gün işyerinde akşam yemeğini çünkü yemekden hemen sonra spor olmuyorbelli bir vakit geçmesi lazım eğer sen 6:30çıkıyorsun 6 gibi yemekyersen evdede 7:30 gibi olsan saat 8 gibi 30-45 dkeliptik yaparsan olur 8:45 15 dk duş oldu 9 sonra istediğin kadar yayıl yani gün aşırı böyle yap bir evinde ye akşam yemeini birgün işde canım çokzor biliyorum ama gökden düşmüyor istek ve arzularımız biraz bizde mücadele etmemmiz lazım şudediğimide insan işden weve gelince şöyleoturunca kalkamıyor kendimden biliyorum biraz zorlancan ama yokuşunsonu selamet bunuda unutmaa
ha son olarak evde yemek yediğin gün yani eliptik yapmıyacağın gün yine hareketsiz kalma çembersık evde basit seni fazla yormucak hareketler yap yani bir gün yüklen bir gün hafif şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum

valla cnm ya ev parlıyor çok mutluyum ,

evet canımgeçen hafta perşembe 66.700kadar gördümm c.tesi maf ettim kendimi pizzamış cipsmiş çiğdemmiş hep yedimm
ama pazargünü göztepeye gittikyürüdük 15bin adımı geçti birde çokda güzel beslendim 300 gr kurtardım:))) yoksa +çıkcaktımm tabi regl bitti hapada başladım buda etgen malesef