- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.361
ohhhhh kilolar verilmiş tebrikler hepinize
ben bugün dışardaydım arkadaşlarımla buluştumm.....burda tanıştık topikte çorludan
menülerimi yazayım akşam
sabah :1 kb peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim kaşar
1 kupa çay
1 zeytin
ara: 1 çay 1 sütlü nescafe
akşam:
1 kase pirinç çorbası
1 kase patates salatası
1 tabak karnıbahar haşlama
birazdanda 3 bardak çay içerim
yatmadanda 1 kupa sütbebişimiz için
neslicim rutin kontrole gitmişsin geçmiş olsun sonuçların tertemi zgelicek inşallahh
arkadaşlarım çok teşekkür ederim sizlere .valla bende sizleri sohbeti özledim ama bu aralar inanılmaz bi yoğunluğum var hergüne bi programım var evişlerimi bile istediğim gibi yapamıyorum .toprak ve ben evet sevdim bu ikiliyi beni hatırlatmasına çook memnun oldum .dünde peygamber kılıcı çiçeği ektim minik bi saksıya umarım tutar ve bir metre olunca sahibi ev sahibi olurmuşş derler bakalım .bu sabah çiçeğimle konuştum öptüm onu
evet canım yediklerimi dikkat ediyorum o kadar şey öğrendimki burada onları uygulamaya çalışıyorum işte .aslında arapça biliyorum ama bu aralar kızımda başladı çok şükür o giderken bende işlerleyetim dedim eksiklerim vardı tecvidim falan tam değildi onları iyice öğrenmek istiyorum .
aslında buradan tamamen kopamam sizleri çook seviyorum ve sizinde beni sevdiğini çok iyi biliyorum ama böle haftada bir yazmak sanki sizlere saygısızlık ediyomuşum gibi geliyo onun için birazda çizelgeden çıkmak istedim .menü falan yazamıyorum evde .
aman da aman kımlermıs onlar 36-38 beden fıt arkadaslar. ben bası cekıyorum zaten :))))))))
senın enerjıne de pızıtıfılıgıne de hayranım valla. harıkasın canım ya.
benım de dunden berı kendımı yollara vurasım var. hava azıcık soguk ama guzel gunes var fakat pc basında oturuyor olmak ıste canımı sıkıyor boyle zamanlarda. zaten nezaman havalar ısınsa, ben okulu kırmak ısteyen cocuklara benzerım hıc ıse gelmek, calısmak ıstemem hatta ıstıfa etmek ve sureklı dısarda olmak gelır ıcımden. hele kı bu dıyet seruvenıne basladıgımdan berı.
eskıden resmen ac gezıyordun. oyuzden temızlık gunu olmasına ragmen bırseyler yemıs olmana sevındım.
zaten bende meselakalktım enerjim var ona göre söz veririm duruma şartla göree yani bugün 10 binadım atcakenerjideyim ama evde ama dışarda yapcaminşallahh
kuzeyde iyicnm kahvaltısını yaptırdım oyunoynuyor şimdi gel istediğinkadar mıncır
günaydın birbirinden güzel ve kıtır kızlar.
pomocuğum dediklerin çok doğru ama inşallah uzun bir süre sizinle birlikte olacağım canım
günaydın birbirinden güzel ve kıtır kızlar.
pomocuğum dediklerin çok doğru ama inşallah uzun bir süre sizinle birlikte olacağım canım
hayatım aday diyorumm amaa ben 38 bedenim bende 36 bedene adayımm mesela:))))
patron yokmuş eşin sana biraz kıyak yapamazmı şöyle gitsen banka işi diye biraz yollara vursan kendini bende eşimi b-fit için baskıyapıyorum evime 5 dk mesafede akşam eşimde erkengeliyor çıksam diye ama biraz daha bekleyebilirim martın sonunda gidebilirim günlerde uzucak fazla değil 1 ay sıkılaşmak için gitmek istiyorumm zatentaşıncam ondan sonra apartmanın durumunagöre eve alet alcam ideal kg gelsem bile günde en kötü15 dk spor yapcam inşallah
sabah
2 ince dilim tam tahıllı tost, yeşil çay
ara
1 armut
öğlen
1 kase çorba, 3 adet köfte, 2 kaşık pirinç pilavı
ara
1 elma
tabi bu arad yeşilçay ve 2 lt su
Kızlar, yemeğimi de yedim geldim. Akşam yemeği biraz fazla oldu ama çok acıkmıştım, anca doydum valla. Bu arada akşamüstü sporumu da yaptım, pek güzel geldi. Hiç canım istemedi ama yine de gittim ve hastaneden dolayı olan moral bozukluğum da geçti gitti:) Şimdi günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk peynir (labne ve beyaz peynir)'le yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase (büyükçe) yoğurtlu çorba
- 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
- 5 tane badem
Akşam:
- 1.5 tabak kabak yemeği
- 5 kaşık pirinç pilavı
Ara:
- 10 tane kuru kırmızı erik
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 parça bitter çikolata
Spor olarak ta 45 dakika koşu bandı, 15 dk bisiklet. Ayyy inşallah gitmez bu spor hevesim, anca böyle kilo verebiiyorum ben. Hazır bu hafta çoğumuz kilo vermişken, motivasyonumuz son sürat devam etsin inşallah
bende hoşlanmam öyleşeylerden ,ama ben yiyorum oğlumu yani bi bana izin var babası bile ısırmazzhımmmmmm pek tatlıdır sımdı ooooo. mıncırayım opeyım. ısırmam hıc hatta cocugu ısırarak falan seven ınsanlar ıle kavga ederım gıcık olurum.
evet dogru valla. 36 bedene adaysınnnn vallaaaaaaaa
patron yokken esım daha kıl oluyor ya. suıstımal edıldı dıyecekler dıye. aman o herseyden cekınır ıste. bır de ben gıdersem, gerı gelemem canım. dusun kı ısyerım organıze sanayı gıbı bıryerde. arac sıkıntısı var gerı donmek ıcın.
ben spor merkezını kesın kafaya koymustum ama hıcbırının saatı uymuyor. bahar,yaz donemı gunler uzun dıye saatlerı ılerıye alırlarsa ozaman gıdebılırım ancak.
merhaba arkadaşlar cuma yarışmasına katılmak için yazdım sanırım takımlar dolu olduğu için geri dönüş olmadı buraya katılmam mümkünmüdür?
önce kendimi tanıtayım uzun bi çaba ardından istediğim kg verip , korumayı da başarmış biri olup yanlış seçimler sporu bırakmam iş stresleri beni eski kgmdan da fazlasına çıkardı 85kg ya kadar çıkmış bulundum şuan 77 kg dayım boyum 163 vermem gereken kg lar var sizin samimi yazılarınız ve lalanında burda olması burda sizlerle birlkte olmak istemememde bi neden oluşturdu
diyet olarak karatay diyetini şuan uygulamaktayım spor olarak sa haftada 6 gün 1 saat yüzme ve bugunde 40 dak koşu bandında yürüşlere başladım eğerki birbibirimizi motife eder eksiklerimizi söylersek istediğimz kglara ulaşabişceğimize ınanıyorum
bende hoşlanmam öyleşeylerden ,ama ben yiyorum oğlumu yani bi bana izin var babası bile ısırmazz
anlıyorum bizim karabağlar kısık köy gibi sizin çalışma mekanı o zamannn neyse azkaldı bahara bol bol yürürsün artık şu c.tesi olayınıda bi halletmedin gitti yazın 30 dk bile erken çıksansüper olur
umarım saatleri esnetirler başvuru yap sende şu saatte olursa beni arayın diye en azında talep olmuş olur onlar sana dönerler bende nisan başında başlamak istiyorum bakalımnasip
huu nesliiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çeşmi nasıloldunnnnnnnnnnnnn
tultan gecekuşu sen nirdesinnnnnnn
karabiber ohh verdin kg larıı napıyn şimdi bakalımmm
fındık kurdu seni aşada görüyorummm zatenn
cemreeeee ve diğer kızlarrr (isim hafızamiyi değildir) nirdesinizzz gelin
eeeeeeee olacak okadar annesısın yahu. senın toleransın var.
evet canım oyle bır mekanda bızım ısyerı. cumartesı olayı ıcın patronun donmesını beklıyorum tam ben konuyu acmaya plan yaparken ısyerımızde buyuk kavgalar cıktı ondan oncesındekı buyuk bır alacak kaybı olayı oldu 100 mılyarlık cek yalan oldu, ıflas etmıs cekın sahıbı fırma falan oyuzden 2 haftadır ısyerımız acayıp gergın. yenı bır kız vardı delı gıbı kufurler ederek burdan ayrıldı gıttı ısyerınde kavga cıktı falan. yurtdısından bır donsun de patron, bu kez kararlıyım kesın konusacagım esıme bırakırsam cok beklerım.
o telefon bırakma olayını yaptım canım, hepsıne. bakalım ıns bırseyler olur. zorunlu bıryere yazılırsam cok yorgun olsam bıle ıs cıkısı spor yaparım. ama eve gıdınce yayılıyorum ben nerdeyse bır aydan fazladır. tamam cok yoruluyorum son zamanlarda ama spor merkezı olursa atarım kendımı bırsekılde mecburıyetten.
Pomocum nasılsın canım? Bugün daha iyisindir umarım. Duygucum, sen de iyisindir inşallah, ev tertemiz tabi oooohhhhh keyfini çıkar arkadaşımBu arada Duygu, sen haftasonu fazla kaçırdığını söylemiştin, öncesinde 66'lı rakamları gördün yani tartıda değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?