- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.381
canımmmmmmmmmmmmm nasılsın evin mis gibi olmuşturr güle güle otur geç kirlensin inşallah
Pomocum nasılsın canım? Bugün daha iyisindir umarım. Duygucum, sen de iyisindir inşallah, ev tertemiz tabi oooohhhhh keyfini çıkar arkadaşımBu arada Duygu, sen haftasonu fazla kaçırdığını söylemiştin, öncesinde 66'lı rakamları gördün yani tartıda değil mi
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn
burada olmak dan sizleri tanımakdan çokkkkkkk mutluttum
neslicim geçmiş olsun canım hastane hakkında bilgim olmayın ca konuya dahil olamadım çok geçmiş olsun ablam
cesmicimmmmmm iyileş canım dikkat et bugun nasılsın
pomocum canım benim yarı menopoz senin ki benim annem de erken girdi 35 yaşında 5 yıl ya hapla getirdi şimdi tamamen kesildi menopozla beraber annecigim 10 kilo aldı dr ona yürüyüş yapması nı önerdi hep
ve gelelim bana
dün kü menüm
sabah :2 dilim çavdar ekmeği,peynir 1 bardak sütten nescafe
öglen :1 tas çorba yemekleri yiyemezsem diye evde kepek ekmeginin arasına peynir ,domates koymuştum saat 4 gibi de onu yedim
akşam da 2 tas çorba biraz salata
veeeeeeee sonra da spor resmi birazdan atıyorum
evet kızlarbu mesajı okuyan herkez hemen su içsinn,unutmayınki su zayıflama sürecinde bize çok yardımcı
valla cnm ya ev parlıyor çok mutluyum ,
evet canımgeçen hafta perşembe 66.700kadar gördümm c.tesi maf ettim kendimi pizzamış cipsmiş çiğdemmiş hep yedimm
ama pazargünü göztepeye gittikyürüdük 15bin adımı geçti birde çokda güzel beslendim 300 gr kurtardım:))) yoksa +çıkcaktımm tabi regl bitti hapada başladım buda etgen malesef
neslıcıgım sen nasılsın canım ?
ıslerın azmıs bugun sevındım. ben bırazdan cıkarım. ama ogleden sonra tekrar gırerım sanırım.
benimiçinde sabah su içmek işgence gibi o yüzden nane yaprağı limon suyu sıktım öğleden sonra daha rahat içiyorum ,bende 1.5 lyiçiyorum 2 lt çıkarmak istiyorumevet ben son haftalarda suyu azalttım 1,5 lt ancak oluyor aksama kadar. hatta bu da ogleden sonra baslıyor bazen oglene kadar ıcmedıgım bıle oluyor. offfffffff ben her konudakı duzenımı kaybettım ısler yogunlasınca.
Eki Görüntüle 642064 Eki Görüntüle 642065
bunlarda benim bıcırıklarım mavi kızım yeşil de oğlum araların da ki aşka bakar mısınız
canım arkadaşım sen şimdi biliyorsun bendeki yerineee ama biraz sarsmamlazım seni kusura bakmıcann beniseviyorsan
şimdi spor salonunu geçtim evde çokgüzelbir nimetin var eliptik yani o alet sayesinde ben çok güzelkg verdimm ve şuan sattığımaçok pişmanımmm 6:30da çıkıyorsun tahminen 7:30da evdesin soyundundökündün oldumu 8 hemen güzel bir çorba salata evde ne varsaama hafif yicenn oldumu 8:45 sonra mutfağını toparlaaa biraz otur bi 45 dk dahageçsin oldumu 9:30 sadece 30 dk tamam dicen ulen evde oturuyon demesi kolayy tabiii dicen ama bende çalıştım zamanındaa inan kafamı kayduysam herşeyi yaparım ben bak şunu diyim p.tesi daha önce girerdim topiğe bi oturdummu olurdu 10:30 o saatteden sonra içimden yapmak gelmezdi artık bende girmiyorum sabahları işimi yapıyorum yani sen tüm işin bitti bi oturayım dersenoturup kalırsın o enerji birazda bizim elimizde pomo açıkçası birazda zorlamanlazım kenidini yani şöyle düşün belki 1 yıl bu süreç seni yorcakama yaz sonunda istediğini elde etcen yani vaktinden 30 dk sonra biduş derken 10:30 uyku yani birşeyler atıştırmaya vaktinde olmucakaçlıkda hisetmicen
bak sana bi program benden günaşırıspor, spor yapacağın gün işyerinde akşam yemeğini çünkü yemekden hemen sonra spor olmuyorbelli bir vakit geçmesi lazım eğer sen 6:30çıkıyorsun 6 gibi yemekyersen evdede 7:30 gibi olsan saat 8 gibi 30-45 dkeliptik yaparsan olur 8:45 15 dk duş oldu 9 sonra istediğin kadar yayıl yani gün aşırı böyle yap bir evinde ye akşam yemeini birgün işde canım çokzor biliyorum ama gökden düşmüyor istek ve arzularımız biraz bizde mücadele etmemmiz lazım şudediğimide insan işden weve gelince şöyleoturunca kalkamıyor kendimden biliyorum biraz zorlancan ama yokuşunsonu selamet bunuda unutmaa
ha son olarak evde yemek yediğin gün yani eliptik yapmıyacağın gün yine hareketsiz kalma çembersık evde basit seni fazla yormucak hareketler yap yani bir gün yüklen bir gün hafif şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum
Oooo maşallah maşallah Berivancım, seni de görmüş olduk, hem de yürüyüş bandı üstünde:) Yaşasın spooorrrrr
benimiçinde sabah su içmek işgence gibi o yüzden nane yaprağı limon suyu sıktım öğleden sonra daha rahat içiyorum ,bende 1.5 lyiçiyorum 2 lt çıkarmak istiyorum
heyy maşallahhh sanaaa tüm alkışlarım senin için
çok tatlılarr yaaaa ben çok severimm kuşları benimde nurim vardı eşim balkonda unutmuşyazın kuşöldü şimdi çocukdan dolayı almıyorum biraz büyüsün alcam inşallahhh
bu arada gerçi profilden gördükk ama güzel hatunsunn haaaa zayıfladınmı bomba olcannn berivan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?