2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn
burada olmak dan sizleri tanımakdan çokkkkkkk mutluttum
neslicim geçmiş olsun canım hastane hakkında bilgim olmayın ca konuya dahil olamadım çok geçmiş olsun ablam
cesmicimmmmmm iyileş canım dikkat et bugun nasılsın
pomocum canım benim yarı menopoz senin ki benim annem de erken girdi 35 yaşında 5 yıl ya hapla getirdi şimdi tamamen kesildi menopozla beraber annecigim 10 kilo aldı dr ona yürüyüş yapması nı önerdi hep

ve gelelim bana
dün kü menüm
sabah :2 dilim çavdar ekmeği,peynir 1 bardak sütten nescafe
öglen :1 tas çorba yemekleri yiyemezsem diye evde kepek ekmeginin arasına peynir ,domates koymuştum saat 4 gibi de onu yedim
akşam da 2 tas çorba biraz salata
veeeeeeee sonra da spor resmi birazdan atıyorum

evet kızlarbu mesajı okuyan herkez hemen su içsinn,unutmayınki su zayıflama sürecinde bize çok yardımcı

ıyıyım canım. sadece bıtmeyen kronık yorgunlugum var 1 hafta uyusam hayır demem sanırım. ılk cemre duselı cok olmus ben bahardan cok etkılenırım. uyku,yorgunluk ve ıstah acılması olur. uzun zamandır bu durumdayım. acaba bahardan mı, ya da herhangı bır rahatsızlıgın etkısı mı , ınsulın hapı mı boyle yapıyor bılmıyorum. her ucu de olabılır belkı bılmıyorum hapın uyku ve halsızlık yan etkısı var zaten. hatta bazı kısılerı cok etkılıyormus bırakıyorlarmıs. acaba bana da mı cok etkı yapıyor bılmıyorum.

menumu aksam cıkmadan yazmıstım zaten. aksam esımın arkadasını cagırdık ıs cıkısı o bızı aldı benı eve bıraktılar onlar alısverıse gıttıler ben salak gıbı anahtarı unutmusum onları 1 saate yakın bekledım evın onunde. ustelık evı toparlamam, salatayı-corbayı yapmam gerekıyordu onlardan once eve cıktım onları mutfaga aldım oturma odasını 2dk da topladım hemen corba salata olayına gectım ve balıgımızı yedık sukur. ıslerım kolay gıttı ama eve erken gıremedıgım ıcın panıkledım halıyle. onları genelde yanlız bıraktım bu kez, bır uyku halı coktu uyumamak ıcın evdekı bazı ıslerımı yaptım falan. 11 e dogru da uyudum ıste.

gunaydın berıvan

senı eskı azmın ve hayat enerjınle aramızda gormek benı cok mutlu edıyor

erken menopoz benım 26 yasında basladı canım. nezaman tam bıter bılmıyorum bakalım sımdılık hap ıle oluyorum. ben de sanırım okadar kılo aldım ama benım yaglanmam cok fazla oldu kıloya gore. ozellıkle gobek bolgem cok cıvıdı sarktı bu olaydan ve ılaclardan sonra. bakalım hayırlısı bundan sonra sıhhatlı olurum ınsaallah

evet kızlarbu mesajı okuyan herkez hemen su içsinn,unutmayınki su zayıflama sürecinde bize çok yardımcı

evet ben son haftalarda suyu azalttım 1,5 lt ancak oluyor aksama kadar. hatta bu da ogleden sonra baslıyor bazen oglene kadar ıcmedıgım bıle oluyor. offfffffff ben her konudakı duzenımı kaybettım ısler yogunlasınca.

neslıcıgım sen nasılsın canım ?

ıslerın azmıs bugun sevındım. ben bırazdan cıkarım. ama ogleden sonra tekrar gırerım sanırım.

Ooo pazar günü iyi yürümüşsün canım maşallah. Hadi o zaman pazartesiye 66'lı rakam hedefi koyalım, ne dersin Ben muhtemelen regl olacağım ama biz hedefleyelim, regl nedeniyle yüksek çıkarsa da önemli değil zaten. Ben spor yapınca çok iyi hissediyorum zaten. Kiloyu da kafama takmıyorum, yani ben spor yapayım da gerisi önemli değil Tabi bonus olarak kilo veriyorum ve en önemlisi iştahım azalıyor Sen de epey hareketlisin, bugün de 10000 adım sözünü vermişsin, ben de sana eşlik ederim arkadaşım, hadi ben de söz veriyorum, en az 10000 adım da benden

benimiçinde sabah su içmek işgence gibi o yüzden nane yaprağı limon suyu sıktım öğleden sonra daha rahat içiyorum ,bende 1.5 lyiçiyorum 2 lt çıkarmak istiyorum

heyy maşallahhh sanaaa tüm alkışlarım senin için

Eki Görüntüle 642064 Eki Görüntüle 642065
bunlarda benim bıcırıklarım mavi kızım yeşil de oğlum araların da ki aşka bakar mısınız

çok tatlılarr yaaaa ben çok severimm kuşları benimde nurim vardı eşim balkonda unutmuşyazın kuşöldü şimdi çocukdan dolayı almıyorum biraz büyüsün alcam inşallahhh

bu arada gerçi profilden gördükk ama güzel hatunsunn haaaa zayıfladınmı bomba olcannn berivan

canım ne dıyım haklısın kı. ben zaten spora zor alısıyordum. grıp ve ıs yogunlugu bır gırdı, ben ıyıce yaydım. nedesen haklısın, soyledıklerının hepsı mantıklı. ama bılmıyorum nasıl degısecek. onceden boyle degıldım, aksamları enerjım olurdu sadece usengeclık yapardım dıyelım kı o gun spor yapmadıysam ama sımdı gercekten cok yorgunum. bahanesı olsun dıye demıyorum zaten bahane de etmemek lazım ama nasıl degısecek ınan ben de bılmıyorum.

yok ben su ıcmeye alıstım gunde bır bardak su ıcen bırıydım ama resmen 3-3,5lt ıctım yazın. su son haftalara kadar enaz 2-2,5 ıcıyordum son haftalarda ıse kaptırdım kendımı ve unutuyorum resmen su ıcmeyı.

teşekkür ederim canımmmmmmmm
çok tatlı oluyor kuşlar çok acayip seviyorum kızım büyük oğlandan ama olsun aşka bakılırsa yaşın önemi yok onlar için

aynen birde şu kilolar gidince süper olacakkk

........................................................................................................................

Eklentiler

• $P7310467.webp
    16 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme: