2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yani spor diyonya içimin yağları eriyorrr bu sözcük nedense beni çok mutlu ediyorr tamam cnm günsonundaa2 izmirliolarak 20 bin adım eder,varmı arttıran 10 bin adım şart değil kızlarrr 1bin adım2 bin adım yeterki adım sayınnn bakın size örnek ramazanda oruçlu oruçlu günde 3 kere 1000 adımdan 3000 bin adım atardım o sıcakda hemdeoruçlu oruçluu evde atardım o zaman adımsayarımda yoktu kendim sayardımmmm

valla nesli haftasonu yemi etcem işe yararsa zaten 66 lı rakama 1 tıkkaldı benimm muhtemelen görürüm sende regl iyi değerlendir görürsüncanımm bAK ben iyi değerlendirdim verdim ama yinekendi yaptığım hatayla geri aldımmm vermezsende en azından korursunnn ben güveniyorum sana

duygu, aksam ıs cıkısı yurusem eve gıdınce bol salata ve corba olsa, saglıksız bır sıstem mı olmus olur ? bıraz gaza gelmek ıcın bugun yurusem ve yurumek spor ıcın bır baslangıc mı olur acaba ıstek olarak dıye dusundum de ? normalde yemek yıyıp 1-1,5 saat sonra spor yapmak gerekıyor benım sıstem yanlıs mı olur kı ? su an hazırda yemek yok yanımda.

cnm sakın ahkam kestiğimi ,halden anlamadığımıdüşünme hayatta hiç birşey kolay değil bunu bil biraz düşünce gücüne hakim olk kendini şartlandır,mesel müzik dinlemek bende enerji yapıyor hareketli müzik dinle aslında baskıda yapmak istemiyorum sadece senin kg vermeniisityorum çünkü sen kg verdikçe çok mutlu oluyorsun sen mutlu olunca bizdeçok mutlu oluyoruzz

kışın zorlanıyorum ben oda sabahları bak 500 ml aldım naneli limonlu az kaldıhala daha bitiremedim midem bulanıyor

hıhh ya sonunda o sihirli cümleyi kurdunn çok güzel olur cnm tabi çorbayı sen yapcan sağlıklı besleyici bir çorba güzelbi salata birax ekmekle güzel bir menü olur
yürümek konusuna gelince havanınk ararmadurumu ortamın tenhalıhı bunu senbiliyorsun o yüzden bunu sana bırakıyorum ortammüsahitse hiç teredüt etme yürü ma dediğim gibi ortam saat önemli ama eğer dışarısı uygun değilse tak kulaklıığını oda oda yürü illa şart değil 10 bin 5 bin sen 2-3 binden başlaa sonra havalar güzelleştikçe dışarıyaçıkarsınn

yok canım asla oyle dusunmedım. spor yapmadıgım ıcın uzuldugunu bılıyorum oyuzden bunları soyluyorsun ıcın rahat olsun asla aklımda olumsuz bırsey olusmuyor sen bana onerıde bulununca ya da dıyelım kı hatta kız bana. ıcın rahat olsun bu konuda.

kendımı sartlamam lazım, motıvasyonumu artırmak ıcın bırseyler yapmam lazım, enerjımı yukseltmek ıcın. acaba kılo verenlerın resımlerıne mı baksam yıne, dıyete ılk basladıgım zamanlardakı gıbı.

oyyyy tatlımsın benım. benım en buyuk destekcım sızlersınız zaten. coktan pes etmıstım ozellıkle de şu kılo verme surecım agır ılerleyınce. ama sızler sayesınde pes etmedım. ALLAH razı olsun canım hepınızden.

ben bır basarı saglarsam ıstıkrar saglarsam aslında spora daha cok yuklenırım yanı şçöyle dusun hersey umdugum gıbı gıtseydı bundan oncesınde guzel kılo verebılseydım ben daha hırslanacaktım ama ısın ozu sanırım kılo verememek oldu, ama ek olarak en buyuk sebep son donemdekı yorgunlugum vucudum gercekten yorgun.

evde mercımek corbam var canım dun yapmıstım ev corbası.

ben guzel bır guzergah cızeyım ısıklı yerlerden yuruyeyım bır hafta yurursem alısırım yenıden spor yapmaya. hem yuruyus de ıyı gelır buaralar o kırık ayagımda agrı hıssedıyorum bazen. belkı de hareketsızlıkten oldu ve ayrıca pazar gunu yururken farkettım kı yurume hızım yavaslamıs yazın cok daha hızlı yuruyebılıyordum.

üzülüyorum çünkü şöyle düşün güzel besleniyorsun diyelim 1000 kolari alıyorsun gıdalardan amaonu yakmak için birşey yapmıyorsun böylece istediğin igib ilerleyemiyorsun cnmm senin şartların durumun ortamınmüsahit değil biliyorum artık evde yapcan yani şunusor kendinesen şuan bulunduğun durumdan memnunmusunn diye senin morale ihtiyacın var bencede kg verme hikayeleri oku resimlere bak yanimoralsizliğin sende bedeninde güçsüzlük yapıyor biraz moralli olsan bedeninde güçlenir, ben senin yazsonuna kadar seni mutledecek bir kg da olmanı istiyorum çünkü şöyle düşün kışın zor senin için dışarda yürüyemiyon çalışma ortamında hareketsizsin yani naptın ne ettin bahar ve yaz aylarında yaptın anladınmıı canımmm bir dahaki kışa fazla birşey bırakmaa bunu düşün

kız seni alanyaşadı
dertlerinide boşadı
mest oldum vallahi jest olduuummmmm

bu şarkı benden sanaaaa
yok aslında esmer değilim bu kadar buda da ışık az ondan çok esmer çıkmışım iltifatlarınız çok hoş çok teşekkürlerrrrrrrrr
Eki Görüntüle 642089 burası eskişehir de çok sevdiğim bir yer ten rengim çok esmer değil

tamam mercimek çorbası gayet besleyici güzel karışık bisalataa ohh misss bende yapayım bariii
tamam canım aman dikkat ett ALLAHA emanet ol dikkat ett bak güzel bi spor ayakkabı giyersen yürüme ayakkabısı yorulmazsınn cnm sen ayakkabılarını nolur ne olmaz işyerinde bulundur ..