- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.421
Ay Hosbuldumm hosbuldum siz ne seker grupsunuz ya ilgilendiginiz icin sagolun sirf su mutluluk insana azim veriyo:) evet hayatim yas 20 boy 1.68 kilo 67:)
elimizden geldiğimiz ce yardımcı oluruz canım hoşgeldin kendini tanıtır mısın canım
grubumuz gerçekden çok güzel aile ortamı gibi kilon çok iyi hedefin kaç canım okuyor musun
üzülüyorum çünkü şöyle düşün güzel besleniyorsun diyelim 1000 kolari alıyorsun gıdalardan amaonu yakmak için birşey yapmıyorsun böylece istediğin igib ilerleyemiyorsun cnmm senin şartların durumun ortamınmüsahit değil biliyorum artık evde yapcan yani şunusor kendinesen şuan bulunduğun durumdan memnunmusunn diye senin morale ihtiyacın var bencede kg verme hikayeleri oku resimlere bak yanimoralsizliğin sende bedeninde güçsüzlük yapıyor biraz moralli olsan bedeninde güçlenir, ben senin yazsonuna kadar seni mutledecek bir kg da olmanı istiyorum çünkü şöyle düşün kışın zor senin için dışarda yürüyemiyon çalışma ortamında hareketsizsin yani naptın ne ettin bahar ve yaz aylarında yaptın anladınmıı canımmm bir dahaki kışa fazla birşey bırakmaa bunu düşün
........................................................................................................................
yani spor diyonya içimin yağları eriyorrr bu sözcük nedense beni çok mutlu ediyorr tamam cnm günsonundaa2 izmirliolarak 20 bin adım eder,varmı arttıran 10 bin adım şart değil kızlarrr 1bin adım2 bin adım yeterki adım sayınnn bakın size örnek ramazanda oruçlu oruçlu günde 3 kere 1000 adımdan 3000 bin adım atardım o sıcakda hemdeoruçlu oruçluu evde atardım o zaman adımsayarımda yoktu kendim sayardımmmm
valla nesli haftasonu yemi etcem işe yararsa zaten 66 lı rakama 1 tıkkaldı benimm muhtemelen görürüm sende regl iyi değerlendir görürsüncanımm bAK ben iyi değerlendirdim verdim ama yinekendi yaptığım hatayla geri aldımmm vermezsende en azından korursunnn ben güveniyorum sana
anaaaaaaaa neslı gıtmıs. ısı cıktı sanırım.
cesmıcık nasıl oldu acaba ? sesı cıkmadı bugun dun baya hastaydı
hoşbuldum :) çok topiğim ben çoook25 yaşındayım 165 boy ve 116 kiloyum bunu sölerken bile utanıyorum ama çok kararlıyım bu sefer zayıflıycam Allahın izniyle. ben kilo çizelgesi nasıl yapılır bilemedim yardımı olur musunuz bana ?
acemiyim ama çok istekliyim arkadaşlar lütfen beni bu alışma sürecinde yalnız bırakmayın yardımcı oluverin :)
Hicc utanma bbgm:) bende yeni katildim insallah basaricaz birlikte:) bende dun olusturdm bende gozukuyo ama sizde gozukuyomu bilemedim. Aksam istersen yardimci olabilirm cizelge konusunda:)
Hoşgeldin aramıza, inşallah sen de bizimle birlikte verirsin kilolarını. Biz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz hep birlikte, yani tek tip beslenme kesinlikle yapmıyoruz. Menülerimizi paylaşıyoruz, kaçamaklarımız olduğunda birbirimiz<i uyarıyoruz, yaptığımız sporları paylaşıyoruz ve birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz
Hicc utanma bbgm:) bende yeni katildim insallah basaricaz birlikte:) bende dun olusturdm bende gozukuyo ama sizde gozukuyomu bilemedim. Aksam istersen yardimci olabilirm cizelge konusunda:)
evet kızlarbu mesajı okuyan herkez hemen su içsinn,unutmayınki su zayıflama sürecinde bize çok yardımcı
Eki Görüntüle 642064 Eki Görüntüle 642065
bunlarda benim bıcırıklarım mavi kızım yeşil de oğlum araların da ki aşka bakar mısınız
maşallahh kuzum sanaaaa........................................................................................................................
merhaba,. demek oyle gorunuyoruz dısardan. hımmmmm cok sevındım buna duyduguma :))))))
kalıcı olacaksınız, neden olmasın ?
buarada kendınızı tanıtır mısınız biraz ?
çok harika ya tam da istediğim bu işte destek destek destek :) şimdi ne yapmam gerekiyor peki? aktif olmak için neler yapmalıyım ?
çok harika ya tam da istediğim bu işte destek destek destek :) şimdi ne yapmam gerekiyor peki? aktif olmak için neler yapmalıyım ?
yazman yeterlidüzenli amaarkadaşlar dün itibariyle zayıflamaya karar verdim. aranıza katılmak için ne yapmam gerektiğini söyler misiniz ?
hoşgeldinnn canımm bak yaşın güzel sağlık sorununyoksa eğer gerçekden istiyorsançokgüzelkg verirsin yAPMAN GEREKENLER BASİP YAĞI AZALT ZEYTİNYAĞINDA YEMEK YAPhoşbuldum :) çok topiğim ben çoook25 yaşındayım 165 boy ve 116 kiloyum bunu sölerken bile utanıyorum ama çok kararlıyım bu sefer zayıflıycam Allahın izniyle. ben kilo çizelgesi nasıl yapılır bilemedim yardımı olur musunuz bana ?
KIZ BEN HATIRLAMIYORUM HATIRLAT BAKEM NE MSJ ÇEKTİMDE MOTİVASYONUN BAŞLADII??Tosuncuk, senin çizelge gayet güzel görünüyor:) Bu arada bana galiba birşeyler sormuştun, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum. Ben 35 yaşımdayım, evliyim, çocuksuzum, çocuk konusunda son derece isteksizim, çalışıyorum. Eylül ayında başladım kilo verme serüvenime, sağolsun Duygucum mesajıma cevap vererek motivasyonumu başlattı 75 kg ile başladım, şu anda 67.7 kg'dayım. Hedefim 58 kg, tabi hele bir düşelim biraz daha, yine gözden geçiririz hedefi. Ben 27 - 28 yaşıma kadar en fazla 58 - 59 kg idim. Sonra kilo aldım ve 75'e dayanınca da fena halde alarm zilleri çalmaya başladı. Yeni gelen arkadaşlar için de kendimi tanıtmış oldum kısaca:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?