- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.441
Dun yzdigimi kopyalasam sorun olmaz sanirim:) derste yazmam zor oluyorda20 yasındayım boyum 1.68 kilom 67. Ikı gun once karar verdım buraya kaydoldum sebebımde hosladıgım 100. cocugunda bana tosunum demesi. Okul dolayısıyla ailemden ayrı yasıyorum bu yuzden sağlıklı beslenmem daha kolay olacak dıye dusunuyorum (ahh o anne yemekleri:)). Birde 5 seneye yakın voleybol oynadım ve hersene fıtnessa gıttım ha kilo alma sebebımse asırı evyemegı duskunlugumdu yaptıgım sporun ıkı uc katı yemek yiyordum. VEEEE en buyuk zaafım cıkolata ama aştım sayılır. İstanbulda spor salonuna yazılmak istedım ama aşırı derecede yuksek fıyatlı benım baktıgım yerlermı boyle bılmıyorum. onun yerıne artık hergun beşıktaştan ortakoye kadar yuruyorum en azından zayıfladıktan sonra o parayla deli gibi alışverıs yapıcam inşallahhh:) Böyle işte..:)
geçmişi okuyup da ancak gelebildim aranıza kızlarr geçmiş olsun dilekleri yazan hepinize tek tek çok teşekkür ediyorumm
dün bütün gece polar battaniye üzerimde yattım zaten, ilaç falan da içince ateşim düştü şükür. çok ağır bir hastalık deil geçirdigim ama ateş yükseliyo düşüyo falan sarsıyo insanı biraz. aslında bugun ofise gelmeyecektm ama hem don günler die hem de yarın zaten gelmemeyi planlıyorum die bugun geldim bu saate kadar da sıkıntsız geçti şükür. sadece burnum çok fena kıyor ve ağzımın içi o kadar tatsız ki anlatamam
vallahi yazıyı gördüm hemen diktim bardago kafama
annem izin verse kesin muhabet kuşu alırdım eve ama kesin veto koydu artkkimse ilgilenmiyo bana kalıyo diyerek eve hayvan alımın yasakladı
maşallahh kuzum sanaaaa
görebiliyorum ben senin çizelgeni. neredeyse benm yarım kadarsın ne güsel :) evet akşam zahmet olmazsa sevinirim bu çizelgeye kafam basmadı
merhaba, sana ve tosuncuk ona yazamadıgımı farketmedım.
benden ılk tavsıye ozguven ve ınanc. oyuzden bence tosuncuk ısmını degıstırmen kendını sevmen ve begenmen ılk adım olmalı. sızlere uzunca yazamadım su an ısteyım yogunum bırazdan da cıkacagım. bızım menulerımızı okumanızı, kendı menulerınız yazmanızı ılk baslangıc olarak gorebılırız. buarada bugun yazıp ıkı gun sonra kaybolacaksınız hıc de zamanımızı calmayın. bu da dıger soyleyecegım sey. tosuncuk sana tekrar donecek olursam ben de az bır kıloda degılım gordugun gıbı ama en cok resım ekleyen elbıse gıydım dıyerek resımlerını paylasan benımdıır once kendını sevmelısın guzel bulmalısın cunku amacımız daha guzel bır vucuda ve saglıga kavusmak. once kendını sevmezsen ve begenmezsen, dıyet gıbı sabır ve umut gerektıren bır surecte basarılı olamazsın sureklılık olmaz yanı.
her ıkınızın de kendınızı tanıtmanızı, kılo alma sureclerını yasadıklarınızı anlatmanızı rıca edecegım cunku mesela dıyetlerde sut bır cay abrdagı olsun der bazı dıyetısyenler ama benım saglık sorunlarımdan dolayı sureklı sut ıcmem lazım sımdı benım menume bır baskası bakınca sut fazla olmus dıyıp yanlıs yorum yapabılır oyuzden kendınızı detaylı anlatmanız faydalı olur
çok harika ya tam da istediğim bu işte destek destek destek :) şimdi ne yapmam gerekiyor peki? aktif olmak için neler yapmalıyım ?
yazman yeterlidüzenli ama
hoşgeldinnn aramızaa
hoşgeldinnn canımm bak yaşın güzel sağlık sorununyoksa eğer gerçekden istiyorsançokgüzelkg verirsin yAPMAN GEREKENLER BASİP YAĞI AZALT ZEYTİNYAĞINDA YEMEK YAP
HAMUR İŞİNE ELVEDA DE
ŞEKEREDE(KISACASI BEYAZ OLAN HERŞEYE ELVEDA DE)
3 ANA 3 ARA ÖĞÜN YAP
BOL SU İÇ
BİTKİ ÇAYIDA
VE SPOR BU KADARR CANIMZATENBİZE YAZARAK GEEKLİMOTİVASYONUALIRSINNN BİZ SPOR AŞIĞIKİŞİLERİZZ
KIZ BEN HATIRLAMIYORUM HATIRLAT BAKEM NE MSJ ÇEKTİMDE MOTİVASYONUN BAŞLADII??
İnsallah sende olucaksinn:) tabi tabi ama aksam ddgm gbi:)
geçmişi okuyup da ancak gelebildim aranıza kızlarr geçmiş olsun dilekleri yazan hepinize tek tek çok teşekkür ediyorumm
Dün bütün gece polar battaniye üzerimde yattım zaten, ilaç falan da içince ateşim düştü şükür. çok ağır bir hastalık deil geçirdigim ama ateş yükseliyo düşüyo falan sarsıyo insanı biraz. Aslında bugun ofise gelmeyecektm ama hem don günler die hem de yarın zaten gelmemeyi planlıyorum die bugun geldim bu saate kadar da sıkıntsız geçti şükür. Sadece burnum çok fena kıyor ve ağzımın içi o kadar tatsız ki anlatamam
Vallahi yazıyı gördüm hemen diktim bardago kafama
Annem izin verse kesin muhabet kuşu alırdım eve ama kesin veto koydu artkKimse ilgilenmiyo bana kalıyo diyerek eve hayvan alımın yasakladı
Maşallahh kuzum sanaaaa
oncelikle aramıza hoşgeldindiğer arkadaşlarımda yazmışlar ama bende yazayım ve birbirimize destek olalım istedim. moralini yüksek tutarak herşeyi başarabilecegini düşünüyorum. kilosu yüksek olanların avantajı kiloyu daha hızlı vermelerdir. düzgün beslenerek ( ki bunu bizleri takip ederek ve soru sorarak çok da iyi yapabilcegini düşünüyorum ) ve sporu hayatının düzenli bir parçası haline getirerek başarabilcegini düşünüyorum. yaşam tarzından bahsedersen biraz bu konuda daha da gerçekçi yardımlar yapabiliriz sanırım. bu yazdıklarımı da ukalalaık olarak görme lütfen, kastettigim şey, ben öğrenciyim mesela ve yurtta kalıyorum, arkadaşlar bana o konuda yardımcı olurlar mesela, onun gibi eğer sende yaşam tarzını bizlere anlatırsan sana yardımcı oluruz ve sende umuyorum ki seni rahatsz eden herşeyden kurtulabilirsin
yok ya ne kızdırcan bensenin iyi olmanıistiyorum bebek isteğini biliyorum sana okumak iyi gelmityor o yüzden yazdımduygus, senı kızdırdıgım dıye duramadım hemen kontur yukledım valla aramak ıcın. Geldıgın ıyı oldu. Bebek falan dusunmuyorum. Plan yaptıgım yok be yavrum. Arada bır gelıyorlar. Duygularımı paylasıyorum sadece o yanı. Kızma bana oldu mu
hadi beee hiç hatırlamıyorum çok kabaymışımforuma girip yazdım, ben de kilo vermek istiyorum diye, sen hemen cevap verdinSayfa sayısı şimdiki gibi değildi azdı, önce geçmişi oku, sonra katıl aramıza dedin Canım benim, ben de geçmişi okudum, sonra da yazmaya başladım ve hala yazıyorum işte Sana da tekrardan teşekkür ediyorum, canım benim. Hatta o zamanlar özelden mesaj bile atamıyordum, iki kilo bildirimimi forumdan yapmıştım:)) ne günlerdi beee
kuzum ya offfff baya hastasın sen. oyyyy kıyamam valla. sıcak bırseyler ıc. ıse gelmene kızdım ama ya. hadı ben mecburdum hastayken gıttım de sen gıtmesen olurdu ya.
sabah 2 bardak su ile başladım güne daha sonra bir fincan sade şekersiz nescafe içtim ortalığı toparladıktan sonra da bir paket etiform yedim. şuanda koca bi bardak su aldım yudum yudum içerken sizin tavsiyelerinizi okuyorum. saat 15 gibi 4 km bi yürüyüş planladım dünde yapmıştım onu yapıcam. aslında eşim saat 4 te işten çıkıyor evle işyeri en az 4 km die hesapladım. onun çıkışına denke getirip sonra beraber geze geze eve gelmeyi planlıyorum . akşam için de ya çorba yoğurt yada k flake yemeyi planlıyorum nasıl sizce ?
kıyamam sanaa tekrar geçmiş olsun tez vakitte düzelirsin umarımm
özelilkle hastayken daha fazla su içmanlazımmmm zatenn
Kizlarrrr yazmistm ama masallah cok aktf oldgmz icin geride kaldgi yazdgm. Disarida olucam ogle yemeginde ne yiyeblrm?? Bir oneriniz varmi:)
yok ya ne kızdırcan bensenin iyi olmanıistiyorum bebek isteğini biliyorum sana okumak iyi gelmityor o yüzden yazdım
hadi beee hiç hatırlamıyorum çok kabaymışımAma insanhoşgeldin der sefalar getirdin der neyseee sen kusuruma bakmaa
annemde gitme dedi de canım şimdi ben burdan az da olsa bi para alıyorum ya, bi de sorumlu oldugum bi proje var, yarın zaten gelmeyecem işlerim var bugun gelmezsem kötü hissederdm kendimi o yuzden geldmzaten bu hafta son haftam bide o yuzden geldm işte
eminim diğer arkadaşlarımda yazarlar ama kendi fikrimle ufacık bir yorum yapmak istedim. öncelikle sabahları metabolizmanızı ne kadar erken çalıştırmaya başlarsanız sizin için o kadar iyi olur. uyandıktan sonra su içmeniz güzel ama ardındasn hhemen kahvaltınızı edipp neskafenizi ondan sonra içersiniz sizin için daha saglıklı olur. bir de evde oldugunuz için etiform yerine normal bir kahvaltı etseniz, vucudunuz hem ihtiyacı olan besini alır hem de çabuk acıkmazsınız. o tarz yapay ürünler çabuk acıktırıyor çünkü insanı. eğer planladıgınız sporu yapabilirseniz süper olur zatenAllah yardımcımız olsun hepimizin bu konuda
ağzımda öyle kötü bi tat var ki istemesem de içiyorum zaten duygucumpazar günüe kadar iyileşmek tek derdim şu an, pazar günü yine ankara yolcusuyum
ayy bilirim o ağızdakikötü tadı neyse canımm blbol meyva yeee umarım ankara yolcusu olasayakadar üdzelirisinvayybee tatil bitti gitti özledinmi ankaradaki düzeniniannemde gitme dedi de canım şimdi ben burdan az da olsa bi para alıyorum ya, bi de sorumlu oldugum bi proje var, yarın zaten gelmeyecem işlerim var bugun gelmezsem kötü hissederdm kendimi o yuzden geldmZaten bu hafta son haftam bide o yuzden geldm işte
Eminim diğer arkadaşlarımda yazarlar ama kendi fikrimle ufacık bir yorum yapmak istedim. öncelikle sabahları metabolizmanızı ne kadar erken çalıştırmaya başlarsanız sizin için o kadar iyi olur. Uyandıktan sonra su içmeniz güzel ama ardındasn hhemen kahvaltınızı edipp neskafenizi ondan sonra içersiniz sizin için daha saglıklı olur. Bir de evde oldugunuz için etiform yerine normal bir kahvaltı etseniz, vucudunuz hem ihtiyacı olan besini alır hem de çabuk acıkmazsınız. O tarz yapay ürünler çabuk acıktırıyor çünkü insanı. Eğer planladıgınız sporu yapabilirseniz süper olur zatenAllah yardımcımız olsun hepimizin bu konuda
Ağzımda öyle kötü bi tat var ki istemesem de içiyorum zaten duygucumPazar günüe kadar iyileşmek tek derdim şu an, pazar günü yine ankara yolcusuyum
aaaaa demişindir canım, demez misin hiç, ben kısaca yazdım ondan gülümHem demesen ne olacak, motive olmamı sağlamışsın, daha ne olsun
ben yaklaşık 1 buçuk senedir evdeyim çalışmıyorum. baya monoton hayatım aslında yemekle aram öle çok yok da hareketsizim bide evliliğe alışma süreci bazı aile problemleri derken kapattm kendimi eve ondan aldım bu kiloları. evlenmeden önce 85 kiloydumöyle aklıma esince arayıp hadi yürüyelim die tlfn açacak bi arkdaşım da yok tek başıma da yürüyemiyordum düne kadar özgüven eksikliği belkide bilemiyorum :S ama dün kırdım şeytanın bacağını inş da böle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?