2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yaaaaaaaa ben de sanıyorum senı cok fazlasın. ama yıne de ıdeal bır kıloda olmak ıstemen bu bılıncte olman cok guzel.

kuzum ya offfff baya hastasın sen. oyyyy kıyamam valla. sıcak bırseyler ıc. ıse gelmene kızdım ama ya. hadı ben mecburdum hastayken gıttım de sen gıtmesen olurdu ya.

sabah 2 bardak su ile başladım güne daha sonra bir fincan sade şekersiz nescafe içtim ortalığı toparladıktan sonra da bir paket etiform yedim. şuanda koca bi bardak su aldım yudum yudum içerken sizin tavsiyelerinizi okuyorum. saat 15 gibi 4 km bi yürüyüş planladım dünde yapmıştım onu yapıcam. aslında eşim saat 4 te işten çıkıyor evle işyeri en az 4 km die hesapladım. onun çıkışına denke getirip sonra beraber geze geze eve gelmeyi planlıyorum . akşam için de ya çorba yoğurt yada k flake yemeyi planlıyorum nasıl sizce ?

Duygus, senı kızdırdıgım dıye duramadım hemen kontur yukledım valla aramak ıcın. Geldıgın ıyı oldu. Bebek falan dusunmuyorum. Plan yaptıgım yok be yavrum. Arada bır gelıyorlar. Duygularımı paylasıyorum sadece o yanı. Kızma bana oldu mu

çok harika ya tam da istediğim bu işte destek destek destek :) şimdi ne yapmam gerekiyor peki? aktif olmak için neler yapmalıyım ?

oncelikle aramıza hoşgeldin diğer arkadaşlarımda yazmışlar ama bende yazayım ve birbirimize destek olalım istedim. moralini yüksek tutarak herşeyi başarabilecegini düşünüyorum. kilosu yüksek olanların avantajı kiloyu daha hızlı vermelerdir. düzgün beslenerek ( ki bunu bizleri takip ederek ve soru sorarak çok da iyi yapabilcegini düşünüyorum ) ve sporu hayatının düzenli bir parçası haline getirerek başarabilcegini düşünüyorum. yaşam tarzından bahsedersen biraz bu konuda daha da gerçekçi yardımlar yapabiliriz sanırım. bu yazdıklarımı da ukalalaık olarak görme lütfen, kastettigim şey, ben öğrenciyim mesela ve yurtta kalıyorum, arkadaşlar bana o konuda yardımcı olurlar mesela, onun gibi eğer sende yaşam tarzını bizlere anlatırsan sana yardımcı oluruz ve sende umuyorum ki seni rahatsz eden herşeyden kurtulabilirsin

Foruma girip yazdım, ben de kilo vermek istiyorum diye, sen hemen cevap verdin sayfa sayısı şimdiki gibi değildi azdı, önce geçmişi oku, sonra katıl aramıza dedin Canım benim, ben de geçmişi okudum, sonra da yazmaya başladım ve hala yazıyorum işte Sana da tekrardan teşekkür ediyorum, canım benim. Hatta o zamanlar özelden mesaj bile atamıyordum, iki kilo bildirimimi forumdan yapmıştım:)) Ne günlerdi beee

kıyamam sanaa tekrar geçmiş olsun tez vakitte düzelirsin umarımm
özelilkle hastayken daha fazla su içmanlazımmmm zatenn

chocalate'nin başarı öyküsünden alıntı:

Kilo vermek icin bazi püf noktalarina dikkat etmekte fayda var iste bana kilo vermekte yardimci olan noktalar:

1. Kahvalti cok önemli, Kahvalti yapmadigimiz günler Metabolizmamiz yavaslar ayrica Aksam gec saatlerde büyük bir aclik sarar sizi inanin bu tecrübe ile sabit!

2. Aciktiginiz zaman önce bir bardak su icin, bazen susuzlukla aclik karistirilabiliyor.

3. Günde mutlaka 3 ögün yemek yiyin, inanin ac kalmak sizi asla zayiflatmaz bosuna kendinize eziyet etmeyin.

4. Aksam 18:00 den sonra agziniza kesinlikle birsey almayin!

5. Cok su icin, kendinizi saatte bir bir bardak su icmeye zorlayin.

6. Sabahlari bir bardak suyla bir yemek kasigi elma sirkesi icin Metabolizmanizin hizlanmasi icin

7. Yesil cayda ayrica metabolizmayi hizlandirir

8. dayanabiliyorsaniz sekersiz, dayanamiyorsaniz az sekerli aci kahve icin, kendinizi tok hissetmenize sebeb olur.

9. caniniz birsey cekiyorsa kendinize eziyet etmeyin ve bir parca yiyin, baska türlü uzun süreli bir diyete dayanamazsiniz. O yediginiz sakincali parcayi diyetinizin bozulusu olarak algilamayin oda diyetin bir parcasi aksi takdirde zaten diyetim bozuldu diye ipin ucunu kacirirsiniz

10. Beyaz ekmegi hayatinizdan cikarin! Bunun yerine Kepek ekmegini tercih edin. Ayrica pirinc ve makarna tüketiminide azaltin

11. Arada bir kilo vermeniz tamamiyla duracaktir! sakin pes etmeyin! Bu cok normaldir, vücudunuz az yemeye alistigi icin diyetin etkisi azaliyor. Böyle oldugu zaman birkac gün tekrar normal yemeye baslayin ama kilo almayacaginiz sekilde, yani abartmayin! Ondan sonra tekrar baslayin diyete.

12. Kilo vermenin durmasinin birbaska nedeni ise, vücudun düstügü kiloya "alismasidir". Düstügünüz kiloya "demir atar" dolayisiyla diyeti biraktiginizda hemen verdiginiz kilolari geri almazsiniz kilonuz orda sabit kalir geri almaniz zorlasir. Dolayisiyla bazen kilo vermenizin durmasi iyiye isarettir. Siz sakin artik kilo veremiyorum diye üzülüp sporu birakmayin!

ben yaklaşık 1 buçuk senedir evdeyim çalışmıyorum. baya monoton hayatım aslında yemekle aram öle çok yok da hareketsizim bide evliliğe alışma süreci bazı aile problemleri derken kapattm kendimi eve ondan aldım bu kiloları. evlenmeden önce 85 kiloydum öyle aklıma esince arayıp hadi yürüyelim die tlfn açacak bi arkdaşım da yok tek başıma da yürüyemiyordum düne kadar özgüven eksikliği belkide bilemiyorum :S ama dün kırdım şeytanın bacağını inş da böle devam eder.

yok ya ne kızdırcan bensenin iyi olmanıistiyorum bebek isteğini biliyorum sana okumak iyi gelmityor o yüzden yazdım

hadi beee hiç hatırlamıyorum çok kabaymışım Ama insanhoşgeldin der sefalar getirdin der neyseee sen kusuruma bakmaa

kuzum ya offfff baya hastasın sen. oyyyy kıyamam valla. sıcak bırseyler ıc. ıse gelmene kızdım ama ya. hadı ben mecburdum hastayken gıttım de sen gıtmesen olurdu ya.

annemde gitme dedi de canım şimdi ben burdan az da olsa bi para alıyorum ya, bi de sorumlu oldugum bi proje var, yarın zaten gelmeyecem işlerim var bugun gelmezsem kötü hissederdm kendimi o yuzden geldm zaten bu hafta son haftam bide o yuzden geldm işte

eminim diğer arkadaşlarımda yazarlar ama kendi fikrimle ufacık bir yorum yapmak istedim. öncelikle sabahları metabolizmanızı ne kadar erken çalıştırmaya başlarsanız sizin için o kadar iyi olur. uyandıktan sonra su içmeniz güzel ama ardındasn hhemen kahvaltınızı edipp neskafenizi ondan sonra içersiniz sizin için daha saglıklı olur. bir de evde oldugunuz için etiform yerine normal bir kahvaltı etseniz, vucudunuz hem ihtiyacı olan besini alır hem de çabuk acıkmazsınız. o tarz yapay ürünler çabuk acıktırıyor çünkü insanı. eğer planladıgınız sporu yapabilirseniz süper olur zaten Allah yardımcımız olsun hepimizin bu konuda

kıyamam sanaa tekrar geçmiş olsun tez vakitte düzelirsin umarımm
özelilkle hastayken daha fazla su içmanlazımmmm zatenn

ağzımda öyle kötü bi tat var ki istemesem de içiyorum zaten duygucum pazar günüe kadar iyileşmek tek derdim şu an, pazar günü yine ankara yolcusuyum

Kizlarrrr yazmistm ama masallah cok aktf oldgmz icin geride kaldgi yazdgm. Disarida olucam ogle yemeginde ne yiyeblrm?? Bir oneriniz varmi:)

hemen yazayımmm tavuk ızgara gibi bir şey tercih edebilirsin yada salata olur. döner menu gibi bişey yiyebilirsin. yani ekmek arası şeylerden uzak durdugun sürece çok şey yiyebilirsin

Aaaaa demişindir canım, demez misin hiç, ben kısaca yazdım ondan gülüm Hem demesen ne olacak, motive olmamı sağlamışsın, daha ne olsun

tek başıma yiyemiyorum bişey anca pazardan pazara eşim evdeyken kahvaltı yapıyorum okadar diğer günleri acıkmadığım ve hareketsiz olduğum için böle etiform k flakes gibi şeylerle geçiştiriyorum. bu rada çok saol cvp yazdığın için her msjda daha çok hırslanıyorum kendimce :)

ayy bilirim o ağızdakikötü tadı neyse canımm blbol meyva yeee umarım ankara yolcusu olasayakadar üdzelirisinvayybee tatil bitti gitti özledinmi ankaradaki düzenini

aaaaa demişindir canım, demez misin hiç, ben kısaca yazdım ondan gülüm Hem demesen ne olacak, motive olmamı sağlamışsın, daha ne olsun

umarım demişimdir arada odunluğum tutar benimmm

yalnız yürümeyi bende sevmem öyle zamanlarda en büyük yardımcım muziktir. kulaklıgı kulagıma taktımı dünyayı duymam zaten, sizde öyle birşey yapabilirsiniz belki çalışmadıgınız için spor yapma imkanınızda olabilir.ç mesela şöyle bir tavsiyede bulunalım size, youtube sitesine leslie 3 mil yazın, orada çıkan videodaki yaptıgınız zamna hem ter atmış, hem de 3 mil ( yaklaşık 4 km ediyor ) kadar yürümüş kadar kalori yakmış oluyorsunuz. bu şekil alternatiflerle yolunuz daha da kolaylaşır