2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ben enerji konusunda çalışıyorum. Yenilenebilir enerjiler:)

Ben enerji konusunda çalışıyorum. Yenilenebilir enerjiler:)

anaaa bizim derslerimiz vardı o konuyla ilgili çok zor anlamıştım yaa ama muthiş bi konu ve gelecekte çok daha fazla karşımıza çıkacak özellkle tasarım konusunda bizi çok ilgilendiriyor, artık binalarda sürdürülebilir enerji kullanmamızı istiyorlar bütün öğrenebildigim bunlardı zaten

Hadi kahveyeeee hanımlar

o zaman ben bugunku 2. kahvemi hazırlayaym hemenn demin de pomo yla içtik de bi tane

Evet canım, ben de severek çalışıyorum bu konularda. Eee artık güneş mimarisi diye bir şey var:) Ev tasarımları yapılıyor enerjisinin çoğunu yenilenebilir enerji kaynaklarından alan:) Neyse burada bari iş konuşmayayım ben:))

merhaba hanımlar dün akşam giremedim... dünkü menümü paylaşayım dedim ama ben şimdiden baya abarttığım bi menü olduğunu kabul ediyorum :))
sabah 08:00
normal ekmek 2-3 dilim
tavada kekikli(zahterli) yumurta
peynir
acılı
zeytin
peynir
çay

öğle 13:30
1/3 normal ekmek içine 1 yk acılı ve 1 yk tulum peyniri
1 kupa yeşil çay
14:1 kupa yeşil çay daha :))

akşam 17:30
1 kase annemin elinden tarhana çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
roka maydanoz ekşi ot...

18:30 gibi 1 kase daha tarhana çorbası
komşuda çay yanında 3-4 adet bisküvi
eşim geç geldiği için onun yemeğinden 2 kjaşık bulgur pilavı ve 3-4 kaşık et kavurmak aşırdım :))
devamını söylemek istemiyorum ama kaçmayacağım yazacağım
eşim yemekten sonra çayla 3dilim kek ve azcık çerez yedim....
şükür dahası gelmedi:)))

ya birde kocaman göbeğim var eritemiyorum spora gidemiyorum hiç vaktim yok evde de kızım bırakmıyor ip atlıyabiliyorum sadece o da az

Canım, ne yaptın sen böyle? Akşam 3 dilim kek, ben diyecek söz bulamıyorum. Öğlen ekmek arası. Bu grupta karbonhidrat delisi olan benimdir ama tahtımı sana devredeceğim böyle giderse:)) Şaka bir yana, 3 dilim gerçekten çok, keşke 1 dilim yetseymiş ama olmuş artık ne yapalım. Kek hazır mıydı kendin mi yaptın? Kendin yapınca malzemeden çalarak ve tam buğday unu kullanarak yaparsan daha güzel olur. Ben menünü genel olarak beğenmedim, bana çok dağınık ve sağlıksız geldi. Bu arada sen nerede yaşıyorsun, merak ettim. Zahter demişsin de.

ya birde kocaman göbeğim var eritemiyorum spora gidemiyorum hiç vaktim yok evde de kızım bırakmıyor ip atlıyabiliyorum sadece o da az

cocuklu olunca zor ama cozum bulmalısın buna. duygunun cocugu var ama spor ıcın cok guzel duzenleme yapıp hatta ıcımızde en cok spor yapan kısı oydu. oydu dıyorum cunku o artık koruma donemınde :))))

ben de calısıyoırum vaktım yok spora dıyordum ama ıs cıkısı 2 saat yurudum mesela haftalarca. yanı tamam ortamımı bılemeyız ama zorlarsan bence olur zamanın. gobek ıcın mekık yapacaksın platesın basıt hareketlerı var onları yapacaksın. kızlar baska tavsıyelerde de bulunabılır tabıkı

va vay sohbete bak ya :))))))

evet bız ıctık beraber. ben ucu bırarada ıcmek durumunda kaldım cunku turk kahvem bıtmıs ıse getırmemısım.

benim de mimar olma sebebbim bu sabah 9 akşam 5 iş sevmiyorum, hep aunı şeyleri yaparsam sıkılırım dedim mimarlık seçtim şimdi de gece gündüz yok bakalım inşalah okul bitince hiç olmazsa gecem olur

valla ogretmen olup ne yapacaksın zaten sen ıngılızceyı ogrendın yenı baska bır dıl ogren dıyerek bana bolumumu sectırmıstı yurtdısından gelen unıversıte hocası uzman bır akrabamız. bana da cok cazıp gelmıstı ozel sırketlerde calısacaktım hatta ogrendıgım dıl sayesınde sabancı benı kesın toyoto grubuna alır dıyordum ardından turızm ve rehberlık yapalım barı dedık ama sımdı öluyorum valla 8-5 ısım olsun da ne olursa olsun dıye. ısım zevklı bır ıs. uluslarası tıcaret sonucta yaptıgım ama ozel ısyerlerı, sacma sapan kurallar, duzensızlıkler, ızınsız calısma hayatı, eksık yatan sıgprta prımlerı vs vs doydum yanı ben. almayayım :))))

ayyyyy lahana sarma demıssın yıne. annendeyken de yemıstın bu hafta kesın lahana sarması yemem lazım öluyorum valla. bır yıl oldu sanırım. hatta sımdı komsumu arıyorum malzemeler benden, emek senden bıze ortak yapsana dıyecegım. :)))

sen baya az yemege basladın buaralar. kacamak da azaldı gıbı hatırlıyorum.

superrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın şekerim, bugün işyerindeyim, sadece biraz geç geldim. Benim kamu kurumu ama çalışma saatleri tipik memurlar gibi değil. Zaten niye mühendis olduk, çalışma saatleri esnek olsun diye:))

hımmmmm anladım canım.

o cumlene de bayıldım zaten.

kardesımın lafı, nıye endustrı muhendısı oldum tum muhendıslerın ısını yapabıldıgım ıcın :)))))

kızlar oğlumun 20 saniyelik seskaydını yüklemeye çalıştım ama beceremedimm çok güzel şarkı söylüyorr

tamam ben de karsındayım. sen guzel evler ınsa et, ben de ulkeye para getıreyım dısardan satıs yaparak.

ya o bılıncsızlıklerı bır acarsakkkkkkkk benı de ekmek arası yemeler mahvettı. cıpsler falan.

cok guzel bır mımar olacaksın emın ol :)))))