- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
inşallaahhhhhbirinin yanında çalışıp işi öğrendikten sonra kendi ofisimi açmayı çok istiyorum gerçekten. biliyorum çalışma saatlerim normalden fazla olacak ama bişeyler ortaya çıkabilme fikri çok güzel. umarım başarabilirim
senin hangi muhendislikti canım :44:
Ben enerji konusunda çalışıyorum. Yenilenebilir enerjiler:)
Hadi kahveyeeee hanımlar
Hadi kahveyeeee hanımlar
anaaa bizim derslerimiz vardı o konuyla ilgili çok zor anlamıştım yaaama muthiş bi konu ve gelecekte çok daha fazla karşımıza çıkacak özellkle tasarım konusunda bizi çok ilgilendiriyor, artık binalarda sürdürülebilir enerji kullanmamızı istiyorlar bütün öğrenebildigim bunlardı zaten
o zaman ben bugunku 2. kahvemi hazırlayaym hemenndemin de pomo yla içtik de bi tane
merhaba hanımlar dün akşam giremedim... dünkü menümü paylaşayım dedim ama ben şimdiden baya abarttığım bi menü olduğunu kabul ediyorum :))
sabah 08:00
normal ekmek 2-3 dilim
tavada kekikli(zahterli) yumurta
peynir
acılı
zeytin
peynir
çay
öğle 13:30
1/3 normal ekmek içine 1 yk acılı ve 1 yk tulum peyniri
1 kupa yeşil çay
14:1 kupa yeşil çay daha :))
akşam 17:30
1 kase annemin elinden tarhana çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
roka maydanoz ekşi ot...
18:30 gibi 1 kase daha tarhana çorbası
komşuda çay yanında 3-4 adet bisküvi
eşim geç geldiği için onun yemeğinden 2 kjaşık bulgur pilavı ve 3-4 kaşık et kavurmak aşırdım :))
devamını söylemek istemiyorum ama kaçmayacağım yazacağım
eşim yemekten sonra çayla 3dilim kek ve azcık çerez yedim....
şükür dahası gelmedi:)))
ya birde kocaman göbeğim var eritemiyorum spora gidemiyorum hiç vaktim yok evde de kızım bırakmıyorip atlıyabiliyorum sadece o da az
anaaa bizim derslerimiz vardı o konuyla ilgili çok zor anlamıştım yaaama muthiş bi konu ve gelecekte çok daha fazla karşımıza çıkacak özellkle tasarım konusunda bizi çok ilgilendiriyor, artık binalarda sürdürülebilir enerji kullanmamızı istiyorlar bütün öğrenebildigim bunlardı zaten
o zaman ben bugunku 2. kahvemi hazırlayaym hemenndemin de pomo yla içtik de bi tane
benim de mimar olma sebebbim busabah 9 akşam 5 iş sevmiyorum, hep aunı şeyleri yaparsam sıkılırım dedim mimarlık seçtim şimdi de gece gündüz yok bakalım inşalah okul bitince hiç olmazsa gecem olur
Hadi kahveyeeee hanımlar
Kızlar, tekrar merhaba, öğle yemeğimi yedim, bugün geç kahvaltı olduğu için ara yapmadım,
Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 5-6 tane lahana sarma
- 4-5 kaşık patatesli sulu köfte
- 1 kaşık yoğurt
Bugün hiç çalışasım yok, bilgisayar başındayım bir de, sıkıntı geliyor bana bugün ara ara, çıksam yavaş yavaş yürüsem dışarlarda ne güzel olurdu. Ama yetişmesi gereken bir yazı var
Günaydın şekerim, bugün işyerindeyim, sadece biraz geç geldim. Benim kamu kurumu ama çalışma saatleri tipik memurlar gibi değil. Zaten niye mühendis olduk, çalışma saatleri esnek olsun diye:))
kızlar süpersiniz beni de alın ne oluuuuurrrrr bende varımmmm
vermem gereken 9 kilo(
hadi o zamn hemen yapıyorum kahvemi ve dersime başlıyorum, böylece karşılıklı kahve içip çalışıyorumuşuz gibi olur
geçen sene gece yarısı yenen cipsler bazlamalar çıkardı beni 80 in üzerine zaten. yiyip yatıyordum sürekli hey allahım neyin kafasındaysam artıkvallahi o zzamanlarımı düşünnüce bi kızıyorum kendime. açlıktan değil boşluktan ye dur ne akılsızlık.. neyse ki aklım başıma geldi yani, şimdi inşalah nisana kadar 70 in altını görmek istiyorum, hatta mumkunse 65 olsam süper olur sonrasında mezuniyet kıyafetleri var çünkü
iyi çalışmalar pomocum sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?