2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet ben sabahları uzun kalamıyorum. hatta bugun baya uzun kaldım. denk gelemıyoruz. anlıyorum canım ya sen tıtızsın ev ıslerı cok zaman alıyor kuzıs de var esın de erken gelıyor ben evde olsam benım esım 7de evde olur mesela. ama senın esın daha erkencı. neyse canım gorusuruz yıne. ben cıkıyorum oldu mu. kendıne dıkkat et kuzısını op

Duygu çok teşekkür ederim canım yaaa, Karabağlardan uzak duruyorum o zaman. Bizim evin çoğu mobilyası İKEA'dan zaten, koltukları da oradan bakayım, haklısın. Hatta bugün iş çıkışı gidip bakayım, sakin olur nasıl olsa bugün:) Bizim ev çok küçük ama kullanışlı, o yüzden İKEA mobilyaları çok işimi gördü, senin bahsettiğin köşe de yeni katalogda vardı galiba ama yerinde görmemiştim.
Bu arada protein bakımından ete eşdeğer besinler var ama B12 vitamini için et ve ürünlerini tüketmek gerekiyor. Eti az yiyorsan yumurta ve peyniri bol tüketmen lazım. B12 çok önemli bir vitamin, ben uzun süre iğnesini vuruldum, çok şükür şimdi iğnesiz idare ediyorum. Zaten baktım popom delik deşik oldu iğne yemekten, en iyisi et yiyeyim dedim:)) Benim eşim dürüm yapıyordu bana. Eti salçalı, sarımsaklı sosla marine edip pişirdikten sonra yufkanın içine bol yeşillikle sarınca et olduğunu hissetmeden yiyebiliyordum. Şimdi gayet rahat yiyorum zaten.
Kilo koruma denemelerini tebrik ediyorum. 38 Beden zaten çok güzel, kilon da sağlıklı, ben de 65 civarı duraklarım muhtemelen bir süre. Zaten kalıcı olması için bu daha mantıklı geliyor bana.

Günaydın kızlar, gece geç yattığım için sabah ta biraz geç kalktım. Sanırım regl olmak üzereyim artık, kendimi davul gibi hissediyorum, gelse de kurtulsam. Bir de çemkirecek yer arıyorum, Allah etrafımdakilere sabır versin:) Kahvaltımı yazayım hemen;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk beyaz peynir
- çeyrek domates
- yarım salatalık
- 4 tane zeytin
- 1 fincan şekersiz çay

Anaaaa bir eksiklik var diyorum ben bu sabah, bak yazınca ortaya çıktı, salça yememişim ben

deli kız aman salla gitsin bir ara değiştiririm bu yola ilk başladığımda bendee böyle heves ederdim şimdi hiç heveslenmiyorum canım yaa

hımmm dogru dıyorsun. bız de bıle bırcok konuda heves azaldı kostur kostur bıtkı cayı ıcerdım hem de gunde 3 tane aksama kadar. sımdı cogu zaman bır tanesını bıle unutuyorum.

doktor gıbı yazmıssın valla nesli :))))

ama ıyı oldu bunu ogrendıgımız. tsk ederım canım. benım senın bu rahatsızlıgı hatırlıyorum zaten. tekrar gecmıs olsun kendıne dıkkat et lutfen. esın zaten etı cok sevıyor guzel de yapıyor anlıyorum aksam menulerınde et olunca o yapıyor :))) sen de ne guzel onun sayesınde alısmıssın.

bana herkes 65 olunca durman gerekır dıyor bakalım hele o kılolara bır ulasayım da bakarım kendıme. halen begenmezsem devam ederım sıkı dıyete.

gunaydın canım

bugun ıse gıtmedın mı ?

ben senı hep ozelde sanıyordum cunku rahat ızın alıyordun yapıyordun gec gıdıyordun. ozel sırketlerın bazılarında muhendısler bu acıdan rahat cunku.

ayyy regl olmadan once 4-5 gun ben de oyleyım. cadının tekı oluyorum :)))))

anaaaaa nasıl oldu da unuttun tüh. kacmıs gozunden demekkı senın. sasırılacak durum valla :)))

evin küçükse o mobilya biçilmiş kaftan senin oda için, ben bayıldım heleki oturdum o rahatlığı beni mest etti evim bitsin almayı çok i stiyorum o koltuğu

yumurtanın sarısını severim sadeceama peynir hastasıyım resmen,eti bir şekilde yicem yapcak birşey yok..

haa haa bende bu aralar dadandım yine biber salçasınaaa,menü yine şahanee

8:20
uyanış

8:30
1 bardak su
1 bardak limonlu su

9:15
peynir
yeşil çay
salatalık
yeşil biber
4 tane siyah zeytin

11:45
portakal

canım benm sen gel de ne zaman nasıl istersen gel bana her türlüsü uyar, sen kendini nasıl rahat hissedersen canın nasıl isterse yani

benm oturdugum yer öyle çok sakin bi yer değil ama yine de geceleri yürürken sıkıntı oluyor, yol kenarında durup laf atıyorlar falan deli oluyorum ben. bide malum okul dersler, azıcık da tembellik derken biraz aksatıyorum sporu sanırım ben

ya öğle yemekleri çok dert oluyor bana, ekmek arası bişey mecbur gibi oluyor sevmiyorum o yuzden, bazen kaytarıyorum böyle. bugun de geç uyandım mesela, bu sene ilk defa yurttaki kahvaltıyı kaçırdım, 11.30 gibi kahvaltı ettim ancak, yumurta yedim bende. şimdi öğlen yemek yemem diye düşünüyorum. eti formla yoğurt yerim, hem ara öğün gibi olur, hem de tok tutar akşam yemegine kadar idare eder
ya gözleme yemeseydim çok iyiydi dün akşam da işte yurtta olunca ev yapımı gözleme bide her zaman ulaşamadıgım bişey arada kaynayıverdi bugun dikkat eder dengelemeye çalışırım artk..

ayy gece çok geç yattm ben yaa, uzun zamandır konuşmadıgım bi arkadaşımla muhabbete daldım 4 ü geçiyodu vallaa şuan hala bitkin hisediyorm kendimi bi kahve içsem de açılsam keşkee

haftaya kesın olur merak etme.

kısır ne kadar yedın ???

aksam menunu begendım. karnıbahar bır tabakmıydı ?

bıtkı cayı ıcıyormusun ? ayrıca gunluk su tuketımın nekadar ?
Kisiri bir corba kasesinin yarsi kadar yedim karnibahar kucuk bir tabak dolusu
Bitki cayida cok nadiren iciyorum brnim en buyuk problemim su zaten
Karbonatli su iciyorum yani alkali ama o da en fazla 2 litre

8:20
uyanış

8:30
1 bardak su
1 bardak limonlu su

9:15
peynir
yeşil çay
salatalık
yeşil biber
4 tane siyah zeytin

11:45
portakal

nasılsın bakalım ?

resmını gordum ama profıle eklemıssın oyuzden bellı degıldı. ama yıne de tskler :)))

menu guzel olmus. ben de paylasayım barı. ceneye dalıp hep unutuyorum buaralar.

sabah:

bal-sırke-lımon su
3 cevız
bır su bardagı sut
corn flakes cıleklı

sut ve corn flakes asagı yukarı bır yemek tabak edıyor boyle karıstırınca
bır mandalına
bır buyuk acık sekersız cay

ara: 3 kayısı, bır mandalına, 30 adet beyaz leblebı, 2 cevız

oglen: yemekten once 750 ml su, 4 kasık bulgur pılavı, 4 kasık kara lahana-havuc-maydonoz salatası, 5 kasık nohut.

bakın yemeklerı artırdım artık azıcık az dıyordunuz sureklı. belkı de oyuzden zor kılo verıyorsun dıyordunuz deneyelım bakalım bu hafta :))))

su an: yesıl cay ( kıraz sapı koydum yıne ıcıne, 250 ml su

Kisiri bir corba kasesinin yarsi kadar yedim karnibahar kucuk bir tabak dolusu
Bitki cayida cok nadiren iciyorum brnim en buyuk problemim su zaten
Karbonatli su iciyorum yani alkali ama o da en fazla 2 litre

hımmmmmm gayet guzel bır olcu olmus valla.

bıtkı cayı her gun ıkı bardak ıc bence. ben bırkachaftadır cok bosladım ama uc tane ıcerdım mesela gunluk.

yesıl cay ıcebılırsın. ve hatta ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı koyarsan daha otem atıcı oluyor.

ben de su hıc sevmeyen bırıyımdır normalde. bır bardak su ıle gecerdı gunlerım ama sımdı alıstım enaz 2 lt ıcıyorum hatta bazen 3. suyu ılık ıcıyorum ozaman rahat ıcılıyor herkese tavsıye edıyorum

canım haklısın tabıkı oglen konusunda. sen ıogrencı olarak gayet ıyı ıdare edıyorsun valla. bılmez mıyım hem ekmek arası yenılır. hatta gece acıkınca, etımegın uzerıne cokokrem surer yerdık bız ya.

etı form guzel olmus. yurttayken dıyet yapan kızlar olurdu onlar yogurt ıcıne galeta turu etı formlardan koyarlardı mesela oglen. ya da ara olarak.

ya takılma artık azıcık yemıssın. kafayı takma bana dıyordun sen gozlemeye takıldın gıttın :)))

evet gel kahve ıcelım sen orda ıc ben burda.

ben cıkıyorum tekrar. cıssssss olur cok kalmayayım sıtede

hadi o zamn hemen yapıyorum kahvemi ve dersime başlıyorum, böylece karşılıklı kahve içip çalışıyorumuşuz gibi olur

geçen sene gece yarısı yenen cipsler bazlamalar çıkardı beni 80 in üzerine zaten. yiyip yatıyordum sürekli hey allahım neyin kafasındaysam artık vallahi o zzamanlarımı düşünnüce bi kızıyorum kendime. açlıktan değil boşluktan ye dur ne akılsızlık.. neyse ki aklım başıma geldi yani, şimdi inşalah nisana kadar 70 in altını görmek istiyorum, hatta mumkunse 65 olsam süper olur sonrasında mezuniyet kıyafetleri var çünkü

iyi çalışmalar pomocum sanaaa

Günaydın şekerim, bugün işyerindeyim, sadece biraz geç geldim. Benim kamu kurumu ama çalışma saatleri tipik memurlar gibi değil. Zaten niye mühendis olduk, çalışma saatleri esnek olsun diye:))

Kızlar, tekrar merhaba, öğle yemeğimi yedim, bugün geç kahvaltı olduğu için ara yapmadım,
Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 5-6 tane lahana sarma
- 4-5 kaşık patatesli sulu köfte
- 1 kaşık yoğurt

Bugün hiç çalışasım yok, bilgisayar başındayım bir de, sıkıntı geliyor bana bugün ara ara, çıksam yavaş yavaş yürüsem dışarlarda ne güzel olurdu. Ama yetişmesi gereken bir yazı var

Günaydın şekerim, bugün işyerindeyim, sadece biraz geç geldim. Benim kamu kurumu ama çalışma saatleri tipik memurlar gibi değil. Zaten niye mühendis olduk, çalışma saatleri esnek olsun diye:))

benim de mimar olma sebebbim bu sabah 9 akşam 5 iş sevmiyorum, hep aunı şeyleri yaparsam sıkılırım dedim mimarlık seçtim şimdi de gece gündüz yok bakalım inşalah okul bitince hiç olmazsa gecem olur

benim de mimar olma sebebbim bu sabah 9 akşam 5 iş sevmiyorum, hep aunı şeyleri yaparsam sıkılırım dedim mimarlık seçtim şimdi de gece gündüz yok bakalım inşalah okul bitince hiç olmazsa gecem olur

Haklısın canım, şimdi gece gündüz karışması normal. Bitince de elinde yetişmesi gereken bir proje varsa çalışma saati epey fazlalaşıyor, bu mimarlar için de mühendisler için de aynı. Ama işin güzel kısmı ne zaman çalışacağını sen belirliyorsun. Hele senin kendi işin olacak, daha da rahat:)

inşallaahhhhh birinin yanında çalışıp işi öğrendikten sonra kendi ofisimi açmayı çok istiyorum gerçekten. biliyorum çalışma saatlerim normalden fazla olacak ama bişeyler ortaya çıkabilme fikri çok güzel. umarım başarabilirim

senin hangi muhendislikti canım :44: