- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
kız usenılır mı :))))) 64u gorsem ben zıller takarak cızelge yaparım :))))
ay güzelyazınaazönce eksik cvp verdim bende seniözledim genelde sabah giriyorum kimse olmuyor öğlen oğlanı doyur uyut derken ya keyif yapıyorum ya spor yapıyorum derken oğlan uyanıyor sıpa sinirli uyanıyor bazen onu teselli et meyva yedirderken ,bi baktım eşimimn gelmesine az kalmış yemek için girişimlerde bulunuyorum böyle geçiyor tabi hep böyle olmuyor bazeninternete giresim gelmiyor böyle iştee
günaydın güzellerrr dünkü menümmm;
sabah:4-5 sucuk kendi yağında pişirdim
5-6 zeytin
50 gr kadar tulum peynir
maydanoz
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
bir büyük bardak çay 2 küp şeker(herşeyi şekersiz içerim ama çayı içemem zaten kahvaltı dışında çay içmem
totelde 500 kalorilik kahvaltı yapmışım ama bundan sonra hep güçlü kahvaltı yapmayı düşünüyorum uzun süre tok kaldım hiç birşey yeme ihtiyacıduymadım hemde temizlik yapmama rahmen
Farkındaysanız öyle dikkat edilmeyen ama yağ vs olmayan birkahvaltı ben şuan 2009 geri döndüm yanihamile kaldığım kilom dayım bir sürekg mu korumaya karar verdim hayatımda yanlış olan şeyleri çıkararak yani hamur işi,tuz,yağ aşırı abur cumuruçıkararak kg'mu korucam bir süree,yeri gelcek cipsimi,pizzamı yicem nasıl dengelemem gerektiğini öğrendim yani çünkü hepimiz bir gün ideal kg döncez,bakalım neler öğrenmişiz,şuan deneme yapıyorum bakalım kg alcakmıyım tabiki sporu asla bırakmıcam denicem görcem,elbet yolum bitmedim vermem gereken 5 kg var ama acelesi yok şuan 38 bedenim gönbeğim dışımda halimden memnunum ama yaza 59 kg olcam neyse uzattım bende duramlar böyle
cnm çalışınca zor oluyor anlıyorum seni sabah kalkar kalmaz yüzümü bileyıkamadan işe başlıyorum yapmadımmı kalıyor sonra ara veriyorum kahvaltı sizle sohbet derken eeiş yarım kalmaz diye yine devam ediyorumm..yoksa kalıyor..
cnm kesinlikle karabağlardan tavsiye etmem bunun öreneği çok biride benim biz evlnirken paramızhazırdı öyle taksitte yaptırmadan katolakdan seçtikyaptırdık o kadarözensiz adi yapmışlarki hepsi maf oldu ,ya kaliteli bi markanın ürününü al ama ben sana asıl ikeanın koltuğunu tavsiye ederim,nesli cçtesi akşamı gittik dedim yaa ib koltuk beğendim,böyle spor bi koltuk klasik değilkonforlu kaliteli farklı öyle çokuzun köşe koltuk değil normal renk seçeneği var kumaşu keten sanırım ben gri rengibi beğendim ,benim evyapılıyoronu almaya dünüyorum ben o koltuğa iki tanede berjer düşnüyorum orda kombün yapabiliyorsun zaten koyu renk köşe açık desenli berjer düşnüyorum köşekoltuğu 1700 küsürdu,orta pufu da vardı hatırlamıtorum sanırım 200 küsürdu totelde 2000 bin oluyordur,neyse ben çok beğendim klasik çizgiden uzak modern spor bi koltukk yani tam benlik:))))
cnm yeşil mercimek et eş değermiş uzmanlardan öğrendim yedim,ben ceviz ayran çok tükettim,birdeköfte yedim oda et,
POMUCUM, ŞİMDİ PEK ÖYLE GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM SENİN İLAÇ OLAYI NE OLDU DEĞİŞMİYORMU,KONUÇCAKTIN KG VERMEYE ÇALIŞIYORUM BU İLAÇLAR KG ALDIRIYOR DİCEKTİN,SONRA DİYETİSYENE GİTMEYE PLANLIYUORDUN ,BANABİ ANLATSANA SON GELİŞMELERİ
deli kızaman salla gitsin bir ara değiştiririm bu yola ilk başladığımda bendee böyle heves ederdim şimdi hiç heveslenmiyorum canım yaa
Duygu çok teşekkür ederim canım yaaa, Karabağlardan uzak duruyorum o zaman. Bizim evin çoğu mobilyası İKEA'dan zaten, koltukları da oradan bakayım, haklısın. Hatta bugün iş çıkışı gidip bakayım, sakin olur nasıl olsa bugün:) Bizim ev çok küçük ama kullanışlı, o yüzden İKEA mobilyaları çok işimi gördü, senin bahsettiğin köşe de yeni katalogda vardı galiba ama yerinde görmemiştim.
Bu arada protein bakımından ete eşdeğer besinler var ama B12 vitamini için et ve ürünlerini tüketmek gerekiyor. Eti az yiyorsan yumurta ve peyniri bol tüketmen lazım. B12 çok önemli bir vitamin, ben uzun süre iğnesini vuruldum, çok şükür şimdi iğnesiz idare ediyorum. Zaten baktım popom delik deşik oldu iğne yemekten, en iyisi et yiyeyim dedim:)) Benim eşim dürüm yapıyordu bana. Eti salçalı, sarımsaklı sosla marine edip pişirdikten sonra yufkanın içine bol yeşillikle sarınca et olduğunu hissetmeden yiyebiliyordum. Şimdi gayet rahat yiyorum zaten.
Kilo koruma denemelerini tebrik ediyorum. 38 Beden zaten çok güzel, kilon da sağlıklı, ben de 65 civarı duraklarım muhtemelen bir süre. Zaten kalıcı olması için bu daha mantıklı geliyor bana.
Günaydın kızlar, gece geç yattığım için sabah ta biraz geç kalktım. Sanırım regl olmak üzereyim artık, kendimi davul gibi hissediyorum, gelse de kurtulsam. Bir de çemkirecek yer arıyorum, Allah etrafımdakilere sabır versin:) Kahvaltımı yazayım hemen;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk beyaz peynir
- çeyrek domates
- yarım salatalık
- 4 tane zeytin
- 1 fincan şekersiz çay
Anaaaa bir eksiklik var diyorum ben bu sabah, bak yazınca ortaya çıktı, salça yememişim ben
evin küçükse o mobilya biçilmiş kaftan senin oda için, ben bayıldım heleki oturdum o rahatlığı beni mest etti evim bitsin almayı çok i stiyorum o koltuğuduygu çok teşekkür ederim canım yaaa, karabağlardan uzak duruyorum o zaman. Bizim evin çoğu mobilyası ikea'dan zaten, koltukları da oradan bakayım, haklısın. Hatta bugün iş çıkışı gidip bakayım, sakin olur nasıl olsa bugün:) bizim ev çok küçük ama kullanışlı, o yüzden ikea mobilyaları çok işimi gördü, senin bahsettiğin köşe de yeni katalogda vardı galiba ama yerinde görmemiştim.
Bu arada protein bakımından ete eşdeğer besinler var ama b12 vitamini için et ve ürünlerini tüketmek gerekiyor. Eti az yiyorsan yumurta ve peyniri bol tüketmen lazım. B12 çok önemli bir vitamin, ben uzun süre iğnesini vuruldum, çok şükür şimdi iğnesiz idare ediyorum. Zaten baktım popom delik deşik oldu iğne yemekten, en iyisi et yiyeyim dedim:)) benim eşim dürüm yapıyordu bana. Eti salçalı, sarımsaklı sosla marine edip pişirdikten sonra yufkanın içine bol yeşillikle sarınca et olduğunu hissetmeden yiyebiliyordum. şimdi gayet rahat yiyorum zaten.
Kilo koruma denemelerini tebrik ediyorum. 38 beden zaten çok güzel, kilon da sağlıklı, ben de 65 civarı duraklarım muhtemelen bir süre. Zaten kalıcı olması için bu daha mantıklı geliyor bana.
günaydın kızlar, gece geç yattığım için sabah ta biraz geç kalktım. Sanırım regl olmak üzereyim artık, kendimi davul gibi hissediyorum, gelse de kurtulsam. Bir de çemkirecek yer arıyorum, allah etrafımdakilere sabır versin:) kahvaltımı yazayım hemen;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk beyaz peynir
- çeyrek domates
- yarım salatalık
- 4 tane zeytin
- 1 fincan şekersiz çay
anaaaa bir eksiklik var diyorum ben bu sabah, bak yazınca ortaya çıktı, salça yememişim ben
bu ısın guzel tarafı ne oldu bılıyormusun cesmı. ben hareket etmeyı cok sever oldum. gozum yollarda valla. eger ankara ya da burdan enazından daha kalabalık buyuk bır sehırde olsam, ben soguga aldırıs etmeden yıne o uzun yuruyuslerımı yapardım kesınlıkle. cok ozledım sımdıden. bana psıkolojık olarak da cok ıyı geldıgınden ıyıce emınım artık. evde ınan sıkılıyorum artık. bısıklet oyalıyordu sımdı onu da yapamıyorum ama bısıklet olsa da yuruyusumun yerını alamıyor bende. oyuzden yurumeye calısıyorum cunku ben artık yurumeyı cok seven bırı oldum :))))))
canım ben gelınce, cumartesı gece gelırım ancak. pazar oglene kadar arkadasımla olurum. ogleden sonra da senınle bulusuruz aksam otobusume bıner gerı donerım. 3 saat suruyor. buarada dun o arkadasımdan bahsettık ya resmen ıcıne dogmus sankı. sen gelemezsen bahara kadar, ben gelmeye calısacagım bır kac hafta ıcınde demıs. haftaıcı gelırım aksam kalır donerım demıs. nasıl sasırdım. ılk kez boyle bır plan yapabıldı. totem oldu sanırım dun konusmak :)))))
menulerın guzel gorunuyor. ama oglen bırseyler yemege calıs hıc olmadı bır meyve olsun cantanda. evet dedıgın gıbı goxzleme olmasaydı ıyıydı ama ınsanız yanı. canımız cekıyor. enazından cok yememıssın bu onemlı.
Kisiri bir corba kasesinin yarsi kadar yedim karnibahar kucuk bir tabak dolusuhaftaya kesın olur merak etme.
kısır ne kadar yedın ???
aksam menunu begendım. karnıbahar bır tabakmıydı ?
bıtkı cayı ıcıyormusun ? ayrıca gunluk su tuketımın nekadar ?
8:20
uyanış
8:30
1 bardak su
1 bardak limonlu su
9:15
peynir
yeşil çay
salatalık
yeşil biber
4 tane siyah zeytin
11:45
portakal
Kisiri bir corba kasesinin yarsi kadar yedim karnibahar kucuk bir tabak dolusu
Bitki cayida cok nadiren iciyorum brnim en buyuk problemim su zaten
Karbonatli su iciyorum yani alkali ama o da en fazla 2 litre
canım benm sen gel de ne zaman nasıl istersen gel bana her türlüsü uyar, sen kendini nasıl rahat hissedersen canın nasıl isterse yani
benm oturdugum yer öyle çok sakin bi yer değil ama yine de geceleri yürürken sıkıntı oluyor, yol kenarında durup laf atıyorlar falan deli oluyorum ben. bide malum okul dersler, azıcık da tembellik derken biraz aksatıyorum sporu sanırım ben
ya öğle yemekleri çok dert oluyor bana, ekmek arası bişey mecbur gibi oluyor sevmiyorum o yuzden, bazen kaytarıyorum böyle. bugun de geç uyandım mesela, bu sene ilk defa yurttaki kahvaltıyı kaçırdım, 11.30 gibi kahvaltı ettim ancak, yumurta yedim bende. şimdi öğlen yemek yemem diye düşünüyorum. eti formla yoğurt yerim, hem ara öğün gibi olur, hem de tok tutar akşam yemegine kadar idare eder
ya gözleme yemeseydim çok iyiydi dün akşam da işte yurtta olunca ev yapımı gözleme bide her zaman ulaşamadıgım bişey arada kaynayıverdibugun dikkat eder dengelemeye çalışırım artk..
ayy gece çok geç yattm ben yaa, uzun zamandır konuşmadıgım bi arkadaşımla muhabbete daldım 4 ü geçiyodu vallaaşuan hala bitkin hisediyorm kendimi bi kahve içsem de açılsam keşkee
canım haklısın tabıkı oglen konusunda. sen ıogrencı olarak gayet ıyı ıdare edıyorsun valla. bılmez mıyım hem ekmek arası yenılır. hatta gece acıkınca, etımegın uzerıne cokokrem surer yerdık bız ya.
etı form guzel olmus. yurttayken dıyet yapan kızlar olurdu onlar yogurt ıcıne galeta turu etı formlardan koyarlardı mesela oglen. ya da ara olarak.
ya takılma artık azıcık yemıssın. kafayı takma bana dıyordun sen gozlemeye takıldın gıttın :)))
evet gel kahve ıcelım sen orda ıc ben burda.
ben cıkıyorum tekrar. cıssssss olur cok kalmayayım sıtede
gunaydın canım
bugun ıse gıtmedın mı ?
ben senı hep ozelde sanıyordum cunku rahat ızın alıyordun yapıyordun gec gıdıyordun. ozel sırketlerın bazılarında muhendısler bu acıdan rahat cunku.
ayyy regl olmadan once 4-5 gun ben de oyleyım. cadının tekı oluyorum :)))))
anaaaaa nasıl oldu da unuttun tüh. kacmıs gozunden demekkı senın. sasırılacak durum valla :)))
Günaydın şekerim, bugün işyerindeyim, sadece biraz geç geldim. Benim kamu kurumu ama çalışma saatleri tipik memurlar gibi değil. Zaten niye mühendis olduk, çalışma saatleri esnek olsun diye:))
benim de mimar olma sebebbim busabah 9 akşam 5 iş sevmiyorum, hep aunı şeyleri yaparsam sıkılırım dedim mimarlık seçtim şimdi de gece gündüz yok bakalım inşalah okul bitince hiç olmazsa gecem olur
Haklısın canım, şimdi gece gündüz karışması normal. Bitince de elinde yetişmesi gereken bir proje varsa çalışma saati epey fazlalaşıyor, bu mimarlar için de mühendisler için de aynı. Ama işin güzel kısmı ne zaman çalışacağını sen belirliyorsun. Hele senin kendi işin olacak, daha da rahat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?