2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım tuzlu falan da yemiyorum ama yemekten sonra ben de aşırı susuyorum normalde içiyordum ama dün bu site yazı okudum yemekten sonra ve yemek sırasında içilince mideyi genişletiyormuş o yüzden yapabilirsem eğer devamlı olsun istiyorum

kızlar kahve olayını napıyorsunuz bana türk kahvesi yapmak zor geliyor bi de yapsam da pek sevmiyorum açıkçası şimdi burda kıvırmaya çalışmayım :)))) bu üçü biraradayı süt tozu yerine sütle yapsam olur mu daha mı iyi olur?

merhaba kzlar
menüm
sabah
2 dilim tahllı ekmek
çokaz sucuklu yum
peynir zeytin

1 elma 1 mandalina

1 tabak bamya yemeği
3 yk pilav
salata

1 portakal

yarm tabak güveç
1 dilim ekmek
yeşillik

1 elma

bayramdan beri diyet yapmıyordm bugün tekrar başlamştm
çok zor geçti biraz karbonhidrat ve meyve fazla oldu yarn daha güzel atlatrm inşallah

Aman allahım ne kadar çok aktifsiniz dün akşamdan bu akşama ne çok şey yazılmış valla okumaya çalıştım yoruldum :))

Bu arada aktif olursam listeye giriyormuşum yuppiiiiiiiiii :))))))

melegım bu bız ıyı halımız eskıden daha cok cene calardık duygu az gelıyor sunanın dugunu oluyor oyuzden ortada yok fdm de yok ortalarda.

kızlar hakıkaten fdm nerelerde ? ınsaallah bır sorun yoktur dun sabahtan berı onlıne goremedım onu.

melegım bız sadece menu paylasmıyoruz yarıs yapmıyoruz bız bırbırımıze guzel beslenmeyı ogretmeye calısıyoruz yol arkadaslıgı yapıyoruz hatta ozel seylerı bıle paylasıyoruz bız ıyı dost olduk yanı oyuzden sayfalar ılerlıyor.

evet yemekten once su ıcıyoıruz ama yemek arası ve yemek sonrası ıcmıyoruz. suyun az olmus ama kotu de degıl.

buarada ogle yemegını begenmedım saglıklı bır yemek yemenı tavsıye ederdım mesela aksam ıspnaka olmus cok guzel oglen de et turlerınden olabılırdı.

sabah kepek ekmegı yıyorsun kepek ekmegı tok tutmuyor saglıklı da degıl denılıyor oyuzden ya tam bugdaylı ekmek ya da cavdar ekmegı yıyoruz

kahve ıcın yanında kahve getırebılırsın ve sut ımkanın varsa ısıtıp sut koyabılırsın buarada ben sutlu nescafe sevmedıgım ıcın sekersız de ıcemedıgım ıcın onun yerıne turk kahvesı ıcıyorum shazelın marka olanların sekersız normal sekerlı sekerlı olanları var onlardan alabılırsın ısyerınde rahat kullanılıyor

canım sen dogru olanı yaptın soylemeyebılırdın ama durust oldun bız de aynı durustluk ıle sana yaklastık ve yanlısları soyledık sen de bızı yanlıs anlama oldu mu :))))))

sırkelı su ben de ıcıyorum bırkac gun bulantın oluyor ama sonra gecıyor ben alıstım yanı enazından. sen dene bakalım devam ederse bırakırsın.

zahter ben de ılk kez duydum bılmıyorum adana da buyudum ama duymadım senın memlekette de yasadım ben kuzu orda da duymadım neyse.

o atma ısıne son vereceksın etrafındakılere yedıreceksın esın, komsular falan. sen toplayıcı olma yedırıcı ol yanı kalan yıyecekler ıcın. :))))

kek pasta yapmamaya calıs cunku yapınca ınsanın canı cekıyor dayanmak zor oluyor ben bır ıkı yıldır yapmıyorum ınan

o aclık konusunda ne yapmak lazım bılmıyorum canım dıger arkadaslardan fıkır alalım. malum ben cok uzman sayılmam. onlar benden daha eskı bu zayıflama konularında.

yogurt konusunda cok dogru bır yoldasın yemeklerımız ve ozellıkle yogurt salata baharatlar ıle tatlandırmayı doktorlar da tavsıye edıyor

yıne gıyersın o elbıselerı ben 2 yıl once gıydıgım pantolonu gıydım gecenlerde. nasıl mutlu oldum. sakladıgım daha bır suru kıyafet var 20 kılo vermemı bekleyen.

yogurt sevmene cok sevındım ben ılk kez bugun cok yogurt yedım7 kasık yedım sanırım ben nıyeyse yogurt sevmıyorum sen aman devam et metabolızmayı hızlandırıyormus cok cok sevındım

dıyetısyen dıyetlerı bende de var her ogun ekmek var hatta ara ogun olarak oglenden sonrakı ara ogunde yagsız tost var yıne.

hastalandıgını bılıyorum oyuzden tekrar etmez ınsaallah canım aman dıkkat et herseyden yıyoruz ama az yıyoruz

menulerın guzel olmus bence.cok goze batıcı degıl oglen bır tabak yemek yemıssın ama aksam az yemıssın mesela. dengelemıssın ıyı olmus bu. suyu nekadar ıcıyorsun ? ayrıca bıtkı cayı da ıhmal etme derım ve yogurt ogunlerde

sabah:

bal-sırke-lımon su
3 cevız
bır su bardagı sut
corn flakes cıleklı

sut ve corn flakes asagı yukarı bır yemek tabak edıyor boyle karıstırınca
bır mandalına
bır buyuk acık sekersız cay

ara: 3 kayısı, bır mandalına, 30 adet beyaz leblebı, 2 cevız

oglen: yemekten once 750 ml su, 4 kasık bulgur pılavı, 4 kasık kara lahana-havuc-maydonoz salatası, 5 kasık nohut.

bakın yemeklerı artırdım artık azıcık az dıyordunuz sureklı. belkı de oyuzden zor kılo verıyorsun dıyordunuz deneyelım bakalım bu hafta :))))

ara: yesıl cay ıcecegım demıstım ama ıcemedım toplantıya gırdım oyuzden sogumus. 250 ml su, bır yarım nar, 3 kayısı, 5 badem, 20 beya leblebı ve ucu bırarada

aksam: yemekten once 1lt su. 5 kasık tavuk 5 kasık yogurt tavugu bır dmla kadar yag ıle activry de yaptım yıne.

yemegı bes bucukta yemıstım. esım yemek yerken, bır kucuk salatalık bır taze yesıl bıber yedım o yemek yerken eslık ettım ona.

aksam 8 ara yaptım. yarım yaş hurma, bır mandalına

sadece su ıcıp gunu kapatırım

kızlar oğlumun 20 saniyelik seskaydını yüklemeye çalıştım ama beceremedimm çok güzel şarkı söylüyorr

annesı esıme bıle dınlettım annem annem ne guzel dıyor o oyle bıtanem de dıyor sanırım sen daha ıyı anlıyorsundur dılınden.

kurban olsun o teyzesı. maasallah annesı kuzuna. ALLAH nazarlardan saklasın ben onun pamuk yuzune bayılıyordum sesı de konusması d pek tatlı aynı yuzu. onun aynısından bır tane yaparım ıns. ben beyaz tenlı sıyah saclı cocuk hastasıyım bıraz kendıme benzerse tam olur ıste ıns.

tatlı kuzu yanı cok tatlı maasallah

kesınlıkle eklemelısın kızlar da dınlesın ben bayıldım valla.

kızlr sayımız cogalıyor yenı arkadasların ısmıne yenı yenı alısıyorum kusura bakmasın kımse.

asude sneı ınan unutmustum kusura bakma. haftasonuna kadar daha aktıf ol olur mu lutfen. senı de ekleyelım

1 saattir okuyorum yeni bitti
of neler yazılmış ne çoook:))
sabah 1 dilim ekmek, peynir tere maydonoz
ara 1 elma
öğlen bir kase brokoli çorbası 2 izmir köfter, 2 diim patates (yemeğin taneleri)
öğlen 1 elma
akşam çok yorgundum geldim braz uyudm kalktım canım çay istedi yumurta kırdık 1 dilim ekmekle 1,5 yumurta yedim
bir bardak yeşil çay 2 bardak hayıt tohumu içtim
şekersiz çay iiyorum
2 keçiboynuzu yicem (malum regl dönemi canım tatlı istiyo keçiboynuzu kafi gelir9
umarım haftaya kadar kilo verirrim yoksa kilo vermem durdu çok moralim bozuk ya offfff
bir an önce zayflayayım ki tüp bebeğe başlıcam ya artık heyecanlanıyorum

Merhaba kızlar, epey aktif olmuşuz bakıyorum:) Ben iş çıkışı İKEA'ya gittim ve koltuklara baktık, kahve içmeyi unuttum orada, sonra da eve geldik. Regl olacağım için barut gibiyim, duramıyorum bir yerde. Kalan yemekleri toparlayıp yedik. Akşam ölçü kaçtı, spor yapmaya da halim yok ama sanırım zorlasam iyi olur kendimi. Regl öncesi ter atmak ta iyi gelebilir. Günümü toparlayayım ben de;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kk peynir
- Çeyrek domates
- Yarım salatalık
- 4 tane zeytin
- 1 fincan şekersiz çay

Öğle:
- 1 kase ezogelin çorba
- 5-6 lahana sarma
- 4 kaşık patatesli sulu köfte
- 1 kaşık yoğurt

Ara:
- Kurabiyeden küçük bir parça (arkadaş zararı:))
- 1 elma

Akşam:
- Yarım tabak mantar sote
- Yarım tabak pirinç pilavı
- 1 kase haşlanmış brokoli
- 1 kase salata
- 2-3 parça kuşbaşı et

Üstüne:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 20 gram kadar bitter çikolata (tatlı krizine dayanamadım ama mutluyum, iyi geldi:))

Bir tarafım kalk Leslie yap açılırsın diyor, diğer tarafım amaaaannn otur boşver kim kalkacak şimdi diyor:))

ben yeşil çay içiyorm günde en fazla 3 bardak en az 1 bardak
suyumuda en az 1,5 litre içmeye çalıışıyorm
menün güzel olmuş efiyet olsun

canım inan ben de şu öğlenleri daaha sağlıklı yemek istiyorum ama öğretmen olduğum için okulda anca sandviç yiyebiliyorum ( yemek götürsem soğuk olcak.buarada suyumu da 2 lt yaptım :)))

Kızlar üşenmedim, kalkıp Leslie 3 mil yaptım, şimdi daha iyi hissediyorum:)) Hepinize iyi geceler, ben yavaş yavaş yatıyorum.

yapma yaaa yemek sırasında içmem pek ama yemekten sonra yanıyorum resmen o yuzden de içiyorum yaa dikkat etmeye çalışayım bari

tabi ki süt daha iyi olur ama benm sıcak süt bulma imkanım yok mesela, onun için ya sade içiyorum ya da 2 si 1 arada içiyorum. turk kahvesine de çok bayılmıyorum çünkü :44: bence imkanın varsa sütle iç, yoksa yapacak bişey yok zaten

Kızlar üşenmedim, kalkıp Leslie 3 mil yaptım, şimdi daha iyi hissediyorum:)) Hepinize iyi geceler, ben yavaş yavaş yatıyorum.

maşallah diyorum o zamn sana, ben banyoyu zor yaptım devrildim direk

hemen günümü toparlaym kızlar

kahvaltı ( 11.15 - gece çok geç yattıgımdan yurt kahvaltısını kaçırdım )

beyaz peynirli yumurta

yarım sandviç ekmegi

1 şekersiz çay

ara öğün (13.30)

20 badem

1 cocopops çikolata ( 66 kalori )

öğle yemegi - ara öğün hangisi derseniz artık ( 15.30)

1 paket eti form kepekli biskuvi

200 ml pul biberli yoğurt

akşam yemegi ( 18.00)

2 tane avuç büyüklüğünde tavuk parçası

1 tabak marul - mor lahana- havuç salata

yemekten sonra da 125 ml kefir içtim orman meyveli olandan, sonra arkadaşlarla otururken de 2 bardak çay içtim. su bugun 2.5 lt yi geçti, 3 e tamamlarım kesin. bu arada gün içinde de 1 sade, 1 2 si bir arada nescafe, 1 de yeşil çay içtim. 23.00 gibi de açlık hissettigimden nesquik in kakaolu sütünden içtim, 132 kaloriymiş. şimdi de biraz dizi izler yatarım kızlar

bu arada yarın yine günlük bi iş var oraya gidecem, gündüz burda olamam yani, bensiz çok sohbet etmeyin tamam mı

herkese iyi geceleeerrrrrrrrr

Slm kızlar dün gayet iyi başlayan kahvaltıdan sonra resmen kaçamak günü oldu ( o yüzden dünkü menümü yazmıyorum
Bugün sabah
1 bardak ılık su
1 yumurta
1 kk peynir
5 Zeytin
2 dilim ekmek
Söğüş

menun guzel olmus. aksam daha fazla yerdın sen hatta. bugun daha az olmus.

kefır cok duydum ama tadı cok agır denılıyor. ama cok da faydalı ıcın denılınıyor denesem mı acaba bende ?

su cok guzel olmus tebrık ederım. bıtkı cayı da ıhmal etmemıssın.

sut fıkrı de guzel olmus nesquıklı olsa da hem saglıklı hem tok tutucu bırsey olmus.

tamam sen yoksun dıye az konusacagız :)))))))

sen ıyıce kaptın bu olayı. leslıe senınle ozlestı. esının dedıgı gıbı nesli leslie yapıyor :))))

spor yapınca hem sıskınlık gıdıyor hem vıcdanen rahat oluyoruz oyuzden cok ıyı olmus