- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
hadi o zamn hemen yapıyorum kahvemi ve dersime başlıyorum, böylece karşılıklı kahve içip çalışıyorumuşuz gibi olur
geçen sene gece yarısı yenen cipsler bazlamalar çıkardı beni 80 in üzerine zaten. yiyip yatıyordum sürekli hey allahım neyin kafasındaysam artıkvallahi o zzamanlarımı düşünnüce bi kızıyorum kendime. açlıktan değil boşluktan ye dur ne akılsızlık.. neyse ki aklım başıma geldi yani, şimdi inşalah nisana kadar 70 in altını görmek istiyorum, hatta mumkunse 65 olsam süper olur sonrasında mezuniyet kıyafetleri var çünkü
iyi çalışmalar pomocum sanaaa
kızlar oğlumun 20 saniyelik seskaydını yüklemeye çalıştım ama beceremedimm çok güzel şarkı söylüyorr
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn....anaaa bizim derslerimiz vardı o konuyla ilgili çok zor anlamıştım yaaama muthiş bi konu ve gelecekte çok daha fazla karşımıza çıkacak özellkle tasarım konusunda bizi çok ilgilendiriyor, artık binalarda sürdürülebilir enerji kullanmamızı istiyorlar bütün öğrenebildigim bunlardı zaten
o zaman ben bugunku 2. kahvemi hazırlayaym hemenndemin de pomo yla içtik de bi tane
Ben kahvemi çıkışta ikeada içerim artık:))
ben maıl adresıme ıstıyorum onu yaaaaaaaaaa
tam cıkarken gordum senı. ıstıyorum banane :))))))))))))))
doğru söze ne denir? :)) abarttığımı söyledim zaten canım... eşim yoğpurtlu çorba sevmiyor diye 3-4 ayda bir annem yapınca anca yiyorum ondan 2 tabak ama bir-iki saat arayla yeyim dedim...
keke gelince farkındayım ama 1-2 gün önce arkadaşlarım yapıp getirmişti ben azcık yedim eşimde azcık yedi ama bitmedi bende ortada dolanmasını sevmiyorum... kaç gündür bekliyor diye yemek zorunda hissettim kendimi ama hala 3-4 dilim var onları yemedim patlıycaktım zaten... biz Türk hanımlarının huyu değil mi zaten aman araya gider atılır yazıktır diye homili gırtlak yemek... ama sizden saklamaktansa yazayım dedim... yanlış yapmadım değilmi? basın fırçayıda yemeyeyşm bir daha değilmi
bu arada hepinie birşey sormak şistiyorum ben sabah aç karnıma elma sirkeli su içtim ama kahvaltı yapamadım miğdem bulandı bir kaç çatal domates salatalık acılı ve yarım dilim bile kapakli ekmek yiyemedim... çayı bile 3-4 bardak işçerken 1 bardağı bile bitiremedim...
ha işin kötü tarafı öğleyin eşim izinliydi ve beraberce çooooooooooooooook güzel bir kahvaltı yaptık 13:30 gibi... yani sabah midem bulansada öğlen çok yedim... sebebi nedir aceba?
birde benim ailemde şeker hastalığı var bendede kan şekeri düşüklüğü oluyor arada ve kan şekerim düşünce çok fazla yiyorum... onun için benim sık sık az yemem lazım galiba... neyse şimdi biraz işim var pc yi açık bırakacağım yardımlarınız önerileriniz varsa dinlemeye hazırım...
bu arada unutmadan keklerimi hep kendim yaparım ve olabildiğince yağından kısarım gayette güzel hafif oluyor şükür :)) şimdide bi kek yapmaya mutfağa gidiyorum arkadaşlar akşam misafirliğe gideceğizde ben yazıflayım onlar tombişlesin heheh
son olarak not: ben iç anadoluluyum ama eşim adana civarından old. için oradaki kekiklerle buradakiler çok fark ediyor... bende bizim bildiğimiz kekiğe kekik ordakine de halk ağzında da söylendiği gibi zahter diyorum... ama tavada yumurtaya zahter gerçekten güzel yakışıyor...
bu arada bir öneri daha istiyorum... ben yumurta pilav yoğurt makarna vesaire ne olursa olsun yağ yada sos yerine baharatla tatlandırmayı seviyorum baharat derkende kekik pul biber ve nane falan kullanıyorum... hem tuz atmama gerek kalmıyor hemde pulbiberle ve baharatlarla tatlandırıp metabolizmamı hızlandırmayı seviyorum... sizce doğru mu yapıyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...
Sen yediklerini yaz kesinlikle, fırça yiye yiye alışıyoruz valla, ben en çok fırça yiyenlerden biri olduğum için kendimden biliyorum işe yarıyor:) Yalnız o kalmasın mantığı hiç iyi bir mantık değil, bence kalan kekleri kedilere falan yedir, hem sevap, hem sen kilo almazsın. Tabi kediler kek sever mi onu da bilmiyorum ya:) Benim eşim Antepli ben de onlardan biliyorum zahteri. Kahvaltıda severek yiyorlar.
Diğer soruna gelince, baharatlarla tatlandırmak kesinlikle çok doğru bir karar. Devam et bence.
Bir de ben sürekli kullanıyorum sana da tavsiye ederim, kalorisepeti.com'a üye ol ve oraya yediklerini girerek kalorilerine bak. Çok faydalı oluyor.
Evet canım, ben de severek çalışıyorum bu konularda. Eee artık güneş mimarisi diye bir şey var:) Ev tasarımları yapılıyor enerjisinin çoğunu yenilenebilir enerji kaynaklarından alan:) Neyse burada bari iş konuşmayayım ben:))
va vay sohbete bak ya :))))))
evet bız ıctık beraber. ben ucu bırarada ıcmek durumunda kaldım cunku turk kahvem bıtmıs ıse getırmemısım.
valla ogretmen olup ne yapacaksın zaten sen ıngılızceyı ogrendın yenı baska bır dıl ogren dıyerek bana bolumumu sectırmıstı yurtdısından gelen unıversıte hocası uzman bır akrabamız. bana da cok cazıp gelmıstı ozel sırketlerde calısacaktım hatta ogrendıgım dıl sayesınde sabancı benı kesın toyoto grubuna alır dıyordum ardından turızm ve rehberlık yapalım barı dedık ama sımdı öluyorum valla 8-5 ısım olsun da ne olursa olsun dıye. ısım zevklı bır ıs. uluslarası tıcaret sonucta yaptıgım ama ozel ısyerlerı, sacma sapan kurallar, duzensızlıkler, ızınsız calısma hayatı, eksık yatan sıgprta prımlerı vs vs doydum yanı ben. almayayım :))))
tamam ben de karsındayım. sen guzel evler ınsa et, ben de ulkeye para getıreyım dısardan satıs yaparak.
ya o bılıncsızlıklerı bır acarsakkkkkkkk benı de ekmek arası yemeler mahvettı. cıpsler falan.
cok guzel bır mımar olacaksın emın ol :)))))
merhaba hanımlar dün akşam giremedim... dünkü menümü paylaşayım dedim ama ben şimdiden baya abarttığım bi menü olduğunu kabul ediyorum :))
sabah 08:00
normal ekmek 2-3 dilim
tavada kekikli(zahterli) yumurta
peynir
acılı
zeytin
peynir
çay
öğle 13:30
1/3 normal ekmek içine 1 yk acılı ve 1 yk tulum peyniri
1 kupa yeşil çay
14:1 kupa yeşil çay daha :))
akşam 17:30
1 kase annemin elinden tarhana çorbası
yarım dilim kepek ekmeği
roka maydanoz ekşi ot...
18:30 gibi 1 kase daha tarhana çorbası
komşuda çay yanında 3-4 adet bisküvi
eşim geç geldiği için onun yemeğinden 2 kjaşık bulgur pilavı ve 3-4 kaşık et kavurmak aşırdım :))
devamını söylemek istemiyorum ama kaçmayacağım yazacağım
eşim yemekten sonra çayla 3dilim kek ve azcık çerez yedim....
şükür dahası gelmedi:)))
attım inş gelmiştir
haklısın valla düşüncesizlik ettim bildik bişeyler çıkınca heyecanlanıveriyorum hemen
evet canım senle sade nescafe içmiştim, şimdi duyguyla da ikisi bir arada içtimama hala başım ağrıyor ve uykum var yaa ufff uykumu alamayınca çok fena oluyorum ben
canım biz devlette çalışınca kendi meslegimizin dışında şeyler yapıyoruz, ben de boşuna mı okudum zorlugunu çektim diye düşünürüm ve soğurum meslegimden diye korkuyorum. çünkü ben bişeyleri ortaya çıkarma olayını çok seviyorum, bomboş bir kagır senin üstüne yaptıklarınla anlam kazanıyor ve ortaya kocaman bir eser çıkıyort yani. mesela okulumu bitireyim bizim boş bir arazimiz var oraya ev yapacagız ve ben çizecem, annemin istedigi gibi yapacam herşeyi, bu fikirler heyecanlandırdıgı için beni varsın biraz az uyurum diyorum yani
tabi ileride evlenip bi de ev işleri falan bastırınca bakalım aynı heyecan hala olacak mı içimde
çookkk teşekkür ederiimmmmminşalah kendi ofisimi açınca da sizi adapazarında misafir edecegim, daha düğünüme geleceksiniz falan çok işiniz var yaaa
Canım, ne yaptın sen böyle? Akşam 3 dilim kek, ben diyecek söz bulamıyorum. Öğlen ekmek arası. Bu grupta karbonhidrat delisi olan benimdir ama tahtımı sana devredeceğim böyle giderse:)) Şaka bir yana, 3 dilim gerçekten çok, keşke 1 dilim yetseymiş ama olmuş artık ne yapalım. Kek hazır mıydı kendin mi yaptın? Kendin yapınca malzemeden çalarak ve tam buğday unu kullanarak yaparsan daha güzel olur. Ben menünü genel olarak beğenmedim, bana çok dağınık ve sağlıksız geldi. Bu arada sen nerede yaşıyorsun, merak ettim. Zahter demişsin de.
mrb
gunluk menunu paylasarak baslayabılırsın buna. duzenlı paylasımlardan sonra da cızelgeye alıyoruz yenı arkadaslarımızı.
gelecek haftaya yenı eklenecek kısıler :
elizano 1
htcmn 2
meleğim 3
rüzgar 4
aykurt 5
bu kısıler duzenlı menu paylasırsa, gelecek haftaya kesın cızelgede olacaklar. ozellıkle elizano ve htcmn bu haftaya da gırebılırlerdı ama herkesı beraber almak daha mantıklı dıye dusundum. cızelgeye gırdıkten sonra duzenlı paylasımalr devam etmezse, o kısı lısteden cıkartılıyor.
kızlar adını unuttugum ya da hatırlayamadım varsa kendını hatırlatsın lutfen. ona gore yazdıklarına bakayım o kısının. bu sekılde de lıste ıcın karar verırız
bıraz uyumayı denesene faydası olur belkı.
ne guzel annen ıcın ev yapmak. ben de anneme yuzuk almıstım cunku yuzugunu ben okurken satmıstı
evet ofıse de gelcegız ınsaallah dgune de. ınsaallah
HEMEN MENÜMÜ YAZIYORUM
kahvaltı: kepekli sandviç ekmeğinin yarısına domates,peynir,marul,kırmızı biber koydum
ara:1 elma
öğlen:sandviç ekmeğinin diğer yarısı aynı şekilde
ara:10 badem
ara10 badem,2dilim elma
akşam:6 kaşık ıspanak yemeği, yarım domates(üstüne az zeytinyağı ve pulbiber döktüm, maalesef bundan vazgeçemiyorum)
birazdan: 1 bardak yarım yağlı süt,3 tane burçak bisküvi
kaçamak:işten gelirken girdiğim yemek,tatlı,abur cubur krizinde bunların niyetine 2 tane küçük tuzlu kuru pasta yedim.çok ama çok zor atlattım valla.
Bugün daha 1 litre su içtim işe erken gittim yanımda taşığım su bitincede artık kantinden falan almadığım için içmedim.şimdi de yemek yediğim için biraz zaman geçtin içiçem çok susadım ama yemek 1-1bucuk saat sonrasına kadar içmemek gerekiyormuş o yüzden bekliyorum
mrb
gunluk menunu paylasarak baslayabılırsın buna. duzenlı paylasımlardan sonra da cızelgeye alıyoruz yenı arkadaslarımızı.
gelecek haftaya yenı eklenecek kısıler :
elizano 1
htcmn 2
meleğim 3
rüzgar 4
aykurt 5
bu kısıler duzenlı menu paylasırsa, gelecek haftaya kesın cızelgede olacaklar. ozellıkle elizano ve htcmn bu haftaya da gırebılırlerdı ama herkesı beraber almak daha mantıklı dıye dusundum. cızelgeye gırdıkten sonra duzenlı paylasımalr devam etmezse, o kısı lısteden cıkartılıyor.
kızlar adını unuttugum ya da hatırlayamadım varsa kendını hatırlatsın lutfen. ona gore yazdıklarına bakayım o kısının. bu sekılde de lıste ıcın karar verırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?