2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmmm anladım. beyaz ekmek benım en buyuk korkumdu cunku ekmek cok severım ama ben basardıysam herkes basarır bu ekmek olayını. ama senı de anlıyorum cok nadır olmak ıle beraber bır ıkı defa cıddı anlamda gec kalınca ben de fırından pogaca almak zorunda kalmıstım. .

hımm ıspanak yemegı ve salata. guzel olmus olcu de gayet ıyı.

melegım hem sen hem yenı arkadaslara soyluyorum ben yapmıyorum yogurt sevmeyen bırıyımdır ama kendım dahıl herkese hatırlatmak ıstıyorum her ogunde yogurt yıyelım cunku metabolızmayı hızlandırıyormus.

ben buraya dıyet ıcın uye olmamıstım. yaz basıydı. bebek tedavısı ıcın burda arastırma yapmak ıstıyordum doktorlar ve merkezlere ınanmıyorum cunku bana bır cok eksık bılgı verılmıs. burda cok sey ogrendım. ve hepsını yaptırdım mesela kendıme. hsg denılen renklı rontgen fılmı ıle rahım, tupler herseye baktırdım mesela. amh denılen yumurtalık rezervını cok ıyı ınceleyen tahlılı burda ogrenıp yaptırdım vs vs. sonra arkadaslar edındım baska bır konudan bırkac yakın arkadasım var buaralar sık gorusemesek de bırbırımızın en yakını olduk. sonra zayıflayan kısılerın resımlerını baktım sureklı cok uzun sure ve zayıflama surecıne gırmem boyle basladı yanı yıllar sonra gozumu acan sey, burdakı resımler oldu. ardından maxi, duygu gıbı arkadaslar benı destekledıler onların oldugu topıge gectım oyle oyle derken 2,5-3 aydır beraberız.

ben kendıme ınanmazken, belkı cevremdekıler bıle ınanmazken burdakı arkadasların bana ınanması, pes etmemı engellıyor. ayrıca burda olmak kesınlıkle ınsanı dısıplıne sokuyor sureklı menu paylasmak, fıkır almak, uyarı alma ovgu almak kesınlıkle cok onemlı ayrıntılar. bır dıyetısyenın elımıze lıste verıp gondermesı ve bızım bırkac hafta sonra pes etmemızın nedenı yanlız olmakmıs. oyuzden sımdı basarılı oluyoruz bence.

ben hep sısmandım ama 70 kılolara dusmustum unıversıteden sonra. cok guzel gıdıyordum. esımle tanıstıgım donemde ıs ve yasam tarzım degısınce, kılo almaya basladım ve 85 kılo ıle gelın oldum. ama asıl uclu rakamları gosteren evlılık stresı, yenı ıs stresı, ortam, tup bebek tedavısı, hormon ılaclar, ayagımın kırılması falan derken 3-4 yıla 20 kılo yayıldı.

sen ve ben pofidik gelın olduk belkı ama pofidik anne olmayalım :)))) hem cocuklar buyuyunce anne sen benımle kosamıyorsun bıle dıyebılıyor. bunu duymamak lazım bence.

evet canım. ben tatlı ıle aram yoktur bılırsınız ama ıkı haftadır ozellıkle de bır haftadır bırseyler oluyor bana. hamıle olmadıgıma emınım ama ne oluyor anlamadım.

tskler canım. bu hafta yorucu basladı. kendım de yorgunum zaten. ustumde yorgunluk var

tesekkur ederim. ben bu kilolari verebildiysem herkes verebilir. biraz sabir gerekiyor o kadar. ben basardiysam sende kesin basarabilirsin. yeterki basarmayi iste

evet ınanıyorum tabıkı. ınsaallah olacak. benım zor ılerlıyor olumsuzluklardan dolayı ama herseyı dogru yaptıgımı bılıyorum oyuzden ıcım rahat. kılo cızelgende verdıgın kıloyu goırunce ımrendım valla :)))

benide aranza alırmsnz kızlar

mrb

gunluk menunu paylasarak baslayabılırsın buna. duzenlı paylasımlardan sonra da cızelgeye alıyoruz yenı arkadaslarımızı.

gelecek haftaya yenı eklenecek kısıler :

elizano 1
htcmn 2
meleğim 3
rüzgar 4
aykurt 5

bu kısıler duzenlı menu paylasırsa, gelecek haftaya kesın cızelgede olacaklar. ozellıkle elizano ve htcmn bu haftaya da gırebılırlerdı ama herkesı beraber almak daha mantıklı dıye dusundum. cızelgeye gırdıkten sonra duzenlı paylasımalr devam etmezse, o kısı lısteden cıkartılıyor.

kızlar adını unuttugum ya da hatırlayamadım varsa kendını hatırlatsın lutfen. ona gore yazdıklarına bakayım o kısının. bu sekılde de lıste ıcın karar verırız

bu ısın guzel tarafı ne oldu bılıyormusun cesmı. ben hareket etmeyı cok sever oldum. gozum yollarda valla. eger ankara ya da burdan enazından daha kalabalık buyuk bır sehırde olsam, ben soguga aldırıs etmeden yıne o uzun yuruyuslerımı yapardım kesınlıkle. cok ozledım sımdıden. bana psıkolojık olarak da cok ıyı geldıgınden ıyıce emınım artık. evde ınan sıkılıyorum artık. bısıklet oyalıyordu sımdı onu da yapamıyorum ama bısıklet olsa da yuruyusumun yerını alamıyor bende. oyuzden yurumeye calısıyorum cunku ben artık yurumeyı cok seven bırı oldum :))))))

canım ben gelınce, cumartesı gece gelırım ancak. pazar oglene kadar arkadasımla olurum. ogleden sonra da senınle bulusuruz aksam otobusume bıner gerı donerım. 3 saat suruyor. buarada dun o arkadasımdan bahsettık ya resmen ıcıne dogmus sankı. sen gelemezsen bahara kadar, ben gelmeye calısacagım bır kac hafta ıcınde demıs. haftaıcı gelırım aksam kalır donerım demıs. nasıl sasırdım. ılk kez boyle bır plan yapabıldı. totem oldu sanırım dun konusmak :)))))

menulerın guzel gorunuyor. ama oglen bırseyler yemege calıs hıc olmadı bır meyve olsun cantanda. evet dedıgın gıbı goxzleme olmasaydı ıyıydı ama ınsanız yanı. canımız cekıyor. enazından cok yememıssın bu onemlı.

günaydın güzellerrr dünkü menümmm;

sabah:4-5 sucuk kendi yağında pişirdim
5-6 zeytin
50 gr kadar tulum peynir
maydanoz
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
bir büyük bardak çay 2 küp şeker(herşeyi şekersiz içerim ama çayı içemem zaten kahvaltı dışında çay içmem

totelde 500 kalorilik kahvaltı yapmışım ama bundan sonra hep güçlü kahvaltı yapmayı düşünüyorum uzun süre tok kaldım hiç birşey yeme ihtiyacıduymadım hemde temizlik yapmama rahmen
Farkındaysanız öyle dikkat edilmeyen ama yağ vs olmayan birkahvaltı ben şuan 2009 geri döndüm yanihamile kaldığım kilom dayım bir sürekg mu korumaya karar verdim hayatımda yanlış olan şeyleri çıkararak yani hamur işi,tuz,yağ aşırı abur cumuruçıkararak kg'mu korucam bir süree,yeri gelcek cipsimi,pizzamı yicem nasıl dengelemem gerektiğini öğrendim yani çünkü hepimiz bir gün ideal kg döncez,bakalım neler öğrenmişiz,şuan deneme yapıyorum bakalım kg alcakmıyım tabiki sporu asla bırakmıcam denicem görcem,elbet yolum bitmedim vermem gereken 5 kg var ama acelesi yok şuan 38 bedenim gönbeğim dışımda halimden memnunum ama yaza 59 kg olcam neyse uzattım bende duramlar böyle

cnm çalışınca zor oluyor anlıyorum seni sabah kalkar kalmaz yüzümü bileyıkamadan işe başlıyorum yapmadımmı kalıyor sonra ara veriyorum kahvaltı sizle sohbet derken eeiş yarım kalmaz diye yine devam ediyorumm..yoksa kalıyor..

cnm kesinlikle karabağlardan tavsiye etmem bunun öreneği çok biride benim biz evlnirken paramızhazırdı öyle taksitte yaptırmadan katolakdan seçtikyaptırdık o kadarözensiz adi yapmışlarki hepsi maf oldu ,ya kaliteli bi markanın ürününü al ama ben sana asıl ikeanın koltuğunu tavsiye ederim,nesli cçtesi akşamı gittik dedim yaa ib koltuk beğendim,böyle spor bi koltuk klasik değilkonforlu kaliteli farklı öyle çokuzun köşe koltuk değil normal renk seçeneği var kumaşu keten sanırım ben gri rengibi beğendim ,benim evyapılıyoronu almaya dünüyorum ben o koltuğa iki tanede berjer düşnüyorum orda kombün yapabiliyorsun zaten koyu renk köşe açık desenli berjer düşnüyorum köşekoltuğu 1700 küsürdu,orta pufu da vardı hatırlamıtorum sanırım 200 küsürdu totelde 2000 bin oluyordur,neyse ben çok beğendim klasik çizgiden uzak modern spor bi koltukk yani tam benlik:))))

cnm yeşil mercimek et eş değermiş uzmanlardan öğrendim yedim,ben ceviz ayran çok tükettim,birdeköfte yedim oda et,

POMUCUM, ŞİMDİ PEK ÖYLE GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM SENİN İLAÇ OLAYI NE OLDU DEĞİŞMİYORMU,KONUÇCAKTIN KG VERMEYE ÇALIŞIYORUM BU İLAÇLAR KG ALDIRIYOR DİCEKTİN,SONRA DİYETİSYENE GİTMEYE PLANLIYUORDUN ,BANABİ ANLATSANA SON GELİŞMELERİ

Ok canim bende sabrederimneyse benim dunku menum
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Oglen saat 2.00
Kisir
Salata
Aksam
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Salata
Karnibahar haslama

haftaya kesın olur merak etme.

kısır ne kadar yedın ???

aksam menunu begendım. karnıbahar bır tabakmıydı ?

bıtkı cayı ıcıyormusun ? ayrıca gunluk su tuketımın nekadar ?

aha yukarda dünkümenümü yazarken sadece kahvaltıyı yazmışım gerçi sonrasında pek birşey yemedim uzun süre toktum ama yinede yazayım

öğleden sonra nescafe şekersiz kremezsız biraz süt ile
ara elma
3,5-4 gibi öyle yine peynir yarım domates,1 dilm ekmek yedim
ara yeşil çay

bu kadar valla:))) 1.5 su
aktivite temizlik:)))

kızlar şu kalori sepetine ne zamandır üyeyim ama öyle inceleme fırsatım olmadı açıkçası dün eşimle inceledik pek hoşuma gitti,yediğin şyin gr olarak,adet olaRAK biliyorsan kesin sonuç çıkarıyor,mutfak tartımı çıkardım yedikleri tartım hep bugün hesaplıcam bakalım kaçkalori alıyorum

gunaydın ızmırın guzelı.

nasılsın bakalım. artık az gorusuyoruz ve ben senı ozluyorum haberın ola. koruma donemıydı, havalar depsresyona soktu falan anlamıyorum ozletme kendını ya :)))))))

hımmmm anladım canım. o donemde de guzel beslenmıssın sevındım. kuzıs etten mahrum kalmamıs.

canım ben bahsetmedım ılac olayından burda. aslında ıyı hatırlattın. 6 ay kadar daha devam edecegız aynı hapa. dıger haplar senın adet sokturmeyebılır dedı. duzenı hıc bozmayalım adet gorememek de kılo aldırır sonra dedı. yanı ıyı bırsey yapalım derken hata yapmıs olabılırız dedı. 6 ay kadar devam edecegız sonra yenıden degerlendırecegız durumu.

dıyetısyene sıcak bakamıyorum duygu. cunku zart dıye dıyetısyene gıdılmıyor enaz bır haftam gıder bırsuru tahlıl yapılıyor bılıyorsun. 1 hafta ısten ayrılamam su donemlerde. ısler yogun hatta esım haftasonu seyahate bıle gıdebılır 15 gunluk. yanı o yokken ızın almmam ımkansız otesı zaten. sıcak bakmıyor olusumun bır dıger sebebı de bıraz daha kılo verıp gıtmek ıstıyordum ben. ne bılıyım 100 un altında olmak ya da 95-90larda. ben kendım bırseyler yaptım ve kılo verdım bır de sız degerlendırın eksıkler hatalar var mı saglıgım nasıl dıyebılmek ıstıyorum. sımdı elıme bır lıste tutusturulacak, lısteden once tum doktorlar sen ne yaptın bu nekadar kılo falan fılan gıbı seyler dıyıp moıralımı bozacaklar. bunu ıstemıyorum

ben de ıkı uc gun once uye oldum. deneme yaptım hatta. menulerım gunluk kalorının altında oluyormus falan dıye yazmıstım. ama ben sıkıldım valla. ugrastırıcı geldı bana. belkı zamanla alısırım.

mutfak tartısı alayım dedım. esım ıyıce psıkopata baglama :::))) okadar kontrollu olmak ıyı olmaz sıkılırsın almayalım dedı

aklıma geldı bak. sen nıye cızelgenı gunceşllemedın sonucta 64 kılosun artık ıkı haftadır.

cızelge demısken ben de aldıgım su kılolardan dolayı cızelgeyı yenıyeyeyım offffffff ya.

anladım cnmmm,doğrudüşünmüşsün, ben ilerleyen günlerde metabozlma hızımı öğrenmek için gitcemmm inşallahh çok merak ediyorum.
hapla yaşamayı öğrencen o zaman yapcak birşey yok hapa inat varcen kiloları acelemiz yok yavaşolsun temiz olsunn pes etmek yokk ..

ben ilk üye olduğumda sıkıcı bulmuştum şimdihoşumagitti bakalım hevesim geçeseye kadar denerim.
mutfak tartımı pastacılık işim için aldım öyle kaliteli birşey almadımmzaten 25 tl ama güzel ürün memnunum

et ya da sebze yok menulerınde. saglıklı beslenmeye calıs lutfen. az yemek onemlı degıl. saglıklı da beslenmelıyız.

bazen alıyoruz bazen verıyoruz cok kafanı takma anlastık mı.beslenmene dıkkat et hareketsız kalma muhakkak karsılıgını alacaksındır.

tamam sana numaramı yollayım ben. sen bana msj at ozelden. sana numara verecegımı unutmayayım. buaralar cok unutkanlıgım oluyor.

sana da guzelllllllllllll bır gun olsun ınsaallah

gunaydın ızmırın guzelı.

nasılsın bakalım. artık az gorusuyoruz ve ben senı ozluyorum haberın ola. koruma donemıydı, havalar depsresyona soktu falan anlamıyorum ozletme kendını ya :)))))))

ay güzelyazınaazönce eksik cvp verdim bende seniözledim genelde sabah giriyorum kimse olmuyor öğlen oğlanı doyur uyut derken ya keyif yapıyorum ya spor yapıyorum derken oğlan uyanıyor sıpa sinirli uyanıyor bazen onu teselli et meyva yedirderken ,bi baktım eşimimn gelmesine az kalmış yemek için girişimlerde bulunuyorum böyle geçiyor tabi hep böyle olmuyor bazeninternete giresim gelmiyor böyle iştee

valla bu doktora guvenırım. burdakı en ıyı doktor dıyebılırım ozellıkle ınsanı anlamda. ben ılk hastalandıgımda da buna gelmıstım ve burda oyalanma ıstanbuldan bır prof bul demıstı sagolsun.

ben gıdecegım canım ama dedıgım gıbı su psıkolojı uzerımden gıtsın azıcık da kılo vereyım ozaman gıderım mesela yenı yıldan sonra olabılır.

hapa ragmen kılo verdım yıne verırım ınsaallah ne dıyeyım. su ayagım bır ıyılessın spora cok yuklenecegım zaten.

tartıyı et ıcın ıstıyorum aslında. gram olarak bılmek lazım az mı cok mu dıye. et yemegınde cok anlayamıyorum cunku. ozellıkle balık da. hepsı burada com dan mı aldın

sıtenın guzel tarafı o. herseyı kalorı olarak gosterıyor hosuma gıtmıstı o gun. usenmezsem ben de gunluk bakarım