- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
canım ben normalde beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan ama bugün okula geç kalıyodum fırından alamadım ıspanak yemeği ve salata yaptım onu yedik canım ölçüde 5-6 yemek kaşığı kadardı. bu siteye üye olmamın nedenlerinden biri derdimi kimsenin anlamıyor olması mesela yememem gerekenleri biliyorum ve kendimle olan mücadelemi sizler de anladığınız için daha rahat oluyorum ve mutlu oluyorum. artık burdayım bende :)))
canım allah yardımcımız olsun valla ben de hep şişman gelin olmıcam diyodum 5 ay önce 100 kiloluk pofidik bi gelin oldum şimdi aynı şey hamilelikte de olsun istemiyorum inşallah sağlığımıza kavuşuruz canım
bu ara canın tatlı istiyor sanırım, şekerin falan mı düşüyor ki acaba :44: benm de iştahım açık gerçi bu ara, adetim bitse de bi rahatlasam
iyi geceler canım, yarın için de şimdiden kolay gelsinn
tesekkur ederim. ben bu kilolari verebildiysem herkes verebilir. biraz sabir gerekiyor o kadar. ben basardiysam sende kesin basarabilirsin. yeterki basarmayi iste
selam kızlar bende diyet yapıyorum 2 si gitti 3 ü kaldı ama belli bi diyetim yok benim :)
benide aranza alırmsnz kızlar
ben arkadaşına daha çok vakit ayırmak istersin diye dedim, yoksa başımın üstünde yerin var, günlerce kalsan keşke, ben ankara da her yeri yürüyerek gezerim sana da öyle gezdirebilsemama bu starbucks işini sevdim, havalar ısınsın inşallah starbucks bizi bekler olleeyyyyy
valla ayagın bu haldeyken bile yürümeye çalışıyorsun seni gerçekten çok tebrik ederimben de tembellk yapayım hala
bu arada bugunumu de yazayım aklımdayken de sonra atladıgım bişey olmasın
kahvaltı (09.15)
domates, salatalık, beyaz peynir
1 demete yakın maydanoz
2 küçük sigara böreği
yarım top kepek ekmegi
ara öğün (12.30)
1 elma, 1 mandalina
öğle yemegi ( yurttan çıkmadan aç değildim, okulda da hep ekmek arası var diye yemedim )
ara öğün ( 15.30)
1 paket eti form kepekli biskuvi
akşam yemegi (18.30)
1 kase ezogelin çorba
1 tabak havuçlu bamya yemegi
2 yk bulgur pilavı
1 tabak domates-salatalık
ara öğün (21.00)
200 ml yoğurt
çeyrek ev yapımı gözleme ( arkadaşım babannesnden getirmişti birazcık yedim maleseff)
1 sade soda
ya o gözleme olmasaydı iyiydi de dayanamadım onageçen hafta kilo verdm die bugun saldım gibi oldu ama hemen toparlayacam kendimi söz veriyorum, yarın cıss lık hiç bişey olmayacak menumde
cnm çalışınca zor oluyor anlıyorum seni sabah kalkar kalmaz yüzümü bileyıkamadan işe başlıyorum yapmadımmı kalıyor sonra ara veriyorum kahvaltı sizle sohbet derken eeiş yarım kalmaz diye yine devam ediyorumm..yoksa kalıyor..Duygu hoşgeldin canım, bitirdin mi temizliği? Ay bana da biraz bulaşsa temizlik yapma isteği ne güzel olacak ama nerdeee. Evi biraz düzene sokabilsem yardımcı birini bulacağım ama daha o kadarını bile yapamadım. Evin işi hiç bitmiyor ki
Bu arada Duygu öncelikle sana sorayım, malum sen de İzmirdesin, ben köşe koltuk almak istiyorum. Bizim koltuklar güzel ama bu eve büyük geliyor. İzmir'de Karabağlarda firmalar var ama sen hiç onlardan birşeyler aldın mı, veya yaptırdın mı, memnun kaldın mı? Tavsiyen olur mu ki bu konuda. İnternetten ünlü markalara biraz baktım ama oturma derinlikleri çok fazla, ben de dar olsun istiyorum, belki özel yapım daha mantıklı olabilir diye düşündüm.
Bir de kilo vermeyi bırakmışsın ve korumaya geçmişsin diye duydum:) Hayırlı olsun. E bu kadar kilo verdikten sonra normal böyle düşünmen. Sanırım bir süre olarak düşünüyorsun değil mi?
canım muhakkak et yemelısın. buarada kuziye hamıleyken ne yaptın sen doktorlar et yıyın dıyıp duruyorlar benım teyzem de hıc yemezdı lahmacun, burger tarzı yemege basladı oyle yavas yavas, hamıleyken. sırf bebek ıcın.
evet canım cok ıc acıcı degıl ama dusundugumuz kadar kotu de degıl dedı. cok sevındım. ve benı tebrık ettı cok bılınclısın dedı her seyı arastırıp kendın benden ıstedın dedı. dıyecektım kk sagolsun dıye :))))))
sen bana ınandın, sızler ınanıyorsunuz oyuzden kendıme ınanmayı ogrendım ben de. sagol kuzum ınsaallah yavas ve zor oluyor ama olsun. enazından cok sukur yıllar sonra bır yolda yurumeyı ogrendım.
Ok canim bende sabrederimneyse benim dunku menum
Sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Oglen saat 2.00
Kisir
Salata
Aksam
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Salata
Karnibahar haslama
günaydın güzellerrr dünkü menümmm;
sabah:4-5 sucuk kendi yağında pişirdim
5-6 zeytin
50 gr kadar tulum peynir
maydanoz
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
yarım domates
bir büyük bardak çay 2 küp şeker(herşeyi şekersiz içerim ama çayı içemem zaten kahvaltı dışında çay içmem
totelde 500 kalorilik kahvaltı yapmışım ama bundan sonra hep güçlü kahvaltı yapmayı düşünüyorum uzun süre tok kaldım hiç birşey yeme ihtiyacıduymadım hemde temizlik yapmama rahmen
Farkındaysanız öyle dikkat edilmeyen ama yağ vs olmayan birkahvaltı ben şuan 2009 geri döndüm yanihamile kaldığım kilom dayım bir sürekg mu korumaya karar verdim hayatımda yanlış olan şeyleri çıkararak yani hamur işi,tuz,yağ aşırı abur cumuruçıkararak kg'mu korucam bir süree,yeri gelcek cipsimi,pizzamı yicem nasıl dengelemem gerektiğini öğrendim yani çünkü hepimiz bir gün ideal kg döncez,bakalım neler öğrenmişiz,şuan deneme yapıyorum bakalım kg alcakmıyım tabiki sporu asla bırakmıcam denicem görcem,elbet yolum bitmedim vermem gereken 5 kg var ama acelesi yok şuan 38 bedenim gönbeğim dışımda halimden memnunum ama yaza 59 kg olcam neyse uzattım bende duramlar böyle
cnm çalışınca zor oluyor anlıyorum seni sabah kalkar kalmaz yüzümü bileyıkamadan işe başlıyorum yapmadımmı kalıyor sonra ara veriyorum kahvaltı sizle sohbet derken eeiş yarım kalmaz diye yine devam ediyorumm..yoksa kalıyor..
cnm kesinlikle karabağlardan tavsiye etmem bunun öreneği çok biride benim biz evlnirken paramızhazırdı öyle taksitte yaptırmadan katolakdan seçtikyaptırdık o kadarözensiz adi yapmışlarki hepsi maf oldu ,ya kaliteli bi markanın ürününü al ama ben sana asıl ikeanın koltuğunu tavsiye ederim,nesli cçtesi akşamı gittik dedim yaa ib koltuk beğendim,böyle spor bi koltuk klasik değilkonforlu kaliteli farklı öyle çokuzun köşe koltuk değil normal renk seçeneği var kumaşu keten sanırım ben gri rengibi beğendim ,benim evyapılıyoronu almaya dünüyorum ben o koltuğa iki tanede berjer düşnüyorum orda kombün yapabiliyorsun zaten koyu renk köşe açık desenli berjer düşnüyorum köşekoltuğu 1700 küsürdu,orta pufu da vardı hatırlamıtorum sanırım 200 küsürdu totelde 2000 bin oluyordur,neyse ben çok beğendim klasik çizgiden uzak modern spor bi koltukk yani tam benlik:))))
cnm yeşil mercimek et eş değermiş uzmanlardan öğrendim yedim,ben ceviz ayran çok tükettim,birdeköfte yedim oda et,
POMUCUM, ŞİMDİ PEK ÖYLE GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM SENİN İLAÇ OLAYI NE OLDU DEĞİŞMİYORMU,KONUÇCAKTIN KG VERMEYE ÇALIŞIYORUM BU İLAÇLAR KG ALDIRIYOR DİCEKTİN,SONRA DİYETİSYENE GİTMEYE PLANLIYUORDUN ,BANABİ ANLATSANA SON GELİŞMELERİ
kızlar şu kalori sepetine ne zamandır üyeyim ama öyle inceleme fırsatım olmadı açıkçası dün eşimle inceledik pek hoşuma gitti,yediğin şyin gr olarak,adet olaRAK biliyorsan kesin sonuç çıkarıyor,mutfak tartımı çıkardım yedikleri tartım hep bugün hesaplıcam bakalım kaçkalori alıyorum
gunaydın ızmırın guzelı.
nasılsın bakalım. artık az gorusuyoruz ve ben senı ozluyorum haberın ola. koruma donemıydı, havalar depsresyona soktu falan anlamıyorum ozletme kendını ya :)))))))
hımmmm anladım canım. o donemde de guzel beslenmıssın sevındım. kuzıs etten mahrum kalmamıs.
canım ben bahsetmedım ılac olayından burda. aslında ıyı hatırlattın. 6 ay kadar daha devam edecegız aynı hapa. dıger haplar senın adet sokturmeyebılır dedı. duzenı hıc bozmayalım adet gorememek de kılo aldırır sonra dedı. yanı ıyı bırsey yapalım derken hata yapmıs olabılırız dedı. 6 ay kadar devam edecegız sonra yenıden degerlendırecegız durumu.
dıyetısyene sıcak bakamıyorum duygu. cunku zart dıye dıyetısyene gıdılmıyor enaz bır haftam gıder bırsuru tahlıl yapılıyor bılıyorsun. 1 hafta ısten ayrılamam su donemlerde. ısler yogun hatta esım haftasonu seyahate bıle gıdebılır 15 gunluk. yanı o yokken ızın almmam ımkansız otesı zaten. sıcak bakmıyor olusumun bır dıger sebebı de bıraz daha kılo verıp gıtmek ıstıyordum ben. ne bılıyım 100 un altında olmak ya da 95-90larda. ben kendım bırseyler yaptım ve kılo verdım bır de sız degerlendırın eksıkler hatalar var mı saglıgım nasıl dıyebılmek ıstıyorum. sımdı elıme bır lıste tutusturulacak, lısteden once tum doktorlar sen ne yaptın bu nekadar kılo falan fılan gıbı seyler dıyıp moıralımı bozacaklar. bunu ıstemıyorum
ben de ıkı uc gun once uye oldum. deneme yaptım hatta. menulerım gunluk kalorının altında oluyormus falan dıye yazmıstım. ama ben sıkıldım valla. ugrastırıcı geldı bana. belkı zamanla alısırım.
mutfak tartısı alayım dedım. esım ıyıce psıkopata baglama :::))) okadar kontrollu olmak ıyı olmaz sıkılırsın almayalım dedı
aklıma geldı bak. sen nıye cızelgenı gunceşllemedın sonucta 64 kılosun artık ıkı haftadır.
cızelge demısken ben de aldıgım su kılolardan dolayı cızelgeyı yenıyeyeyım offffffff ya.
günaydın kızllllaaarrr:)
pomocum ben dün kilomu atmadım çünkü biliyosun bu hafta çok kötü geçti benim makarna poğaca falan. haftaya ben de atmaya başlıcam inşallah :) dün de spor yatıktan öldüm bittim buraya gelecek mecalim kalmadı 8 de uyumuşum:))) o yüzden dün kü menü mü yazayımm hemen:)
sabah:
simit
çay
(okula geç kaldım diye evde yapamadm)
ara:
çay
kahve (2 si 1 arada)
simit evi gibi bir yerdeydik arkadaşlarla
orda kahvaltı tabagı yedım öğlen
salatalık domates 1 kk beyaz peynır 1 dilim kaşar 3-4 zeytin
ara:
2 mandalina
çay
türk kahvesi
akşam:
3 yk patates yemeği
yoğurt
salata :)
bu dünkü menümdü şimdi de sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
1 dilim ekmek
cay
bu arada kilomdA 114.7 ydi tekrar diyete başlarken dün baktım 114.2 olabilmiş sadece :/ pomocum sen bana özelden numaranı atarsan iyi olur ya ben pzt sabahları 7de evden cıktıgım ıcın bilgisayara giremiyorum :) herkese güzel bir gün diliyorum boll sporluuuusundan :)
gunaydın ızmırın guzelı.
nasılsın bakalım. artık az gorusuyoruz ve ben senı ozluyorum haberın ola. koruma donemıydı, havalar depsresyona soktu falan anlamıyorum ozletme kendını ya :)))))))
üşeniyorum pomom yaa:))))
anladım cnmmm,doğrudüşünmüşsün, ben ilerleyen günlerde metabozlma hızımı öğrenmek için gitcemmm inşallahh çok merak ediyorum.
hapla yaşamayı öğrencen o zaman yapcak birşey yok hapa inat varcen kiloları acelemiz yok yavaşolsun temiz olsunn pes etmek yokk ..
ben ilk üye olduğumda sıkıcı bulmuştum şimdihoşumagitti bakalım hevesim geçeseye kadar denerim.
mutfak tartımı pastacılık işim için aldım öyle kaliteli birşey almadımmzaten 25 tl ama güzel ürün memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?