- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.641
kızlar ben cıkıyorum. bu kez son dıyorum
ALLAH hayra getırsın dolu bardagı elımden kaydırıp dusurdum ya heryere dagıldı kocaman parcalar. :18:
opuyorummm hepınızı
neslicim menü gayet iyi olmuş salata nın tadı güzel miydi mercimeği çok severim
suna cım canım menün de öğle yemeği göremedim dikkate et lütfen bebiş için kola asitli içecek içme canım
duygu adım sayarla harikalar çıkartmışsın valla maşallah
tosuncuk azmin mükemmel daim olsun inşallah yürüyüşü dışarda mı yapıyorsun canım
duygucum ben de 500 ml yakın su içtim hep hatırlatsan canımbir de dün korku flimi mi izledin
Bende sporumu yaptım geldmm:) maşaallah sizin baya olms benım 2740 adımım olmus yuruyusumde:/ tabı bugun fazlaca yorgun oldgum için 45 dakkayla bıraktm ama sabah 7de kalkıpp yuruyuse devamm:) birde tabı uzun zamandr spor yapmama etkenıyle bacaklar hammlamıss:))
Ay asıl konuda su tartı aldım demiştim ya maşallah butunn herseyı ortaya döktü:O yağ kas su şu bu ne varsa amaan sormayın 67 kilomla çok kilolu sınıfına giriyomsm çünkü yağ kütlem çok fazlayms! Demistim ya bacaklarım zayıftr dıye e sen ye tatlıyı ye tatlıyı o yağlar nası birikmesin o karıında. Olsun hiç moralim bozulmadı Allahın izniyle normale inicem, inicez:)
Teneke geldi hanimmmm tangir tungur oksuruk sesiyle :)))))Ben uyuyamadim 7 de kalktim burda oldugunuzu bilseydim erken girerdim.
Ayyy kizim okula gitti biraz once geri geldi midesi kotu olmus ogretmeni gondermis ana kiz hastane yolu gorundu bize aman kendinize iyi bakin allaha emanet olun hastanede sira beklerken girebilirim.
neslicim menü gayet iyi olmuş salata nın tadı güzel miydi mercimeği çok severim
suna cım canım menün de öğle yemeği göremedim dikkate et lütfen bebiş için kola asitli içecek içme canım
duygu adım sayarla harikalar çıkartmışsın valla maşallah
tosuncuk azmin mükemmel daim olsun inşallah yürüyüşü dışarda mı yapıyorsun canım
duygucum ben de 500 ml yakın su içtim hep hatırlatsan canımbir de dün korku flimi mi izledin
oyy geçmiş olsunnikinizedee aman dikkat edinnn bol bol meyva yiyin ve dışarıçıkmıcaksan bol sarımsaklı yoğurt tüketinn RABBİM şifa versin
SAĞ OL FINDIK KURDU,SENİNDEBÖYLE KUŞLAR GİBİ ŞAKIMAN ÇOK HOŞUMA GİDİYORRR MAŞALLAH SANA
DÜN İZLEMEDİMDE BU ARALAR SIK TAKİP EDİYORUMM
canımmmmmmmm teşekkür ederim şeytanın bacagını kırdım sonunda
soruma gelince canım benim yürüyüş bandının gösterge paneli şu şekilde Eki Görüntüle 642741
3,5 km yürüme ile 200 kalori yaktım sadece az degil mi sence canım :26:
odadan odaya orta tempoda koştumm
ooo emel paslaşamıyoruz ne zamandır ayran içtikayrımıdüştükkk yoksammm
tosuncukum bende yağ kas oranını gösterern bi tartı istiyorum ama karar veremıyorum hangi marka almam gerektiği konusunda senin bana önerebileceğin varmı? evdeki tartı digital sadece kg gösterıyor ama yağdan mı su kaybı mı kas kaybımı yaşıyorum bu konuda endişelerim var ?
gösterge paneline baktım canım. öncelikle şunu söleyeyim, koşu bandında kaç kalori yakıldığı hesabında gereken bilgiler; eğim, hız, mesafe, süre ve koşanın kilosudur. eldeki verilerine göre bi hesap yaptım ve aşağı yukarı 500 ila 600 kcal yaktığını söyleyebilirm. merak etme 500 den aşağı olmadığı kesindireğer koşu bandının eğiminide bilseydim daha net cevap verebilirdim koşu bandının hesapları genelde yanlıştır veya bandın sistemine tüm verilerin girilmemesinden ötürü yanlış sonuç verebilir. ayrıca 3,5 km senin için idealin altında bi mesafe canım yavaş yavaş arttırmanı öneririm. seninle bi ara durumun hakkında daha detaylı görüşelim canım
gösterge paneline baktım canım. öncelikle şunu söleyeyim, koşu bandında kaç kalori yakıldığı hesabında gereken bilgiler; eğim, hız, mesafe, süre ve koşanın kilosudur. eldeki verilerine göre bi hesap yaptım ve aşağı yukarı 500 ila 600 kcal yaktığını söyleyebilirm. merak etme 500 den aşağı olmadığı kesindireğer koşu bandının eğiminide bilseydim daha net cevap verebilirdim koşu bandının hesapları genelde yanlıştır veya bandın sistemine tüm verilerin girilmemesinden ötürü yanlış sonuç verebilir. ayrıca 3,5 km senin için idealin altında bi mesafe canım yavaş yavaş arttırmanı öneririm. seninle bi ara durumun hakkında daha detaylı görüşelim canım
Emelcim, özledim seni be yaw:)) Karşılaşamıyoruz, nasılsın, iyi misin? Antalya'da havalar nasıl? En önemlisi senin havan nasıl
valla nesli geçenlerde sen bi gittin ankaraya seminere uzak kaldık, sen geldin benim bi programım çıktı kemer'e gittim. ama artık rahat bi şekilde netteyimbirde müdüre hanım olmasa iş yerinde hem rahat rahat çalışacaz hemde korkusuz nete girebileceğiz
benim havam iyi çok şükür, özellikle son 4-5 gündür iyi dinlendim gittiğim yerde, hem iş hem tatil gibi oldu banaşu an tek bi sorunum var yalnızlık kocacım gelsin bişeyim kalmayacak inşallah
senin durumlar nasıl, son tabloyu göremedim. gerçi sende çokta bel basen sorunu yoktu galiba. zaten bu topikte düzenli sporunu duygu ve sen yapıyorsun die biliyorum. filiz bu aralar durgun nedense, mevsimsel olarakta geçiş dönemine girmek üzereyiz ve normalden daha fazla heves göstermeliyiz. inşallah topikteki herkes ihtiyacı olan kiloyu verme adına standardının üzerinde bi efor harcama seviyesine çıkar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?