2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben cıkıyorum. bu kez son dıyorum

ALLAH hayra getırsın dolu bardagı elımden kaydırıp dusurdum ya heryere dagıldı kocaman parcalar. :18:

opuyorummm hepınızı

neslicim menü gayet iyi olmuş salata nın tadı güzel miydi mercimeği çok severim
suna cım canım menün de öğle yemeği göremedim dikkate et lütfen bebiş için kola asitli içecek içme canım
duygu adım sayarla harikalar çıkartmışsın valla maşallah
tosuncuk azmin mükemmel daim olsun inşallah yürüyüşü dışarda mı yapıyorsun canım
duygucum ben de 500 ml yakın su içtim hep hatırlatsan canım bir de dün korku flimi mi izledin

Aminnnn:) Evet hayatım dışarıda yapıyorum

Son düzenleme:

tosuncukum bende yağ kas oranını gösterern bi tartı istiyorum ama karar veremıyorum hangi marka almam gerektiği konusunda senin bana önerebileceğin varmı? evdeki tartı digital sadece kg gösterıyor ama yağdan mı su kaybı mı kas kaybımı yaşıyorum bu konuda endişelerim var ?

oyy geçmiş olsunnikinizedee aman dikkat edinnn bol bol meyva yiyin ve dışarıçıkmıcaksan bol sarımsaklı yoğurt tüketinn RABBİM şifa versin

SAĞ OL FINDIK KURDU,SENİNDEBÖYLE KUŞLAR GİBİ ŞAKIMAN ÇOK HOŞUMA GİDİYORRR MAŞALLAH SANA
DÜN İZLEMEDİMDE BU ARALAR SIK TAKİP EDİYORUMM

benim dün ki menüm
sabah :1 bardak süt ,çavdar ejkmegim bitmiş ti beyaz ekmek ama hamurunu çıkardım içine peynir ve 1 çatal bal kodum yedim
öğlen :1 kase mantar çorbası,salata
akşam da az yagla yapılmış makarna üstüne de yoğurt
1 saat sonra da 45 dk yürüyüş 3,5 km olarak tamamladım duş aldım uykum gelmeyin ce korku filmi pek değildi ben korkmadım film izledim

canımmmmmmmmm artık böyle önce kendim düşüneceğim bunu burada öğrendim çok mutluyum her zaman
film tavsiyelerini belkiyorum o zaman canımmmmmmmmmmm

bu aralar s.s atıcı adın da bir yazarın kitapları resmen beni yürüledi yawwww 3 kitabını okudum bu 4. kitap elimdeki resmen onlarla yatıp kalkıyorum karakterler ile her an okuyorum yemek yerken giyinirken bile okumadıgım an merakla bekliyorum fena birşey yaww

günaydın kızlar annem kahvaltıya gitti arkdşlaryla boğaza karşı pek heveslendysemde irademe yenilip kaçırma korkusuna ıstesemde gidemedim laf aramızda içim giitmedi değil ama ılk zamanlar vucut alışıana kadar kısıtlamalardan yanayım sonrası malum alışıyoruz
annem gidince kendime güzel bi tabak hazırladım sanki boğazda kahvaltı yaparcasına içine bol yeşilik 1 yumurta lor peyniri kurutulmuş domates zeytin ve ceviz koyup çayımı yudumlayarak yedim hem kaliteli kahvaltı yapmış oldum hemde neden yedim diyip yüklenmemiş oldum

günaydın kızlarrr :)))))))))))
geç kaldım bugün. sabaha karşı yatınca 10:00 da kalkıyosun ee evi toparla çamaşırları bulaşıkları at makinaya ballı elmasirkeli suyunu hazırla pc başına geç derkene 11 i geçivermiş saat :)
bugün 'sağlıklı beslenme ' programımda 3. günüm. bugün tartıldım 116 dan 115e düşmüşüm yani 2 günde 1 kilo nasıl sizce? ben görünce ağzım kulaklarıma değdi neredeyse o kadar sevndm :)

gösterge paneline baktım canım. öncelikle şunu söleyeyim, koşu bandında kaç kalori yakıldığı hesabında gereken bilgiler; eğim, hız, mesafe, süre ve koşanın kilosudur. eldeki verilerine göre bi hesap yaptım ve aşağı yukarı 500 ila 600 kcal yaktığını söyleyebilirm. merak etme 500 den aşağı olmadığı kesindir eğer koşu bandının eğiminide bilseydim daha net cevap verebilirdim koşu bandının hesapları genelde yanlıştır veya bandın sistemine tüm verilerin girilmemesinden ötürü yanlış sonuç verebilir. ayrıca 3,5 km senin için idealin altında bi mesafe canım yavaş yavaş arttırmanı öneririm. seninle bi ara durumun hakkında daha detaylı görüşelim canım

odadan odaya orta tempoda koştumm

ooo emel paslaşamıyoruz ne zamandır ayran içtikayrımıdüştükkk yoksammm

tabiki hayır duygu en çok seni özledim diyebilirim valla ya inan son bir haftadır doğru dürüst nete bakamadım hele son 5 gün hiç girmedim. msn şifremi bile unutmuşum kardeşim şifremi falan yeniledi hatta

Bı kac saat once bu konu hakkında konusmustk bizde:) canımcım valla ben ilk baktım boyle tartılara 300 tl ustu gosterıyodu (profesyonel) iste annem koctaş veya ikea gıbı yerlerde olabılecegını soyledı bende dun hayatımn ılk tartısını aldm:) Bu arada Koçtaş'tan aldım.Ben memnun kaldım Fakir Hercules adı herşeyı ölçüyor (tabı cok guvenmemek gerek yanılma payını unutmamalı) ama yınede cook memnun kaldm 40tlye aldm ben almak istersen tavsıye ederm baya guzel yanı:) hem 12 kişiye kadar kayıt edebiliyorsun mesela ben 1e kendımı kaydettm cınsiyetımı boyumu yaşımı gırdım ve o onun hafızasında ona gore belirledi alıcaksn bunu alabilirsn:) yağ kas su gunluk aldıgın kalorı hepsı var

Son düzenleme:
Emelcim, özledim seni be yaw:)) Karşılaşamıyoruz, nasılsın, iyi misin? Antalya'da havalar nasıl? En önemlisi senin havan nasıl

Bak bu yazdıklarına ben de sevindim:)) Malum bu ara koşu bandı benim de favorim:)) Ben dün 50 dakika kaldım koşu bandında, ortalama hız 6 km/h, ortalama eğim 3, mesafe 5 km ve harcanan kalori 310 olarak görünüyordu, o zaman bu da daha yüksek bir değer demek ki

emelcim cevap için çok tşkler canım 200 kal çok az demi 3,5 km göre evet az biliyorum canım ama hamlanmışm bir süre böyle yüriyim arttırırım canım bandım da eğim ok bildigim kadarıyla canım tabiki konuşalım canım her zaman

Emelcim, özledim seni be yaw:)) Karşılaşamıyoruz, nasılsın, iyi misin? Antalya'da havalar nasıl? En önemlisi senin havan nasıl

valla nesli geçenlerde sen bi gittin ankaraya seminere uzak kaldık, sen geldin benim bi programım çıktı kemer'e gittim. ama artık rahat bi şekilde netteyim birde müdüre hanım olmasa iş yerinde hem rahat rahat çalışacaz hemde korkusuz nete girebileceğiz
benim havam iyi çok şükür, özellikle son 4-5 gündür iyi dinlendim gittiğim yerde, hem iş hem tatil gibi oldu bana şu an tek bi sorunum var yalnızlık kocacım gelsin bişeyim kalmayacak inşallah
senin durumlar nasıl, son tabloyu göremedim. gerçi sende çokta bel basen sorunu yoktu galiba. zaten bu topikte düzenli sporunu duygu ve sen yapıyorsun die biliyorum. filiz bu aralar durgun nedense, mevsimsel olarakta geçiş dönemine girmek üzereyiz ve normalden daha fazla heves göstermeliyiz. inşallah topikteki herkes ihtiyacı olan kiloyu verme adına standardının üzerinde bi efor harcama seviyesine çıkar :)))

Kemer'i çok severim ben Güzel geçmesine sevindim. Ben arada spora ara versem de fazla uzak kalamıyorum. Yeni favorim, bizim sitedeki spor salonu, orada koşu bandı ve bisiklet kullanıyorum. Epeydir ölçü almıyordum, dün ölçtüm sırt bölgemde 1 cm daha incelme olmuş, çok hoşuma gitti:))