- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.661
tabiki hayır duyguen çok seni özledim diyebilirim valla ya inan son bir haftadır doğru dürüst nete bakamadım hele son 5 gün hiç girmedim. msn şifremi bile unutmuşum kardeşim şifremi falan yeniledi hatta
kızlar bu arada sol ayak bileğimde ağrı var bastıkca fena acıtıyor. dün yürüyüşte mi burktum acaba diyorum sıcağıyla bilemedim mi ki2 gündür 4 km yürüyordum bugün yürüyemezsem yediklerimi azaltmam gerekecek sanırım :S
bendeözledim bende
resmin var şuanelimde :98:
sana kavuşmak istedim
dermanyok dizlerimdee
Bak bu yazdıklarına ben de sevindim:)) Malum bu ara koşu bandı benim de favorim:)) Ben dün 50 dakika kaldım koşu bandında, ortalama hız 6 km/h, ortalama eğim 3, mesafe 5 km ve harcanan kalori 310 olarak görünüyordu, o zaman bu da daha yüksek bir değer demek ki
dikkat et canım baskı ile acır geçmiş olsun yediklerini çok azaltma karbonhidratı azalt sadece canım
ne sporcu bir grubuz valla tebrik ettim takımı
hızın güzelmiş neslicim, eğer temponu bozmadıysan minimum 850-900 kcal diyebilirim . ama şunuda unutmamak lazım; koşu bandına göre asla günlü kalori harcama hesabı yapılmamalı. zaten bu topikte herkes bunun bilincinde
İzmir'de hava cozuttu, çok fena yağmur yağıyor, gök gürlüyor, en azından Bornova tarafı öyle. Bu havada sanırım yemeğe çıkmamız da zor görünüyorE ben acıktım ama yaa
Öğle yemeği olarak dolapta bulduğum çubuk krakeri yiyorum:))
Eşimin iteklemesiyle yemeğe çıkmaya karar verdik, yediğim çubuk kraker yanıma kar kaldı yani
Öğle yemeği olarak dolapta bulduğum çubuk krakeri yiyorum:))
neslişim hatırlatman harika olmuşş
berivan sanada maşallah kuzum aynen devam
derya fazlamı yüklendin kendine yani spor yapmadan hafif ısınmak gerek ayağındahafif bir spor ayakkabı ,neyse geçmiş olsun zorlama kendini daha fena olmasın varsa krem sürbiraz maaj yap ovala
Kemer'i çok severim benGüzel geçmesine sevindim. Ben arada spora ara versem de fazla uzak kalamıyorum. Yeni favorim, bizim sitedeki spor salonu, orada koşu bandı ve bisiklet kullanıyorum. Epeydir ölçü almıyordum, dün ölçtüm sırt bölgemde 1 cm daha incelme olmuş, çok hoşuma gitti:))
emelcim sıkıyorum seni biliyorum canım ama merak ediyorum canım
kilo vermek için hızlı mı yürümek gerek benim vücudum sıkı ben yağ yakmak istiyorum yani hızlı yürümek mi daha çok yağ yakar birde hız mı önemli yürüme mesafen mi mesela 50 -60 arası yürüyüş hzı ile 4 km yapmakla mesela 60-70 arası yürüyen kişi 4 km yi 40 dk yapar ama 50-60 hızında yürüyen kişi 50 dk yapar bunun önemi var mı aynı mesafeyi geç sürede yapmak anlatabildim mi karışık oldu baya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?