2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

En güzel koşu krostur. ama kros doğada engebeli arazide yapılır. bu yüzden koşu bandında bu havayı yaratmak için eğimlerle sık sık oynanır. sende bunu yapmışsın ve sürekli farklı eğim ve hızlarla geçirmişsin koşunu tebrik ederim seni gerçekten çok beğendim koşu aşamalarını. yani benim yaptığım hesapta net olmayabilir ama verdiğim ortalamadan ne az ne çoktur ondanda emin olabilirsin. aslında kişiye görede değişir bu, mesela iki kadın ele alalım, ikiside 80 kg ikiside 170 cm, ikisininde yaşı 30, koşu hızı, eğimi ve mesafesi birebir olsun yine harcadıkları kalori farklı çıkar. ama senin temponun sana uygun olduğunu düşünüyorum. senide çok merak eidyorum bi gün resmini görmek isterim

İzmir'de hava cozuttu, çok fena yağmur yağıyor, gök gürlüyor, en azından Bornova tarafı öyle. Bu havada sanırım yemeğe çıkmamız da zor görünüyor E ben acıktım ama yaa

burda hava güneşli, ama yağmur bulutlarıda var gibi.yani her an yağabilir gibi bi hava var, ama spor merkezi çok sıcak, akşam evin içide fena sıcak oluyor. yağmurdan başka kış belirtisi yok antalyada maalesef keşke kar yağsa

Anammmm cok etkilendim siirden cok tsk.ederim cankusum

yemekhaneniz yokmu sizin yada telefondan sipariş versenn böyle geçiştirmee güzel bi salata söyle tavuklu

Canım, yemekhane var da, dandik yağ kullanıyorlar galiba, benim midem de radar gibidir sağolsun yanma oluyor çok fena, o yüzden burada yemiyoruz. Sipariş verebiliyoruz arada ama o gelene kadar saat epey geçer ve akşam da erken gideceğiz yemeğe, o yüzden yani. Zaten hava da açtı, güzel oldu:) Yemekte yarım kase mercimek çorbası içtim, bir de 5-6 kaşık karnıbahar yemeği (suyunu yemeden), yanında da iki kaşık yoğurt. Fazla bile geldi yediklerim, çok su içiyorum bugün ondan herhalde. Ödemden çok rahatsız oldum, o yüzden sık sık su içiyorum.

Valla bilmeden doğru birşeyler yapmış olmak çok mutlu etti beni. Aynen devam o zaman:)) Bu arada msn kullanmaya başladım ben de taze taze, pomocum ekledi beni, siz de ekleyin, oradan da konuşalım.

Heeee oldu canım, İzmir'e bile yağmadı kar, nasıl kış geldi geçti anlamadım, Antalya sırasını beklesin, yağacaksa bile önce bize:))

Kizlarr kizlarr:) bildirim yapayim azick:)

Sabah 8:45de kalktm yuruyus yapicaktm ama kk takildigm icin bi baktm saat 9bucuk olms tam 10:30da bi kase nestlenin tam tahilli (islenmemis urunler) muslisinden yedim.
Saat 13:10 gbi bir elmanin yarisini yedim ve 14:00de evden getirdigim tam tahilli ekmege yaptigim peynirli domatesli sandvcimi yedim saat 3 gbide elmamin diger yarisini yiyecegim:)

Ve tabii sulari unutmamak lazim bol bol su iciyormm:)

öğlenki menum: 7 adet köfte ısırgan yemeği 1 bardak ayran
1 bardak çay 2 adet kuru kayısı 15 adet badem
rengli olduğum için tatlı isteğimi kuru kayısı ile geçistiriyorum :)
bugun yüzmeye malesf gidemedim bi ilaç aldım akşama ağrım geçerse evde koşu bandında 3.5 km yürümeyi planlıyorum .yürüyüşle ilgili konuşmalar olmuş emelime katılıyorum yaş boy metobolizma hızına göre herkesin yağ yakma oranı farklı sürelerde farklı mıktarlarda çıkmakta
mesala ben 3.5 km yi ilk 5 dak 4 ile başlayıp kademeli artırıp 5.4 hızla 3.5 km yürüyorum 185 kalori yakıyorum herkesde bu oran farklı çıkabılır ama hergün düzenli yürüyüşler sayesinde ben ideal kg ma kavuşşmuştum aynı sistemi tekrarlıyorum ve kişinin metobolizma hızına göre bu süre bencede değişken olmakla birlikte uzun yada kısa vadede sonuca ulaştıracaktır burdaki püf nokta bence hergün düzenli spor yapmakdan ve özellkle yürüyüşlerin akşam saatlerinde olmasından yanayım.ÇÜnkü vucutun metobolizma hızı güneşin saati gibi akşam saatlerınde uyku moduna girmeye başladığı için bizim bu yavaşlayan metobolizmamızı egzersizle artırıp aldığımız kaloriyi hem yakıp hemde yağ dokusundan kayıp sağlamamız gerekıyor

Analı kızlı ikinize de geçmiş olsun canım, hastane işi zor iş, kolaycacık halledersiniz inşallah

Cok tesekkuler canimm insallah cabuk gecer saat 4 oldu hala hastanedeyim
((( Ben faranjit olmusun kizimde hem ust solunum yolu enfeksiyonu hemde idrar yolu enfeksiyonu olmus ((

Valla pomocum guldurdun beni hastanede herkes bana bakti :)))))bi esim kaldi saglam aman iyi olsun dun gece ufakligi o uyuttu. Ben erkenden yattim bide onun nazi hic cekilmez ben ona diyorun dogum yapsan 3 sene yatarsin lohusayim diye :))))))

hoşgeldin tosuncukk
yemin içi acayip birşey valla oruç gb 2 hafta lık benim ki ama ne yalan söyliyim zorluyo
bende 1 haftalık yaptım,duygu fena gaza getirdi beni yemin ettimm sonraa,inşallah sendede işe yarar
ben de türk kahvesi içiyorum ama nescafe bardağında abla patrona yaparken bana da yapıyo sağolsun millet anlar diye de nescafe fincanına koyuyo ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
ohhh mis gibi kokusu geldi sankiii kalkayım ebnde yapayımm
afiyet olsunn
öğün atlamak yok canım ama en azından çorba falan yeseydin keşke demek ilk tartın benim 3 . tartım
oooooo benim kaçıncı hatırlamıyorumm
kız ne bileyim ettik 2 haftalık bozar mıyım yeminimi hiç asla bozmam aba birdaha kine 1 haftalık edecegim
adım sayar iyi birsey kaç adım olunca 1 kilo gidiyor muş :26:
1 haftalık en iyisi vcanımm 2 hafta çok uzun bir zman

geçmişş olsun tultann

Hepinize iyi akşamlarr:)

Sporumu yaptım geldm dun 45-50 dakıda yurudugum 2.5 km yolu bugun 30 dakıda bitirdm ustelikk 400e yakın daha cok adımla (yani 3061) bu aralar aslnda okdar yoğunmki hem buraya hem vızelere hem okula hem eve yetiişicem diye cok yoruluyorm:) amann sormayın bir terledm bugun tshrtm suu gibi olduu ay nası sevındım siz pazartesi görün beniiiii hohooo

Ve akşam yemeğii:
1 tabak domates corbası ustune yarım elma
ve surklı suuu:)

Şaka maka buraya katılmak bana ayrı bı mutluluk verdı herkes senı anlıyo yanlısını duzeltıyo senınle bişeyler paylaşıyo hepinize tekrar teşekkur ederm:)

tebrik ederim senii tosuncukk ,bugünkii aktiveni de yapmışsınn ben çıkamadım ,çıkmayıı düşünüyordummama olmadıı
tam çıkacağım derkenn evde kimse kalmadı benim oğlana bakacak o yüzden çıkamadım kısmet yarına artık
sen kaç kilosunki adını öyle yaptın bakalım

Hanı cok olmayabılır ama 67 kiloyum (hihih gerçi sabah 65.8 cıktm:)) benim kilo verme olayımda burdan patlak verdı zaten geçen gun yıne bilmem kaçıncı hoşlandığım cocuk bana tosunum dedi herkes gbi sonra bende heemmen buraya kaydoldum:) adımıda tosuncuk koydum

herkese iyi geceler. aramıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte topiğimiz bi ivme kazanmış
2-3 gündür okuduğum yazılardan anlıyorum ki harika bi hareketlilik kazanmış burası süper yaa valla filizcim bu topiği açmakla harika bi adım atmışsın şimdi ise maraton olmuş burası herkes bi sportif etkinliğin içinde valla inşallah bu verimlilik devam eder...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
harika bir izmir sabahından günaydın;

hanımlar günümüz aydın bereketli,sağlıklı,enerjik olsunnnnn,şimdi kalkarkalmaz oda sıcaklığında yada bir tık sıcak koca bi bardak su için organlarımızadagünaydın diyelim..

gündemim emrivaki olarak değişti,bizim apatmanın elektirik olayını biliyorsunuz, galiba bu sorun bugün çözülcek gün boyu elektrikler kesik olcak sabah 9'da başlıcak kesinti, akşam 7' kadar umarım erkenbiter neyse banada yollar gözüktü çok ama çok yorucu birgün beni bekliyor güzel bi aktivite olcak orasıda kesin neyse ben dünkü menümü yazayım;

sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltı :7 kaşık tambuğday tropikal meyvalı müsli 100ml süt ile

ara:yaseminli yeşilçay
ara:nescafe biraz süt ile şekersiz

öğlen:dünkü tavuk dönerden bir parça artmıştı ,incecikhani kaĞIt gibi olan lavaşlar var tek lavaşa tavuk dönerimi sardım 1 bardak ayran ile

ara:ceviz,yaban mersini,2 taneyulaflı form büskivi

akşam:malesef birşey yemedim yiyemedim aşırı buluntım vardı yine gece içmem gereken hapı gündüz içince bulantı çektim benim buluntım oluncA kokudanda çok tiskinirim malesef durum böyle yaptığım yemeğin tadına bile bakamadım

2 lt su
10 bin adım 8 bin kusuru spor diğerleri evdeki adımlarım..

Son düzenleme: