- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.681
bendeözledim bende
resmin var şuanelimde :98:
sana kavuşmak istedim
dermanyok dizlerimdee
Oyyyyy bak şimdi daha da bir gaza geldim:)) Ben ilk 5 dakika yavaş yavaş hızımı 5'e çıkarıyorum, sonraki 5 dakika 5.5, sonra eğimi yükseltiyorum, sonra hem eğim hem 6 yapıyorum, sonra eğimi biraz düşürüp hızı 6.5 yapıyorum, sonra eğimi sıfırlayıp 8'de 2-3 dakika koşuyorum, sonra da azaltma moduna giriyorum:)) Böyle yazınca, ne kadar çok oynuyormuşum ayarlarla onu gördümBitirince de ekranda ortalama değerler görünüyor, demin yazdığım ortalama değerler onlar işte. Benim düşündüğümden çok daha fazla kalori yaktırıyormuş, sevindim:)
tosuncuk ikimiz kalmışız canım gel kahve ikram edeyim
İzmir'de hava cozuttu, çok fena yağmur yağıyor, gök gürlüyor, en azından Bornova tarafı öyle. Bu havada sanırım yemeğe çıkmamız da zor görünüyorE ben acıktım ama yaa
süpersin yaaaasana Aziz Nesin'in bir şiiri ile karşılık vermek istiyorum cankuşum
O denli o denli çok beklettin
Alıştırdın bekletmeye kendini
Çok zamanlar geçti de geldin
Senden çok seviyorum senin özlemeni...
emelim hoşgeldin canım tosuncuk kahvesini almadan gitti gel beraber içelim
yemekhaneniz yokmu sizin yada telefondan sipariş versenn böyle geçiştirmee güzel bi salata söyle tavuklu
En güzel koşu krostur. ama kros doğada engebeli arazide yapılır. bu yüzden koşu bandında bu havayı yaratmak için eğimlerle sık sık oynanır. sende bunu yapmışsın ve sürekli farklı eğim ve hızlarla geçirmişsin koşunu tebrik ederim senigerçekten çok beğendim koşu aşamalarını. yani benim yaptığım hesapta net olmayabilir ama verdiğim ortalamadan ne az ne çoktur ondanda emin olabilirsin. aslında kişiye görede değişir bu, mesela iki kadın ele alalım, ikiside 80 kg ikiside 170 cm, ikisininde yaşı 30, koşu hızı, eğimi ve mesafesi birebir olsun yine harcadıkları kalori farklı çıkar. ama senin temponun sana uygun olduğunu düşünüyorum. senide çok merak eidyorum bi gün resmini görmek isterim
burda hava güneşli, ama yağmur bulutlarıda var gibi.yani her an yağabilir gibi bi hava var, ama spor merkezi çok sıcak, akşam evin içide fena sıcak oluyor. yağmurdan başka kış belirtisi yok antalyada maalesefkeşke kar yağsa
Analı kızlı ikinize de geçmiş olsun canım, hastane işi zor iş, kolaycacık halledersiniz inşallah
hosgelmısssssss demek sen de erkencı kuslardandın ama bızı kacırdın hatun maalesef. ben de cıkıyorum hatta cok uzun kaldım.
oyyyyy yazık kıyamam. kesın havalardan dolayı usuttu mıdesını. cok gecmıs olsun canımçç. buara sızın evde tek saglam kısı esın kaldı valla.
hoşgeldin tosuncukkAyy vallahi o işin gırgırı tosuncuk meselesi.Sporlada hep içiçeydım ama işime gelmiyodu işte:) su ana kadar taksam daha once baslardım da hani kendmle dalga gecebilen biriyim. Aslında ben kendımı cok begenırım(D ) özellikle kızlar daha cok begenir. mesala okulda hep bı kılo konusu olur herkes ben soyledıgımde şok oluverr bacaklarm vucuduma gore 58 kilo birnin bacakları gıbı o yuzden kımse inanmaz 60 kiloyum sanırlar ama işte kilomu göğüs ve karın bolgesınden alıyorm. Ama bunu erkekler bambaska dıle getirdiği için insn bi kırılıyo mırılıyo bısey oluyo:) herneyse vallahı ıkı gun onceki havamla su anki havam bambaska hemen kaynasıverdk o yuzden ayrı bı azim var suan. Aslında benm en buyuk uzuntum beni bu konuda destekleyen kımsem yok herkesin aşağılar gibi davranılması ınsanın gucune giden.. Oyle ıste yoksa kendımle hıc bı sıkıntım yoktur yanı:)) Tek sorun her seneki gibi bu yazda gobegi saklama cabaları olucaktı ama artk daha bi özguvenli olucamm:) Biraz karışıkmı oldu ne:)
bende 1 haftalık yaptım,duygu fena gaza getirdi beni yemin ettimm sonraa,inşallah sendede işe yararyemin içi acayip birşey valla oruç gb 2 hafta lık benim ki ama ne yalan söyliyim zorluyo
ohhh mis gibi kokusu geldi sankiii kalkayım ebnde yapayımmben de türk kahvesi içiyorumama nescafe bardağında abla patrona yaparken bana da yapıyo sağolsun millet anlar diye de nescafe fincanına koyuyo ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh sefam olsun
afiyet olsunnAYYY kızlar tartımı aldım sonundaa:) Hiç kilosunu önemsemeyen biri olarak ilk defa tartım olduuu:):) bayram çocukları gibi sevındım vallahı:)
Öğlen nerde yesem diye sormustum ama yemedm simdi eve geldım ve köftemi yapıp yağsız bişekilde onu yicemm:)
oooooo benim kaçıncı hatırlamıyorummöğün atlamak yok canım ama en azından çorba falan yeseydin keşke demek ilk tartın benim 3 . tartım
1 haftalık en iyisi vcanımm 2 hafta çok uzun bir zmankız ne bileyim ettik 2 haftalık bozar mıyım yeminimi hiç asla bozmam aba birdaha kine 1 haftalık edecegim
adım sayar iyi birsey kaç adım olunca 1 kilo gidiyor muş :26:
Sagolasin canim ayy ne kaynatmisiniz oku oku bitmedi mesajini da yeni gordum. Cocuklar iyi sukur benim bogazim agriyor((( bisiklet kullansammi kullanmasam mi diye dusunuyorum aslinda istiyorumda cok usuyorum.
Senin pozlar da super yani allah daim etsin yuruyuste :))) aminn
Resimlerini gorunce daha istegim daha da artti spora.
Aksama cocuklara etli sebzeli makarna pisiricem yemin ettim yemiyorum birde kekler kurabiyeler var kek icin yemin ettim de kurabiyeye yemin edemedim.(( Kizlar bana kizin cabuk nolur yoksa aksam kahve yapip yemek istiyorum.
Hepinize iyi akşamlarr:)
Sporumu yaptım geldm dun 45-50 dakıda yurudugum 2.5 km yolu bugun 30 dakıda bitirdm ustelikk 400e yakın daha cok adımla (yani 3061) bu aralar aslnda okdar yoğunmki hem buraya hem vızelere hem okula hem eve yetiişicem diye cok yoruluyorm:) amann sormayın bir terledm bugun tshrtm suu gibi olduu ay nası sevındım siz pazartesi görün beniiiii hohooo
Ve akşam yemeğii:
1 tabak domates corbası ustune yarım elma
ve surklı suuu:)
Şaka maka buraya katılmak bana ayrı bı mutluluk verdı herkes senı anlıyo yanlısını duzeltıyo senınle bişeyler paylaşıyo hepinize tekrar teşekkur ederm:)
tebrik ederim senii tosuncukk ,bugünkii aktiveni de yapmışsınn ben çıkamadım ,çıkmayıı düşünüyordummama olmadıı
tam çıkacağım derkenn evde kimse kalmadı benim oğlana bakacak o yüzden çıkamadım kısmet yarına artık
sen kaç kilosunki adını öyle yaptın bakalım
Emelcim, özledim seni be yaw:)) Karşılaşamıyoruz, nasılsın, iyi misin? Antalya'da havalar nasıl? En önemlisi senin havan nasıl
Duygu'ya destek olayım hatırlatma konusunda, hadi yeşil çay zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?