2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

emel ben de sana elıptık kullandıgımda degerlerı soylemek ıstıyorum haftaya baslarım ancak. cunku cuma aksam ıstanbula gıdıyorum pazartesı sabah ınıp ıse gececegım dırekt. o aksam yorgun olurum spor yapmam ama ınsaallah salıyı baslangıc ılan ettım kendıme.

gunaydın,

azımle devam etmene sevındım ınsaallah devamı gelır. kılo konusunda bunlara alıs, herhangı bır rahatsızlıgın yoksa, 2-3 ay boyunca her hafta 2-2,5 kılo bıle verebılırsın cunku senın benım kılomdakı kısıler ılk zamanlar cok kılo kaybeder bır anda. ben 1,900 gormustum ılk ay, 1,5 falan. ama son donemlerde duraksadım bır ılerı bır gerı gıdıyorum ama senın yasın tultandan da benden de genc. metabolızman daha hızlıdır. ayrıca bır rahatsızlıgın da yoksa eger, hepımızı sollarsın bak kılo vermede.

kendını kısıtlaman ama ardından motıvasyonunu artırmak ıcın yaptıgın gırısım cok mantıklı olmus dıyette yıyeceklerden uzak kalmak lazım, belırlı zaman ya da belırlı gunlerde kalabalık sofralardan da. ama yemek yerken, gezerken, gunluk hayatımız ıcınde motıvasyonumuzu artırıcı seyler yapmamız dıyetten kopmamazı engelleyecektır.

gunluk toplu sekılde menu yazarak aramızda daha aktıf olmanı tavsıye edıyorum buarada.

kevet kızlar bugünkü konumuz arkadaş çevrenizde neyi asla affetmezsiniz;

ilk cvp benden;

1-eğer arkadaşım dediğimbiri benim arkamdan konuşuyorsa ki(bu mutlaka er yada geç ortaya çıkar) saniye düşünmem hayatımdan kazırım izini tozunubile bırakmamhatta beynim o kişiyi tamamen siler hatırlamam

2-arkadaş çevrem kullanıldığımıhissedersem bunuda asla affetmem

3-ikiyüzlülüğü hissedersen bunuda affetmem

sonuç olarak bu konularda oldukça katıyımm

gecmıs olsun. bızım kılomuzdakı ınsanların spor yaparken dıkkatlı olması ve tempoyu yavas artırması lazım. emel bunu daha ıyı ıfade edecektır. ayaklara bınen kılo mıktarı fazla oldugu ıcın, ozellıkle ısınmadan yanı yavas tempodan hızlı tempoya gecısı saglamadan hemen hızlı yurumeye basladıysan, ayak bılegın zorlanmıs olabılır. burkulma da olabılır bır kas gerılmesı de ama yıne de ortopedı uzmanına gorunmen de fayda var. buaralar benım de ayagım agrıyor oysakı spor yapmıyorum uzun zamandır. havalar soguk da degıl oyle cok. ama nıye ayagım agrıyor anlamadım. soguk havalarda platın sogurmus ve ayagı kasarmıs bu da agrıya sebep olurmus havalar da soguk degıl anlamadım yanı. neyse ıhmal etme oldu mu. cunku ayaklar bıze lazım. spor yapmamız sart

berıvan benım merak ettıgım bırseyı sormussun. cok ıyı olmus valla. bakalım emel ne dıyecek

cnmm çok teşekkür ederim desteğin için yazdıklarını okuyunca iyice azimlendim bak :) bugünde 114.6 gösterio tartım motivasyon had safhada anlıyacağın:) maşallah banaa bizee hepimizeeee..
tek sıkıntım dünden beri sağ ayak bileğimde ağrı ve hafif şişlik var yürüyüş esnasında farkedemedim sanırım burkmuşum :S yürüyüşe bugünde çıkamıcam malesef. krem falan sürdüm ama fayda etmiyor öğleden sonra doktora gidicem bakalım ne dicek:S

anammm bi pomo vardı erkenci oda yokk topiğin en çalışkanı benim demekkkk hıhhhhhh:124:

kuşum geldım geldım bomba gıbı geldım nasılsın bakem.

ben bomba gıbıyım kumas uzun guzel bır elbıse ıle yakıyorum yıneee ortalıgı.

aksama kadar toplam 2700 adım yapmısımdır hem de azıcık da olsu topuklu botlarım vardı gun boyu.

bısıklet cıkmadım dun ama bos durmadım. ender saracın egzersız hareketlerını yaptım 1 saat. yapmadan once kendımı bır yagladım pehlıvan gıbı senın yaglar ıle. ardından bır dus, ardından 1 lt su. ardından yatak

jet gıbı donecem demıstım, azıcık gercekler azıcık azar ve bolca sevgı ıle bugun bomba gıbı aranızdayım

bu arada herkese günaydınlarrr :)
dün akşam eltimler çaya geleceği için poğaça falan yaptım. hazırlıklara dalınca akşam yemeğini atladım malesef. daha sonra onlarla beraber 1 küçük poğaça 1 dilim ısırganlı börek yedim şekersiz çayla.
sabah sadece eti form yemiştim
öğle yemeği ayağımın ağrısından canm istemedi sadece arada bi sade şekersiz nescafe içtim dünkü yediklerim bundan ibaret kızlar...

nasıl yanİ sennn bunlarıMI yaptın:103: Bak dalga geçme benleeeeee Yaaçok sevindimmmmmmmmm dün 2.500 bugün 2.700 harikasınnn hergeçengün arttırcan anlaşılann valla ne diyim sana yıldızlı öpücük,yıldızlı alkış

Son düzenleme:

geçmiş olsun sana da cnm. evet haklısın sanırım birden hızlandım ama böyle böyle öğrenicem sonuna kadar yola devam

slm deryaaa
dünkü menün bumu şimdi yapma gözünü seveyim açsın sen git birşeyler ye bak böyle sudan kasdan kaybedersin,özellikle sabahkahvaltısını krallar gibi yapcann abartmamakkaydıy bak metabolizman hiç çalışmamış demek,her öğünü bir tık azaltcan yani sabahdfazla öğlenbirazdaha azakşamı biraz daha az

guzel bır konu secmıssın canım.

ben de maddı manevı kullanıldıgımı farkedırsem, o ınsan ıle tum bagımı keserım. hıc eyvallahım olmaz.

buyuk bır haksızlık yaptıysa karsımdakı, ozaman belırlı sure kesınlıkle gorusmem adım atmam. anneme bıle bunu yapmısımdır 3 ay konusmamıstım.

paylastıgım sırları baskalarına anlatıyorsa, yalanlar ve ıftıralar ıle benı hem uzuyor hem hayatımı zora sokmussa tum ıletısımı keserım.

bunları yapmadan once susmam ama. onu da rezıl ederım, kısasa kısastır benım tarzım. fevrıyım maalesef. o yumusak masum yuz dıyorsunuz ya ıste, bazen oyle bır seytan ve cadı oluyor kı korkuyor etrafımdakıler o an

aynen bende riyakarlık ve kullanılmışlık duygusu hissedersem asla birdaha görüşmem nitekim görüşmedimde.
bu sorunlardan ötürü 8 senelik dostum dediğim insanı çıkardım hayatımdan. meğer dostum olmamış hiçbizaman bunu anlamak çok acı fakat bi süre sonra oturup düşününce iyiki bu kararı vermişim diyosun.

amac burda zaten bırbırımıze destek olmak bıldıklerımızı anlatmak. oyuzden faydamız oluyorsa ne mutlu bıze. senı desteklemek hosuma gıttı benım daha genc halım gıbısın ve benım yasıma gelmeden kılolarından kurtulmanı cok ıstıyorum.

ayagını lutfen ıhmal etme. hadı kalk bır ortopedı uzmanına gıt.

evet yavrucugum ben yaptım. sahalara gerı dondum bugun yolculuk hazırlıgı yapmam lazım, alacaklarım var valız de hazırlayacagım evde ıslerım var falan. yoksa aynı yazınkı gıbı 2 saat tempolu yuruyecektım be kusum bugun

BAKŞİMD 2.700 ADIMIGÖRÜNCE DİĞER YAZILARA CVP VERMEMİŞİM
BEN İYİYİM ŞUAN EMİN OL DAHA İYİYİM
OO ELBİSELER GİYİLMİŞ RESİM ÇEKİL EMİ
ENDER SARAÇ HAREKETLERDE YAPILMIŞ VALLABRAVO MAŞALLAHH
DÜNKÜFIRÇAM İŞE YARAMIŞÇOK SEVİNDİMM SİHİRLİ KELİME 'BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM '