- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.701
gösterge paneline baktım canım. öncelikle şunu söleyeyim, koşu bandında kaç kalori yakıldığı hesabında gereken bilgiler; eğim, hız, mesafe, süre ve koşanın kilosudur. eldeki verilerine göre bi hesap yaptım ve aşağı yukarı 500 ila 600 kcal yaktığını söyleyebilirm. merak etme 500 den aşağı olmadığı kesindireğer koşu bandının eğiminide bilseydim daha net cevap verebilirdim koşu bandının hesapları genelde yanlıştır veya bandın sistemine tüm verilerin girilmemesinden ötürü yanlış sonuç verebilir. ayrıca 3,5 km senin için idealin altında bi mesafe canım yavaş yavaş arttırmanı öneririm. seninle bi ara durumun hakkında daha detaylı görüşelim canım
günaydın kızlarrr :)))))))))))
geç kaldım bugün. sabaha karşı yatınca 10:00 da kalkıyosun ee evi toparla çamaşırları bulaşıkları at makinaya ballı elmasirkeli suyunu hazırla pc başına geç derkene 11 i geçivermiş saat :)
bugün 'sağlıklı beslenme ' programımda 3. günüm. bugün tartıldım 116 dan 115e düşmüşüm yani 2 günde 1 kilo nasıl sizce? ben görünce ağzım kulaklarıma değdi neredeyse o kadar sevndm :)
günaydın kızlar annem kahvaltıya gitti arkdşlaryla boğaza karşı pek heveslendysemde irademe yenilip kaçırma korkusuna ıstesemde gidemedimlaf aramızda içim giitmedi değil ama ılk zamanlar vucut alışıana kadar kısıtlamalardan yanayım sonrası malum alışıyoruz
annem gidince kendime güzel bi tabak hazırladım sanki boğazda kahvaltı yaparcasına içine bol yeşilik 1 yumurta lor peyniri kurutulmuş domates zeytin ve ceviz koyup çayımı yudumlayarak yedim hem kaliteli kahvaltı yapmış oldum hemde neden yedim diyip yüklenmemiş oldum
günaydınlarrrrrrrr bugün yine form mumdayım uçup koşup kaçmak istiyorum
pomocum az daha dur canımmmmmmmmm geçmişi okuyup anca gelebildim :26:
kızlar bu arada sol ayak bileğimde ağrı var bastıkca fena acıtıyor. dün yürüyüşte mi burktum acaba diyorum sıcağıyla bilemedim mi ki2 gündür 4 km yürüyordum bugün yürüyemezsem yediklerimi azaltmam gerekecek sanırım :S
nazar çıktı ablammm aman dikkat et toplarken
emelcim sıkıyorum seni biliyorum canım ama merak ediyorum canım
kilo vermek için hızlı mı yürümek gerek benim vücudum sıkı ben yağ yakmak istiyorum yani hızlı yürümek mi daha çok yağ yakar birde hız mı önemli yürüme mesafen mi mesela 50 -60 arası yürüyüş hzı ile 4 km yapmakla mesela 60-70 arası yürüyen kişi 4 km yi 40 dk yapar ama 50-60 hızında yürüyen kişi 50 dk yapar bunun önemi var mı aynı mesafeyi geç sürede yapmak anlatabildim mi karışık oldu baya :26:
gunaydın,
azımle devam etmene sevındım ınsaallah devamı gelır. kılo konusunda bunlara alıs, herhangı bır rahatsızlıgın yoksa, 2-3 ay boyunca her hafta 2-2,5 kılo bıle verebılırsın cunku senın benım kılomdakı kısıler ılk zamanlar cok kılo kaybeder bır anda. ben 1,900 gormustum ılk ay, 1,5 falan. ama son donemlerde duraksadım bır ılerı bır gerı gıdıyorum ama senın yasın tultandan da benden de genc. metabolızman daha hızlıdır. ayrıca bır rahatsızlıgın da yoksa eger, hepımızı sollarsın bak kılo vermede.
anammm bi pomo vardı erkenci oda yokk topiğin en çalışkanı benim demekkkk hıhhhhhh:124:
kuşum geldım geldım bomba gıbı geldım nasılsın bakem.
Ben bomba gıbıyım kumas uzun guzel bır elbıse ıle yakıyorum yıneee ortalıgı.
Aksama kadar toplam 2700 adım yapmısımdır hem de azıcık da olsu topuklu botlarım vardı gun boyu.
Bısıklet cıkmadım dun ama bos durmadım. Ender saracın egzersız hareketlerını yaptım 1 saat. Yapmadan once kendımı bır yagladım pehlıvan gıbıSenın yaglar ıle. Ardından bır dus, ardından 1 lt su. Ardından yatak
Jet gıbı donecem demıstım, azıcık gercekler azıcık azar ve bolca sevgı ıle bugun bomba gıbı aranızdayım
gecmıs olsun. bızım kılomuzdakı ınsanların spor yaparken dıkkatlı olması ve tempoyu yavas artırması lazım. emel bunu daha ıyı ıfade edecektır. ayaklara bınen kılo mıktarı fazla oldugu ıcın, ozellıkle ısınmadan yanı yavas tempodan hızlı tempoya gecısı saglamadan hemen hızlı yurumeye basladıysan, ayak bılegın zorlanmıs olabılır. burkulma da olabılır bır kas gerılmesı de ama yıne de ortopedı uzmanına gorunmen de fayda var. buaralar benım de ayagım agrıyor oysakı spor yapmıyorum uzun zamandır. havalar soguk da degıl oyle cok. ama nıye ayagım agrıyor anlamadım. soguk havalarda platın sogurmus ve ayagı kasarmıs bu da agrıya sebep olurmus havalar da soguk degıl anlamadım yanı. neyse ıhmal etme oldu mu. cunku ayaklar bıze lazım.spor yapmamız sart
bu arada herkese günaydınlarrr :)
dün akşam eltimler çaya geleceği için poğaça falan yaptım. Hazırlıklara dalınca akşam yemeğini atladım malesef. Daha sonra onlarla beraber 1 küçük poğaça 1 dilim ısırganlı börek yedim şekersiz çayla.
Sabah sadece eti form yemiştim
öğle yemeği ayağımın ağrısından canm istemedi sadece arada bi sade şekersiz nescafe içtim dünkü yediklerim bundan ibaret kızlar...
kevet kızlar bugünkü konumuz arkadaş çevrenizde neyi asla affetmezsiniz;
ilk cvp benden;
1-eğer arkadaşım dediğimbiri benim arkamdan konuşuyorsa ki(bu mutlaka er yada geç ortaya çıkar) saniye düşünmem hayatımdan kazırım izini tozunubile bırakmamhatta beynim o kişiyi tamamen siler hatırlamam
2-arkadaş çevrem kullanıldığımıhissedersem bunuda asla affetmem
3-ikiyüzlülüğü hissedersen bunuda affetmem
sonuç olarak bu konularda oldukça katıyımm
aynen bende riyakarlık ve kullanılmışlık duygusu hissedersem asla birdaha görüşmem nitekim görüşmedimde.kevet kızlar bugünkü konumuz arkadaş çevrenizde neyi asla affetmezsiniz;
ilk cvp benden;
1-eğer arkadaşım dediğimbiri benim arkamdan konuşuyorsa ki(bu mutlaka er yada geç ortaya çıkar) saniye düşünmem hayatımdan kazırım izini tozunubile bırakmamhatta beynim o kişiyi tamamen siler hatırlamam
2-arkadaş çevrem kullanıldığımıhissedersem bunuda asla affetmem
3-ikiyüzlülüğü hissedersen bunuda affetmem
sonuç olarak bu konularda oldukça katıyımm
cnmm çok teşekkür ederim desteğin içinyazdıklarını okuyunca iyice azimlendim bak :) bugünde 114.6 gösterio tartım motivasyon had safhada anlıyacağın:) maşallah banaa bizee hepimizeeee..
tek sıkıntım dünden beri sağ ayak bileğimde ağrı ve hafif şişlik var yürüyüş esnasında farkedemedim sanırım burkmuşum :S yürüyüşe bugünde çıkamıcam malesef. krem falan sürdüm ama fayda etmiyor öğleden sonra doktora gidicem bakalım ne dicek:S
nasıl yanİ sennn bunlarıMI yaptın:103: Bak dalga geçme benleeeeeeYaaçok sevindimmmmmmmmm dün 2.500 bugün 2.700 harikasınnn hergeçengün arttırcan anlaşılann valla ne diyim sana yıldızlı öpücük,yıldızlı alkış
kuşum geldım geldım bomba gıbı geldım nasılsın bakem.
ben bomba gıbıyım kumas uzun guzel bır elbıse ıle yakıyorum yıneee ortalıgı.
aksama kadar toplam 2700 adım yapmısımdır hem de azıcık da olsu topuklu botlarım vardı gun boyu.
bısıklet cıkmadım dun ama bos durmadım. ender saracın egzersız hareketlerını yaptım 1 saat. yapmadan once kendımı bır yagladım pehlıvan gıbısenın yaglar ıle. ardından bır dus, ardından 1 lt su. ardından yatak
jet gıbı donecem demıstım, azıcık gercekler azıcık azar ve bolca sevgı ıle bugun bomba gıbı aranızdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?