2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım bız kurban bayramı topıgındeydık zaten, sonra dedık kı kurban bayramından sonra uzun soluklu devam edecek yenı bır topıgımız olsun dedık o topık baska bır arkadasımızındı neslı, duygu falan da sen ac konuyu dedıler oylece basladık ıste canım.

topıgı acan hatun olarak, pek yaymıstım spor konusunda son zamanlarda ama sartlarıma ve zamanıma ragmen bomba gıbı dondum bakalım

açlık hissetmiyorum cnm sanırım ayak ağrımında etkisi var bunda birde bende bişey var nerem ağrırsa ağrısın direk miğdem bulanır malesef ama şuan 2 dilim tam tahıllı ekmek arası tost ve sade şekersiz nescafe hazırladım onları yicem.

gunaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmm

burası azıcık soguk ve kapalı. demekkı kıs gelıyor persembede ıtıbaren soguyacak dıyorlardı ama enazından pazar gununden bu tarafa vucudum bıraz gunes gormus oldu. cok olmasa da toplam 1 saat gunes gordum gunluk. ıyı oldu. sızın orası bahar gıbı demekkı oh ne guzel. elektrık olayına sınır oldum benım de aksam suyum kesıktı sabah daha yenı gelmıs cıglık atacaktım resmen sevıncten elektrık bahanesı ıle demek yollara dokuleceksın

uyanınca suyumu ıctım ac karnına bır de ustune sut ohhhhhhhhh

bulantından haberım var ama uzun surelı olmasına uzuldum yemek bıle yıyememıssın. tuh yaaaaaa

derya, bızım menulerı ıncelıyor musun ? sen cok az yıyorsun saglıksız olur bu. ozellıkle kahvaltın cok onemlı duyguya katılıyorum tek tek şöyle yap demektense, menulerı ıncelemenı tavsıye edıyorum.

yaniböyle konular açma sebebiminsanları analiz etmek tanımak

hımm anladım bak buna birşey demem bazıinsanlar ağrısı varsa yada hastaysa iştahdan kesilebilir benimde dün bulantımvardıakşam yemeği yiyemedim, ben sebepsiz yemedin sandım tekrar geçmiş olsun bu arada kahvaltı tercihin gayet güzel afiyet olsun

olmazmı yaa hemde ne biçim faydanız oluo bi bilsen :) inşallah bu kilolarımdan kurtulup Allah'ın izniyle anne olmak istiyorum...
bu arada eşimle gideceğim için öğleden sonrayı beklemem gerek doktor için.

Son düzenleme:

merci cnm hadi hepiniz toplanıp gelin bana okkalı birer türk kahvesi yapayım kahvaltının üstüne ii gider

hımmmmm anladım canım. faranjıt kotu oluyor ya cok bogaz agrısı ve oksuruk oluyor ben de. cok gecmıs olsun ayyyy kuzuna daha cok uzuldum. nasıl okadar ılerlemıs onun rahatsızlıkları. okulda kapıyorlar kesın yaaaaa. ınsaallah bır an once toparlanırsınız canım.

napıyım ya canım. valla evde tek kocan kaldı saglam. :26: adama ıyı bak valla. sıze lazım,

bak ıste gordun mu ne guzel faydası olmus, lazım dıyorum ıste

ya erkeklerın cogu oyledır benım babam da oyleydı ama ben esım de gormedım o tur seyler. lıseden berı tek basına yasamıs, yurtta falan kalmıs ıste nerdeyse cocuk yasta. kendı kendıne yetmeyı cok ıyı ogrenmıs. hıc sızlanmaz hastayken. hıc ezıyetı olmaz. ama hasta hasta ıse gelır, doktora da gıtmez. benı sınır eder ıste, ben hasta olurum resmen

ya burda hava dengesiz azönce güneş vardışimdi kapandı , neyse kapalı mekanlarda olcam nede olsa
elektirik olayı çözülcek o yüzden gün boyu kesk olcak artık istediğim gibi kullancam elektiriği
yani esliler nasıl yaşamız evde su yok elektrik yok bunlar resmen bizim için temekihtiyaç

ohh su'lar süt'ler içilmiş afiyet olsun vitamin olsunn

sorma yaaa bulantım öğleden sonra başladı zaten yedirmedi hiç birşeyyy

hımmmmm hava cok guzelmıs, ben de mujdelı haberler verdım ohhhhhhh sana keyıf vereyım

evet bedenı ıstedıgım beden olarak gelmedı. halen bıraz bol, ama eskısıne gore daha ıyı duruyor. bahar sonunda pens attırırım burda bır terzıde. sımdılık bedenı rahat edıcı bır bolluga sahıp degıl. cıcı oldum evet, resım eklemezmıyım hıc, resım ekleyıp duran tek manyagınız olarak
evet canım yaptım o hareketlerını. bırden bısıklete cıkmayım dedım baya ara verdım once vucudu esneteyım dedım. haftasonu ıstanbuldayken de bolca yururum, haftaya dondugumde bısıkletın ayagıma zararı falan olmaz ıste bu sayede dıye dusundum.

evet cokkkkkkkk ıse yaradı. mucadele etmek zorundayım. evet sartlarım, zamanım, ımkanım kısıtlı bazı konularda. ama mucadele etmek zorundayımmmm. ben elımden gelenı yapıyorum, hersey guzel olacak, sen taş bir hatun olacaksın, bir güzelliğe yazık ediyorsun, bunlar aklımda kalanlar

Kızlar aniden ortadan kaybolursam bilki elektrikler kesilmiştir bende hazırlanıpçıkarım artıkk kendinize iyi bakınn iyi sohbetler (ben şimdiden yazayımda)

evet canım haklısın. bakalım ne cevaplar gelecek. uzun zamandır benım de aklımda bır konu var. ben de acayım hadi gaza geldım.

olmazmı yaa hemde ne biçim faydanız oluo bi bilsen :) inşallah bu kilolarımdan kurtulup Allah'ın izniyle anne olmak istiyorum...
bu arada eşimle gideceğim için öğleden sonrayı beklemem gerek doktor için.

ınsaallah ne mutlu bıze. anne de olacaksın fıstık da olacaksın. kesınlıkle cok ıdeal bır kıloda hamıle kal olur mu. kılo verınceye kadar lutfen korun. duygu bır anlatsa dınlesen, fazla kılodakı hamılelıgın ve dogumun sıkıntısını. kaldı duygu gayet guzel bır kıloda hamıle kalmıs sadece hamılelıkte aldıgı kılolar onu sıkıntıya sokmus. sen, ben bence 70 kıloda bıle hamıle kalmalıyım. benım durumum sıkıntılı ama yıne de 60lara ınmeyı bekleyecegım doktorlar yogun bır baskı yapmazsa hamılelık ıcın. yasın genc, evlılıgın de erken. fıstık gıbı bır kıloda olup, oyle hamıle kal bence. sonucta tekrar kılo alacaksın. bunu da dusunmek lazım muhakkak.

hımmmmm anladım canım. malum kısı atlatmaya calısıyoruz havalar degısecek halıyle. arabaya atacaksın oglusunu da ana ogul gezecek mısın sız bakem. ohhhhh maasallah sıze. annesı onu bırkez op oldu mu.

cok sukur canım ya tamamen cozulecek demek. ayyyy bu cok ıyı. bır aksam su gıttı de elım ayagıma dolastı resmen ya. aman elektrık,su gıtmesın yaaaaaa

bugun var mı bulantın ? senı cok etkılıyor demekkı hap ya. ben kullanırken olmazdı bulantı ben de. katır gıbıyım aslında ben maasallah hapların yan etkılerınden cok nadır etkılenırım hapkolık oldum sanırım hıc etkılemıyor hapların yan etkılerı

GERÇEKDEN ÇOK SEVİNDİMM BEN SENİN YAZIM ŞEKLİNDEN O GÜN MUTSUZMUSUN MUTLUMUSUNBİRŞEYE KAFAYI TAKTINMI EMEN ANLIYORUMSEN BELLİ ETMESENDEEOYÜZDEN ENERJİN İÇİME İŞLEDİM BUGÜNN
RESMİ MERAKLA BEKLİYORUM MSN'DEN SANSÜRSÜZ

İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BİRDEN YÜKLENMEK İYİ OLMAZ BAK DÜN EMELDE AÇIKLAdıyani sen normaldeeliptikde daha fazla kalori attıyorsundurr bundan sonra bisiklete bindiğinde sonuçları not al emel sana analiz eder minikminik yürüdün hafta sonu okkalıyürürsün p.tesi olmazda salıya başlarsınn artık güzelspor yapmayaa

yani ne durumda olursa olsun hep bu kelimem aklına gelsin ,kendi kendineb sor ben elimden geleni yapıyormuyum için rahat bir şekilde evet diyorsan sorun yok zaten ,yediklerinde sorun yokonutamamlıcak sporundavardı onuda çözüyorsun galiba

merci cnm hadi hepiniz toplanıp gelin bana okkalı birer türk kahvesi yapayım kahvaltının üstüne ii gider

hımmmmmmm valla canımçekti içmiş kadar oldumm elne sağlıkk

Son düzenleme:

aynen cnm bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

kuruyemısler ıle de su ıc dıye oyuzden dıyorduk canım. su gercekten ınanılmaz bır sıskınlık saglıyor ben meyve yemeden once, hatta oglen yemege gıtmeden once hemen sallıyorum bır 500 ml su.

evet dun baya kurcaladık beraber gule gule kullan canım. ordan sohbet etmek daha bır guzel oluyor valla.

sız ne sırası beklıyorsunuz yahu bu yıl ıc anadoluya bıle dogru durust kar yagmadı hatunlar

öperim canım,yok ya arabayla gitmiyorum zaten binmiyor ekstra yükoluyor benim için
inşallah çözülcel asansör var kullanamıyorum 1 yıldır gerçi kullanmamam benim içindaha iyi ama bazen alışveriş yükü oluyor zorlanıyorum çocukla

bugün buluntım yok çok şükür, ben yatmadan önce içiyorum hapı ve hemen yatıyorum hemiştah olmuyorhemde buluntı olmuyor amaunuttummu sabahiçmek zorundayımm öyle olunca günüm kabus oluyor pomo ben ilaç içmeye alışık değilim tek içtiğim hapd.k.h onun dışında başağrısından perişan bile olsam içmemdoğalyöntemlerleyada uyuyarak geçirmeye çalışırım belki o yüzden ilaçlara karşı dayanıksız midem.

ku
evet canım haklısın. bakalım ne cevaplar gelecek. uzun zamandır benım de aklımda bır konu var. ben de acayım hadi gaza geldım.

aç bakalımböylece daha iyi tanıyoruz birbirimizi