- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.721
herkese iyi geceler. aramıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte topiğimiz bi ivme kazanmış
2-3 gündür okuduğum yazılardan anlıyorum ki harika bi hareketlilik kazanmış burası süper yaavalla filizcim bu topiği açmakla harika bi adım atmışsın şimdi ise maraton olmuş burası herkes bi sportif etkinliğin içinde valla inşallah bu verimlilik devam eder...
slm deryaaa
dünkü menün bumu şimdi yapma gözünü seveyim açsın sen git birşeyler ye bak böyle sudan kasdan kaybedersin,özellikle sabahkahvaltısını krallar gibi yapcann abartmamakkaydıy bak metabolizman hiç çalışmamış demek,her öğünü bir tık azaltcan yani sabahdfazla öğlenbirazdaha azakşamı biraz daha az
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
harika bir izmir sabahından günaydın;
hanımlar günümüz aydın bereketli,sağlıklı,enerjik olsunnnnn,şimdi kalkarkalmaz oda sıcaklığında yada bir tık sıcak koca bi bardak su için organlarımızadagünaydın diyelim..
gündemim emrivaki olarak değişti,bizim apatmanın elektirik olayını biliyorsunuz, galiba bu sorun bugün çözülcek gün boyu elektrikler kesik olcak sabah 9'da başlıcak kesinti, akşam 7' kadar umarım erkenbiter neyse banada yollar gözüktü çok ama çok yorucu birgün beni bekliyor güzel bi aktivite olcak orasıda kesin neyse ben dünkü menümü yazayım;
sabah aç karnına ılık limonlu su
kahvaltı :7 kaşık tambuğday tropikal meyvalı müsli 100ml süt ile
ara:yaseminli yeşilçay
ara:nescafe biraz süt ile şekersiz
öğlen:dünkü tavuk dönerden bir parça artmıştı ,incecikhani kaĞIt gibi olan lavaşlar var tek lavaşa tavuk dönerimi sardım 1 bardak ayran ile
ara:ceviz,yaban mersini,2 taneyulaflı form büskivi
akşam:malesef birşey yemedim yiyemedim aşırı buluntım vardı yine gece içmem gereken hapı gündüz içince bulantı çektim benim buluntım oluncA kokudanda çok tiskinirim malesef durum böyle yaptığım yemeğin tadına bile bakamadım
2 lt su
10 bin adım 8 bin kusuru spor diğerleri evdeki adımlarım..
slm deryaaa
dünkü menün bumu şimdi yapma gözünü seveyim açsın sen git birşeyler ye bak böyle sudan kasdan kaybedersin,özellikle sabahkahvaltısını krallar gibi yapcann abartmamakkaydıy bak metabolizman hiç çalışmamış demek,her öğünü bir tık azaltcan yani sabahdfazla öğlenbirazdaha azakşamı biraz daha az
yaniböyle konular açma sebebiminsanları analiz etmek tanımakguzel bır konu secmıssın canım.
Ben de maddı manevı kullanıldıgımı farkedırsem, o ınsan ıle tum bagımı keserım. Hıc eyvallahım olmaz.
Buyuk bır haksızlık yaptıysa karsımdakı, ozaman belırlı sure kesınlıkle gorusmem adım atmam. Anneme bıle bunu yapmısımdır 3 ay konusmamıstım.
Paylastıgım sırları baskalarına anlatıyorsa, yalanlar ve ıftıralar ıle benı hem uzuyor hem hayatımı zora sokmussa tum ıletısımı keserım.
Bunları yapmadan once susmam ama. Onu da rezıl ederım, kısasa kısastır benım tarzım. Fevrıyım maalesef. O yumusak masum yuz dıyorsunuz ya ıste, bazen oyle bır seytan ve cadı oluyor kı korkuyor etrafımdakıler o an
açlık hissetmiyorum cnm sanırım ayak ağrımında etkisi var bunda birde bende bişey var nerem ağrırsa ağrısın direk miğdem bulanır malesefama şuan 2 dilim tam tahıllı ekmek arası tost ve sade şekersiz nescafe hazırladım onları yicem.
amac burda zaten bırbırımıze destek olmak bıldıklerımızı anlatmak. oyuzden faydamız oluyorsa ne mutlu bıze. senı desteklemek hosuma gıttı benım daha genc halım gıbısın ve benım yasıma gelmeden kılolarından kurtulmanı cok ıstıyorum.
ayagını lutfen ıhmal etme. hadı kalk bır ortopedı uzmanına gıt.
yaniböyle konular açma sebebiminsanları analiz etmek tanımak
hımm anladım bak buna birşey demem bazıinsanlar ağrısı varsa yada hastaysa iştahdan kesilebilir benimde dün bulantımvardıakşam yemeği yiyemedim, ben sebepsiz yemedin sandım tekrar geçmiş olsun bu arada kahvaltı tercihin gayet güzel afiyet olsun
Cok tesekkuler canimm insallah cabuk gecer saat 4 oldu hala hastanedeyim
((( Ben faranjit olmusun kizimde hem ust solunum yolu enfeksiyonu hemde idrar yolu enfeksiyonu olmus ((
Valla pomocum guldurdun beni hastanede herkes bana bakti :)))))bi esim kaldi saglam aman iyi olsun dun gece ufakligi o uyuttu. Ben erkenden yattim bide onun nazi hic cekilmez ben ona diyorun dogum yapsan 3 sene yatarsin lohusayim diye :))))))
gunaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmm
burası azıcık soguk ve kapalı. Demekkı kıs gelıyor persembede ıtıbaren soguyacak dıyorlardı ama enazından pazar gununden bu tarafa vucudum bıraz gunes gormus oldu. Cok olmasa da toplam 1 saat gunes gordum gunluk. ıyı oldu. Sızın orası bahar gıbı demekkı oh ne guzel. Elektrık olayına sınır oldum benım de aksam suyum kesıktı sabah daha yenı gelmıs cıglık atacaktım resmen sevınctenElektrık bahanesı ıle demek yollara dokuleceksın
Uyanınca suyumu ıctım ac karnına bır de ustune sut ohhhhhhhhh
bulantından haberım var ama uzun surelı olmasına uzuldum yemek bıle yıyememıssın. Tuh yaaaaaa
BAKŞİMD 2.700 ADIMIGÖRÜNCE DİĞER YAZILARA CVP VERMEMİŞİM
BEN İYİYİM ŞUAN EMİN OL DAHA İYİYİM
OO ELBİSELER GİYİLMİŞ RESİM ÇEKİL EMİ
ENDER SARAÇ HAREKETLERDE YAPILMIŞ VALLABRAVO MAŞALLAHH
DÜNKÜFIRÇAM İŞE YARAMIŞÇOK SEVİNDİMM SİHİRLİ KELİME 'BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM '
yaniböyle konular açma sebebiminsanları analiz etmek tanımak
hımm anladım bak buna birşey demem bazıinsanlar ağrısı varsa yada hastaysa iştahdan kesilebilir benimde dün bulantımvardıakşam yemeği yiyemedim, ben sebepsiz yemedin sandım tekrar geçmiş olsun bu arada kahvaltı tercihin gayet güzel afiyet olsun
olmazmı yaa hemde ne biçim faydanız oluo bi bilsen :) inşallah bu kilolarımdan kurtulup Allah'ın izniyle anne olmak istiyorum...
bu arada eşimle gideceğim için öğleden sonrayı beklemem gerek doktor için.
ya burda hava dengesiz azönce güneş vardışimdi kapandı , neyse kapalı mekanlarda olcam nede olsa
elektirik olayı çözülcek o yüzden gün boyu kesk olcak artık istediğim gibi kullancam elektiriği
yani esliler nasıl yaşamız evde su yok elektrik yok bunlar resmen bizim için temekihtiyaç
ohh su'lar süt'ler içilmiş afiyet olsun vitamin olsunn
sorma yaaa bulantım öğleden sonra başladı zaten yedirmedi hiç birşeyyy
GERÇEKDEN ÇOK SEVİNDİMM BEN SENİN YAZIM ŞEKLİNDEN O GÜN MUTSUZMUSUN MUTLUMUSUNBİRŞEYE KAFAYI TAKTINMI EMEN ANLIYORUMSEN BELLİ ETMESENDEEOYÜZDEN ENERJİN İÇİME İŞLEDİM BUGÜNNhımmmmm hava cok guzelmıs, ben de mujdelı haberler verdım ohhhhhhh sana keyıf vereyım
evet bedenı ıstedıgım beden olarak gelmedı. halen bıraz bol, ama eskısıne gore daha ıyı duruyor. bahar sonunda pens attırırım burda bır terzıde. sımdılık bedenı rahat edıcı bır bolluga sahıp degıl. cıcı oldum evet, resım eklemezmıyım hıc, resım ekleyıp duran tek manyagınız olarak
evet canım yaptım o hareketlerını. bırden bısıklete cıkmayım dedım baya ara verdım once vucudu esneteyım dedım. haftasonu ıstanbuldayken de bolca yururum, haftaya dondugumde bısıkletın ayagıma zararı falan olmaz ıste bu sayede dıye dusundum.
evet cokkkkkkkk ıse yaradı. mucadele etmek zorundayım. evet sartlarım, zamanım, ımkanım kısıtlı bazı konularda. ama mucadele etmek zorundayımmmm. ben elımden gelenı yapıyorum, hersey guzel olacak, sen taş bir hatun olacaksın, bir güzelliğe yazık ediyorsun, bunlar aklımda kalanlar
merci cnmhadi hepiniz toplanıp gelin bana okkalı birer türk kahvesi yapayım kahvaltının üstüne ii gider
ınsaallah ne mutlu bıze. anne de olacaksın fıstık da olacaksın. kesınlıkle cok ıdeal bır kıloda hamıle kal olur mu. kılo verınceye kadar lutfen korun. duygu bır anlatsa dınlesen, fazla kılodakı hamılelıgın ve dogumun sıkıntısını. kaldı duygu gayet guzel bır kıloda hamıle kalmıs sadece hamılelıkte aldıgı kılolar onu sıkıntıya sokmus. sen, ben bence 70 kıloda bıle hamıle kalmalıyım. benım durumum sıkıntılı ama yıne de 60lara ınmeyı bekleyecegım doktorlar yogun bır baskı yapmazsa hamılelık ıcın. yasın genc, evlılıgın de erken. fıstık gıbı bır kıloda olup, oyle hamıle kal bence. sonucta tekrar kılo alacaksın. bunu da dusunmek lazım muhakkak.
Canım, yemekhane var da, dandik yağ kullanıyorlar galiba, benim midem de radar gibidir sağolsun yanma oluyor çok fena, o yüzden burada yemiyoruz. Sipariş verebiliyoruz arada ama o gelene kadar saat epey geçer ve akşam da erken gideceğiz yemeğe, o yüzden yani. Zaten hava da açtı, güzel oldu:) Yemekte yarım kase mercimek çorbası içtim, bir de 5-6 kaşık karnıbahar yemeği (suyunu yemeden), yanında da iki kaşık yoğurt. Fazla bile geldi yediklerim, çok su içiyorum bugün ondan herhalde. Ödemden çok rahatsız oldum, o yüzden sık sık su içiyorum.
Valla bilmeden doğru birşeyler yapmış olmak çok mutlu etti beni. Aynen devam o zaman:)) Bu arada msn kullanmaya başladım ben de taze taze, pomocum ekledi beni, siz de ekleyin, oradan da konuşalım.
Heeee oldu canım, İzmir'e bile yağmadı kar, nasıl kış geldi geçti anlamadım, Antalya sırasını beklesin, yağacaksa bile önce bize:))
hımmmmm anladım canım. malum kısı atlatmaya calısıyoruz havalar degısecek halıyle. arabaya atacaksın oglusunu da ana ogul gezecek mısın sız bakem. ohhhhh maasallah sıze. annesı onu bırkez op oldu mu.
cok sukur canım ya tamamen cozulecek demek. ayyyy bu cok ıyı. bır aksam su gıttı de elım ayagıma dolastı resmen ya. aman elektrık,su gıtmesın yaaaaaa
bugun var mı bulantın ? senı cok etkılıyor demekkı hap ya. ben kullanırken olmazdı bulantı ben de. katır gıbıyım aslında ben maasallahhapların yan etkılerınden cok nadır etkılenırım hapkolık oldum sanırım hıc etkılemıyor hapların yan etkılerı
evet canım haklısın. bakalım ne cevaplar gelecek. uzun zamandır benım de aklımda bır konu var. ben de acayım hadi gaza geldım.
yahuuuuuuuuuuu bırazdan cıkacagım cok ısım var ama bız kusların hepsı uyuyor oooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?