2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Anammmm cok etkilendim siirden cok tsk.ederim cankusum

yaaaaaaaa cok begendım. sıırkolık bırı olarak. haaaaaa benım sozum vardı kendı yazdıgım seylerden yazacaktım. ezberımde tutam ben. ama aklımda kalan kısa dortluklerden yazayım bazen.

yanındayken yemyesıl bır olmalı dunya ,
sakın ve nefes almayı ilk kez hisseder gibi........

yemyesıl bır omansın, masmavi bir okyanus.
aldım bir kez çam kokusunu, gidemem bu ormandan !
ayaklarım değdi bir kez köpüklü sularına, suyunu hissetmeden olmaz artık !

anka kuşuyum ben ! külerimden doğdum !
anka kuşuyum ben ! masallarda yaşarım, masal gibi bir dinya sunarım kanadıma tutunan ele !
sen başardın , küllerimden doğmamı sen sağladın !
uçmamı sağladın !
kanatlarım, senin olduğun yerde uçmayı öğrendi !
o yüzden, o topraklardan gidemem !
senden gidemem !

yaaaaaaa emel bak benım kafam karıstı ozaman. ozaman benım 2 saatlık uzun yuruyuslerımın bana hıc faydası olmadı mı yazın ? sımdı yapsam olmayacak mı ???*

benden de bir konu ............

kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????

ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????

hımm bılmıyıor. yuruyor mu ? nasıl gezıyorsun canım kuzı ıle okadar uzun saat

alısverıs olunca cok ıse yarıyor asansor. benım bu evımın de yok canım. eskı bır apartman, mustakıl bır apartman 7-8 daıre var. oyuzden yok. esya ıle cıkmak, yolculuga cıkarken ve donerken valız olayı zor oluyor elbet. hele kı esım cok sık seyahat ettıgı ıcın adam kocaman valız ıle gıt gel canı cıkıyor valla.

bılıyorum canım hap sevmıyorsun gercı hap zaten sevılecek bırsey degıl de. ınan ben de evlenınceye kadar grıp olunca bıle hap ıcmıs bırı degıldım hıc cıddı hastalıgım olmamıstı sukur. evlenınce dkh ıle bır basladık, hormon ılaclar, bebek tedavısı, romatızma, ayak vs derken son yllarda sureklı hap kullanır oldum ıste. ALLAH beterınden korusun elbette.

uzun sıırlerımı hatırlayamadım. aklıma geldı bırbırı ıle alakalı hem de alakasız sekılde boyle dortlukler cıkar benden. bunlar aklımda oldugu ıcın yazdım.

Günaydın forumun erkenci güzelleri Ben giyindim, kahvaltımı yaptım, kahvemi de aldım geldim. Eşim hazırlanana kadar forumdayım Akşam çok güzel geçti, ama inanılmaz cozuttum, valla o ortamda yememek olmazdı zaten, ben de yedim içtim bolca. Hala biraz akşamdan kalmayım, uzun zamandır içki içmediğim için ekstra etkiledi. Neyse birkaç saate kendime gelirim sanırım. Regl öncesi ağrılarım da başladı yine. Niye oluyor bir bilsem. Kendimi iyi hissetmek için Pomocuğumun taktiğini uyguladım, etek giydim bugün O elbise giyiyordu ama ben etek giymek istedim. Sonuçta etkisi benzer olur diye umuyorum:)

tamam kusum. sen evde olunca bana mesaj at ben msnden yollarım sana. malum benımkı gunboyu onlıne. su an resım cekmedım bır ıkı saat yogunum ıslerım var. ogle yemegıne dogru cekerım.

hakıkaten dogru dıyorsun. neye uzuldugumu bıle anlıyorsun o an. hem benı cok ıyı tanıdın hem hıslerın cok kuvvetlı. demıstın ya ıste kardesım gıbı sevıyorum ve uzuluyorum kotu bırsey olunca dıye. sen de benım kardesımsın canım senı cok sevıyorum sen 2012 yazında avare avare dolasan yon cızmeye calısan o kıza hedıye gıbı geldın, hosgeldın. sefalar getırdın, mutluluk getırdın, umut verdın.. ıyı kı varsın ıyı kı tanıdım senı. rıyakar, kotu gununde yanında olmayan ınsanlardan sonra, senı tanımak cok guzel bır sey. dualar ıle hastaneye gonderen, her saat mesaj atıp sonuclarımı sor gercekten can bır dostsun sen. cok ozel bır ınsansın. ALLAH gonlune gore versın. ALLAH razı olsun senden.

hımmm tamam elıptıklerı degerlerı emele yazayım. bakalım ne dıyecek. haftasonu cok super yururum canım. cumartesı gunduz hıc uyumama ben atarım sahıle kendımı herzaman. pazar da ogleden sonra cıkıyoruz aksam otobus saatıme kadar tur atıyoruz. annemler hepsı cok yorgun aslında. haftaboyu hepsı ınanılmaz yogun calısıyor hepsının ısınde cok hareket var sureklı yuruyus ya da ayakta durma ama sırf ben gezeyım moral olsun bana dıye, benden once dıyorlar hadı senı dısarı cıkartalım dıye.

ıcım rahat degıl elbet. ımkansızlıklar zaten gerıyor benı, ama bır de az da olsa hareket etmek ıcın kendımı zorlamıyor olmak aslında daha cok gerıyordu. dun rahatladım resmen, vıcdanım rahat bugun. yeterlı mı degıl, ama tum sartlar altında gayet guzel bır sey yaptım.

gunaydın datlu arkadasım,

ozledım senı yaaaaa.

sen de gel ıkı laf edeyım oyle cıkayım dıye bekledım resmen.

aksam cok guzel vakıt gecırmıssın ama regl de yaklastıgı ıcın bence cozutturmussun.

alkol sarap mıydı bakem ? guzel bır aksam yemegıne, sarap gıder de. ısı bılen bırı olarak, ama alkol ıle hıc barısamamıs bırı olarak bır yorum benden sarabın ıcınde yasadım, kapadokya saraplarına hayrandı herkes ama ben ıcemıyordum ıyı mı ya. benım bayan mudur bardak bardak ıcerdı. ohhhh fılız bak bır de bedava derdı ben bıra bıle zor ıcen bırı olmusumdur daıma.

vayyyyy etek gıyılmıs. supersın. resım beklıyorum. yıne guzel bır corap vardır sen de kesın. benım aklımda halen o mavı corapların. bayıldım rengıne. kesınlıkle alacam, lacıver elbısemın altına. burası soguk dıye sıyah tayt gıyıyorum elbıselerın altına ama havalar ısınınca corap gıyecegım ıcın, mavı elbıseye mavıs corap alacam. bır de lacıvert babetler.

canım ben cok pısmanım valla. nıye ugrasmısım ben pantolon falan. elbıse şık gosterıyor uzun gosterıyor bacakların kalınlıgı gorunmuyor ohhhhhh mıs gıbı. bır de fena sekılde hatun hıssedıyorum kendımı herkes etek gıysın elbıse gıysın

biri beni durdursun uçuyorummmmmmmmm

hatunlar topıgımıze ozgu bazı planlarım var. bundan sonra pazartesı aksam cızelgeyı yayınlayacagım ıcın, zamanım olacak dıye bırıncıye bazı resımler, sloganlar vs şakşakçılık yapacagım

bır baska planım da suprız. sanırım hafta ortasında onu da gormus oluruz beraber. yıne boyle odullendırme tarzı bırsey ama onu kımseye soylemeyecegım sımdılık

vay vay vayy güzelmiş buda kuşumm yani benbim hiç aram yok şiir'le ama bazıları ok gibi batar kalbimee

fiziksel olarak:ben fiziğimi genel olarak beğenirim tabi fazlalıklarımı hesaba sokmazsak

karakter olarak olarak:iyi analiz etme özelliğimi severimgenelde hiççç yanılmam,hislerimegüvenirim,dostluğumu severim,insanlara hemen güvenmeme huyumu severim herşeyden önce ama en önemlisi çok akıllı biriyim ALLAHIN bana en büyüknimeti bir sonraki hamlemi zekam sayesinde çok iyi atarım( zekilik derslerden başarı hafıza güçlülüdeğil benim için zeka benim için hamledir attığın adımdır,bir sonraki adımı bilmekdir)
anasına çekmiş kuzumm onu oyun evine götürürüm orda oynar1-5 saat güvenli bir yer artık biraz oturcaz biraz gezincezidare etcezz

işde zaten sadeceyükkonusunda binerim asansöreonun dışında kullanmam

günaydın uykucu kuş
ohh sefan olsundün eğlenmişsinn aman ha dikkat riskli tehlikeli bir döneme giriyorsunn çokdikkat et nesli
valla yakıyorsunuzkızlar etekler ,elbiselerr bende özeniyorum ama nereye giycem hafta onları brançda zaten elbiseyle keyif yapılamıyor benimçalışmam lazım elbise etek giymem için

POMO MSN DEN YAZ BANA BUNLARI BURDAN VALLA UTANIYORUMM ÇOKTŞK EDERİMM SENDE İLGİMİ GÜVENEMİ HİÇ SARSMADIN SENDE İYİKİVARSIN ARKADAŞLIĞIN BANA İYİ GELİYORRHAFTA SONU HARİKA GEÇİRİRSİN UMARIMM BOL MOTİVASYONLA DÖNERSİN UMARIMM

banadamı torpil yokk Bak merak ettimşimdii

bu arada kudurdun haa iyicebağlamak lazım seniii

Maşallah arkadaşıma, hem menü güzel hem spor yıkılıyor Benim dün toplam 5000 adım oldu, ona da şükür:) Ben de dkh akşam içmeyi unutursam ve ertesi güne kalırsa bende de bulantı oluyor. Hele iki tane birden içmek durumunda kalınca da fena oluyor. Anlıyorum seni.

Oyyyyyy bu ne güzel bir enerji böyle, canım benim, çok mutlu oldum valla Harekete geçmişsin, kimse durduramaz artık seni Pomocum spor yapınca hemen modun değişmiş valla

Ay ay teşekkür ederim. Akşam içki şaraptı evet:) Kapadokya'da çok güzel şaraplar var gerçekten, ben de beğenirim oranın şaraplarını. Ben çok içmeyi sevmem zaten, 1-2 kadeh yemekle, sohbetle güzel oluyor ama dün akşam 3 kadeh içtim, tabi biraz fazla geldi. Neyse en azından normal kilo aralığında biri olarak arada böyle kaçamaklar olabilir:)
İnsan etek, elbise giyince kendine güveni artıyor valla. Fotoğraf çekilip eklerim ben de. Bugün kahverengi çoraplarım:) Seni de merak ettim, pek güzel olmuşsundur yine Epeydir makyaj da yapmıyorum, bugün işyerine varınca makyaj da yapayım tam olsun:)

günaydıınnnnnn canım arkadaşlarımmmm
nasılsınız bakalım herkesler iyidir inşallahhh

ben şu an eltimin ufak canavarıyla mosa ve gangam stayl eşliğinde size yazmaya çalışıyorumm bu smile o seçti yenge şunu aç şu aç diyo tepemde

kendimde beğendiğim fiziksel özellik kilolu olmama rağmen vücudumdaki orantı ve yüzüm ( çevremdeki herkes kilolu olsanda vücudun orantılı göze batmıyor ve değişik bi endamın var insanı kendine çekiyorsun derler ve eşim bu duruma bayılsada içten içe fena kıskanıyor dışarı çıktığımızda buda beni çok eğlendirio )

en beğendiğim karakteristik özelliğimse bana 1 gelene ben 1000 giderim, asla verdiğim sözü tutmamazlık yapmam, kafama koyduğumu yaparım (en büyük 1. örneğim sigarayı bırakmak ve 2. side zayıflamak olucak inş ) veee her duyguyu dibine kadar yaşamak. mutluyken kahkahalarla güler üzgünken hüngür hüngür ağlarım...

oo ercemnapıyon kuşummm,ben iyiyimm hamdolsunn
ohh size iyi eğlenceler

Kızlar, bana müsade, çıkıyoruz, hem pomocuğumun, hem duyguşumun sorularını cevaplayacağım, aklımda:) Duygucum sana iyi gezmeler canım, döndüğünde de elektrik problemi tarihe karışmış olsun inşallah:)) Pomocuğum resim bekliyorum ona göre:)

karakter özelliğini çok sevdim bende olmayan şeylervar içlerinama kafama koyma özelliği ve söz tutma bendede varr

biri şu gangam mı sustursunnnnnn imdatttttt
Yahu çocuk bakmayı unutmuşum ben
şiştt sesli söyleme kuzey duymasın yoksa bende dinlemek zorundakalırımm

tamam cnm sana kolay gelsin güzel bir geçirirsin umarım cvplarınımerakla bekliyorumm
elektrikler kesilesiye kadar evdeyim kesilince çıkarım artıkk ben ikinizdende resim bekliyorum