- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.761
banadamı torpil yokkBak merak ettimşimdii
bu arada kudurdun haa iyicebağlamak lazım seniii
iyiyim duygucum şükür evdeyim bugün
saol canım çok eğleniyoz valla çizgi film zehirlenmesi geçircem birazdanama çoook tatlı olyolar ya bende istiyorum allahım
oooo maşallah kızlar sayfalar epey ilermeliş neler konuştunuz acaba merak ettim valla :18::18:
ama ama ama çok merakettimmevet sana da yok cunku o seyı belkı sen yapacaksın belkı baskası. Suprız olsun kımse bılmesen kı bakalım kıme nasıp olacak
Heeee cok kudurdum valla. ıstanbula da gıdecegım yaaaaaa o da var. Bır de tum ısyerı benımle calkalanıyor. Peynır ve yogurt yapma olayım ıleSımarıyorum yanı anlayacagınız
Kızlar, bana müsade, çıkıyoruz, hem pomocuğumun, hem duyguşumun sorularını cevaplayacağım, aklımda:) Duygucum sana iyi gezmeler canım, döndüğünde de elektrik problemi tarihe karışmış olsun inşallah:)) Pomocuğum resim bekliyorum ona göre:)
günaydıınnnnnn canım arkadaşlarımmmm
nasılsınız bakalım herkesler iyidir inşallahhh
ben şu an eltimin ufak canavarıyla mosa ve gangam stayl eşliğinde size yazmaya çalışıyorummbu smile o seçti yenge şunu aç şu aç diyo tepemde
hep aynı kuşum sohbetlerr bi ekşın yok sayımız çoğaldı ondandır belki
ama ama ama çok merakettimm
şımarık seni neysee fazla hor kullanma enerjini sakın p.tesi modu düşükgelme maf ederim seni
yok yok soylemeyım. Cunku kazanan kım olacak merak edıyorum ben de. Cunku ben de beklıyorum ve sabırsızlıkla beklıyorum bakalım.
Yok yaaa hıc dusurme. ıstanbul bana yarar herzaman zaten. Tam bomba olurum bak donuste
çeşmi,tultan ve kızı nasıl oldu acaba
emellllllll cankuşumm bak bu cümleyi sadece sanakullanıyorum ha ona göree dünkügüzel sohbet'densonraa nerdesinnn valla senle sohbet nasıl geçiyor anlamıyorum bennn
ben geldiimmmmmmmmmm
HOŞGELDİNNN nasıl oldun canom???
öksürük kaldı sadece canm yaa, ama şükür ki boğazım falan acmıyor kuru kuru öksürüyorum sadeceo da 1 haftaya ancak geçer, havalarda soğudu iyice
kendimde beğendiğim fiziksel özellik kilolu olmama rağmen vücudumdaki orantı ve yüzüm ( çevremdeki herkes kilolu olsanda vücudun orantılı göze batmıyor ve değişik bi endamın var insanı kendine çekiyorsun derler ve eşim bu duruma bayılsada içten içe fena kıskanıyor dışarı çıktığımızda buda beni çok eğlendirio)
en beğendiğim karakteristik özelliğimse bana 1 gelene ben 1000 giderim, asla verdiğim sözü tutmamazlık yapmam, kafama koyduğumu yaparım (en büyük 1. örneğim sigarayı bırakmak ve 2. side zayıflamak olucak inş) veee her duyguyu dibine kadar yaşamak. mutluyken kahkahalarla güler üzgünken hüngür hüngür ağlarım...
iyi hadi uzatmalardasın demek eve gidince ayağının altına viks sür kalın çorap giy birazdabitkiçayı iç kesilir öksürüğün hadi bak sonkez geçmiş olsun diyorum yarına tamamen geçer umarımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?