2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

banadamı torpil yokk Bak merak ettimşimdii

bu arada kudurdun haa iyicebağlamak lazım seniii

evet sana da yok cunku o seyı belkı sen yapacaksın belkı baskası. suprız olsun kımse bılmesen kı bakalım kıme nasıp olacak

heeee cok kudurdum valla. ıstanbula da gıdecegım yaaaaaa o da var. bır de tum ısyerı benımle calkalanıyor. peynır ve yogurt yapma olayım ıle sımarıyorum yanı anlayacagınız

iyiyim duygucum şükür evdeyim bugün
saol canım çok eğleniyoz valla çizgi film zehirlenmesi geçircem birazdan ama çoook tatlı olyolar ya bende istiyorum allahım

ha haaa ben napayım nerdiyse evde tüm günçizgi film geceleri keyifsürüyorum tv'nn
allah seninve herkezin gönlüne göre versin

kızlar çıkmak zorundayım bu canavar kamyonlu smile gördükçe kamyoooonnnn istoyuuummm diyo karnım ağrıdı gülmekten
herkesi öpüyorum kocamannnn kendize iyi bakın sohbete çok dahil olmadaım ama fiziksel olarak kendimi beğeniyorum genellikle tabii basenlerimi saymassak neyse sonra yine uğrarım

Gunayyydnnn:)) ben kalkali 3 saat oldu ama kimse girmez diye girmemistm bi baktm kac sayfalarca yazilmis:)

Kalkarkalkmaz suyumu ictim
Saat 8de bir elmanin yarini
8bucukta diger yarisini yedim
Saat 9:15de (evde yaptgim) sandvcmi yedm ve bir sise su bitirdim:)

oooo maşallah kızlar sayfalar epey ilermeliş neler konuştunuz acaba merak ettim valla :18::18:

hep aynı kuşum sohbetlerr bi ekşın yok sayımız çoğaldı ondandır belki
ama ama ama çok merakettimm
şımarık seni neysee fazla hor kullanma enerjini sakın p.tesi modu düşükgelme maf ederim seni

canım benım de cıkmam lazım ama kudurdum gıdemıyorum makyaj yapmamıstım gıttım guzelce bır rımel, sıyah kalem surdum geldım. azıcık kaslarımı kahve kalem ıle boyadım. resım ekleyecegım eklemez mıyım bu kudurukla

erce gunaydın canım senı gormek ne guzel. gıtme dıye okadar dıl doktum gordum mu yaaaaaaaa

aman gıtme kuzum ya. yaz boyle hıc olmadı arada. ve sana yazdıklarımı oku lutfen oldu mu. emınım kı cok moral toplayacaksın. optum yıkadım yagladım cunku senı

evet ya cok tatlı bıdık oluyorlar pazar gunu benım de amcamın torunu oyleydı. kardesmın bebeklıgıne benzıyor cok sevımlıydı kanım kaynadı agzına dolduruyorlar kuru uzumlerı, mutfaga gıdıyor pogaca alıp gelıyor masanın ustunden. kımsenın haber yokken. degırmen gıbı ogutuyordu maasallah. bır de ankara havalarına oynamaya basladı ayyyy koptuk valla. ALLAH bagıslasın herkesın evladını.

hep aynı kuşum sohbetlerr bi ekşın yok sayımız çoğaldı ondandır belki

ama ama ama çok merakettimm
şımarık seni neysee fazla hor kullanma enerjini sakın p.tesi modu düşükgelme maf ederim seni

yok yok soylemeyım. cunku kazanan kım olacak merak edıyorum ben de. cunku ben de beklıyorum ve sabırsızlıkla beklıyorum bakalım.

yok yaaa hıc dusurme. ıstanbul bana yarar herzaman zaten. tam bomba olurum bak donuste

çeşmi,tultan ve kızı nasıl oldu acaba

emellllllll cankuşumm bak bu cümleyi sadece sanakullanıyorum ha ona göree dünkügüzel sohbet'densonraa nerdesinnn valla senle sohbet nasıl geçiyor anlamıyorum bennn

Deli yatakdan düşmüş kalkmışş yerine yatmış.
10 dk sonra yine düşmüş ve demişki
iyiki az önce kalkmışım yoksa üstüme düşecektim:)))

Kahvemi de aldım geldim:)) İşle ilgili bir şey hazırlamam lazımdı, biraz baktım, sıkıldım, buraya kaçtım:)) Duyguşumun sorusuyla başlayayım, arkadaşlarımızda affetmeyeceğimiz şeylerdi galiba:
Ben çok çabuk samimi olabilen biri değilimdir, yani çabuk kaynaşma durumum çok nadirdir, o yüzden bir kere hayatıma aldıysam birini toleransım çok yüksektir. Sanırım fazla temkinliyim. O yüzden bu konuda ne diyeceğimi bilemiyorum.
Pomocuğum fiziksel ve karakter olarak en beğendiğimiz yanlarımızı sormuştu;
ben de genel olarak kendimi beğenirim, atletik yapımı severim, saçlarımı severim:))
kişilik olarak, yalan söylemekten uzak dururum, sevgimi göstermekten çekinmem ve hata yaptıysam özür dilemeyi, hata yapıldıysa affetmeyi becerebilirim, bu özelliklerimi çok beğeniyorum. Beğenmediklerim de var ama konumuz onlar değil Allah'tan

öksürük kaldı sadece canm yaa, ama şükür ki boğazım falan acmıyor kuru kuru öksürüyorum sadece o da 1 haftaya ancak geçer, havalarda soğudu iyice

iyi hadi uzatmalardasın demek eve gidince ayağının altına viks sür kalın çorap giy birazdabitkiçayı iç kesilir öksürüğün hadi bak sonkez geçmiş olsun diyorum yarına tamamen geçer umarımm:))

cok guzel huyların varmıs. senı tanımak guzel olacak.

kılo konusunda eksı bırsey duymak yok su an. bak maasallah guzel yuzun varmıs. kendını cok sev tamam mı, severek kılo vereceksın cunku.

teşekkür ederim cnaım benimm geçmişi okuyorum bende sorular falan sorulmuş bi öğreneyim neler soruldugunu hemen cevap verecem eksik kalmayımm