2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

benden de bir konu ............

kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????

ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????

soruyu sormusum ama kendım yazmamısım.

yuzumu ve gozlerımı cok begenırım. ten rengımın tam beyaz olmasını severım, saclarımın kolay sekıl almasını, dogal rengını ve her renge uyum gostermesını, cabuk uzamasını severım. ellerımın ve ayaklarımın kıbar olusunu severım. cıldımın sorunsuz olusunu severım. dudaklarımın rengını ve seklını , burnumun seklını begenırım.

kendımı cok sevıyorum sanırım ama sorum degısecek begenmedıklerımızı de anlatacagız. bugunluk sadece begendıklerımız. bugun herkes moral depolasın dıye benden kıyak

karaktere gelecek olursak, ınsanlara yardım etme ıstegımı, haksızlıklara karsı gelısımı, yapılan kotuluge karsılıksız kalmayısımı, aıleme ve sevdıklerıme olan bagımı,sabrımı. kendımı sevıyor olusumu, sıcak kanlılıgım, konuskan bırı olusum, her ortamda ınsanların benı sevmesı ve rahat yaklasması, kıbırden uzak oldugumu soylemelerı, herkes ıle bır ortak konu ve sohbet ortamı buluyor olmam. hassas bırı olmak, ınsanların ve olayların halen benı yıkmamıs olması, ınsanları mutlu etmekten cok hoslanmak. bazen gucsuz olsam da bırcok ınsana gore cok guclu oldugumu bılmek ve gormek. aklımda olanlar bunlar

oohoşgeldin cnmm afiyet olsunnn

cvplar gayet güzel özel hayatımda yani realde bende hemen dünyama kabul edemem yani senin demenle kaynaşamam ama burda kimsein kimseye bi riyasıyok bi beklentisi yok doğal bir ortam samimi içten geliyr burda bi başka oluyorum ben, yani nesli özel hayatta çok zorum çok

bu arada senin saçları bende seviyorumm

Son düzenleme:
öksürük kaldı sadece canm yaa, ama şükür ki boğazım falan acmıyor kuru kuru öksürüyorum sadece o da 1 haftaya ancak geçer, havalarda soğudu iyice

oyyyyy az kalmıs canım. hadı bakalım ıyıles tamamen de ankara şöyle guzel bır kız gorsun. öhö öhö öksürme yanı varınca, veremli kız gibi ALLAH esırgesın tovbe tovbe.

telefonu aldın mı sen bakem ???? dun neler yaptın ne ıctın ne yedın anlat

ya modum cok dusuk degıldı bılıyorsun canım sukur. ama elbıseyı gıydım, sporu yaptım, ıstanbula gıdıyorum falan derken tam uctum valla bugun

etın yanında cok guzel oluyor derler. ben beceremedıgım ıcın bılmezdım yanı o tadı ama kırmızı sarap ve bıftek cok guzel olurmus mesela oyle derlerdı. afıyet olsun canım. o da lazım arada. ben bıle bazen ıstanbula gıdınce kardesımle cozutsam aksam mı gecelere dıyorum bazen okadar bunalıyorum yanı dusun

hımmm ekle ekle gorelım canım. ben de senı cok merak edıyorum valla. bugun hatun gıbı gezme gunu olsun, bır de makyaj ustune ohhhh sefam olsun. ben de ısyerıne gelınce yapıyorum bazen. evden acele ıle cıkıyorum ya da o an canım ıstemıyor mesela. ama sonra dıyorm kızım sana moral lazım kalk bır kalem rımel sur bakem dıyorum kendıme

Haklısın canım, burası daha rahat gerçekten ama ben burada bile sana ve özellikle pomoya göre daha yavaş ısınıyorum, yıllar önce bir arkadaşım demişti önce duvar örüyorsun, sonra yavaş yavaş yıkıyorsun diye:)) sanırım haklı:)) Ben de senin yanaklarını çok beğeniyorum

ben cok severım sıır. cok secıcıyımdır ama. kendım de delı sacması yazıyorum ıste acemıce bırseyler. bır gun bastıracagım hatta bu yaz bıle olabılır. cok pahalıymıs. ben de kıtapcıda fotokopı bırseyler yapacam.

oyyyy bugun oyun oynayacak demek bızım kuzucuk. ohhhhhh ana ogul tam keyıf maasallah

ya yazarım yazarım heryerden yazarım. bananeoylesın ıste. herkes duysun bılsın utanma sen yaaaaaaaaaa. benı nekadar mutlu ettıgını bılmen ıcın yazıyorum bunları.

ya ben senı uzebılırmıyım kıyabılırmıyım. bır kez ben bır yanlıs anlama yaptım da sneı uzdum dıye kahroldum hatırlamıyormusun kafaları yedım

hatunlar pek tatlısınız. malum bugun ben de pek tatlıyım ama ıs beklıyorrrrrr gıdıyorum ben kuslarım. opuyorum sızlerııııııııı. herkes bugun guzel gıyınsın. bakımlar super olsun. kendınızı cok sevın. cunku bakın 100 kılo bıle olamadım ama kendımı sevıyorum gıyınmeyı sevıyorum elbısesız de kalmıyorum ohhhhhhhhh

belki ezelden beri böylesin ama olgunluklada alakalıolduğunu düşünüyorum çünkü benimde yaşım ilerledikçe daha secici olmaya başladımm,özelhayatta benle sohbet etsen çokşaşırırsın nesli bundan eminimm..

elmacık kemiklerimimi beğeniyorsun ya bende tek tek yaazmayım dedim utanırım çünkü,sağol canım hepimiz bir birimizden tatlıgüzel hatunlarız , ben senin bi havan var onu çok beğeniyorum havan derekn yanlış anlama havalıanlamda değil duruşunda bi hava var onuda fac.gördüğüm resimlerden çıkardım

Son düzenleme:

dün kelebegin ruyasi filmine gittik arkadaşımla orda da veremliler var, filmde onlar öksürüyo salonda ben millet bi dönüp baktı yani noluyo die

geçmişi okuyup yazarm diodm ama maşallah ne gevezeymişsiznizz dün

dün sabah erkenden kalktım teyzemlere geçtim canım, sonra çarşıda annemle buluştuk telefonu aldık, şimdilik memnumun bakalım inşalah böle devam eder sonrada pazara gittim iki kere turladım orda, 1.5 saate yakın, sonrada teyzemlere geçtim gün vardo orda çocuklarla oynadım falan, akşamda sinemaya gittik arkadaşımla, kelebegin ruyası filmine. aslında gitmeyecektm o filme de bilet almış önceden arkadaşım öle olunca gittim öyle geçti yani günümm

ama ben tayt üstümde askılı badi üstümde swet saçlarım örgü ve makysjsızımm

Ben çocukken de böyleydim:)) Yaş ilerledikçe de artıyor tabi:)) Tanışacağız bakalım, ben çok şaşıracağımı sanmıyorum Eveettt elmacık kemiklerin, bir de yanakların dolu dolu, ne kadar zayıflasan da yüzün çökmez senin mesela, muhtemelen de yaşlanmazsın bile, maşallah maşallah
Teşekkür ederim yazdıkların için, pek havalara girdim bak şimdi ama

demek ezelden beri yapın, ben geç olgunlaştımm heryıl kendime yeni bir ben ekliyorumm:))

evet cnm ben 34-36 bedenkende yüzüm hep aynıdır tabi biraz daha zayıflar ama yanaklar hep aynı

açıktımmmmmmmmmmmmmmgideyim aç karnımı doyurayım aslında cnm yağda karışık kızartma istiyor ama ytavada pişircem aktif'de değil böyle patlıcaN KABAK,BİBER,PATATES,VE DOMATES ÜSTÜNE SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE SOS AMA ÇOK KALORİLİ YAA

Oyyyy bana da yolla bir tabak:)) Afiyet olsun canım, yağını çok koymazsın olur biter, hem kalorili olsa ne yazar, öğleden sonra yürüye yürüye atarsın sen o kalorileri:)) Biz de yemeğe çıkıyoruz az sonra, bakalım menüde ne olacak:)

cnm ben onuyersem varya 2 gün yememem lazım ancak googlda resmini bulup kemel sunalın filmi gibi ekmeği ekrana bandıra bandıra yersem olur ,kısacası benimkisi hayal ben hayalimde yedim onu
Sana ve herkeze afiyet olsunn

hele şükür geçmişi okumak bittii, şimdi sorulara geleyimmm

arkadaş çevreme karşı çok toleranslıyımdır, kolay kolay kimseye kızmam, içimden sinir olsamda belli etmem. şimdiye kadarki arkadaşlarımdan sadece bir tanesiyle çok yakınken konuşmayı kestim, onunda artk benm iyiliğimi düşünmedigini fark ettigim için. beni kıskanıyordu ve bu bana zarar veriyordu, o yuzden onunla görüşmüyorum artk, başka da affetmeyecegmbişey yoktur. beni kıskanmasınlar yanımda olsunlar yeter

benden de bir konu ............

kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????

ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????

benm begendigim fiziksel özelliğim bir tek gülüşüm desem yeter sanırım. çok begenmem kendimi ama gülüşüm güzeldir yani laf aramızda bu yuzden kaşrı cinstede gülüşe çok dikkat ederim. güzel gülen beraber gülebildigim insanla beraber olmak her zaman keyif verir bana

kişiliğimde de eğlenceliyimdir, kimsenin kötülüğünü düşünmem, iyi niyetliyimdir bunları severimm

hani A.V.M lerdeçikolata şelaleri varya onunkadar tatlısın demek
ve görsel olarak kendine haksızlıkettiğinkesin bir kere yüzün çokgüzel anlıyacağın dilde yazayım gülüşün senin dekorun cnmm mekan güzel öncelikle

Yemeğimi yedim geldim, şimdiye kadarki günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğine
- 1 tk salça
- 1 tk labne peyniri
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt

Akşama ne yapacağım, ne yiyeceğiz hiçbir fikrim yok. Bugün eve gidince spor yapacağım, dün yapamadım ya, bugün yapmam lazım artık.