- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.781
benden de bir konu ............
kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????
ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????
Kahvemi de aldım geldim:))İşle ilgili bir şey hazırlamam lazımdı, biraz baktım, sıkıldım, buraya kaçtım:)) Duyguşumun sorusuyla başlayayım, arkadaşlarımızda affetmeyeceğimiz şeylerdi galiba:
Ben çok çabuk samimi olabilen biri değilimdir, yani çabuk kaynaşma durumum çok nadirdir, o yüzden bir kere hayatıma aldıysam birini toleransım çok yüksektir. Sanırım fazla temkinliyim. O yüzden bu konuda ne diyeceğimi bilemiyorum.
Pomocuğum fiziksel ve karakter olarak en beğendiğimiz yanlarımızı sormuştu;
ben de genel olarak kendimi beğenirim, atletik yapımı severim, saçlarımı severim:))
kişilik olarak, yalan söylemekten uzak dururum, sevgimi göstermekten çekinmem ve hata yaptıysam özür dilemeyi, hata yapıldıysa affetmeyi becerebilirim, bu özelliklerimi çok beğeniyorum. Beğenmediklerim de var ama konumuz onlar değil Allah'tan
öksürük kaldı sadece canm yaa, ama şükür ki boğazım falan acmıyor kuru kuru öksürüyorum sadeceo da 1 haftaya ancak geçer, havalarda soğudu iyice
Maşallah arkadaşıma, hem menü güzel hem spor yıkılıyor Benim dün toplam 5000 adım oldu, ona da şükür:) Ben de dkh akşam içmeyi unutursam ve ertesi güne kalırsa bende de bulantı oluyor. Hele iki tane birden içmek durumunda kalınca da fena oluyor. Anlıyorum seni.
Oyyyyyy bu ne güzel bir enerji böyle, canım benim, çok mutlu oldum vallaHarekete geçmişsin, kimse durduramaz artık seni Pomocum spor yapınca hemen modun değişmiş valla
Ay ay teşekkür ederim. Akşam içki şaraptı evet:) Kapadokya'da çok güzel şaraplar var gerçekten, ben de beğenirim oranın şaraplarını. Ben çok içmeyi sevmem zaten, 1-2 kadeh yemekle, sohbetle güzel oluyor ama dün akşam 3 kadeh içtim, tabi biraz fazla geldi. Neyse en azından normal kilo aralığında biri olarak arada böyle kaçamaklar olabilir:)
İnsan etek, elbise giyince kendine güveni artıyor valla. Fotoğraf çekilip eklerim ben de. Bugün kahverengi çoraplarım:) Seni de merak ettim, pek güzel olmuşsundur yineEpeydir makyaj da yapmıyorum, bugün işyerine varınca makyaj da yapayım tam olsun:)
oohoşgeldin cnmm afiyet olsunnn
cvplar gayet güzel özel hayatımda yani realde bende hemen dünyama kabul edemem yani senin demenle kaynaşamam ama burda kimsein kimseye bi riyasıyok bi beklentisi yok doğal bir ortam samimi içten geliyr burda bi başka oluyorum ben, yani nesli özel hayatta çok zorum çok
bu arada senin saçları bende seviyorumm
vay vay vayy güzelmiş buda kuşumm yani benbim hiç aram yok şiir'le ama bazıları ok gibi batar kalbimee
fiziksel olarak:ben fiziğimi genel olarak beğenirim tabi fazlalıklarımı hesaba sokmazsak
karakter olarak olarak:iyi analiz etme özelliğimi severimgenelde hiççç yanılmam,hislerimegüvenirim,dostluğumu severim,insanlara hemen güvenmeme huyumu severim herşeyden önce ama en önemlisi çok akıllı biriyim ALLAHIN bana en büyüknimeti bir sonraki hamlemi zekam sayesinde çok iyi atarım( zekilik derslerden başarı hafıza güçlülüdeğil benim için zeka benim için hamledir attığın adımdır,bir sonraki adımı bilmekdir)
anasına çekmiş kuzumm onu oyun evine götürürüm orda oynar1-5 saat güvenli bir yer artık biraz oturcaz biraz gezincezidare etcezz
işde zaten sadeceyükkonusunda binerim asansöreonun dışında kullanmam
günaydın uykucu kuş
ohh sefan olsundün eğlenmişsinn aman ha dikkat riskli tehlikeli bir döneme giriyorsunn çokdikkat et nesli
valla yakıyorsunuzkızlar etekler ,elbiselerr bende özeniyorum ama nereye giycem hafta onları brançda zaten elbiseyle keyif yapılamıyor benimçalışmam lazım elbise etek giymem için
POMO MSN DEN YAZ BANA BUNLARI BURDAN VALLA UTANIYORUMM ÇOKTŞK EDERİMM SENDE İLGİMİ GÜVENEMİ HİÇ SARSMADIN SENDE İYİKİVARSIN ARKADAŞLIĞIN BANA İYİ GELİYORRHAFTA SONU HARİKA GEÇİRİRSİN UMARIMM BOL MOTİVASYONLA DÖNERSİN UMARIMM
Haklısın canım, burası daha rahat gerçekten ama ben burada bile sana ve özellikle pomoya göre daha yavaş ısınıyorum, yıllar önce bir arkadaşım demişti önce duvar örüyorsun, sonra yavaş yavaş yıkıyorsun diye:)) sanırım haklı:)) Ben de senin yanaklarını çok beğeniyorum
oyyyyy az kalmıs canım. hadı bakalım ıyıles tamamen de ankara şöyle guzel bır kız gorsun.öhö öhö öksürme yanı varınca, veremli kız gibi ALLAH esırgesın tovbe tovbe.
telefonu aldın mı sen bakem ???? dun neler yaptın ne ıctın ne yedın anlat
hatunlar pek tatlısınız.malum bugun ben de pek tatlıyım ama ıs beklıyorrrrrr gıdıyorum ben kuslarım. opuyorum sızlerııııııııı. herkes bugun guzel gıyınsın. bakımlar super olsun. kendınızı cok sevın. cunku bakın 100 kılo bıle olamadım ama kendımı sevıyorum gıyınmeyı sevıyorum elbısesız de kalmıyorum ohhhhhhhhh
belki ezelden beri böylesin ama olgunluklada alakalıolduğunu düşünüyorum çünkü benimde yaşım ilerledikçe daha secici olmaya başladımm,özelhayatta benle sohbet etsen çokşaşırırsın nesli bundan eminimm..
elmacık kemiklerimimi beğeniyorsun ya bende tek tek yaazmayım dedim utanırım çünkü,sağol canım hepimiz bir birimizden tatlıgüzel hatunlarız , ben senin bi havan var onu çok beğeniyorum havan derekn yanlış anlama havalıanlamda değil duruşunda bi hava var onuda fac.gördüğüm resimlerden çıkardım
Ben çocukken de böyleydim:)) Yaş ilerledikçe de artıyor tabi:)) Tanışacağız bakalım, ben çok şaşıracağımı sanmıyorumEveettt elmacık kemiklerin, bir de yanakların dolu dolu, ne kadar zayıflasan da yüzün çökmez senin mesela, muhtemelen de yaşlanmazsın bile, maşallah maşallah
Teşekkür ederim yazdıkların için, pek havalara girdim bak şimdi ama
açıktımmmmmmmmmmmmmmgideyim aç karnımı doyurayım aslında cnm yağda karışık kızartma istiyor ama ytavada pişircem aktif'de değil böyle patlıcaN KABAK,BİBER,PATATES,VE DOMATES ÜSTÜNE SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE SOS AMA ÇOK KALORİLİ YAA
oyyyy bana da yolla bir tabak:)) afiyet olsun canım, yağını çok koymazsın olur biter, hem kalorili olsa ne yazar, öğleden sonra yürüye yürüye atarsın sen o kalorileri:)) biz de yemeğe çıkıyoruz az sonra, bakalım menüde ne olacak:)
kevet kızlar bugünkü konumuz arkadaş çevrenizde neyi asla affetmezsiniz;
ilk cvp benden;
1-eğer arkadaşım dediğimbiri benim arkamdan konuşuyorsa ki(bu mutlaka er yada geç ortaya çıkar) saniye düşünmem hayatımdan kazırım izini tozunubile bırakmamhatta beynim o kişiyi tamamen siler hatırlamam
2-arkadaş çevrem kullanıldığımıhissedersem bunuda asla affetmem
3-ikiyüzlülüğü hissedersen bunuda affetmem
sonuç olarak bu konularda oldukça katıyımm
benden de bir konu ............
kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????
ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????
hele şükür geçmişi okumak bittii, şimdi sorulara geleyimmm
arkadaş çevreme karşı çok toleranslıyımdır, kolay kolay kimseye kızmam, içimden sinir olsamda belli etmem. şimdiye kadarki arkadaşlarımdan sadece bir tanesiyle çok yakınken konuşmayı kestim, onunda artk benm iyiliğimi düşünmedigini fark ettigim için. beni kıskanıyordu ve bu bana zarar veriyordu, o yuzden onunla görüşmüyorum artk, başka da affetmeyecegmbişey yoktur. beni kıskanmasınlar yanımda olsunlar yeter
benm begendigim fiziksel özelliğim bir tek gülüşüm desem yeter sanırım. çok begenmem kendimi ama gülüşüm güzeldir yani laf aramızdabu yuzden kaşrı cinstede gülüşe çok dikkat ederim. güzel gülen beraber gülebildigim insanla beraber olmak her zaman keyif verir bana
kişiliğimde de eğlenceliyimdir, kimsenin kötülüğünü düşünmem, iyi niyetliyimdir bunları severimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?