- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.801
hani A.V.M lerdeçikolata şelaleri varya onunkadar tatlısın demek
ve görsel olarak kendine haksızlıkettiğinkesin bir kere yüzün çokgüzel anlıyacağın dilde yazayım gülüşün senin dekorun cnmm mekan güzel öncelikle
Haklısın canım, burası daha rahat gerçekten ama ben burada bile sana ve özellikle pomoya göre daha yavaş ısınıyorum, yıllar önce bir arkadaşım demişti önce duvar örüyorsun, sonra yavaş yavaş yıkıyorsun diye:)) sanırım haklı:)) Ben de senin yanaklarını çok beğeniyorum
açıktımmmmmmmmmmmmmmgideyim aç karnımı doyurayım aslında cnm yağda karışık kızartma istiyor ama ytavada pişircem aktif'de değil böyle patlıcaN KABAK,BİBER,PATATES,VE DOMATES ÜSTÜNE SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE SOS AMA ÇOK KALORİLİ YAA
hele şükür geçmişi okumak bittii, şimdi sorulara geleyimmm
arkadaş çevreme karşı çok toleranslıyımdır, kolay kolay kimseye kızmam, içimden sinir olsamda belli etmem. şimdiye kadarki arkadaşlarımdan sadece bir tanesiyle çok yakınken konuşmayı kestim, onunda artk benm iyiliğimi düşünmedigini fark ettigim için. beni kıskanıyordu ve bu bana zarar veriyordu, o yuzden onunla görüşmüyorum artk, başka da affetmeyecegmbişey yoktur. beni kıskanmasınlar yanımda olsunlar yeter
benm begendigim fiziksel özelliğim bir tek gülüşüm desem yeter sanırım. çok begenmem kendimi ama gülüşüm güzeldir yani laf aramızdabu yuzden kaşrı cinstede gülüşe çok dikkat ederim. güzel gülen beraber gülebildigim insanla beraber olmak her zaman keyif verir bana
kişiliğimde de eğlenceliyimdir, kimsenin kötülüğünü düşünmem, iyi niyetliyimdir bunları severimm
hani A.V.M lerdeçikolata şelaleri varya onunkadar tatlısın demek
ve görsel olarak kendine haksızlıkettiğinkesin bir kere yüzün çokgüzel anlıyacağın dilde yazayım gülüşün senin dekorun cnmm mekan güzel öncelikle
şöye bi baktımda koca kış hep tayt üstümde swetle geçirmişim eşortman giymemişim :)))
ama ben tayt üstümde askılı badi üstümde swet saçlarım örgü ve makysjsızımm
dün kelebegin ruyasi filmine gittik arkadaşımla orda da veremliler var, filmde onlar öksürüyo salonda benmillet bi dönüp baktı yani noluyo die
geçmişi okuyup yazarm diodm ama maşallah ne gevezeymişsiznizz dün
dün sabah erkenden kalktım teyzemlere geçtim canım, sonra çarşıda annemle buluştuk telefonu aldık, şimdilik memnumun bakalım inşalah böle devam edersonrada pazara gittim iki kere turladım orda, 1.5 saate yakın, sonrada teyzemlere geçtim gün vardo orda çocuklarla oynadım falan, akşamda sinemaya gittik arkadaşımla, kelebegin ruyası filmine. aslında gitmeyecektm o filme de bilet almış önceden arkadaşım öle olunca gittim öyle geçti yani günümm
hatun cızme, derı ceket tarzı mont, uzun cızmeler, sacların toplu sana cok yakısıyor zaten. resmın vardı ya cok begenmıstım oyuzden yıne yıkılıyorsundur ama dıyorum kı evlılık yıldonumunde, dogum gunlerınde falan bır atak yapsan bır elbıse gorse hem esın hem bız nasıl olur
Pomocum, nasılsın gülüm, benim bugün hiç çalışasım yok yaaa. Biraz çalışıyorum, sonra konsantrasyonum bozuluyor, ayılamadım galiba ben daha:) Senin iş yoğunluğun nasıl bugün, en azından arada kaçabiliyorsun sen de benim gibi foruma
Evet Pomocum yaa, Duygu'yu elbiseli göremedik bir türlü, baskı yapmaya devam edelimYakışır da çok aslında elbise hatuna
Yemeğimi yedim geldim, şimdiye kadarki günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğine
- 1 tk salça
- 1 tk labne peyniri
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
Akşama ne yapacağım, ne yiyeceğiz hiçbir fikrim yok. Bugün eve gidince spor yapacağım, dün yapamadım ya, bugün yapmam lazım artık.
sunacıgım nasılsın hamılelık nasıl gıdıyormrb kızlar dünmenümü yazamamı tımm bugün yazayım
dünkümenüm
sabah
1 bardak süt şekerli
2 dilim çavdar ekmeği
1 rafadan yumurta
azcık peynir
3 zeytin
öğle
3 bardak çay
yarım kase kısır
1 tane pooça
1 dilim patatesli börek
3 tane hurma
ara: 1 türk kahvesi
akşam
1 tabak türlü
1 tane yeşil soğan
1 bardak ayran
2 dilimçavdar ekmeği
ara : 2 bardak çay
2 tane muz
1 tane portakal
yarım elma
çokmu ya bu yediklerimm öğlen misafirlikteydim ondan oldu böyleD
belki ezelden beri böylesin ama olgunluklada alakalıolduğunu düşünüyorum çünkü benimde yaşım ilerledikçe daha secici olmaya başladımm,özelhayatta benle sohbet etsen çokşaşırırsın nesli bundan eminimm..
elmacık kemiklerimimi beğeniyorsun ya bende tek tek yaazmayım dedim utanırım çünkü,sağol canım hepimiz bir birimizden tatlıgüzel hatunlarız , ben senin bi havan var onu çok beğeniyorum havan derekn yanlış anlama havalıanlamda değil duruşunda bi hava var onuda fac.gördüğüm resimlerden çıkardım
kızlar benım patron yok ama kocamın gıcıklıgı uzerınde, seyahata cıkacak haftaya oyuzden ıslerde sıkıntı olmasın dıye panık halınde
hadı hadı kapat ıslerı bıtırelım dıyor, ben kacıyorum yaaaaa neslıcıgım. cok guzeldı oysakı. msnın acıksa msnden olur ama bak.
kızlar ben sabah gırerım sanırım hepınızı optum, yarın gorusuruzzzzzzzz
resım unutmadım ama daha cektıremedım esıme, pek yogun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?