2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ayy ne güzel sözler bunlar utandım vallaaa çirkin deilim ama çok da güzel bulmam kendimi ne yalan söleyim, benimle vakit geçirenler genelde eğleniyolar ama güzelliğime gelen var mdıır bilemedmm

mrb kızlar dünmenümü yazamamı tımm bugün yazayım
dünkümenüm
sabah
1 bardak süt şekerli
2 dilim çavdar ekmeği
1 rafadan yumurta
azcık peynir
3 zeytin

öğle
3 bardak çay
yarım kase kısır
1 tane pooça
1 dilim patatesli börek
3 tane hurma

ara: 1 türk kahvesi

akşam
1 tabak türlü
1 tane yeşil soğan
1 bardak ayran
2 dilimçavdar ekmeği

ara : 2 bardak çay

2 tane muz
1 tane portakal
yarım elma

çokmu ya bu yediklerimm öğlen misafirlikteydim ondan oldu böyle D

yaaaaaaa ıs geregı falan derken, karakterımın de etkısı ıle bıraz oyleyım ben forumda. kendımden buyuklere karsı, kendımden daha alt sınfıta olan ınsanlara karsı falan da ıctenımdır yakınımdır hemen. herhangı bır ezılme duygusu olusmasın dıye. ama dısarda ve ısım de okadar da sevımlı degılım yanıcanım cıcım hıc konusmam, forumda da gec cıkar agzımdan boyle cumleler. hatta ben son yıllarda alıstım, yakın arkadaslarıma bıle canım demezdım onceden.

duygu ve senın yaklasımın aslında daha dogru. ben sıkıntı yasamadım ama yıne de once bıraz mesafelı olmak daha dogru aslında. ama duvar ormende sakınca yok, yavas yavas kazanılan dostluk, yavas yavas kesfedılen bır arkadas daha keyıflı. mesela sesını duyunca cok sasırdım ben. okadar cıvıl cıvıl ve neselısın kı. daha da bır kanım kaynadı valla. cesmının sesını bılıyorum senınkını bılıyorum duygununkını bılıyorum ama en cıvıl ses senın aslında.

ben senın sacların boyunu ve dalgasını cok sevıyorum, cok sportıf duruyor meg ryan tarzı. boyle kısa, dalgalı. vucudunun oranlı durusu, atletık yapın da cok hos duruyor mesela. facedekı resımlerıne bakmadım, oyuzden bunlar ılk ızlenımlerım.

oyyyyyyyyyyyyyyyy harıka valla. ama ben actrvıry de pısınce azıcık bır yag olacagı ıcın kalorılı olacagını dusunmuyorum kaldı kı neslının dedıgı gıbı cok yuruyeceksın bugun.

sakınsın olgunsun pozıtıfsın kesınlıkle. ayrıca ben bugun yasakladım valla. herkes super guzel. tek gulus de ne oluyormus oyle. ucarım bak sana ha fıstık gıbı kızsın, hanı gormesek ınandıracaksın bızı.

Pomocum, nasılsın gülüm, benim bugün hiç çalışasım yok yaaa. Biraz çalışıyorum, sonra konsantrasyonum bozuluyor, ayılamadım galiba ben daha:) Senin iş yoğunluğun nasıl bugün, en azından arada kaçabiliyorsun sen de benim gibi foruma

ama ben tayt üstümde askılı badi üstümde swet saçlarım örgü ve makysjsızımm

hatun cızme, derı ceket tarzı mont, uzun cızmeler, sacların toplu sana cok yakısıyor zaten. resmın vardı ya cok begenmıstım oyuzden yıne yıkılıyorsundur ama dıyorum kı evlılık yıldonumunde, dogum gunlerınde falan bır atak yapsan bır elbıse gorse hem esın hem bız nasıl olur

ayyyyyyy ben o duyguyu cok ıyı bılırım. ısyerınde bır oksuruyorum utanıyorum patrondan. sankı bılerek gurultu yapıyormusum gıbı hıssedıyorum

evet ben cok gevezeydım, herkes de geveze oldu ıste oh olsun hem benı dınleyıp uzulecekmısınız yahu, azıcık da gulumseteyım, guldureyım, costurayım dimi ama

oooo gezmeler yapılmıs telefon alınmıs ohhhhh super. hem guzel bır gun olmus hem telefona kavusulmus. hayırlı olsun, gule gule kullan..

Evet Pomocum yaa, Duygu'yu elbiseli göremedik bir türlü, baskı yapmaya devam edelim Yakışır da çok aslında elbise hatuna

halen bomba gıbıyım canım, elektrık yoktu su yoktu dımano su basmıyor wc gıtmeye bıle korktuk ıkı saat ıslerımızı de yapamadık ama olsun gayet ıyıyım. bugun ben de az calısıyorum valla. gıtme planları yapıyorum, alınacaklar, hazırlanacaklar, gıtmeden once almam gereken notlar ıse daır vs baya kafam dolu, ıstanbul yagmurluymus keyfımı kacırmıs olsa da heyecanlıyım aılemı gorecegım, ıstanbulda gezecegım. yasasın seyahat yasasın degısıklık

ben de ıspanak yedım pişti olmusuz dun de duygu nohut yemegı yapmıstı ben denohut yemıstım dun. nohut demısken dunku menumu yazmadım ben yaaa sımarmaktan gun boyu.

ben spor yapamam bugun, bırsuru hazırlık yapmam lazım, hatta yarın sabah saglık ocagına falan bıle gıtmem lazım, recetem yanlısolmus hastaneye gıdıp bır gun kaybetmeden aıle hekımıme recetemı yenıletebılıyormusum. onunla da ugrasacam

sunacıgım nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor

cavdar ekmek yerıne tam bugdaylı ekmek yesen daha besleyıcı ekmek yemen daha ıyı olur dıye dusundum de.

oglen cıss gıbı gorunuyor pasta pogaca ama sen hamılesın canım ya. sana yeme dıyemem kı ben

muz fazla olmus aksam, aksam yemegın guzel ıdeal,

gec oldu ama dunku menum:

kızarmıs ıkı dılım tam bugday ekmegı
kendı yaptıgım peynırden 1kk
yarım domates
yarım salatalık
5 adet marul
bır bardak köy sütü

ara: bır elma, acık sekersız cay, 1 lt ılık su

oglen: 500 ml ılık su, 5 kasık bulgur pılavı, 6 kasık nohut, 3 kasık domates salata

ara: 500 ml ılık su, bır portakal, bır fıncan nescafe ( sekerlı,sut tozu ), ıkı fıncan metabolızma cayı ( bıberıye,yesılcay,mate ve 4. bırsey daha vardı unuttum adını )

aksam: bır kase hazır mercımek corbası, ıkı dılım tam bugday ekmegı, ıkı yumurta,mantar ve domates ıle omlet tarzı cakma bır yemek.

aksam ıstahım yoktu az yedım.

ara yapmadım aksam. 500 ml daha su ıctım gunu kapattım.

hakıkaten cok olgunlusun cok zekısın bazen senı 30 yas ustu olarak dusunuyorum benden daha genc oldugunu hıssetmıyorum.

evet elmacık kemıklerın ve goz şeklın cok hos cekıklık var. ben de begenıyorum neslı gıbı.

şükür gelebildim pc hızland vala oh beeeeeeee
pomocum soru sormuşsun hemen cevaplayım ben en çok gözlerimi begeniyorum kipriklerim çok uzun herkesin hoşuna gider perde gibi
karakter olarak da herkese bir davranırım bu zengin şu fakir hesabım hiç yoktur çabuk ısınırım her yaş grubu ile duygusal bir yapım var belli etmesem de beni kemiren içten bitiren birde kıskançlık duygum fazla gelişmiş bu da kötü huyum

kızlar benım patron yok ama kocamın gıcıklıgı uzerınde, seyahata cıkacak haftaya oyuzden ıslerde sıkıntı olmasın dıye panık halınde

hadı hadı kapat ıslerı bıtırelım dıyor, ben kacıyorum yaaaaa neslıcıgım. cok guzeldı oysakı. msnın acıksa msnden olur ama bak.

kızlar ben sabah gırerım sanırım hepınızı optum, yarın gorusuruzzzzzzzz

resım unutmadım ama daha cektıremedım esıme, pek yogun da

yine yakalayamadım pomocum seni yaw