- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.821
sunacıgım nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor
cavdar ekmek yerıne tam bugdaylı ekmek yesen daha besleyıcı ekmek yemen daha ıyı olur dıye dusundum de.
oglen cıss gıbı gorunuyor pasta pogaca ama sen hamılesın canım ya. sana yeme dıyemem kı ben
muz fazla olmus aksam, aksam yemegın guzel ıdeal,
sakınsın olgunsun pozıtıfsın kesınlıkle. ayrıca ben bugun yasakladım valla. herkes super guzel. tek gulus de ne oluyormus oyle. ucarım bak sana hafıstık gıbı kızsın, hanı gormesek ınandıracaksın bızı.
ayyyyyyy ben o duyguyu cok ıyı bılırım. ısyerınde bır oksuruyorum utanıyorum patrondan. sankı bılerek gurultu yapıyormusum gıbı hıssedıyorum
evet ben cok gevezeydım, herkes de geveze oldu ıste oh olsunhem benı dınleyıp uzulecekmısınız yahu, azıcık da gulumseteyım, guldureyım, costurayım dimi ama
oooo gezmeler yapılmıs telefon alınmıs ohhhhh super. hem guzel bır gun olmus hem telefona kavusulmus. hayırlı olsun, gule gule kullan..
benden de bir konu ............
kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????
ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????
güzel özetlemişsin tosuncum yaww biz sana tosuncum mu diyelim hep
bizde saçlarını uzatma formülün varmı benimki uzamıyo
ben de ozledım emelı ya. ALLAHTAN msnden gorustuk ıyı oldu. sevıyorum ben bu hatunun enerjısını de sohbetını de.
emel ben de sana elıptık kullandıgımda degerlerı soylemek ıstıyorum haftaya baslarım ancak. cunku cuma aksam ıstanbula gıdıyorum pazartesı sabah ınıp ıse gececegım dırekt. o aksam yorgun olurum spor yapmam ama ınsaallah salıyı baslangıc ılan ettım kendıme.
yaaaaaaa emel bak benım kafam karıstı ozaman. ozaman benım 2 saatlık uzun yuruyuslerımın bana hıc faydası olmadı mı yazın ? sımdı yapsam olmayacak mı ???*
çeşmi,tultan ve kızı nasıl oldu acaba
emellllllll cankuşumm bak bu cümleyi sadece sanakullanıyorum ha ona göree dünkügüzel sohbet'densonraa nerdesinnn valla senle sohbet nasıl geçiyor anlamıyorum bennn
öksürük kaldı sadece canm yaa, ama şükür ki boğazım falan acmıyor kuru kuru öksürüyorum sadeceo da 1 haftaya ancak geçer, havalarda soğudu iyice
ve bugün ki menüm
sabah .yine açma:18:,peynir,çay
öğlen .domates çorbası ,elma
akşam :yine aynı çorba ve elma ,1 dilim de kepek ekmeği mesai deyim günün son öğününü deyedim yazayım dedim
8,30 gibi çıkıyoruz 9 da binebilirsem yürüyüş babdına bineceğim
Merhaba kızlar, bugün de sporumu yaptım ama akşam inanılmaz çok yedim. Regl öncesi ağrılarım ve bitmeyen bir iştahım var, ben bu dönemde kilo almazsam iyi. Yine de yediklerimi yazacağım, önce buraya, sonra da kalorisepetine, bakayım durum ne kadar vahim :18:
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğine
- 1 tk salça
- 1 tk labne peyniri
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
Ara:
- 1 fincan yeşil çay
Akşam:
- 1 tabak kabak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 1 kase salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Asıl olay buradan sonra başlıyor. Oturduğum yerde ceviz kırayım dedim, aynı zamanda yedim de tabi,
- 6 tane ceviz
tatlı isteğimi bastırması için,
- yaklaşık 1 kase kuru erik
Maalesef kesmedi,
- 3 kare bitter çikolata
yeter aslında ama bana yetmedi ne yazık ki,
- koca bir kase patlamış mısır
Midem davul gibi oldu, artık istesem de yiyemem, yemeyeyim de zaten. Yediklerimle birlikte su da içtim ama bana mısın demedi. Neyse kapatayım konuyu, olan oldu artık.
Eve gelince hemen eşofmanımı giyip spor salonuna gittim, 55 dakika 5.3 km, farklı hız ve eğimlerde tempolu yürüdüm (az da koştum), 15 dakika da bisiklet bindim. Toplam harcadığım kalori 500, ama Emelciğimin dün söylediğine göre yine 800 - 900 kaloridir muhtemelen.
2.çorba yerine koskocaaman bir salata yiyebilirdn bence:) Tabıkı corbada ıyı ama hani mesela bugun aksam yıyp yarın oglen çorbanı yıne içebilirdin:)
Pilav ve koca kase mısır işi bozms sadece.. Sonucta regl dönemne giriyosun normal yanı diğerleri telafi edersn:) amannn bende buguun okadar açım ki sorma kendi ipimi bıraksam buzdolabına saldırıcam çok zor duruyorum suan inanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?