2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dün ben neler yedim
sabah:1 pogaca peynir ve limonata
öğlen:4 kaşık mercimek yemeği,3 kaşık makarna,1 kase çorba
akşam : 1 kase çorba salata
su içtim spor yapamadım bacaklarım agrıyordu bugun yapacagım artık
duygucummmmmm bizim de yemekte bugün kızarta var dı nasıl içim gitti nasıl ama yemedim tadına bile bakmadım 1 kase domates çorbası üstüne 1 çatal kaşar peyniri konulmuş ,elma ,2 kuru kayısı yedim

hamilelik güzel geçio şu an için hiçbir sıkıntı yok sadece iş yaparken yoruluyorum ya bugün bir yatak odasının çarşaflarını geğiştirip yıkanan çamaşırları katladım sanki bütün evin halılarını yıkadım öyle yoruldumm valla :!:

canım benim çok teşekkür ederimm aslında çok sakin deilim, daha doorusu duruma göre sakin kalırım ama tersim fenadır, taramalı tüfek hızıyla 45 dk konuştugumu bilirim, oda arkadaşım dk tutmuşta bana ne zaman susacam die ama pozitifligim doğrudur, insan yaşadıkça anlıyo bazı şeyleri o yuzden kolay kolay moralimi bozmuyorum, arada ufak krizlerim oluyor ama ikizler burcuyuz olcak o kadar ama ben en çok gülüşümü begeniyorum o ayrı, evlenene kadar kendimi makyajsız göstermezsem eğer adam evlenip de ben makyajı silince şoka girebilir

evet canım yaa dün çok güzeldi, uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok yürüdüm, teyzemn günde de boreklerden kurabiyelerden hiç yemedim, bolca kereviz salatası yedim yoğurtlu, birde 3 kaşık kısır yedim. birsürü poğaça ve börege nanikk yaptımmm

telefonumu haal da çok kurcalayamadm ama bu akşam kurcalayacam inşalah sinemada güzel bi değişklk oldu bnm için. pek tercih ettigim bi film olmasa da yine de ortam güzeldi. birde kapıdan arabayla alınıp arabayla bırakılmasına bayılıyorum. o şekilde dünyanın öbür ucuna bile giderm yani, o yuzden üşümedm de hiç, super bigun olduu

benden de bir konu ............

kendinizde beğendiğiniz fiziksel özellikleriniz ????????

ve karakter-kişiliğe özgü özellikler ?????

Bende en çok upppuzunn saçlarrımı kirpiklermi tırnaklarıımı ve bacaklarımı cook begenırım:):) Bi göbeğimi beğenmem haha

Aslında soyle bı ortamda en artist sensın derler herkese yuz vermem önce karşımdakini tanımaya çalışırım ama asla kimseyi kucumseyerek değil..ama bi tanıyımm hiç bırakmam:) sevgi manyagı yaparım boyle:) Çokda ciddi birisin derler ama tanıdığım ve güvendklerime pamukk gibiyimdr:) Biri bana kötü davransın kafama oyle bı takarımkı günlerce ağlarım falan o hal Ama yokluğa alışıyım hiç bişeklde geri dönmem arkadaş olsun sevgili olsun. bıde eeennnn sevmediğim ( !!! ) bana yapılanıda unutmam yaptığımıda unutmam (anneannemler falan genelde beşikte şeker yediğini hatırlar o der ) onu ödetirim hiç iş falan çevirmem kimseyide yanıma çekmem direk tak söylerim doğruyu yanlışı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı bana dokunmayana ben hc dokunmam canımı veririm ama uğraşanı hiç bırakmam bundanda nefret ediyorum ama düzelmiyo cok uğraşıyorum oylee. Buda benım ıste:)

Bide bide bende bir enerji vardır kimse inanmaz bi ortamda en çok güldüren eğlendiren benimdir herkes öyle der en azndan cıdden kendmde oyle dusunuyorum buraya biraz daha alışayım ( Siz simdi benden büyüksünüz ya utanıyorm terbiyesizlik olarak falan algılarsınız diye hihi )

Son düzenleme:
ve bugün ki menüm
sabah .yine açma:18:,peynir,çay
öğlen .domates çorbası ,elma
akşam :yine aynı çorba ve elma ,1 dilim de kepek ekmeği mesai deyim günün son öğününü deyedim yazayım dedim
8,30 gibi çıkıyoruz 9 da binebilirsem yürüyüş babdına bineceğim

güzel özetlemişsin tosuncum yaww biz sana tosuncum mu diyelim hep
bizde saçlarını uzatma formülün varmı benimki uzamıyo

Diyebilirsin hayatım:) isim değşstirme fırsatım varsa rapunzel yapıyım haha Ya canım şöyle ben sürekli kestire kestire uzattım ama benim saçım inanılmaz hızlı uzar inanılmazzz Maşallahh:) Hani kestiriyim bi ay geçsn aynı boya gelmiş kimse inanamaz böyle:) bu sırada kestiremedm aylardır ondan çok mutsuzum adam gibi kesmiyolar resmen cinnett geçiriyorum! Şuandada kuaför arıyorum

ben de ozledım emelı ya. ALLAHTAN msnden gorustuk ıyı oldu. sevıyorum ben bu hatunun enerjısını de sohbetını de.

canım benim yaa :) ben o enerjiyi son bi iki aydır bu topikte şarj ediyorum filizcim işyerinde soğuk rüzgarlar esiyor, evde eşimin yokluğu, en yakın arkadaşlarımın uzaklığı iyiki keşfetmişim burayım :)))

istanbul mu? hayırdır inşallah!!! sen döndüğünde hesaplarız sana ait günlük optimum mesafeni...kazasız belasız gidip gelirsin inşallah

iyiakşamlar bayanlarrrr sonunda elektrik işgencemiz bitti artık özgürüm istediğim kadar elektronik aletlerimi çalıştırabilirim.elektiriklerimiz 2 de kesildi kaç gündür geç yatıp erken kalktığımiçin uykum vardı ,oğluşumla birlikde uyuduk 2.5 saat uyumuşuz 16:30 da kalktık hazırlandık tam çıkıyorduk elektrikler geldi ,o kadar hazırlandım geri dönmedim bari bi parka gidelim ordanda markette gidip peynir alayım dedi parkda bir sürü aletler var onlarlaçalıştım biraz biraz yürüdük peynir aldık döndük.

bugünevde yalnızım eşim perşembeleri geç gelir içimden yemek yemek gelmedi bende apatarif şeyler yedim günümü toparlaya bilirim;

aç karnına büyük barda ılık limonlu su
kahvaltı: 2 dilimçavdar ekmeğine biraz tereyağ biraz çemen ve maydanozla tost

ara:naneli yeşil çay

öğlen: yaz domates sosunda soğan vebiberle menemen yedim yumurtasız büyük kase yoğurt, 1 dilim kızarmış ekmek
akşam: eşim evde olmadığı için yemek istemedim apatif şeyler hazırladım kahvaltı tarzı

su az tükettim şu andan itibarensuya yüklencem
aktivitede parkda yaptım birazda yürüdümm

yaaaaaaa emel bak benım kafam karıstı ozaman. ozaman benım 2 saatlık uzun yuruyuslerımın bana hıc faydası olmadı mı yazın ? sımdı yapsam olmayacak mı ???*

asla kafan karışmasın asla hevesinde kaçmasın filiz. ben sana msn de ne demek istediğmi sana uyarlayarak anlatarım.
ama şunuda söylemek isterim ki, aylarca düzenli yürüyüşler yapıp tartıya çıktığında kiloda bi değişiklik göremediğinde veya hedefinden çok uzakta kaldığında kimse hayal kırıklığına uğrasın istemiyorum. kilo vermek yürümekle çözülecek kadar basit bi sorun değilken hayattan koparıp özgüveninizi kaybetmenizi gerektirecek kadarda büyütülecek bişey değil. sadece bir yıl kendiniz ve sevenleriniz için yürüyüşten çok daha fazlasına katlanmanız gerekiyor. katlanılacak bu şeyler ise, yürüyüşün yanında sarfedilecek artı eforlar, sevdiğiniz tatlılardan yoksun diyetler, uykusuz ve yorgun günler gibi ekstra durumlardan oluşuyor. aslında birçoğunuz bunları yaşıyorsunuz ve devam ettiğiniz takdirde orta vadede sonuçlarını mutlaka göreceksinizdir. Zaten burda vermek istediğim mesaj kimse yürüyerek tartıda bi eksilme olmasını beklemesin. ama yürümenin kalp sağlığı ve bacak sıkılığı konusunda faydaları vardır onu belirteyim

çeşmi,tultan ve kızı nasıl oldu acaba

emellllllll cankuşumm bak bu cümleyi sadece sanakullanıyorum ha ona göree dünkügüzel sohbet'densonraa nerdesinnn valla senle sohbet nasıl geçiyor anlamıyorum bennn

cankuşummm benim

valla dün bende farkettim seninle sohbet akıp gidior kız çenemize sağlık valla
ya ben bugün ilk kez nete şimdi giriyorum. ama 2 dk bakıyroum biri geliyor 5 dk bakıyorum biri geliyor sinir oldum. eve gittiğimde rahatça okumak istiyorum yazılanları

ii akşamlar herkese ben dün menümü paylaşamadım evde değildim nette yoktu bugün yazayım

dün ki menüm

sabah: 2 dlm ekmek, domates, kaşar peyniri, 2 yeşil zeytin, çay

ara: şekersiz nescafe

öğle: bi kase çorba, 2 çatal patates yemeği, 1 dl ekmek

ara: tek şekerli türk kahvesi

akşam:2 sıkım çiğ köfte, bol göbek, su

ara: küçük kase patlamış mısır, çay

activite: sadece yürüyüş yapabildim oda çok uzun olmadı , 1,5 lt su

bugün ki menüm regly dönemindeyim

sabah: 2,5 dlm ekmek, çay, kaşar peyniri, 2 çatal sucuk, 1 tatlı kaş. reçel

ara: türk kahvesi

öğle: regly den dolayı bişey yemedim sadece çilekli activiea yedim bi tane

ara: bi kakaolu top kek

akşam: yoğurtlu çorba, küçük tabak barbunya yemeği, 1 dl ekmek

ara: çay, 5 fındık yicem şimdi

activite: kızlar bugün regly olduğum için hiççç spor yapamadım, 1,5 lt su, form çayı

öksürük kaldı sadece canm yaa, ama şükür ki boğazım falan acmıyor kuru kuru öksürüyorum sadece o da 1 haftaya ancak geçer, havalarda soğudu iyice

daha havalar çok soğuyacakmış çeşmi aman dikkat et canım, hazır atlatmışken bi daha yakalanma ikincisi daha ağır geçer genelde. allah şifa versin arkadaşım

2.çorba yerine koskocaaman bir salata yiyebilirdn bence:) Tabıkı corbada ıyı ama hani mesela bugun aksam yıyp yarın oglen çorbanı yıne içebilirdin:)

Merhaba kızlar, bugün de sporumu yaptım ama akşam inanılmaz çok yedim. Regl öncesi ağrılarım ve bitmeyen bir iştahım var, ben bu dönemde kilo almazsam iyi. Yine de yediklerimi yazacağım, önce buraya, sonra da kalorisepetine, bakayım durum ne kadar vahim :18:

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğine
- 1 tk salça
- 1 tk labne peyniri
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 fincan yeşil çay

Akşam:
- 1 tabak kabak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 1 kase salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Asıl olay buradan sonra başlıyor. Oturduğum yerde ceviz kırayım dedim, aynı zamanda yedim de tabi,
- 6 tane ceviz

tatlı isteğimi bastırması için,
- yaklaşık 1 kase kuru erik

Maalesef kesmedi,
- 3 kare bitter çikolata

yeter aslında ama bana yetmedi ne yazık ki,
- koca bir kase patlamış mısır

Midem davul gibi oldu, artık istesem de yiyemem, yemeyeyim de zaten. Yediklerimle birlikte su da içtim ama bana mısın demedi. Neyse kapatayım konuyu, olan oldu artık.
Eve gelince hemen eşofmanımı giyip spor salonuna gittim, 55 dakika 5.3 km, farklı hız ve eğimlerde tempolu yürüdüm (az da koştum), 15 dakika da bisiklet bindim. Toplam harcadığım kalori 500, ama Emelciğimin dün söylediğine göre yine 800 - 900 kaloridir muhtemelen.

Pilav ve koca kase mısır işi bozms sadece.. Sonucta regl dönemne giriyosun normal yanı diğerleri telafi edersn:) amannn bende buguun okadar açım ki sorma kendi ipimi bıraksam buzdolabına saldırıcam çok zor duruyorum suan inanki..

2.çorba yerine koskocaaman bir salata yiyebilirdn bence:) Tabıkı corbada ıyı ama hani mesela bugun aksam yıyp yarın oglen çorbanı yıne içebilirdin:)

Tosuncuk, Berivan mesaide olduğunu yazmış, sanırım öğlen ne çıktıysa akşam da aynı seçenek olduğu için çorba içmiş.

Hiç sorma yaa, oluyor benim bazen böyle saldırıya geçiyorum resmen, Allahtan spor yapmıştım, yoksa ben yine aynı şeyleri yerdim, şimdi hiç değilse bir miktar yakmış oldum.