2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Tosuncuk, Berivan mesaide olduğunu yazmış, sanırım öğlen ne çıktıysa akşam da aynı seçenek olduğu için çorba içmiş.

AAAA çok özürdilermm bi yandan sınava çalışıp bi yandan burya yazmaya çalıstıgım ıcın onume gelene atladmm kör gibi niye okumadysam:/ (bide saat geç oldu ya ondan evde gibi düşündm) okumazsam olacagı bu pardonnn:)

Amaaan bide kız yazmıs okadr ay açlıktan gözüm görmez oldu (halbukı ıyıde yedım ama bunye yenı alısıyo valla kusura bakmayın :))

Son düzenleme:

Yok canım, olur öyle şeyler, hele ders çalışırken gayet normal. Sen de dikkat et beslenmene, kilo vereceğim diye sakın eksik beslenme. Yaşın daha çok genç, metabolizman hızlıdır senin, vücudunun ihtiyacı olan besinleri almalısın mutlaka. Ayyy ablalık yaptım resmen, ya ben ne zaman büyüdüm bu kadar yaaa

Hiç sorma yaa, oluyor benim bazen böyle saldırıya geçiyorum resmen, Allahtan spor yapmıştım, yoksa ben yine aynı şeyleri yerdim, şimdi hiç değilse bir miktar yakmış oldum.

Ben bugun spor yapamadm çok yağmur yağdı ama çikolata yedim(3 gündür ağzıma almadm. Günde paketlerce bitiren biriyim en bastada söylemiştim kimse inanamıyo ki yalan söylemicem hiç bişekilde bildiğiniz fıstıklı çikolatanın 12 parçasınıda yedım ki ben günde bundan 6 paket yiyen biriydim hani okadarr çok) saat5 de yedim ve akşam yemegi falan yemedm bunun üstüne bıde yemek mi yicem? Peki naptm kalktm evn herryerını köse bucak temizleddm bide güzel müziğimde oynaya oynaya hem terledim hem temizledm neyse ssonuçta geriye döndüremicem yedimmi yedim ama telafı edıcem hertürlü:)

Olsun ablacım :) valla biz bile arkadaşlarla otururken "abi 20 olduk ne çabuk geçiyo!! hani 18e noldu? ne cabuk gecti ya?? ay bi bakmışız üniversite bitmis faln? ay evleniriz 10 seneye! Allahım yaşlandkk gibi konşmalar geçiyo)bugun öğlende eve geldim çok güzel tavuklu kırmızı biberli ve (soğanı hiçç sevmem) ama yapay acıdansa hafıf tat versın dıye sotemsi bisey yaptm ama kararında tabi yanındada bir kase yoğurt yedim yediğimdede saat 2buçuk 3 arasıydı :)

Çikolata ben de çok severim, valla 6 paket yenir mi yenir, inanırım Üstüne yaptığın hareket iyi olmuş, ben de seninle aynı mantıktayım, çok canım istiyorsa yerim ama yakmak için ekstra spor, hareket yapmaya çalışırım. Sen de doğru yapmışsın bence
Yaa yaş konusunu hiç sorma, gerçi ben hep bir an önce 30 ve üstü olmak isterdim, severdim yani o yaşlarda olmayı ama 35 oldum, çok sevdiğim için ayrılmak istemiyorum bu yaşlardan Sanırım uzuuuuunnnnnn yıllar boyunca 40 olmayacağım
Yemeğin de güzel olmuş, ben de sote çok severim, ama ben soğan da severim:)

daha havalar çok soğuyacakmış çeşmi aman dikkat et canım, hazır atlatmışken bi daha yakalanma ikincisi daha ağır geçer genelde. allah şifa versin arkadaşım

valla soğudu bile canm havalar, ama inşalah daha kötü olmamak için daha sıkı giyiniyorum. şimdi korkuyorum aslında, ben hava değişimlerinde hemen hasta olurum, ankaraya gidince de o yuzden yine hasta olma ihtimalim var yani, bakalım havalar düzelir inşalah

bugunku menumu toplayım kızlar,

kahvaltı

1 dilim köy ekmegi

1 kk dan biraz fazla beyaz peynir

öğle yemegi

4 yk sebzeli tavuk yemegi

3 yk pilav

200 ml yoğurt

1 ince dilim beyaz ekmek

akşam yemegi

2 tane avuç içi büyüklüğünde fırında palamut balıgı

2 top karnıbahar turşusu

1 dilim tam bugday unu ekmegi

bu ara bir aksilik var üzerimizde. annemle babam tatile gittiklerinde babam küçük bir kaza geçirmişti. daha doğrusu arabanın biri geri giderken babamı görmemiş çarpmış, babamda yere düşmüş. o zamn dirsegi baya morarmıştı falan. doktora gitmişlerdi ama bişey çıkmamıştı o zman. ağrısı geçmedi die dün tekrar gitmiş doktora, film çekmişler ve kolda çatlak varmış onu görmüşler. şimdi dirseginden eline kadar alçıda kolu. mutlaka ağrısı da vardır belli etmiyo pek ama bende morali düzelsn die işten gelirken tek kişilik pastalar oluyo ya onlardan aldım iki tane geçmiş olsun pastası die. akşam yemekten sonra da onlardan biriinin 1/4 ini yedim gerisini anneme babama kardeşime pay ettim işte. üstüne bide yeşil çay içerek bugunku yeme olayını kapattım. şimdi yatana kadar 1.5 lt suyu bitirdimmi taammdır

Çeşmicim nasılsın canım? Dindi mi biraz öksürüğün? Kurcaladın mı telefonunu bakayım, memnunsundur umarım, ne renk aldın?

çikolata diyince oda arkadaşım geldi aklıma, günde 13 paket kare çikolatadan yedigini biliyorum yaa. okula gitmeden saymıştım akşam yurda döndüm bi baktm hepsi bitmiş çok kızmıştım ona o gün, bi daha da o kadar abartmadı şükür

bende hiç 30 olmmayı düşünüyorumm, 25 te 2 sene takılı kalmıştım zaten 27 yi de 3 sene yaşadımmı tamamdırr

Çeşmicim nasılsın canım? Dindi mi biraz öksürüğün? Kurcaladın mı telefonunu bakayım, memnunsundur umarım, ne renk aldın?

iyiyim canım, yukarda da yazdım ya babamın durumuna biraz canım sıkkın onun dışında bi problem yok şükür. öksürüğümde aynı hala zor geçer biraz o, canım yanmıyo Allahtan, o kadar öksürükten problem olmaz yani

telefonu kurcalamam mı yaa, suyunu çıkardım resmen önüme ne geldiyse yüklüyorumpatlayacak birazdan siyah aldım ben canım ama içinden beyaz kapakta çıktı istedigim renk kullanabilirim yani kılıfda aldım ben ace in orjinal kılıfından o beyaz oldu ama siyahı yokmuş ellerinde bende ertelemiyim dedm aldım çok memnunum şuan abartmazsam yükleme işini daha da memnun olacam ama bakalım hayırlısı

Ya hani benm bahsettiğimde işte sadece o 6 paket kare çikolata olsa çok iyi. Yanındaki gofret bisküvi ve kek sayısını hiç açmıcam artk geride kalsınlar:) Ay çöp kutusu gibi düşününce nasıl salakça ama o tadı alınca işte olay bitiyo yapamıyosn bısy..

Bak o konuda da sen hızlı çıktın, ben daha birşey indirmedim, önce bir bakayım, araştırayım dedim ama kaldı öyle.

Allaha şükür çikolata konusunda hiç öyle olmadım ama bende kilolarca poğaça yiyebilirim sanırım. tuzlu şeylere hastayım yani, poğaça börek ekmek arası tok da olsam yerim daha doğrusu yerdimm, artık böyle çılgınlıklar yokkkk

yaz okulunda yurtta kalırken arkadaşlarla can sıkıntısından, 2 paket büyük boy cipslerden yedik ( kişi başı yani ) üstüne magnum dondurma yedik, sonra artkadaşım aradı geliyorum seni almaya die. geldi dedi ki kokoreç yemeye gidelm ben tokum dedm, kendine kokoreç alırken bana da midye almış 10 tane falandı sanırım bir de onu yedimm sonra da 83 kilo olduguma hiç şaşırmadımm

Bak o konuda da sen hızlı çıktın, ben daha birşey indirmedim, önce bir bakayım, araştırayım dedim ama kaldı öyle.

açtım google play i hoşuma giden ne varsa indirdimm bi süre sonra telefon yavaşlayınca da onları nasıl silecem die aranırım artk

Aynen ablacım kesinlikle hani yedim bitti şuan ne yapayım? Ha yapacağım sey kalkıp spor yapmaktır yani okadarda zorlarsam sonuçta benim alıştığım bi düzen var bnyem çok sarsılır yanı. Ya bide artık adam gibi alşveriş yapıcam cidden evde olunca hele bide tek kalınca insan çok feci kaptırıyo. Ay bide acıkınca dünyanın en çekilmez insanı oluyorm önüme geleni yemek istiyorm o an yetmıyo hıc bısyyy! Ve bu araada:) Bugun tavuğumu yaparken ağzıma bikaç parça çeçil pynırı attım işte tam yemege oturdm ama nasıııl açım oan hissettiklermi anlatamam Başladım yemeye ama hani tavuk parçalarıda uzun ince (serçe parmağı) ama bildiğiniz 4-5 taneyle doydum hani hhiç yiyesim gelmedi normalde olsa 2 tabak yerdim ama diğerlerine hiç dokunmadm bile buzdolabına kaldırdım yarın öğlen yemeğim olur oda :) ama okadar şaşrdmki:)

Valla çeşmicim benim en büyük avantajım cidden spor yapıyo olmamdı yoksa cidden obezden beter olurdum ve vücudumdaki yağ oranını ölçtüğümde şuanda da okadr cok cıktıkkı yazan şey çok kilolu! abi bakıldıgında hani bişey yok ama nasıl yağlı seyler yiyosam. Ama mesela ben hiç bi zaman ay cips olsada yesem demedm ama onun dışında Allah ne verdıyse yedim yanii. Ay bu kadar uğraşıp tekrar dönmek istemiyorm inşallah bu azmimz devam eder.

Son düzenleme:

valla olay tamamen bogazını tutmaktan geçiyor, yemezsen kilo veriyosun, tabi sporla destekledigin sürece bende tekrardan öyle olmak istemiyorum kesinlikle, kilo çok önemli bişey tabi ama onu da geçtim vucudumuza verdigimiz zarara bak zararlı milyonlarca şeye mideye atıp al bunu öğüt diyoruz o da bize nanik yapıyo tabi

Bu arada çook geçmiş olsun..

iyi geceler hatunlar
bugün akşam egzersizleri bana kaldı yarım saat önce geldim eve, ama nasıl yorulmuşum. arka arkaya 4 antrenmana girdim. bide su içmeyi aksatmışım başımda ağrıyor o yüzden. bacak egzerizleri vardı bugün hep o yüzden ayakta duracak halim kalmadı valla... küveti dolduracam şimdi ılık su ile köpürtecemde suyu, kendime bi tepsi hazırlayacam içinde kek, çerez ve taze sıkılmış benim özel karışımım olan meyve suyum olacak :))) açacağım sıladan şarkılar derim buruşana kadar kalıcam suda sonrada deliksiz bi uyku hayal ediyorum :)) ben hazırlıkları yapayım sizede arada bi yapmanızı öneririm D

Haha aynneen oylee