2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

nasıl anlatmışsın var ya canım çekti resmen ama şuan duşa girmeye bile üşeniyorum bu kadar hazırlıgı yapmazdm zaten iyiki de heveslenmemişim

Kek ve Çerez miiiiii seni gidiiii Yerimizi ayır gelyoruz hihi:) suan hayal ediyorumda mukemmel olurdu yanıı! Bu arada ne antrenmanı:)

Son düzenleme:
nasıl anlatmışsın var ya canım çekti resmen ama şuan duşa girmeye bile üşeniyorum bu kadar hazırlıgı yapmazdm zaten iyiki de heveslenmemişim

ama ben öğlenden beri bunun hayalini kuruyordum nurdan laptop olsaydı bilgisayarım onuda götürürdüm valla duşa girince o daracaık kabinden çıkmak için 5 dakikadan fazla durasım gelmiyor ama küvet öle mi bence arada bi dene kendini ödüllendir böle derim

Kek ve Çerez miiiiii seni gidiiii Yerimizi ayır gelyoruz hihi:) suan hayal ediyorumda mukemmel olurdu yanıı! Bu arada ne antrenmanı:)

ismin çok sempatik tosuncuk memnun oldum bu arada
valla keki çok sevdiğim bi pastaneden eve gelirken aldım, yanındada iki avuç kadar çerez küvet kocaman valla 3 kişi sığarız gelin gelin
canım ben zayıflama merkezinde spor eğitmeniyim :) istemesemde formdayım diyebilirim o yüzden kek, çerez falan o kadar kredim olsun yani

Kızlar bugün Pomocuğumla fotoğraf yükleyecektik ama Pomo fırsat bulamadı galiba, ben yükleyeyim dedim:) Etekli olan bugün, pantolonlu olan dün. Fotoğrafları ofiste kendim çektim, telefonun zaman ayarını kullandım. Böylece telefon kurcalama olayım da son hız devam ediyor:)

Fotoğraflarda biraz sopa yutmuş gibi görünüyorum ama cep telefonunu kitapların önüne sabitleyip belli bir sürede sabit hale geçtiğim için, böyle pozlar oluştu, idare edin artık
Bu arada Emelcim çok kıskandım keyfini çoookkkk, sefan olsun, şifa olsun sana Bizim evde küvet yok, ben de çok severim aslında küvet sefasını

cnm ne güzel çıkmısın
kilon yok denecek kadar az yaaaaaaaa
bende öle olsam ne isterim
ahhh becerebilsem bende yapıcam ben idealime kavuşunca çekip koyucam buraya inşşşhhhhh

Bende memnun oldum:) ahahaha hemmen hiç üüşenmeden hikayesini anlatıyorum biliyosn devir hanı yanls anlasılmasn karaktersiz terbiyesiz bile olsan zayıf olda nolursan ol devri(20 yaşındayım ve artık su erkeklern tahta kurusu kız takıntısından bıktım) hoşlandığım 500. çocukta bana tosunum diyince (çocuk beni seviyo o ayrıda benm artk hevesim kaçtı dedm sıradaki gelsin) geldim TAK! hemmen buraya kaydoldum (AHAHAHAH bu kadar neşeli anlatıyorumda çoocuk bana bunu dedi ben oan halil sezai isyan modunda iki göz iki çesşme gezdim bütün gün) sonra dedm madem siz bu kadar takıyosnz oldu bide zayıf olalımda sizi daha da süründürüyüm dedm kaydolduğum gün direek başladm vee hala devam ediyorm ah canlarım benm ben hep kendimle barışıktımda onlar kabullenemedi hani taksam simdiye yapardım ama başladım şimdi ve bırakmaya hiç niyetim yok yani (hayatımın ilk tartısını 2 gün once aldım hanı kılomla bukadr barışığım) ayrıca bnm bacaklarm bayada zayıftr göbk var oda yağlı seyler cok tuketmekten aman neyse bi zayıflayalmda gelişmeleri ben size anlatıcam
Buarada çocuğa nolduu? ben bı soğudum buzz oldum bu sefer çocuk isyanda demeseydi oda napıyım inat benim göbek adım:)

Ay o değil bi insan tosunum diye nası sevilir ya ayı önce kendine bak dicem ama hani öyle bişey demiceğim için.. hani sen bi bayanla konuşuyosun ay herkes bozdu vallahi ne saygı var ne sevgi var off!! valla ne alaka da bir enerjim varki şuan üşenmesem bütün gece oturup anlatıcam herşeyi o derece

Son düzenleme:
cnm ne güzel çıkmısın
kilon yok denecek kadar az yaaaaaaaa
bende öle olsam ne isterim
ahhh becerebilsem bende yapıcam ben idealime kavuşunca çekip koyucam buraya inşşşhhhhh

Cemrem ideal kilona kavuşmadan da koy, motivasyon oluyor hepimize. Kendimizi her türlü sevelim ve beğenelim öncelikle. Güzel sözlerin için teşekkür ederim, sen güzel görmüşsün ondan

Cemrem ideal kilona kavuşmadan da koy, motivasyon oluyor hepimize. Kendimizi her türlü sevelim ve beğenelim öncelikle. Güzel sözlerin için teşekkür ederim, sen güzel görmüşsün ondan

evet cnm yapıcam zaten eşime de dedim baan öğret bende yapayım
inş oooohh ben motive oluyorum hemde nasıl
yok ben güzel görmedim görüntü öle tatlım

Arkadaşlar, ben yatma moduna geçiyorum yavaştan. Herkes fotoğraf eklesin, görelim birbirimizi:)) İyi geceler, tatlı rüyalar

ya bizim kuvet küçük keyif yapılacak gibi deil yani ama sen yapınca bende yapmış kadar oldum valla ohhh

maşşallahh maşallaahhh

kız güldürdün beni gece gece erkekler ve boş konuşmaları işte, iltifat ettigini düşünmüştür kendi çapınca çocuk da cezasını bulmuş ohh olsunn

ama bu işler kiloya bakmıyor yaa, yurtta bi arkadaşım var benim, boyu benden 10 cm belki daha fazla kısa kilo olarakda benden 10 kilo fazla, baya kilolu yani, kız geçen seneden beri 3. sevgilisini buldu tabi bu onun açısından güzel bişey de benm açımdan hiç güzel deill

Arkadaşlar, ben yatma moduna geçiyorum yavaştan. Herkes fotoğraf eklesin, görelim birbirimizi:)) İyi geceler, tatlı rüyalar

iyi geceler canımmm ya ben bu ara hiç foto çekinemedm, ankaraya gideim oda arkadaşımı delirtirirm resmimi çeksin die, sizlerle de bolca paylaşırımm

herkeslere iyi uykularrrr

nesli maşallah çok fit görünüyorsun, yani çok atletik bi vücudun var gibi.
yaaa sen göğüs sorunum var demiştim bu mu sorunun :) keşke herkesin sorunu böle olsa kesinlikle çok iyi görünüyorsun hatta daha iyi olmak için olağanüstü bi çaba göstermene gerek yok düşüncesindeyim. senin günlük programını beğeniyorum ben zaten, diyetini ve spor aktivitelerini düzenli devam ettirdğin takdirde yaza istediğin gibi gireceğinden hiç şüphem yok :)))

sopa yutmuş gibi değil, o senin atletik ve sempatik fiziğinden kaynaklanıyor şekerim

valla küvet sefası harika geldi, çıkasım yoktu ama saçlarımı kurutup taramam, uykuya hazırlanmam derken anca olurdu.

AY biraz daha uzattım o yazıyı sonunuda okumanı tavsıye ederm hahah Ya afedersnzde 10 kiloda fazla olsa 10 kilo azda olsan terbiyeli olan oturup kalkmasını bilenle bi erkek ilgilenmiyo bu yaşta pardnda hani yanlış kelime kullanmak istemiyorm illa terbiyesizlkmi yapmak lazım cıkmak için işine gelmiyosa onun sorunu görüldüğü üzere dışarıda milyn tane kız var sonra evlenicekken bunun kaç tane sevgilisi olmuş diyip bırakanları çok görüyoruz hanı sen oncebı kendıne bak terbıyesz adam. Ve sonçta hayatımda biri olmadanda ben varmıyım varm mutlumuyum evet Rabbime çok şükür evde kalcak değlm yani şu yaşta her gören oğluna istemek için haber yoluyo yani ki daha 20 yaşndayım.Ha benim bi yanlışım olmamış soncta bi bayan orasıını burasını açmadanda çok güzel ve zarif olabllir yanı (aşırılıklardan bahsediyorm) ve biriyle çıkıcam diyeye kendimimi parçalıyım napıyım. Ben kapalı bi insan değilm sürkli gece kulplerne gidiyorz ama gittim diye cozutmammı lazım abuk subuk içip sarhoş rolünemi yatmam lazm? Ama sen böyleysen en iyisin en güzelsn. Bu değil ya bu olmamalı gerçekten ben bıde okadr cok okul ve şehir değistirdimki nereye gittiysem hep aynısı artk burda patladm yanı Sevenler zaten yanımda o yuzden zayıflamak istememn tek nedeni bak sen bana böyle böyle demiştn ama smdi nası koşuyosun peşimdeni göstermek yanı yoksa zayıflamsm kilo almsım kıme yani.

Tosunum mu dedi varya anlattıklarını okuyunca kahkaham üst kata gitmiştir valla öle bi laf eden adamdan ileride hiç hayır gelmez bence buzz olmuşken hiç erimeden yol ver kendisine
ama asla o çocuk için kilo verme hırsına girme, kendin için ver, sağlığın için ver, vücudunu geleceğe ve 36 beden elbiselere hazırlamak için ver ama bi başkası için verme. seni seven kişi vücuduna deil seni sen olduğu için sevsin. ama zayıf olunca tabi sevecek talipte çok oluyor orası başka
aslında yaşında çok genç, kilo verme hızı kadınlarda 24-25 yaşa kadar daha bi kolaydır. bu barajın altındayken bu sorunu çözmeye bak derim. fiziksel değerlerin hangi aralıklarda bilmiyorum ama hırsını kaybetmeden sorunlu bölgelerini bi an önce ideal formuna kavuşturursun. gelişmelerden haberdar et

çeşmi,tultan ve kızı nasıl oldu acaba

emellllllll cankuşumm bak bu cümleyi sadece sanakullanıyorum ha ona göree dünkügüzel sohbet'densonraa nerdesinnn valla senle sohbet nasıl geçiyor anlamıyorum bennn

Iyiyiz duygucum tesekkur ederim cok yorgunum ayaklarimi uzattim forumu okuyorum. Bugun kayseri de cocuk hastanesine goturduk kizimi tam tetkikleri yapildi simdi daha iyi bende ilaclarimi kullaniyorum. Toparlanip en kisa zamanda sporuma baslamak istiyorum. Bugun duzenli bir menum olmadi bu nedenle menumu yazmiyorum. Yarin gorusuruz insallah

Yorumunuz için teşekkür ederm bir önceki yani çeşmi naza yazdığım cevapta bununda cevapları mevcut iyi geceler.

Dermişim hahahahah ay salak bunlar ya yok ya cidden ben hiiiç takmam diyorum ya bu diyen kaçncı cocuk dedgm gibi tkıcak olsam ohoooo, cidden hani önceki konusmaları okudunzmu bılmıyormda hc boyle bi hırsım yok yanı ben yaza odaklıyım alcağım bıkınılere onlar butun erkeklerden daha değerliler şuan Napıyım ay beğenmezse beğenmesn bende onu beğenmiyorum artk. Ah benm hayatım çok EKŞIINNN yazsam hergüne 1 hikaye diye 1000 temel eser arasına girer o derece Tabı canım anlatıcm bütün gelişmeleri:):)

sen baya dolusun bu konuda tosuncuk ama yazdıklarını okuyunca ben seni çok iyi anlıyorum ve hakta veriyorum. herkes kendi yaptıklarından sorumludur, önemli olan bi kız olarakta asla bi erkeğe ezilmemek bence, onlara göre anaları,bacıları ve o an sevdikleri kız dışındaki herkes potansiyel sevgili veya görsel obje. bunu değiştiremezsin o yüzden ben başkalarının fikirlerine ve görüşlerine göre yaşamayı değil, sonradan pişman olmayacağım ve içimde ukte kalmayacak deneymleri yaşayarak hayatımı sürdürmeyi tercih ediyorum.