- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.861
iyi geceler hatunlar
bugün akşam egzersizleri bana kaldıyarım saat önce geldim eve, ama nasıl yorulmuşum. arka arkaya 4 antrenmana girdim. bide su içmeyi aksatmışım başımda ağrıyor o yüzden. bacak egzerizleri vardı bugün hep o yüzden ayakta duracak halim kalmadı valla... küveti dolduracam şimdi ılık su ile köpürtecemde suyu, kendime bi tepsi hazırlayacam içinde kek, çerez ve taze sıkılmış benim özel karışımım olan meyve suyum olacak :))) açacağım sıladan şarkılar derim buruşana kadar kalıcam suda sonrada deliksiz bi uyku hayal ediyorum :)) ben hazırlıkları yapayım sizede arada bi yapmanızı öneririm D
iyi geceler hatunlar
bugün akşam egzersizleri bana kaldıyarım saat önce geldim eve, ama nasıl yorulmuşum. arka arkaya 4 antrenmana girdim. bide su içmeyi aksatmışım başımda ağrıyor o yüzden. bacak egzerizleri vardı bugün hep o yüzden ayakta duracak halim kalmadı valla... küveti dolduracam şimdi ılık su ile köpürtecemde suyu, kendime bi tepsi hazırlayacam içinde kek, çerez ve taze sıkılmış benim özel karışımım olan meyve suyum olacak :))) açacağım sıladan şarkılar derim buruşana kadar kalıcam suda sonrada deliksiz bi uyku hayal ediyorum :)) ben hazırlıkları yapayım sizede arada bi yapmanızı öneririm D
nasıl anlatmışsın var ya canım çekti resmenama şuan duşa girmeye bile üşeniyorum bu kadar hazırlıgı yapmazdm zaten iyiki de heveslenmemişim
Kek ve Çerez miiiiii seni gidiiiiYerimizi ayır gelyoruz hihi:) suan hayal ediyorumda mukemmel olurdu yanıı! Bu arada ne antrenmanı:)
Kızlar bugün Pomocuğumla fotoğraf yükleyecektik ama Pomo fırsat bulamadı galiba, ben yükleyeyim dedim:) Etekli olan bugün, pantolonlu olan dün. Fotoğrafları ofiste kendim çektim, telefonun zaman ayarını kullandım. Böylece telefon kurcalama olayım da son hız devam ediyor:)
Eki Görüntüle 644691 Eki Görüntüle 644692
ismin çok sempatik tosuncukmemnun oldum bu arada
valla keki çok sevdiğim bi pastaneden eve gelirken aldım, yanındada iki avuç kadar çerezküvet kocaman valla 3 kişi sığarız gelin gelin
canım ben zayıflama merkezinde spor eğitmeniyim :) istemesemde formdayım diyebilirimo yüzden kek, çerez falan o kadar kredim olsun yani
cnm ne güzel çıkmısın
kilon yok denecek kadar az yaaaaaaaa
bende öle olsam ne isterim
ahhh becerebilsem bende yapıcam ben idealime kavuşunca çekip koyucam buraya inşşşhhhhh
Cemrem ideal kilona kavuşmadan da koy, motivasyon oluyor hepimize. Kendimizi her türlü sevelim ve beğenelim öncelikle. Güzel sözlerin için teşekkür ederim, sen güzel görmüşsün ondan
ama ben öğlenden beri bunun hayalini kuruyordum nurdanlaptop olsaydı bilgisayarım onuda götürürdüm valla duşa girince o daracaık kabinden çıkmak için 5 dakikadan fazla durasım gelmiyor ama küvet öle mi bence arada bi dene kendini ödüllendir böle derim
Kızlar bugün Pomocuğumla fotoğraf yükleyecektik ama Pomo fırsat bulamadı galiba, ben yükleyeyim dedim:) Etekli olan bugün, pantolonlu olan dün. Fotoğrafları ofiste kendim çektim, telefonun zaman ayarını kullandım. Böylece telefon kurcalama olayım da son hız devam ediyor:)
Bende memnun oldum:) ahahaha hemmen hiç üüşenmeden hikayesini anlatıyorum biliyosn devir hanı yanls anlasılmasn karaktersiz terbiyesiz bile olsan zayıf olda nolursan ol devri(20 yaşındayım ve artık su erkeklern tahta kurusu kız takıntısından bıktım) hoşlandığım 500. çocukta bana tosunum diyince (çocuk beni seviyo o ayrıda benm artk hevesim kaçtı dedm sıradaki gelsin) geldim TAK! hemmen buraya kaydoldum (AHAHAHAH bu kadar neşeli anlatıyorumda çoocuk bana bunu dedi ben oan halil sezai isyan modunda iki göz iki çesşme gezdim bütün gün) sonra dedm madem siz bu kadar takıyosnz oldu bide zayıf olalımda sizi daha da süründürüyüm dedm kaydolduğum gün direek başladm vee hala devam ediyorm ah canlarım benm ben hep kendimle barışıktımda onlar kabullenemedi hani taksam simdiye yapardım ama başladım şimdi ve bırakmaya hiç niyetim yok yani (hayatımın ilk tarıtısını 2 gün once aldım hanı kılomla bukadr barışığım) ayrıca bnm bacaklarm bayada zayıftr göbk var oda yağlı seyler cok tuketmekten aman neyse bi zayıflayalmda gelişmeleri ben size anlatıcam
Buarada çocuğa nolduu? ben bı soğudum buzz oldum bu sefer çocuk isyanda demeseydi oda napıyım inat benim göbek adım:)
Arkadaşlar, ben yatma moduna geçiyorum yavaştan. Herkes fotoğraf eklesin, görelim birbirimizi:)) İyi geceler, tatlı rüyalar
Fotoğraflarda biraz sopa yutmuş gibi görünüyorum ama cep telefonunu kitapların önüne sabitleyip belli bir sürede sabit hale geçtiğim için, böyle pozlar oluştu, idare edin artık
Bu arada Emelcim çok kıskandım keyfini çoookkkk, sefan olsun, şifa olsun sanaBizim evde küvet yok, ben de çok severim aslında küvet sefasını
kız güldürdün beni gece geceerkekler ve boş konuşmaları işte, iltifat ettigini düşünmüştür kendi çapınca çocuk da cezasını bulmuş ohh olsunn ama bu işler kiloya bakmıyor yaa, yurtta bi arkadaşım var benim, boyu benden 10 cm belki daha fazla kısa kilo olarakda benden 10 kilo fazla, baya kilolu yani, kız geçen seneden beri 3. sevgilisini buldu tabi bu onun açısından güzel bişey de benm açımdan hiç güzel deill
Bende memnun oldum:) ahahaha hemmen hiç üüşenmeden hikayesini anlatıyorum biliyosn devir hanı yanls anlasılmasn karaktersiz terbiyesiz bile olsan zayıf olda nolursan ol devri(20 yaşındayım ve artık su erkeklern tahta kurusu kız takıntısından bıktım) hoşlandığım 500. çocukta bana tosunum diyince (çocuk beni seviyo o ayrıda benm artk hevesim kaçtı dedm sıradaki gelsin) geldim TAK! hemmen buraya kaydoldum (AHAHAHAH bu kadar neşeli anlatıyorumda çoocuk bana bunu dedi ben oan halil sezai isyan modunda iki göz iki çesşme gezdim bütün gün) sonra dedm madem siz bu kadar takıyosnz oldu bide zayıf olalımda sizi daha da süründürüyüm dedm kaydolduğum gün direek başladm vee hala devam ediyorm ah canlarım benm ben hep kendimle barışıktımda onlar kabullenemedi hani taksam simdiye yapardım ama başladım şimdi ve bırakmaya hiç niyetim yok yani (hayatımın ilk tartısını 2 gün once aldım hanı kılomla bukadr barışığım) ayrıca bnm bacaklarm bayada zayıftr göbk var oda yağlı seyler cok tuketmekten aman neyse bi zayıflayalmda gelişmeleri ben size anlatıcam
Buarada çocuğa nolduu? ben bı soğudum buzz oldum bu sefer çocuk isyanda demeseydi oda napıyım inat benim göbek adım:)
Ay o değil bi insan tosunum diye nası sevilir ya ayı önce kendine bak dicem ama hani öyle bişey demiceğim için.. hani sen bi bayanla konuşuyosun ay herkes bozdu vallahi ne saygı var ne sevgi var off!! valla ne alaka da bir enerjim varki şuan üşenmesem bütün gece oturup anlatıcam herşeyi o derece
çeşmi,tultan ve kızı nasıl oldu acaba
emellllllll cankuşumm bak bu cümleyi sadece sanakullanıyorum ha ona göree dünkügüzel sohbet'densonraa nerdesinnn valla senle sohbet nasıl geçiyor anlamıyorum bennn
Tosunum mu dedivarya anlattıklarını okuyunca kahkaham üst kata gitmiştir valla öle bi laf eden adamdan ileride hiç hayır gelmez bence buzz olmuşken hiç erimeden yol ver kendisine
ama asla o çocuk için kilo verme hırsına girme, kendin için ver, sağlığın için ver, vücudunu geleceğe ve 36 beden elbiselere hazırlamak için verama bi başkası için verme. seni seven kişi vücuduna deil seni sen olduğu için sevsin. ama zayıf olunca tabi sevecek talipte çok oluyor orası başka
aslında yaşında çok genç, kilo verme hızı kadınlarda 24-25 yaşa kadar daha bi kolaydır. bu barajın altındayken bu sorunu çözmeye bak derim. fiziksel değerlerin hangi aralıklarda bilmiyorum ama hırsını kaybetmeden sorunlu bölgelerini bi an önce ideal formuna kavuşturursun. gelişmelerden haberdar et
AY biraz daha uzattım o yazıyı sonunuda okumanı tavsıye ederm hahahYa afedersnzde 10 kiloda fazla olsa 10 kilo azda olsan terbiyeli olan oturup kalkmasını bilenle bi erkek ilgilenmiyo bu yaşta pardnda hani yanlış kelime kullanmak istemiyorm illa terbiyesizlkmi yapmak lazım cıkmak için işine gelmiyosa onun sorunu görüldüğü üzere dışarıda milyn tane kız var sonra evlenicekken bunun kaç tane sevgilisi olmuş diyip bırakanları çok görüyoruz hanı sen oncebı kendıne bak terbıyesz adam. Ve sonçta hayatımda biri olmadanda ben varmıyım varm mutlumuyum evet Rabbime çok şükür evde kalcak değlm yani şu yaşta her gören oğluna istemek için haber yoluyo yani ki daha 20 yaşndayım.Ha benim bi yanlışım olmamış soncta bi bayan orasıını burasını açmadanda çok güzel ve zarif olabllir yanı (aşırılıklardan bahsediyorm) ve biriyle çıkıcam diyeye kendimimi parçalıyım napıyım. Ben kapalı bi insan değilm sürkli gece kulplerne gidiyorz ama gittim diye cozutmammı lazım abuk subuk içip sarhoş rolünemi yatmam lazm? Ama sen böyleysen en iyisin en güzelsn. Bu değil ya bu olmamalı gerçekten ben bıde okadr cok okul ve şehir değistirdimki nereye gittiysem hep aynısı artk burda patladm yanı Sevenler zaten yanımda o yuzden zayıflamak istememn tek nedeni bak sen bana böyle böyle demiştn ama smdi nası koşuyosun peşimdeni göstermek yanı yoksa zayıflamsm kilo almsım kıme yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?