- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.881
Iyiyiz duygucum tesekkur ederim cok yorgunum ayaklarimi uzattim forumu okuyorum. Bugun kayseri de cocuk hastanesine goturduk kizimi tam tetkikleri yapildi simdi daha iyi bende ilaclarimi kullaniyorum. Toparlanip en kisa zamanda sporuma baslamak istiyorum. Bugun duzenli bir menum olmadi bu nedenle menumu yazmiyorum. Yarin gorusuruz insallah
Yorumunuz için teşekkür ederm bir önceki yani çeşmi naza yazdığım cevapta bununda cevapları mevcut iyi geceler.
Dermişim hahahahah ay salak bunlar ya yok ya cidden ben hiiiç takmam diyorum ya bu diyen kaçncı cocuk dedgm gibi tkıcak olsam ohoooo, cidden hani önceki konusmaları okudunzmu bılmıyormda hc boyle bi hırsım yok yanı ben yaza odaklıyım alcağım bıkınılere onlar butun erkeklerden daha değerliler şuanNapıyım ay beğenmezse beğenmesn bende onu beğenmiyorum artk. Ah benm hayatım çok EKŞIINNN yazsam hergüne 1 hikaye diye 1000 temel eser arasına girer o derece Tabı canım anlatıcm bütün gelişmeleri:):)
sen baya dolusun bu konuda tosuncukama yazdıklarını okuyunca ben seni çok iyi anlıyorum ve hakta veriyorum. herkes kendi yaptıklarından sorumludur, önemli olan bi kız olarakta asla bi erkeğe ezilmemek bence, onlara göre anaları,bacıları ve o an sevdikleri kız dışındaki herkes potansiyel sevgili veya görsel obje. bunu değiştiremezsin o yüzden ben başkalarının fikirlerine ve görüşlerine göre yaşamayı değil, sonradan pişman olmayacağım ve içimde ukte kalmayacak deneymleri yaşayarak hayatımı sürdürmeyi tercih ediyorum.
ha yok ben önceki yazılarını okumadım hiçsen hırs yaptım o tosunum lafına diyince bende onun gazıyla girdin bu zayıflama olayına die düşündüm bu konuda kaygısız olmana sevindim işte valla göbeği çıkıpta bikini giyilmesi kadar güzel bi özgüven olamaz benim göbeğim yok ama olsa hiç umursamaz giyerdim bikinilerimi burdaki bi çok kişi seviyor ekşını bence tam yerine gelmişsin...o yüzden harika bi sinerjisi var ya bu topiğin
canım banyo beni çok mayıştırdıben yatıyorum sana iyi geceler tatlı uykular, memnun oldum tekrar tanıştığımıza. girdiğin bu yolda yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman danışabilrsin :))
Kızlar bugün Pomocuğumla fotoğraf yükleyecektik ama Pomo fırsat bulamadı galiba, ben yükleyeyim dedim:) Etekli olan bugün, pantolonlu olan dün. Fotoğrafları ofiste kendim çektim, telefonun zaman ayarını kullandım. Böylece telefon kurcalama olayım da son hız devam ediyor:)
Eki Görüntüle 644691 Eki Görüntüle 644692
geçmiş olsun tultan arkadaşım. kızın rahatsız sanırım, Allah şifa versn. inşallah atlatırsınızda sende bi an önce kaldığın yerden devam edersin
valla soğudu bile canm havalar, ama inşalah daha kötü olmamak için daha sıkı giyiniyorum. şimdi korkuyorum aslında, ben hava değişimlerinde hemen hasta olurum, ankaraya gidince de o yuzden yine hasta olma ihtimalim var yani, bakalım havalar düzelir inşalah
bugunku menumu toplayım kızlar,
kahvaltı
1 dilim köy ekmegi
1 kk dan biraz fazla beyaz peynir
öğle yemegi
4 yk sebzeli tavuk yemegi
3 yk pilav
200 ml yoğurt
1 ince dilim beyaz ekmek
akşam yemegi
2 tane avuç içi büyüklüğünde fırında palamut balıgı
2 top karnıbahar turşusu
1 dilim tam bugday unu ekmegi
bu ara bir aksilik var üzerimizde. annemle babam tatile gittiklerinde babam küçük bir kaza geçirmişti. daha doğrusu arabanın biri geri giderken babamı görmemiş çarpmış, babamda yere düşmüş. o zamn dirsegi baya morarmıştı falan. doktora gitmişlerdi ama bişey çıkmamıştı o zman. ağrısı geçmedi die dün tekrar gitmiş doktora, film çekmişler ve kolda çatlak varmış onu görmüşler. şimdi dirseginden eline kadar alçıda kolu. mutlaka ağrısı da vardır belli etmiyo pek ama bende morali düzelsn die işten gelirken tek kişilik pastalar oluyo ya onlardan aldım iki tane geçmiş olsun pastası die. akşam yemekten sonra da onlardan biriinin 1/4 ini yedim gerisini anneme babama kardeşime pay ettim işte. üstüne bide yeşil çay içerek bugunku yeme olayını kapattım. şimdi yatana kadar 1.5 lt suyu bitirdimmi taammdır
Kızlar bugün Pomocuğumla fotoğraf yükleyecektik ama Pomo fırsat bulamadı galiba, ben yükleyeyim dedim:) Etekli olan bugün, pantolonlu olan dün. Fotoğrafları ofiste kendim çektim, telefonun zaman ayarını kullandım. Böylece telefon kurcalama olayım da son hız devam ediyor:)
Eki Görüntüle 644691 Eki Görüntüle 644692
Bende memnun oldum:) ahahaha hemmen hiç üüşenmeden hikayesini anlatıyorum biliyosn devir hanı yanls anlasılmasn karaktersiz terbiyesiz bile olsan zayıf olda nolursan ol devri(20 yaşındayım ve artık su erkeklern tahta kurusu kız takıntısından bıktım) hoşlandığım 500. çocukta bana tosunum diyince (çocuk beni seviyo o ayrıda benm artk hevesim kaçtı dedm sıradaki gelsin) geldim TAK! hemmen buraya kaydoldum (AHAHAHAH bu kadar neşeli anlatıyorumda çoocuk bana bunu dedi ben oan halil sezai isyan modunda iki göz iki çesşme gezdim bütün gün) sonra dedm madem siz bu kadar takıyosnz oldu bide zayıf olalımda sizi daha da süründürüyüm dedm kaydolduğum gün direek başladm vee hala devam ediyorm ah canlarım benm ben hep kendimle barışıktımda onlar kabullenemedi hani taksam simdiye yapardım ama başladım şimdi ve bırakmaya hiç niyetim yok yani (hayatımın ilk tartısını 2 gün once aldım hanı kılomla bukadr barışığım) ayrıca bnm bacaklarm bayada zayıftr göbk var oda yağlı seyler cok tuketmekten aman neyse bi zayıflayalmda gelişmeleri ben size anlatıcam
Buarada çocuğa nolduu? ben bı soğudum buzz oldum bu sefer çocuk isyanda demeseydi oda napıyım inat benim göbek adım:)
Ay o değil bi insan tosunum diye nası sevilir ya ayı önce kendine bak dicem ama hani öyle bişey demiceğim için.. hani sen bi bayanla konuşuyosun ay herkes bozdu vallahi ne saygı var ne sevgi var off!! valla ne alaka da bir enerjim varki şuan üşenmesem bütün gece oturup anlatıcam herşeyi o derece
iyi geceler hatunlar
bugün akşam egzersizleri bana kaldıyarım saat önce geldim eve, ama nasıl yorulmuşum. arka arkaya 4 antrenmana girdim. bide su içmeyi aksatmışım başımda ağrıyor o yüzden. bacak egzerizleri vardı bugün hep o yüzden ayakta duracak halim kalmadı valla... küveti dolduracam şimdi ılık su ile köpürtecemde suyu, kendime bi tepsi hazırlayacam içinde kek, çerez ve taze sıkılmış benim özel karışımım olan meyve suyum olacak :))) açacağım sıladan şarkılar derim buruşana kadar kalıcam suda sonrada deliksiz bi uyku hayal ediyorum :)) ben hazırlıkları yapayım sizede arada bi yapmanızı öneririm D
cankuşummm benim
valla dün bende farkettim seninle sohbet akıp gidior kızçenemize sağlık valla
ya ben bugün ilk kez nete şimdi giriyorum. ama 2 dk bakıyroum biri geliyor 5 dk bakıyorum biri geliyor sinir oldum. eve gittiğimde rahatça okumak istiyorum yazılanları
Merhaba kızlar, bugün de sporumu yaptım ama akşam inanılmaz çok yedim. Regl öncesi ağrılarım ve bitmeyen bir iştahım var, ben bu dönemde kilo almazsam iyi. Yine de yediklerimi yazacağım, önce buraya, sonra da kalorisepetine, bakayım durum ne kadar vahim :18:
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğine
- 1 tk salça
- 1 tk labne peyniri
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
Ara:
- 1 fincan yeşil çay
Akşam:
- 1 tabak kabak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 1 kase salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Asıl olay buradan sonra başlıyor. Oturduğum yerde ceviz kırayım dedim, aynı zamanda yedim de tabi,
- 6 tane ceviz
tatlı isteğimi bastırması için,
- yaklaşık 1 kase kuru erik
Maalesef kesmedi,
- 3 kare bitter çikolata
yeter aslında ama bana yetmedi ne yazık ki,
- koca bir kase patlamış mısır
Midem davul gibi oldu, artık istesem de yiyemem, yemeyeyim de zaten. Yediklerimle birlikte su da içtim ama bana mısın demedi. Neyse kapatayım konuyu, olan oldu artık.
Eve gelince hemen eşofmanımı giyip spor salonuna gittim, 55 dakika 5.3 km, farklı hız ve eğimlerde tempolu yürüdüm (az da koştum), 15 dakika da bisiklet bindim. Toplam harcadığım kalori 500, ama Emelciğimin dün söylediğine göre yine 800 - 900 kaloridir muhtemelen.
gunaydddddnnnnnnnnnnnn:) hayirli cumalarrrriniz olsunnn tuttugunuz altin dualariniz kabul olsnnnnnnn:) huzurlu mutlu kavgasiz savassiz gunlerimiz olsn:)))
(kare antep fistikli vakasi!) dun onu yedim diye ceza olarak kalktm ohhh bir guzel temizlik yaptm demstm:) aksamsa cinnetlk noktaya gelmeme ragmen agzima hic bisy surmedm yuruyusum sonrasi kahvaltiya sakliyorm:)şimdi ise suyumu icip elmamiyi yiyip ben yuruyuse' dunu telafi etmeye:)
[ı]herkese hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı katında hayırlıysa kabul etsin[/ı]
şükür gelebildim pc hızland vala oh beeeeeeee
pomocum soru sormuşsun hemen cevaplayım ben en çok gözlerimi begeniyorum kipriklerim çok uzunherkesin hoşuna gider perde gibi
karakter olarak da herkese bir davranırım bu zengin şu fakir hesabım hiç yoktur çabuk ısınırım her yaş grubu ile duygusal bir yapım var belli etmesem de beni kemiren içten bitiren birde kıskançlık duygum fazla gelişmiş bu da kötü huyum
yine yakalayamadım pomocum seni yaw
ya sabah sabah içtiğimşeyi fışkırdım yazılarınıokuyunca harika mızahın varr valla bravo .
hıyorto dönsün kendisine baksınn harbi odunmuş haaa böylekendini bilmezz konuştuğu şeyi bilmeyen insanlara siniroluyorum.neyse buraya ggelmene sağlıklı biri olmanada vesile olmuş hıyorta orasıda ayrı neysee en kısa süredesağlıklı bir şekildekilo verirsin umarımmm bence nick seçimin yerinde olmuş bu nick'i hergördüğünde hırs yaparsınnnen azından
iyi geceler hatunlar
bugün akşam egzersizleri bana kaldıyarım saat önce geldim eve, ama nasıl yorulmuşum. arka arkaya 4 antrenmana girdim. bide su içmeyi aksatmışım başımda ağrıyor o yüzden. bacak egzerizleri vardı bugün hep o yüzden ayakta duracak halim kalmadı valla... küveti dolduracam şimdi ılık su ile köpürtecemde suyu, kendime bi tepsi hazırlayacam içinde kek, çerez ve taze sıkılmış benim özel karışımım olan meyve suyum olacak :))) açacağım sıladan şarkılar derim buruşana kadar kalıcam suda sonrada deliksiz bi uyku hayal ediyorum :)) ben hazırlıkları yapayım sizede arada bi yapmanızı öneririm D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?