2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tultan arkadaşım. kızın rahatsız sanırım, Allah şifa versn. inşallah atlatırsınızda sende bi an önce kaldığın yerden devam edersin

ha yok ben önceki yazılarını okumadım hiç sen hırs yaptım o tosunum lafına diyince bende onun gazıyla girdin bu zayıflama olayına die düşündüm bu konuda kaygısız olmana sevindim işte valla göbeği çıkıpta bikini giyilmesi kadar güzel bi özgüven olamaz benim göbeğim yok ama olsa hiç umursamaz giyerdim bikinilerimi burdaki bi çok kişi seviyor ekşını bence tam yerine gelmişsin...o yüzden harika bi sinerjisi var ya bu topiğin
canım banyo beni çok mayıştırdı ben yatıyorum sana iyi geceler tatlı uykular, memnun oldum tekrar tanıştığımıza. girdiğin bu yolda yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman danışabilrsin :))

Yaşınızı bilmiyorum ama şuan gözümde bir güzün abla gibi konşma ihtiyacında bulunuyorm Ay cidden ya ben okadar doluyumki illallah ettm artk artk bunuda yazıym yoksa uykusuzlktn ölücem Benim hayatımda en fazla 1-2 yakın kız arkadaşım olmustur hem seçicilikten hemde şu kız triplernden bıktığımdan küçückken bile hiç kız arkadasm olmazdı mıymıy çok yoruluyorm ben kızlarla cıdden gidip erkeklerle oyun oynardm. Şuanda da mesela ben istanbulun baya bi ünlü özel ünilernden birine gidiyorm ama yemin ederm okulun %95i koca bulmaya gelmş (gerçi artk heryer öylede). Ve benmde hep erkeklerle aram çok iyi oldu (barbie oynardm deli gibi küçükken bi yandanda annemler krampon alsın diye dua ederdm). Şimdide çok iyi ve bütün kızlar bana tavır aldı her zmanki gibi! salaak sen bana tavır alsan ne herneyse Geçen sene 2 arkadaşımızın doğum günü işte 3 arkdaş gitmeden önce birlkte oturuyorz oturma planı şu ben-bi erkek arkadaşım-bi kız arkadaşım kızlada aramız iyiydi yani kız boyle garip garip baktı senin suratın ne güzel ya dedi snra erkek arkadaşmzda yanağımı sıktı maşallah çok güzel dedi ay kız nedese işte allah kimine güzellik kimine akıl vermş!!!??* Hey Allahım hanı ben hep bunlarla sınanıyorm Rabbim daha büyük üzüntü keder vermesnde cıdden bıktım artk neyse onu duydm ama hanı arkadaşlarımın doğum günü olmasa (ki olmasa boyle bişey soyleyemez) hani ciddi manada kızı parçalardm ama sustum öyle bi ortamda yani kızda oğlanı seviyo barizz bellide. Bide burda akıldan bahhsedende kendisi yani nası bi çelişki değlmii:) Kızlarla hep böyleym işte yazık hep bi rekabet vallahi yazık yani.

Ya çok teşekkür ederm valla banada çok iyi geldi yani bende çok memnun ooldum iyi geceler :)

Masallahhhh neslicim super gorunuyorsun etekli resminde belin cok ince gorunuyor. Bence hedef kilona cok az kalmis.

geçmiş olsun tultan arkadaşım. kızın rahatsız sanırım, Allah şifa versn. inşallah atlatırsınızda sende bi an önce kaldığın yerden devam edersin

Tesekkur ederim emelcim hem ben hem kizim rahatsiz duzenim fena bozuldu bu aralar. Sen de cok yorulmussun ama dinlenme yontemin de super ben de istiyorum (( iyi geceler canim

Cok gecmis olsun canim babana uzuldum en kisa zamanda suaelir insallah. Yeni telefonun hayirli olsun gule gule kullan hayirli haberler alirsin insallah.

etekli resminiçin yazyorum bukafar feminen giyinip de bukadar maskünen havan olmasına bayılıyorumtıpki ideolüm ece sükan kate moss gibi

diğer resminde çok hoş ama etekli favorimmm

günaydın, baharın habercisi,kedilerin kudurduğu yeniumutlar yüklediğimiz güzel mart ayına yepyeni ayaaa günaydınnn , bu ay bol müjdeli,herşeydenönce sağlklı ve bol kilo verdiğimiz bir ay olsun inşallahhh..

günlerden kayınvalide günü menüde balık öğlen çıkarımm cuma-c.tesi-pazar sıfır kaçamakla geçirme ümidiyleee...

ya sabah sabah içtiğimşeyi fışkırdım yazılarınıokuyunca harika mızahın varr valla bravo .
hıyorto dönsün kendisine baksınn harbi odunmuş haaa böylekendini bilmezz konuştuğu şeyi bilmeyen insanlara siniroluyorum.neyse buraya ggelmene sağlıklı biri olmanada vesile olmuş hıyorta orasıda ayrı neysee en kısa süredesağlıklı bir şekildekilo verirsin umarımmm bence nick seçimin yerinde olmuş bu nick'i hergördüğünde hırs yaparsınnnen azından

cankuşumm ohh sefan olsun sütte getireyimmisüt banyosuyaparsınn ben şimdi fena kıskandımm ya bizim kuvet yok lehene su koysam aynıkeyfi alırmıyımm

Gunaydddddnnnnnnnnnnnn:) hayirli cumalarrrriniz olsunnn tuttugunuz altin dualariniz kabul olsnnnnnnn:) Huzurlu mutlu kavgasiz savassiz gunlerimiz olsn:)))

(kare antep fistikli vakasi!) Dun onu yedim diye ceza olarak kalktm ohhh bir guzel temizlik yaptm demstm:) aksamsa cinnetlk noktaya gelmeme ragmen agzima hic bisy surmedm yuruyusum sonrasi kahvaltiya sakliyorm:)Şimdi ise suyumu icip elmamiyi yiyip ben yuruyuse' dunu telafi etmeye:)

hee bende onu diyorum gerçekden çok keyifli geçiyorrr ben memnunum senden yawww tam kafama göresinn ilk uçakla nişantaşı olayı sayesinde benim kafama göre olduğunu daha iyi anladım

genele baktığımda harika besleniyorsun sporda şahane akşam biraz tozutuyon ama sebep belli regl olcan iştah patlaması yaşıyorsunn,arada olur böyleşeyler tabidaha fazla abartma en kötü kg korumaya al

aminnnnnnn...

Hadi bakalımm sana keyifli yürüyüşler ahh bende nasıl istiyorum uzun ve tempolu yürüyüşler ama sıpamla zor oluyor

herkese hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı katında hayırlıysa kabul etsin

uzun kıprik demek bayılırım ya. benımkı de fena sayılmaz ama rımelsız bellı olmaz oyle. rengı canlı degıl cuku. ben hamıleyken senın resmıne bakayım bolca, yaprak gıbı kıprıklerı olsun kızımın

Her gördüğümde değil her duyduğumdada olucak merak etmeyın:) Aminnnnn :) Bu arada günaydınnnnnnn:) Ay valla benm şansımada hep bunlar geliyo sonra niye kırıldın niye kırıldımımı var lafına bi dikkat et yanii seviyomuş al başına çalll ammaan her neyse diyorumya ben bu seneki bikinilerimi seçmeye çalışıyorum geçen sene 3se bu sene 5 tane alcam hatta 7 alcam hergüne 1 tane diye giycem giycem salıncammm böyle haha

emellcıgım canım cıkmıs yaaa bugun resmen. oyyyyy kıyamam ya. ama banyo keyfıne bayıldım harıkaymıs valla. evde kuvet yok bızım ama bundan sonrakı evımde kesınlıkle ıstıyorum boyle keyıfler ıcın.