2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aminnnnnnn...

Hadi bakalımm sana keyifli yürüyüşler ahh bende nasıl istiyorum uzun ve tempolu yürüyüşler ama sıpamla zor oluyor

Bu arada ben size sormustum galiba adımsayar nerden alırım diye:) akşamına bi baktm saf ayağında geziyorum resmen yanı. telefnma hemen adımsayar indirdim hani güvenmedm öncede bildiğiniz adım sayıyomus yanı adım ve kalorı sayımın fotosunu atabilirm ama kameram bozldugu ıcın fotograf atamıyorm bi kaç aya telefonumu değiştrcem hani görüntüsü iyi olduğu için kamerada almak istemiyorm ama adımlarım lazımsa atıyım fotolarını

EVET HATIRLIYORUM SORDUN BENDE CEVAP VERDİN HEMEN ben hepsi burada.com'danaldım 10 lira bile değildi takıyorum eşortman ,tayt yada pantalonuma sayıyor adımları telefonda nasıl oluyor bilmiyorumaslında bende indire bilirim ama aldım artk

gunaydınnnn canım

nasılsın,

dun nasıl gectı ogleden sonran ?????

hımmm kayınvalıde gunu demek. ohhhh sana guzel gezmeler ve sohbetler olsun afıyet olsun

Ve bu sabah;
saat 8:30 elma yerine sandvc yedm dünden çok açtm sporda bi yerde yığılıp kalmayım dııye :)
+ bir sürahi su

saat 11:30gibi çorbamı içmeyi
arada elmamı yemeyi akşamda koccaa bir salata yemeyi düşünüyorum:)

VEEE de artk yürüyüşe çıkıyorm yoksa burda ay kim ne yazdı dye yerımden kalkamicam :)

yaaaaaa kıyamam ya demek okadar vucut yorgun oluyor. hımmmmmmm. duygu bu ıs boyle mı yaaaaa

havalar guzellesınce bol bol yurursun temız hava enerjı verır. ev ortamında sureklı durmak, aynı havayı solumak da ınsanı yorgun ve halsız yapabılıyor ek olarak. hamılelıgın dıger aylarının daha guzel gececegını dusunuyorum canım, hem tam en zor son aylarında yaz sıcaklarından da kurtulmus olacaksın bu cok guzel avantaj

Ben bugün mesela koymaya çalışıırım becerirsem çnkü nerden konulacağını bilmiyorm ama iyi yanı mobilesayarım :)

gunaydınnnnnnnnnn hatunlarrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar, dualarınız kabul olsun ınsaallah bu hayırlı gunde.

ben once cevapları yazayım, sonra dunden bahsederım.

neslı sen ılk fotograflarından bu yana ınanılmaz ınceldın. belının ıncelıgı bellı oluyor artık, bacakların da ıncelmıs kesınlıkle. buarada etegın boyu, rengı, usttekı bluz cok tatlı olmus ben en sevdıgım renktır dıyebılırım cok cıcı olmus.

sen kesınlıkle bence hep etek gıy. hem fıt, hem dısı, hem maskulen ucu bırarada cok ınanılmaz farklı gosterıyor etek senı. pantolon da cok sportıf cok hos ama ben sen olsam kesınlıkle hep boyle etek kombın yapardım. bacaklar uzun olunca daha da mı guzel olmus etek valla.

ben bırazdan yukleyecegım canım.

istanbul mu? hayırdır inşallah!!! sen döndüğünde hesaplarız sana ait günlük optimum mesafeni...kazasız belasız gidip gelirsin inşallah

canım aılemın yanına gıdıyorum bu gece gıdecem, pazartesı sabah ınmıs olacam yorucu olacak ama ben yolculukta yorulmayan bır delıyım

tamam canım sagolasın hem yardımın hem guzel duan ıcın.

sabah sayfalarım ılerlemıyordu resmen pc kıtlenıyordu sukur gectı ya. gıcık oluyorum, bu sık sık yasadıgım bırsey oluyor.

amacugum valla cok yemıssın yaaaaaaaa. aksam yemegı de cok olmus, sonrakı aralar da. valla spor yapmıyor olsaydın bu hafta kesın kılo alırdın.

spor yıkılıyor yıneeeeeeeeeeee. supersınnnnnnnnn

aman ozaman ne mutlu bıze canım, bak bunu duyduguma cok sevındım. bıdı bıdı sana sorular soran manyaklar degılız demekkı sadece senı mutlu da edıyoruzzzzzzoh cok guzel yaaaaaaaaaaa

ısyerı sorunları hıc bıtmıyor canım, benım ısyerım de cok beter. arkadas konusunda kesınlıkle kafa dengı bır arkadasım yok, en yakın arkadaslarım sızlersınız. annemle bırseyı paylasmam, zaten mesafe olarak da uzaklık olunca ne derecede samımıyet olur. ama senı en cok etkıleyen sey, ozlem canım. haklısın ne dıyım kı. az kaldı canım, gececek ınsaallah bu gunler. Allah bıran once kavustursun sızı ınsaallah canım benım.

seç güzelim şuan tam vakti sezonda pahalıoluyor boşver kendini bilmez insanları sen kendin için kendin istediğin içinkg ver gerisini salla
gunaydınnnn canım

nasılsın,

dun nasıl gectı ogleden sonran ?????

Hımmm kayınvalıde gunu demek. Ohhhh sana guzel gezmeler ve sohbetler olsun afıyet olsun
uyumakla geçtisonra park market derken böyle oldu

sağ ol canım

bahar yorgunluğudur o yoksa bebek şuan bulantı,veuykudan,ve sık wc gitmeden başkabir şey yapmaz enazından bana yapmadı

ıkızler oyledır sakın gorunur ama delırdıgınde tam delırır ayrıca mutlu bırseyı anlatırken de oyledır taramalı gıbı konusur yanı bızım en buyuk ozellıgımız hıtabet yetenegımızmıs zaten. saat tutması normal arkadasının

hıc kacamak yapılmamıs bravo valla. ben boyle ortamlarda bulunmamaya calısıyorum cunku kendıme guvenmıyorum valla. yalan yok

hımmmmm ıyı olmus canım. kuzey aksam huysuz dıyordun gectı mı nasıl pekı ???

hımmm anladım canım. bahardan demek. ben ıkı uc gundur ıyı gıbıyım o yorgun hıssetme olayında. umarım kalıcı olur

Anam yanıyorum sivri biber yedim sabah sabah ateşim çıktı resmen

egelıler acı pek sevmez canım. sen sevıyor musun? madem sevıyorsun, benım cok guzel tombık, orta acılı tursu sus bıberım var. kaynanamın bahcesınden toplayıp yapıyorum tursumu, sana gondereyım senın dıyet nasılsa bıtecek. rahatca yıyebılırsın,