- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.901
aminnnnnnn...
Hadi bakalımm sana keyifli yürüyüşler ahh bende nasıl istiyorum uzun ve tempolu yürüyüşler ama sıpamla zor oluyor
valla soğudu bile canm havalar, ama inşalah daha kötü olmamak için daha sıkı giyiniyorum. şimdi korkuyorum aslında, ben hava değişimlerinde hemen hasta olurum, ankaraya gidince de o yuzden yine hasta olma ihtimalim var yani, bakalım havalar düzelir inşalah
bugunku menumu toplayım kızlar,
kahvaltı
1 dilim köy ekmegi
1 kk dan biraz fazla beyaz peynir
öğle yemegi
4 yk sebzeli tavuk yemegi
3 yk pilav
200 ml yoğurt
1 ince dilim beyaz ekmek
akşam yemegi
2 tane avuç içi büyüklüğünde fırında palamut balıgı
2 top karnıbahar turşusu
1 dilim tam bugday unu ekmegi
bu ara bir aksilik var üzerimizde. annemle babam tatile gittiklerinde babam küçük bir kaza geçirmişti. daha doğrusu arabanın biri geri giderken babamı görmemiş çarpmış, babamda yere düşmüş. o zamn dirsegi baya morarmıştı falan. doktora gitmişlerdi ama bişey çıkmamıştı o zman. ağrısı geçmedi die dün tekrar gitmiş doktora, film çekmişler ve kolda çatlak varmış onu görmüşler. şimdi dirseginden eline kadar alçıda kolu. mutlaka ağrısı da vardır belli etmiyo pek ama bende morali düzelsn die işten gelirken tek kişilik pastalar oluyo ya onlardan aldım iki tane geçmiş olsun pastası die. akşam yemekten sonra da onlardan biriinin 1/4 ini yedim gerisini anneme babama kardeşime pay ettim işte. üstüne bide yeşil çay içerek bugunku yeme olayını kapattım. şimdi yatana kadar 1.5 lt suyu bitirdimmi taammdır[/QUOTE
cesmıcıgım bazen boyle ust uste gelebılıyor saglık sorunları ya da beklenmedık anda ufak kazalar yasıyoruz bazen. boyle bır donemdır bence. daha kotuye gıdecegıne falan odaklanma. gecıcı olarak dusun bunu, ankaraya gıderken ıcın rahat gıt kı aklın aılende kalmasın. babana cok gecmıs olsun canım. sen pasta almıssın ben de bızımkılerın ozellıkle annemın cok sevdıgı yoresel bır peynır var ondan aldım dun. aksam annem benı arıyor, sana masraf olmasın gelınce parasını verırım ama bıze 2 kılo ondan alırmısın dıyor. ben aldım bıle dedım. sustu 2 dk. belkı ıcten bırsey dıyecektı ama herzamankı domınant karakterı ızın vermedı bence demesıne
canım, ankara cok soguk olabılır yola ona gore cık oldu mu. aklıma gelmısken dıyeyım dun. dun gece kar yagdı buraya. ankara da kesın oyledır. bugun gece ankaradan gececegım uyumuyor olursam sana hava ıcın msj atarım
Bu arada ben size sormustum galiba adımsayar nerden alırım diye:) akşamına bi baktm saf ayağında geziyorum resmen yanı. telefnma hemen adımsayar indirdim hani güvenmedm öncede bildiğiniz adım sayıyomus yanıadım ve kalorı sayımın fotosunu atabilirm ama kameram bozldugu ıcın fotograf atamıyorm bi kaç aya telefonumu değiştrcem hani görüntüsü iyi olduğu için kamerada almak istemiyorm ama adımlarım lazımsa atıyım fotolarını
günaydın, baharın habercisi,kedilerin kudurduğu yeniumutlar yüklediğimiz güzel mart ayına yepyeni ayaaa günaydınnn , bu ay bol müjdeli,herşeydenönce sağlklı ve bol kilo verdiğimiz bir ay olsun inşallahhh..
günlerden kayınvalide günü menüde balık öğlen çıkarımm cuma-c.tesi-pazar sıfır kaçamakla geçirme ümidiyleee...
hamilelik güzel geçio şu an için hiçbir sıkıntı yok sadece iş yaparken yoruluyorum ya bugün bir yatak odasının çarşaflarını geğiştirip yıkanan çamaşırları katladım sanki bütün evin halılarını yıkadım öyle yoruldumm valla :!:
EVET HATIRLIYORUM SORDUN BENDE CEVAP VERDİN HEMEN ben hepsi burada.com'danaldım 10 lira bile değildi takıyorum eşortman ,tayt yada pantalonuma sayıyor adımları telefonda nasıl oluyor bilmiyorumaslında bende indire bilirim ama aldım artk
Kızlar bugün Pomocuğumla fotoğraf yükleyecektik ama Pomo fırsat bulamadı galiba, ben yükleyeyim dedim:) Etekli olan bugün, pantolonlu olan dün. Fotoğrafları ofiste kendim çektim, telefonun zaman ayarını kullandım. Böylece telefon kurcalama olayım da son hız devam ediyor:)
Eki Görüntüle 644691 Eki Görüntüle 644692
istanbul mu? hayırdır inşallah!!! sen döndüğünde hesaplarız sana ait günlük optimum mesafeni...kazasız belasız gidip gelirsin inşallah
Merhaba kızlar, bugün de sporumu yaptım ama akşam inanılmaz çok yedim. Regl öncesi ağrılarım ve bitmeyen bir iştahım var, ben bu dönemde kilo almazsam iyi. Yine de yediklerimi yazacağım, önce buraya, sonra da kalorisepetine, bakayım durum ne kadar vahim :18:
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğine
- 1 tk salça
- 1 tk labne peyniri
- 1 avuç maydanozla yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım kase terbiyeli şehriye çorbası
- 3 kaşık ıspanak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 3 kaşık yoğurt
Ara:
- 1 fincan yeşil çay
Akşam:
- 1 tabak kabak yemeği
- 3 kaşık pilav
- 1 kase salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Asıl olay buradan sonra başlıyor. Oturduğum yerde ceviz kırayım dedim, aynı zamanda yedim de tabi,
- 6 tane ceviz
tatlı isteğimi bastırması için,
- yaklaşık 1 kase kuru erik
Maalesef kesmedi,
- 3 kare bitter çikolata
yeter aslında ama bana yetmedi ne yazık ki,
- koca bir kase patlamış mısır
Midem davul gibi oldu, artık istesem de yiyemem, yemeyeyim de zaten. Yediklerimle birlikte su da içtim ama bana mısın demedi. Neyse kapatayım konuyu, olan oldu artık.
Eve gelince hemen eşofmanımı giyip spor salonuna gittim, 55 dakika 5.3 km, farklı hız ve eğimlerde tempolu yürüdüm (az da koştum), 15 dakika da bisiklet bindim. Toplam harcadığım kalori 500, ama Emelciğimin dün söylediğine göre yine 800 - 900 kaloridir muhtemelen.
canım benim yaa :) ben o enerjiyi son bi iki aydır bu topikte şarj ediyorum filizcimişyerinde soğuk rüzgarlar esiyor, evde eşimin yokluğu, en yakın arkadaşlarımın uzaklığı iyiki keşfetmişim burayım :)))
her gördüğümde değil her duyduğumdada olucak merak etmeyın:) aminnnnn :) bu arada günaydınnnnnnn:) ay valla benm şansımada hep bunlar geliyo sonra niye kırıldın niye kırıldımımı var lafına bi dikkat et yanii seviyomuş al başına çalll:d ammaan her neyse diyorumya ben bu seneki bikinilerimi seçmeye çalışıyorum geçen sene 3se bu sene 5 tane alcam hatta 7 alcam hergüne 1 tane diye giycem giycem salıncammm böyle haha:d
uyumakla geçtisonra park market derken böyle oldugunaydınnnn canım
nasılsın,
dun nasıl gectı ogleden sonran ?????
Hımmm kayınvalıde gunu demek. Ohhhh sana guzel gezmeler ve sohbetler olsun afıyet olsun
yaaaaaa kıyamam ya demek okadar vucut yorgun oluyor. Hımmmmmmm. Duygu bu ıs boyle mı yaaaaa
Havalar guzellesınce bol bol yurursun temız hava enerjı verır. Ev ortamında sureklı durmak, aynı havayı solumak da ınsanı yorgun ve halsız yapabılıyor ek olarak. Hamılelıgın dıger aylarının daha guzel gececegını dusunuyorum canım, hem tam en zor son aylarında yaz sıcaklarından da kurtulmus olacaksın bu cok guzel avantaj
canım benim çok teşekkür ederimmaslında çok sakin deilim, daha doorusu duruma göre sakin kalırım ama tersim fenadır, taramalı tüfek hızıyla 45 dk konuştugumu bilirim, oda arkadaşım dk tutmuşta bana ne zaman susacam die ama pozitifligim doğrudur, insan yaşadıkça anlıyo bazı şeyleri o yuzden kolay kolay moralimi bozmuyorum, arada ufak krizlerim oluyor ama ikizler burcuyuz olcak o kadar ama ben en çok gülüşümü begeniyorum o ayrı, evlenene kadar kendimi makyajsız göstermezsem eğer adam evlenip de ben makyajı silince şoka girebilir
evet canım yaa dün çok güzeldi, uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok yürüdüm, teyzemn günde de boreklerden kurabiyelerden hiç yemedim, bolca kereviz salatası yedim yoğurtlu, birde 3 kaşık kısır yedim. birsürü poğaça ve börege nanikk yaptımmm
telefonumu haal da çok kurcalayamadm ama bu akşam kurcalayacam inşalahsinemada güzel bi değişklk oldu bnm için. pek tercih ettigim bi film olmasa da yine de ortam güzeldi. birde kapıdan arabayla alınıp arabayla bırakılmasına bayılıyorum. o şekilde dünyanın öbür ucuna bile giderm yani, o yuzden üşümedm de hiç, super bigun olduu
seç güzelim şuan tam vakti sezonda pahalıoluyor boşver kendini bilmez insanları sen kendin için kendin istediğin içinkg ver gerisini salla
uyumakla geçtisonra park market derken böyle oldu
sağ ol canım
bahar yorgunluğudur o yoksa bebek şuan bulantı,veuykudan,ve sık wc gitmeden başkabir şey yapmaz enazından bana yapmadı
Anam yanıyorum sivri biber yedim sabah sabah ateşim çıktı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?