2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ve sonnnnn

uzun kumas sıfır kollu bır elbıse. ıs gorusmelerı ve fuarda gıyebılırım dıye dusundum. beden yıne bıuyuk geldı bıraz ama bılerek pens attırmadım, yaza dogru daralttıracagım.

bugun cok uzun kalamayacagım 15 dk ıcınde cıkarım sanırım.

menumu yazayım:

sabah:
ıkı yumurtadan omlet esımle paylastık
bır bardak normal süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
5 adet marul

ara: ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su, bir elma

oglen: yemekten once 500 ml su, bır kepce sıvı, cacıga benzer yogurt uzerıne dokulmus sekılde bır tabak ıspanak ( pırınclı ), 3 kasık domates salatası ( makarna vardı ama cok kotu olmus yemedım )

yemekten sonra ıkı tane domates yedım doymadım.

ara: bır portakal, 15 leblebı, acık sekersız cay, 500 ml ılık su

aksam: esımle dısarda yedık, yolculuk oncesı ıslerımı hallettım. sanırım 2 saat yurumus oldum donus yolumuzu da dusunecek olursak. hava soguktu ama yıne de yuruyelım dedım. neyse 5 adet yuvarlak kucuk kofte, 1 ayran, bır corba kasesı kadar salata, 4 kasık pılav.

eve gelınce de durmadım evde ıslerım vardı valız hazırladım, camasır, bulasık makınası olayları, evı toparlama. aksam baya yoruldugumu hıssettım ayaklarım agrıdı.

hesaplama yapacak olursam dun gun boyu adımım 4000 olmustur sanırım.

evde ugrasırken, bır ınce havuc, 4-5 marul yedım, 500 ml su ıctım ve gunu kapattım.

evet bu aralarhuysuz maleseff
inşallah canımm inşallah hep böyle olursun

olurmu ya biz biber çorbası yaparız hastaolduğumuzda düşüno kadar severim turuşuluksivri ve imink biberleribi oturuğda abartmıyorum 15 tane yiyebirim

dünsivri yeşil biber aldı inceuzundan metabolizmamı çalıştırsın diye biber iştah açar fakat iştahnıdengelersen metabolizmayıda hızlandırır

2 mesaja birlikde cvp vereyimmm

4ÖNCELİKLE MAŞALLAH ÇOK HOŞOLMUŞSUN, 40-42 beden üstü hanımlar elbisegiycekse 1 beden bilemedin yarım bedenüstüne bol giysin böylece fazlalıklar belli olmaz pomo sen bilmedendoğru şey yapmışsın üstünebir tk bol gelmesi seni dahazayıfgösermiş
uzun elbiseyiyakıştırdımm ceketi kontrast yapaya çalışsanda açık renkler ceket yada hırkalar malesef iri gösterir ben genelolarak beğendim ceketi ne renkisterdim parlament yeşili ,parlement mavisi ama yineçokgüzelsinn, eşarpını sevdim

Son düzenleme:

tamam canım, ben donunce sen bana anlatırsın tsk ederım.

soyledıklerıne katılıyorum zaten. sadece benım kılomdakı bırıne yuruyus fayda etmez gıbı anladım sanırım. sen bana detaylı anlatırsın canım. tsk ederım tekrar

canım elektrık sorunu cozulmus sukur sonunda. gozunaydın

dun az yemıssın canım, bırkacgun once menulerın guzel oluyordu yıne az mı yemege basladın sen

VALLA BEN GENELİNİ BEĞENDİMM GÜNÜN GAYET GÜZEL OLMUŞ
HAREKET ANLAMINDADA ÇOK GÜZEL TEBRİKLERRR BUHAFTA YANİSON 3GÜNDÜR HAREKET ANLAMINDAÇOK BAŞARILISINN

canım elektrık sorunu cozulmus sukur sonunda. Gozunaydın

dun az yemıssın canım, bırkacgun once menulerın guzel oluyordu yıne az mı yemege basladın sen

sağ ol canım

aslında hiç yiyesim yoktu sırf metabolizmam için yedim oluyor bana arada hele bumevsim geçişlerinde bazen unutuyorum en keyif aldığım öğün kahvaltı onun dışında zorla yiyorum.

hımmm dun aksama ozel degıldı yani ??? babası yok sana sardı oyuzden sanmıstım ben de.

ya benım sınıf arkadaslarım, ev arkadaslarım hep egelıydı yemın ederım karabıberın tadını bılmıyorlardı. valla sen dıyınce sasırdım bak gercekten.

canım ben zaten dar almıyorum hem esım ıstemez, hem ısyerımızde rahat edemem. oyuzden dunku o elbıselerı gondermek ıstedım ıste, cunku beden olarak darlardı, bır dıgerının modelını begenmedım zaten. bılmeden dogru bırsey yapıp bır buyuk beden alıyor olmam dogruymus demek. bak buna sevındım. ceketı aslında kontrast yapmaktan cok, sıyah beyaz cok sevdıgım ıcın oyle yaptım canım. bır de bu hırkamı cok sevıyorum ayrıca kalcayı cok guzel kapatıyor. ama koyu mavı hırka gıyıp deneyım haftaya bakalım dedıgın gıbı.

begenmene sevındım, bu ıslerden anlayan bırı olarak gecer bır puan almak hosuma gıttı.

ben resımlerı nıye eklıyorum bılıyorsunuz zaten. bedenen ınceldıgım ortaya cıkacak degıl zaten cok farkedılecek bır gıyım tarzım da yok, okadar ıncelmedım de. ama ınsanların kılosu ne olursa olsun gıyımı ıle ılgılenmesı, kendını begenmesı, sevmesı konusunda destek olmak amaclı eklıyorum.

VALLA BEN GENELİNİ BEĞENDİMM GÜNÜN GAYET GÜZEL OLMUŞ
HAREKET ANLAMINDADA ÇOK GÜZEL TEBRİKLERRR BUHAFTA YANİSON 3GÜNDÜR HAREKET ANLAMINDAÇOK BAŞARILISINN

hımmm elbıse begenıldı, menu begenıldı ohhhhhh keyfıme dıyecek yok. canım cıddı spor yapamadım henuz, ama hareket anlamında daha yogunum evet. haftasonu ıstanbulda ıyıce cosarım ınsaallaj, dun yagmurluymus bugun cok guzelmıs. bakalım haftasonu nasıl olacak. burası kar kıyamet oldu resmen. ayakkabı, kıyafet nasıl sececem sasırdım dun zaten

şaşırdımm olabilir benim eşimde izmirli sevmezgerçi minikminik alıştırdım ama ben bayılırımgözümden yaş akar sileryine devam ederim yemeğe hele acılı adana acılı şalgam acı biberturşusu oyyyyy oyy kiminin tatlı zafı var benimde kebap zafımvar
sen resimlerine tarih at mutlaka sen görmüyor olabilirsin ama benfarkıgörüyorum nerde ilk resim nerde şimdi resim kesinlikle daralıyorsun zayıflıyorsunn

ceket olayına gelince seviyorsan ayrı insanın giydiği şeyi sevmesi rahat etmesi çok önemli zatengüzel bi parça o da ayrı ben farklı bi açıdan değerlendirdimm

yavaş yavaş birden yüklenmen sorunlu ayağını daha kötü yapar sen minikminik hareketleriniçoğalt sonra iddi sporlar yaparsın

anladım canım, farkettım zaten. ıstahın kapanmıs dun senın.
maleseff değişken bir iştahım var dün canım çok şey çekti karışık kızarma,waffıl yemedim sonrada iştahım kapandı

ben ucunu de ıcemıyorum sular kesık,

canım ben buarada cıkayım, bugun halletmem gereken cok ıs var. msnın acık olursa goruselım opuyorummmmmmm
tamam sana kolay gelsin bende bi bitkiçayı içeyim kayınvalidede paso kahve içiyoruz zaten

ÇOKSIK KESİLİYOR SULAR SEBEP NEDEN?

günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar olsun

neslicim canım resmin harika çok fit ve zayıf görünüyorsun özellikle bacakların çokkkkkkk hos ince ve zarif

tosuncum canım çok güzel yazmışsın çok hos ünv ortamı güzel olmalı malesef ben hayata erken başlayanlardanım yazdıkların çok güzel çok tatlı bir kızsın kendimiz için verecegiz kilocukları
tosuncum dün neslinin deyazdıgı gibi canım malum mesai öglenin aynısı oluyo yemekde kızartma vardı emedim çorba ,elma yedim canım
benim özür dileyecek bir sey yok ki tatlım ders çalışmak zordur ilgi gerekir bölün ne canım

cemrecim canım nasılsın denk gelemiyoruz özledim sohbetini valla

pomocum baş örtünün rengi benim de çok hoşuma gitti canım resim harika elbise çok yakısmıs daraltmaman çok iyi olmuş yaza daraltırsın elbise 2 kez işlem görmez
resim tabiki de göndereyim canım maşallah kaşlarıma deger o derece

Son düzenleme:
sefan olsun emelcim çok özendim valla afiyet olssun hakkın dır canım şifa olsun

gelelim bana dün eve gittigim de 9 a geliyordu duş almam gerek ti yürüyüş bandına bineyim de duş alayım dedim o kadar iyi geldi ki 5.5 km yürüdüm 1 saat boyunca çok yoruldum valla duş alıp yattım

Yeşilçayımı aldımkimselerr yok nesli nirdesin girmedin daha
dışarda hava açık aMa sıcaklık ne durumda bana söyleemi ona göre giyineyim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, akmış yine sayfalar bakıyorum , önce merhaba diyeyim, sonra geçmişe dalayım. Kontrol işleri devam ediyor, sabah kan verdim, bakalım değerlerim iyi çıkar inşallah:)) Kahvaltıyı küçükparkta yaptık eşimle, eski günlerdeki gibi bir kahvaltı yaptım, hiç kısmadan:) Boyoz yedim (2-3 yıldır ilk defa), kumru tost yedim, üstüne de çikolatalı krep. Biliyorum çok, ama her zaman olan bir şey değil. Bugün 15000 adım yapmayı planlıyorum. Zaten şimdiden 3000 küsur oldu, sanırım spor da yapınca hedefime ulaşırım. İzmir'de hava çok güzel bu arada, çiçekler açmış, güneş var, hava biraz soğuk ama insan dışarda olmak istiyor resmen.

Yeşilçayımı aldımkimselerr yok nesli nirdesin girmedin daha
dışarda hava açık aMa sıcaklık ne durumda bana söyleemi ona göre giyineyim

Bu kadar olur, ben de havayla ilgili bir şeyler yazmıştım Kalp kalbe karşı. Valla bugün ofiste bitirmem gereken işler olmasa ben de kaçardım Duygucum, kalın bir şey al üstüne, güneş var ama aynı zamanda soğuk ta var