- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.921
evet bu aralarhuysuz maleseffhımmmmm ıyı olmus canım. Kuzey aksam huysuz dıyordun gectı mı nasıl pekı ???
Hımmm anladım canım. Bahardan demek. Ben ıkı uc gundur ıyı gıbıyım o yorgun hıssetme olayında. Umarım kalıcı olur
olurmu ya biz biber çorbası yaparız hastaolduğumuzda düşüno kadar severim turuşuluksivri ve imink biberleribi oturuğda abartmıyorum 15 tane yiyebirimegelıler acı pek sevmez canım. Sen sevıyor musun? Madem sevıyorsun, benım cok guzel tombık, orta acılı tursu sus bıberım var. Kaynanamın bahcesınden toplayıp yapıyorum tursumu, sana gondereyım senın dıyet nasılsa bıtecek. Rahatca yıyebılırsın,
2 mesaja birlikde cvp vereyimmmve sonnnnn
Eki Görüntüle 644829
uzun kumas sıfır kollu bır elbıse. ıs gorusmelerı ve fuarda gıyebılırım dıye dusundum. Beden yıne bıuyuk geldı bıraz ama bılerek pens attırmadım, yaza dogru daralttıracagım.
asla kafan karışmasın asla hevesinde kaçmasın filiz. ben sana msn de ne demek istediğmi sana uyarlayarak anlatarım.
ama şunuda söylemek isterim ki, aylarca düzenli yürüyüşler yapıp tartıya çıktığında kiloda bi değişiklik göremediğinde veya hedefinden çok uzakta kaldığında kimse hayal kırıklığına uğrasın istemiyorum. kilo vermek yürümekle çözülecek kadar basit bi sorun değilken hayattan koparıp özgüveninizi kaybetmenizi gerektirecek kadarda büyütülecek bişey değil. sadece bir yıl kendiniz ve sevenleriniz için yürüyüşten çok daha fazlasına katlanmanız gerekiyor. katlanılacak bu şeyler ise, yürüyüşün yanında sarfedilecek artı eforlar, sevdiğiniz tatlılardan yoksun diyetler, uykusuz ve yorgun günler gibi ekstra durumlardan oluşuyor. aslında birçoğunuz bunları yaşıyorsunuz ve devam ettiğiniz takdirde orta vadede sonuçlarını mutlaka göreceksinizdir. Zaten burda vermek istediğim mesaj kimse yürüyerek tartıda bi eksilme olmasını beklemesin. ama yürümenin kalp sağlığı ve bacak sıkılığı konusunda faydaları vardır onu belirteyim
iyiakşamlar bayanlarrrr sonunda elektrik işgencemiz bitti artık özgürüm istediğim kadar elektronik aletlerimi çalıştırabilirim.elektiriklerimiz 2 de kesildi kaç gündür geç yatıp erken kalktığımiçin uykum vardı ,oğluşumla birlikde uyuduk 2.5 saat uyumuşuz 16:30 da kalktık hazırlandık tam çıkıyorduk elektrikler geldi ,o kadar hazırlandım geri dönmedim bari bi parka gidelim ordanda markette gidip peynir alayım dedi parkda bir sürü aletler var onlarlaçalıştım biraz biraz yürüdük peynir aldık döndük.
bugünevde yalnızım eşim perşembeleri geç gelir içimden yemek yemek gelmedi bende apatarif şeyler yedim günümü toparlaya bilirim;
aç karnına büyük barda ılık limonlu su
kahvaltı: 2 dilimçavdar ekmeğine biraz tereyağ biraz çemen ve maydanozla tost
ara:naneli yeşil çay
öğlen: yaz domates sosunda soğan vebiberle menemen yedim yumurtasız büyük kase yoğurt, 1 dilim kızarmış ekmek
akşam: eşim evde olmadığı için yemek istemedim apatif şeyler hazırladım kahvaltı tarzı
su az tükettim şu andan itibarensuya yüklencem
aktivitede parkda yaptım birazda yürüdümm
bugun cok uzun kalamayacagım 15 dk ıcınde cıkarım sanırım.
menumu yazayım:
sabah:
ıkı yumurtadan omlet esımle paylastık
bır bardak normal süt
ıkı dılım tam bugday ekmegı
5 adet marul
ara: ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su, bir elma
oglen: yemekten once 500 ml su, bır kepce sıvı, cacıga benzer yogurt uzerıne dokulmus sekılde bır tabak ıspanak ( pırınclı ), 3 kasık domates salatası ( makarna vardı ama cok kotu olmus yemedım )
yemekten sonra ıkı tane domates yedım doymadım.
ara: bır portakal, 15 leblebı, acık sekersız cay, 500 ml ılık su
aksam: esımle dısarda yedık, yolculuk oncesı ıslerımı hallettım. sanırım 2 saat yurumus oldum donus yolumuzu da dusunecek olursak. hava soguktu ama yıne de yuruyelım dedım. neyse 5 adet yuvarlak kucuk kofte, 1 ayran, bır corba kasesı kadar salata, 4 kasık pılav.
eve gelınce de durmadım evde ıslerım vardı valız hazırladım, camasır, bulasık makınası olayları, evı toparlama. aksam baya yoruldugumu hıssettım ayaklarım agrıdı.
hesaplama yapacak olursam dun gun boyu adımım 4000 olmustur sanırım.
evde ugrasırken, bır ınce havuc, 4-5 marul yedım, 500 ml su ıctım ve gunu kapattım.
canım elektrık sorunu cozulmus sukur sonunda. Gozunaydın
dun az yemıssın canım, bırkacgun once menulerın guzel oluyordu yıne az mı yemege basladın sen
evet bu aralarhuysuz maleseff
inşallah canımm inşallah hep böyle olursun
olurmu ya biz biber çorbası yaparız hastaolduğumuzda düşüno kadar severim turuşuluksivri ve imink biberleribi oturuğda abartmıyorum 15 tane yiyebirim
dünsivri yeşil biber aldı inceuzundan metabolizmamı çalıştırsın diye biber iştah açar fakat iştahnıdengelersen metabolizmayıda hızlandırır
2 mesaja birlikde cvp vereyimmm
4ÖNCELİKLE MAŞALLAH ÇOK HOŞOLMUŞSUN, 40-42 beden üstü hanımlar elbisegiycekse 1 beden bilemedin yarım bedenüstüne bol giysin böylece fazlalıklar belli olmaz pomo sen bilmedendoğru şey yapmışsın üstünebir tk bol gelmesi seni dahazayıfgösermiş
uzun elbiseyiyakıştırdımm ceketi kontrast yapaya çalışsanda açık renkler ceket yada hırkalar malesef iri gösterir ben genelolarak beğendim ceketi ne renkisterdim parlament yeşili ,parlement mavisi ama yineçokgüzelsinn, eşarpını sevdim
VALLA BEN GENELİNİ BEĞENDİMM GÜNÜN GAYET GÜZEL OLMUŞ
HAREKET ANLAMINDADA ÇOK GÜZEL TEBRİKLERRR BUHAFTA YANİSON 3GÜNDÜR HAREKET ANLAMINDAÇOK BAŞARILISINN
sağ ol canım
aslında hiç yiyesim yoktu sırf metabolizmam için yedim oluyor bana arada hele bumevsim geçişlerinde bazen unutuyorum en keyif aldığım öğün kahvaltı onun dışında zorla yiyorum.
Hadi hanımlarsu içinnn bol bol
şimdi nescafemi içsem yeşil çaykarar veremedim
hımmm dun aksama ozel degıldı yani ??? Babası yok sana sardı oyuzden sanmıstım ben de.
Ya benım sınıf arkadaslarım, ev arkadaslarım hep egelıydı yemın ederım karabıberın tadını bılmıyorlardı. Valla sen dıyınce sasırdım bak gercekten.
Canım ben zaten dar almıyorum hem esım ıstemez, hem ısyerımızde rahat edemem. Oyuzden dunku o elbıselerı gondermek ıstedım ıste, cunku beden olarak darlardı, bır dıgerının modelını begenmedım zaten. Bılmeden dogru bırsey yapıp bır buyuk beden alıyor olmam dogruymus demek. Bak buna sevındım. Ceketı aslında kontrast yapmaktan cok, sıyah beyaz cok sevdıgım ıcın oyle yaptım canım. Bır de bu hırkamı cok sevıyorum ayrıca kalcayı cok guzel kapatıyor. Ama koyu mavı hırka gıyıp deneyım haftaya bakalım dedıgın gıbı.
Begenmene sevındım, bu ıslerden anlayan bırı olarak gecer bır puan almak hosuma gıttı.
Ben resımlerı nıye eklıyorum bılıyorsunuz zaten. Bedenen ınceldıgım ortaya cıkacak degıl zaten cok farkedılecek bır gıyım tarzım da yok, okadar ıncelmedım de. Ama ınsanların kılosu ne olursa olsun gıyımı ıle ılgılenmesı, kendını begenmesı, sevmesı konusunda destek olmak amaclı eklıyorum.
hımmm elbıse begenıldı, menu begenıldı ohhhhhh keyfıme dıyecek yok. Canım cıddı spor yapamadım henuz, ama hareket anlamında daha yogunum evet. Haftasonu ıstanbulda ıyıce cosarım ınsaallaj, dun yagmurluymus bugun cok guzelmıs. Bakalım haftasonu nasıl olacak. Burası kar kıyamet oldu resmen. Ayakkabı, kıyafet nasıl sececem sasırdım dun zaten
maleseff değişken bir iştahım var dün canım çok şey çekti karışık kızarma,waffıl yemedim sonrada iştahım kapandıanladım canım, farkettım zaten. ıstahın kapanmıs dun senın.
tamam sana kolay gelsin bende bi bitkiçayı içeyim kayınvalidede paso kahve içiyoruz zatenben ucunu de ıcemıyorum sular kesık,
canım ben buarada cıkayım, bugun halletmem gereken cok ıs var. msnın acık olursa goruselım opuyorummmmmmm
Yeşilçayımı aldımkimselerr yok nesli nirdesin girmedin daha
dışarda hava açık aMa sıcaklık ne durumda bana söyleemi ona göre giyineyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?