- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.941
nesli maşallah çok fit görünüyorsun, yani çok atletik bi vücudun var gibi.
yaaa sen göğüs sorunum var demiştim bu mu sorunun :) keşke herkesin sorunu böle olsakesinlikle çok iyi görünüyorsun hatta daha iyi olmak için olağanüstü bi çaba göstermene gerek yok düşüncesindeyim. senin günlük programını beğeniyorum ben zaten, diyetini ve spor aktivitelerini düzenli devam ettirdğin takdirde yaza istediğin gibi gireceğinden hiç şüphem yok :)))
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar olsun
tosuncum canım çok güzel yazmışsın çok hos ünv ortamı güzel olmalı malesef ben hayata erken başlayanlardanım yazdıkların çok güzel çok tatlı bir kızsın kendimiz için verecegiz kilocukları
tosuncum dün neslinin deyazdıgı gibi canım malum mesai öglenin aynısı oluyo yemekde kızartma vardı emedim çorba ,elma yedim canım
benim özür dileyecek bir sey yok ki tatlım ders çalışmak zordur ilgi gerekir bölün ne canım
etekli resminiçin yazyorum bukafar feminen giyinip de bukadar maskünen havan olmasına bayılıyorumtıpki ideolüm ece sükan kate moss gibi
diğer resminde çok hoş ama etekli favorimmm
OH BOYOZLARR KUMRULAR BAK Bİ FENAOLDUM AHH KÜÇÜK pARK BENDE ÇOK KAHVALTI YAPTIM BENİM BÖLGEMDİ ORASI AZMIGEZDİM TOZDUMM VALLA AFİYET OLSUN AMAN SANA SADECE DİĞER ÖĞÜNLERİ DENGELE DEriM KAHVALTIYA ASLA KARŞI DEĞİLİM ÇÜNKÜ. SEN NEDEN KANVERDİN BU SEFER HANGİ BÖLÜM İÇİN BU ARADA SİMİR SONUCUNU ALDINMI?Günaydın kızlar, akmış yine sayfalar bakıyorum, önce merhaba diyeyim, sonra geçmişe dalayım. Kontrol işleri devam ediyor, sabah kan verdim, bakalım değerlerim iyi çıkar inşallah:)) Kahvaltıyı küçükparkta yaptık eşimle, eski günlerdeki gibi bir kahvaltı yaptım, hiç kısmadan:) Boyoz yedim (2-3 yıldır ilk defa), kumru tost yedim, üstüne de çikolatalı krep. Biliyorum çok, ama her zaman olan bir şey değil. Bugün 15000 adım yapmayı planlıyorum. Zaten şimdiden 3000 küsur oldu, sanırım spor da yapınca hedefime ulaşırım. İzmir'de hava çok güzel bu arada, çiçekler açmış, güneş var, hava biraz soğuk ama insan dışarda olmak istiyor resmen.
aldımsoruma cvp yinede sağ ol canımBu kadar olur, ben de havayla ilgili bir şeyler yazmıştımKalp kalbe karşı. Valla bugün ofiste bitirmem gereken işler olmasa ben de kaçardım Duygucum, kalın bir şey al üstüne, güneş var ama aynı zamanda soğuk ta var
.
Günaydınn:) ya hani o cukk ekini eklesekde tosuncuk desen:) O cuk eki daha sempatili sanki hihiBölümüm ekonomi canım sen ne işle uğraşıyosn:)
neslı sen ılk fotograflarından bu yana ınanılmaz ınceldın. belının ıncelıgı bellı oluyor artık, bacakların da ıncelmıs kesınlıkle. buarada etegın boyu, rengı, usttekı bluz cok tatlı olmus ben en sevdıgım renktır dıyebılırım cok cıcı olmus.
sen kesınlıkle bence hep etek gıy. hem fıt, hem dısı, hem maskulen ucu bırarada cok ınanılmaz farklı gosterıyor etek senı. pantolon da cok sportıf cok hos ama ben sen olsam kesınlıkle hep boyle etek kombın yapardım. bacaklar uzun olunca daha da mı guzel olmus etek valla.
ben bırazdan yukleyecegım canım.
Günaydın kızlar, akmış yine sayfalar bakıyorum, önce merhaba diyeyim, sonra geçmişe dalayım. Kontrol işleri devam ediyor, sabah kan verdim, bakalım değerlerim iyi çıkar inşallah:)) Kahvaltıyı küçükparkta yaptık eşimle, eski günlerdeki gibi bir kahvaltı yaptım, hiç kısmadan:) Boyoz yedim (2-3 yıldır ilk defa), kumru tost yedim, üstüne de çikolatalı krep. Biliyorum çok, ama her zaman olan bir şey değil. Bugün 15000 adım yapmayı planlıyorum. Zaten şimdiden 3000 küsur oldu, sanırım spor da yapınca hedefime ulaşırım. İzmir'de hava çok güzel bu arada, çiçekler açmış, güneş var, hava biraz soğuk ama insan dışarda olmak istiyor resmen.
Canım arkadaşım, teşekkür ederim. Bu etek benim ev sevdiğim eteğim Ayrıca seni de görmek istiyorum etekle, elbiseyle
OH BOYOZLARR KUMRULAR BAK Bİ FENAOLDUM AHH KÜÇÜK pARK BENDE ÇOK KAHVALTI YAPTIM BENİM BÖLGEMDİ ORASI AZMIGEZDİM TOZDUMM VALLA AFİYET OLSUN AMAN SANA SADECE DİĞER ÖĞÜNLERİ DENGELE DEriM KAHVALTIYA ASLA KARŞI DEĞİLİM ÇÜNKÜ. SEN NEDEN KANVERDİN BU SEFER HANGİ BÖLÜM İÇİN BU ARADA SİMİR SONUCUNU ALDINMI?
BU arada soruma cvp aldımm ahh izmir ah yine sağgösterip sol vuruyon demekk ..
aldımsoruma cvp yinede sağ ol canım
hep bir şey içerken sana denk geliyorum bu sefer püskürtmedim ama zor tuttum çok tatlısınn tosun cuk
Tekrardan merhabaa:) sabah yüürüyüşümü yaptm geldm istanbulda olup vakti olanlar için çıkın 5dakika olsa bile miss gibi havanın tadını çıkarn derm:)
55 dakika dışarıda kaldm bunun 15 dakikası ortakyde manzranın tadını çıkardm 3.5 kilometrede yürümş oldm:)
Buaradda Müslüm Gürses vefat etmiş bi geldim twitter yıkılıyo:S
ve sonnnnn
Eki Görüntüle 644829
uzun kumas sıfır kollu bır elbıse. ıs gorusmelerı ve fuarda gıyebılırım dıye dusundum. beden yıne bıuyuk geldı bıraz ama bılerek pens attırmadım, yaza dogru daralttıracagım.
.
Günaydınn:) ya hani o cukk ekini eklesekde tosuncuk desen:) O cuk eki daha sempatili sanki hihiBölümüm ekonomi canım sen ne işle uğraşıyosn:)
Ay teşekkür ederm hihihiYa bu arada bende bir tırnak soyulmasıdır gidiyor nasıl önleyebilirm ?*
ayyyyyyy üzüldümm ALLAH rahmet eylesin
Yaşınızı bilmiyorum ama şuan gözümde bir güzün abla gibi konşma ihtiyacında bulunuyormAy cidden ya ben okadar doluyumki illallah ettm artk artk bunuda yazıym yoksa uykusuzlktn ölücem Benim hayatımda en fazla 1-2 yakın kız arkadaşım olmustur hem seçicilikten hemde şu kız triplernden bıktığımdan küçückken bile hiç kız arkadasm olmazdı mıymıy çok yoruluyorm ben kızlarla cıdden gidip erkeklerle oyun oynardm. Şuanda da mesela ben istanbulun baya bi ünlü özel ünilernden birine gidiyorm ama yemin ederm okulun %95i koca bulmaya gelmş (gerçi artk heryer öylede). Ve benmde hep erkeklerle aram çok iyi oldu (barbie oynardm deli gibi küçükken bi yandanda annemler krampon alsın diye dua ederdm). Şimdide çok iyi ve bütün kızlar bana tavır aldı her zmanki gibi! salaak sen bana tavır alsan ne herneyse Geçen sene 2 arkadaşımızın doğum günü işte 3 arkdaş gitmeden önce birlkte oturuyorz oturma planı şu ben-bi erkek arkadaşım-bi kız arkadaşım kızlada aramız iyiydi yani kız boyle garip garip baktı senin suratın ne güzel ya dedi snra erkek arkadaşmzda yanağımı sıktı maşallah çok güzel dedi ay kız nedese işte allah kimine güzellik kimine akıl vermş!!!??* Hey Allahım hanı ben hep bunlarla sınanıyorm Rabbim daha büyük üzüntü keder vermesnde cıdden bıktım artk neyse onu duydm ama hanı arkadaşlarımın doğum günü olmasa (ki olmasa boyle bişey soyleyemez) hani ciddi manada kızı parçalardm ama sustum öyle bi ortamda yani kızda oğlanı seviyo barizz bellide. Bide burda akıldan bahhsedende kendisi yani nası bi çelişki değlmii:) Kızlarla hep böyleym işte yazık hep bi rekabet vallahi yazık yani.
OH BOYOZLARR KUMRULAR BAK Bİ FENAOLDUM AHH KÜÇÜK pARK BENDE ÇOK KAHVALTI YAPTIM BENİM BÖLGEMDİ ORASI AZMIGEZDİM TOZDUMM VALLA AFİYET OLSUN AMAN SANA SADECE DİĞER ÖĞÜNLERİ DENGELE DEriM KAHVALTIYA ASLA KARŞI DEĞİLİM ÇÜNKÜ. SEN NEDEN KANVERDİN BU SEFER HANGİ BÖLÜM İÇİN BU ARADA SİMİR SONUCUNU ALDINMI?
BU arada soruma cvp aldımm ahh izmir ah yine sağgösterip sol vuruyon demekk ..
aldımsoruma cvp yinede sağ ol canım
hep bir şey içerken sana denk geliyorum bu sefer püskürtmedim ama zor tuttum çok tatlısınn tosun cuk
ya sabah sabah içtiğimşeyi fışkırdım yazılarınıokuyunca harika mızahın varr valla bravo .
hıyorto dönsün kendisine baksınn harbi odunmuş haaa böylekendini bilmezz konuştuğu şeyi bilmeyen insanlara siniroluyorum.neyse buraya ggelmene sağlıklı biri olmanada vesile olmuş hıyorta orasıda ayrı neysee en kısa süredesağlıklı bir şekildekilo verirsin umarımmm bence nick seçimin yerinde olmuş bu nick'i hergördüğünde hırs yaparsınnnen azından
cankuşumm ohh sefan olsun sütte getireyimmisüt banyosuyaparsınn ben şimdi fena kıskandımm ya bizim kuvet yok lehene su koysam aynıkeyfi alırmıyımm
Her gördüğümde değil her duyduğumdada olucak merak etmeyın:) Aminnnnn :) Bu arada günaydınnnnnnn:) Ay valla benm şansımada hep bunlar geliyo sonra niye kırıldın niye kırıldımımı var lafına bi dikkat et yanii seviyomuş al başına çalllammaan her neyse diyorumya ben bu seneki bikinilerimi seçmeye çalışıyorum geçen sene 3se bu sene 5 tane alcam hatta 7 alcam hergüne 1 tane diye giycem giycem salıncammm böyle haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?