2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Emelim bunları senden duymak ne demek benim için bir bilsen Çooookkkk teşekkür ederim canım

.
Günaydınn:) ya hani o cukk ekini eklesekde tosuncuk desen:) O cuk eki daha sempatili sanki hihi Bölümüm ekonomi canım sen ne işle uğraşıyosn:)

Tekrardan merhabaa:) sabah yüürüyüşümü yaptm geldm istanbulda olup vakti olanlar için çıkın 5dakika olsa bile miss gibi havanın tadını çıkarn derm:)
55 dakika dışarıda kaldm bunun 15 dakikası ortakyde manzranın tadını çıkardm 3.5 kilometrede yürümş oldm:)

Buaradda Müslüm Gürses vefat etmiş bi geldim twitter yıkılıyo:S

etekli resminiçin yazyorum bukafar feminen giyinip de bukadar maskünen havan olmasına bayılıyorumtıpki ideolüm ece sükan kate moss gibi

diğer resminde çok hoş ama etekli favorimmm

Canım arkadaşım, teşekkür ederim . Bu etek benim ev sevdiğim eteğim Ayrıca seni de görmek istiyorum etekle, elbiseyle

OH BOYOZLARR KUMRULAR BAK Bİ FENAOLDUM AHH KÜÇÜK pARK BENDE ÇOK KAHVALTI YAPTIM BENİM BÖLGEMDİ ORASI AZMIGEZDİM TOZDUMM VALLA AFİYET OLSUN AMAN SANA SADECE DİĞER ÖĞÜNLERİ DENGELE DEriM KAHVALTIYA ASLA KARŞI DEĞİLİM ÇÜNKÜ. SEN NEDEN KANVERDİN BU SEFER HANGİ BÖLÜM İÇİN BU ARADA SİMİR SONUCUNU ALDINMI?

BU arada soruma cvp aldımm ahh izmir ah yine sağgösterip sol vuruyon demekk ..

aldımsoruma cvp yinede sağ ol canım
.

Günaydınn:) ya hani o cukk ekini eklesekde tosuncuk desen:) O cuk eki daha sempatili sanki hihi Bölümüm ekonomi canım sen ne işle uğraşıyosn:)

hep bir şey içerken sana denk geliyorum bu sefer püskürtmedim ama zor tuttum çok tatlısınn tosun cuk

Son düzenleme:

Yaa Pomocum ne güzel şeyler yazmışsın Farkediliyor değil mi, bana da öyle geliyor valla. Etek giymeyi ben de seviyorum canım ama pantolon da ayrı rahat yaa

neslicim inşallah sonuçların iyi çıkar canımmmmm
kahvaltın fazla olmuş ama eritirsin gün için de canım 15000 adım mı atmayı düşünüyorsun çok değil mi

Canım arkadaşım, teşekkür ederim . Bu etek benim ev sevdiğim eteğim Ayrıca seni de görmek istiyorum etekle, elbiseyle

yaaa valla şuan markafoni açık bi denk gelsin alcam bir tane sadece sizin için giycek yerim yok çünkü hadi çalışsam sizin gibi tamam neysee zevkime göre bulursam alcam inşallah

Ay teşekkür ederm hihihi Ya bu arada bende bir tırnak soyulmasıdır gidiyor nasıl önleyebilirm?*

ayyyyyyy üzüldümm ALLAH rahmet eylesin

Canım çok şık olmuşsun , güle güle, güzel günlerde giy. Yaza kadar epey inceleceksin, o yüzden şimdiden daraltmamakla iyi etmişsin

Ay teşekkür ederm hihihi Ya bu arada bende bir tırnak soyulmasıdır gidiyor nasıl önleyebilirm?*

r.e sen arada böyle şeyler yapyaaa ben severim mizahı iyi olan kişilerii
şimdi sorunun ne bilemem amatırnak kırılması,güçsüzlüğü soyulmazsı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor dengesiz mi besleniyorsun meyva tüket biraz genel bi kan tahlili yaptır canm bak bendede d vit eksikliğivarmış ..

amanda aman aşada kimi gördüm benim antalya kuşum gelmişşş hoşgelmiş bırak geçimişigel ikilafın belini kıralım

evet kızlar arasında genelde bi rekabet ve kıskançlık ortamı vardır. neden bilmiyorum ama bizim doğamızda var bu. ama kız arakadaş grubumuzda her zaman vardır bu fakat belli bi yaştan sonra dönüp baktığında çok gülüyorsun bu kıskançlıklara benim yaşım 28 bu arada benim öle çok samimi erkek arkadaşlarım olmazdı, ben genelde barbi bebeklerle büyüyen evcilik oynayan klasik kız çocuğu olarak büyüdüm kimine güzellik kimine akıl verir lafını söyleyenlerde ikiside yoktur canım merak etme

Canım rutin kan testi. Ben Ağustos ayında yaptırmıştım, trigliserit yüksek çıkmıştı, B12 eksik çıkmıştı, sonra da Eylül başından beri kilo veriyorum malum, herşey yolunda mı diye tekrar test yaptırıyorum. Bir de sizlerde D vitamini eksikliği çıktı ya, onu da merak ettim, ona da bakılacak. D vitamininin sonucu daha geç çıkıyormuş ama diğerleri öğleden sonra çıkacak. Simir sonucu pazartesi çıkacak, salıya da sonuçla beraber kontrol randevusu. Bu iki hafta epey kontrolden geçmiş oldum yani

süt aklıma gelmedi ama sütü dökecek birinin olması lazım bülent ersoyun klibinde vardı eskiden hatırlarmısın ay bu kadının adını andım ya banyodanda soğuyacam şimdi
leğen olur duygu birde plastik ördek alırız hem çok seksi olur hemde yeni bi trend yaratırız

bikini konusunda en hassas kiişilerdenim tosuncuk geçen yıl siyah ağırlıkı almıştım ama bu sene rengarenk olsun istiyorum, tatil öncesi saçımdada değişiklikle düşünüyorum bikini alışverişi fikirlernde paslaşalım duygunun dediği gibi şu aylarda almak çok karlı olur, iyi markaların fiyatları çok uygundur bugünlerde. şöle giyip salına salına gezelim plajda dimi