- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.961
Bu arada ben size sormustum galiba adımsayar nerden alırım diye:) akşamına bi baktm saf ayağında geziyorum resmen yanı. telefnma hemen adımsayar indirdim hani güvenmedm öncede bildiğiniz adım sayıyomus yanıadım ve kalorı sayımın fotosunu atabilirm ama kameram bozldugu ıcın fotograf atamıyorm bi kaç aya telefonumu değiştrcem hani görüntüsü iyi olduğu için kamerada almak istemiyorm ama adımlarım lazımsa atıyım fotolarını
arkadaşlara da soracam canm ama ince giyinmem yani kesin, zaten hastayım bide ince giyinirsem artk hayatta toparlayamam kendimiince düşüncen için çok teşekkür ederim pomocummm
ıkızler oyledır sakın gorunur ama delırdıgınde tam delırır ayrıca mutlu bırseyı anlatırken de oyledır taramalı gıbı konusur yanıbızım en buyuk ozellıgımız hıtabet yetenegımızmıs zaten. saat tutması normal arkadasının
hıc kacamak yapılmamıs bravo valla. ben boyle ortamlarda bulunmamaya calısıyorum cunku kendıme guvenmıyorum valla. yalan yok
benm çok fazla kurabiyeyle falan işim olmadıgı için o konuda zorlanmıyorum pek ama borekler konusunda derin savaş içerisine girdigim doğrudurneyseki teyzemin velet beni pek oturtmuyoda o yuzden savaşı ben kazanıyorum
emellcıgım canım cıkmıs yaaa bugun resmen. oyyyyy kıyamam ya. ama banyo keyfıne bayıldım harıkaymıs valla. evde kuvet yok bızım ama bundan sonrakı evımde kesınlıkle ıstıyorum boyle keyıfler ıcın.
canım aılemın yanına gıdıyorum bu gece gıdecem, pazartesı sabah ınmıs olacam yorucu olacak ama ben yolculukta yorulmayan bır delıyım
tamam canım sagolasın hem yardımın hem guzel duan ıcın.
Anam yanıyorum sivri biber yedim sabah sabah ateşim çıktı resmen
süt aklıma gelmedi ama sütü dökecek birinin olması lazımbülent ersoyun klibinde vardı eskiden hatırlarmısın ay bu kadının adını andım ya banyodanda soğuyacam şimdi
leğen olur duygu birde plastik ördek alırız hem çok seksi olur hemde yeni bi trend yaratırız
çeşmiseni gördüğüm iyi olduu nasloldun bu arada babanada geçmiş olsunn ALLAH beterinden korusunnn
ondan aldımm zaten hala daha hissediyoru acıyı sanada sormuştum zaten geçen gün iştahımı kontrolediyorum çok mutluyum dünden beir neler çekiyor canım hiç birine yüz vermiyorummmbişey olmaz kıziyi yapmışsın hatta metabolizmayı hareketlendirmiş olursun hem
sefan olsun emelcim çok özendim valla afiyet olssun hakkın dır canım şifa olsun
gelelim bana dün eve gittigim de 9 a geliyordu duş almam gerek ti yürüyüş bandına bineyim de duş alayım dedim o kadar iyi geldi ki 5.5 km yürüdüm 1 saat boyuncaçok yoruldum valla duş alıp yattım
burun akması ve öksürük tam gaz devam canım, hala geçemedi lanetlerbabam için de saolasın canım, aynen öyle valla Allah beterinden korumuş resmen, ilk araba çarptıgı zaman babam biraz kendini çekmiş kenara yoksa kolu arabanın altında bile kalabilirmiş işte çatlakla kurtardık sayılır. benim asıl kızdıgım orada annemler hastaneye gitmiş ama doktor çatlagı fark etmemiş, üstünden 2 hafta geçince halaa ağrısı geçmedi die tekrar bu sefer bizim ordaki hastanenin doktora gidince fark ediyolar. sinir oluyorum bende böyle oldugu zamn. bütün doktorlar aynı eğitimi almıyo mu nasıl fark etmiyo diğer hastanedeki doktor yaa şimdi 10 gün alçıda kalacakmış babamın kolu eğer iyileşmezse ameliyat bile gerekebilirmiş, ona canım sıkkın biraz. bide ankaraya gidecem hepten aklım burda kalacak
çok kaba olcam ama harbi öküzmüş doktor bu devirde doktorlarada güvenemicez geçen haftada neslinin doktoruna sinir olmuştummm
eğitim alsa ne değişcek milletkurşunu makASI unutuyor ameliyatta neyse canımm tekrar gidip o doktorun yüzüne tükürmek lazım ama haklıyken haksız olursunn
amanda aman aşada kimi gördüm benim antalya kuşum gelmişşş hoşgelmiş bırak geçimişigel ikilafın belini kıralım
kocan geldimi döker sanaa:)))
zatenordan aklıma geldiiii bülent teyzedennn:)))
tamam örnek alayımbugün beni hayal et koca totomusığdırırsam çok seksi olcakkk zatennn
ben bi tane kendini bilmez doktor yüzünden ayagımdan ameliat olacam zaten duygucum ortapedi doktorlarına çok gıcıgım o yuzden. önemsemiyolar heralde işlerini. Benm de saklambaç oynarken düşmüştüm üstünden 2 hafta geçti ağrım geçmedi die doktora gittik ( lisedeydim o zaman ) aylardan kasım, dışarda yagmur var, benm de ayagımda bot var normal olarak, doktor bana " oo bide bot giymişiz " dedi, bende " ya ne giyecektim " dedim. Bi trip attı bana, ayagıma dokunmadı bile düşün yani, deil ki film çektirsin. Bi merhem yazıp yolladı. O dangalak yüzünden o zaman parmagım çıkmış fark edilmedi ve yanlış yere kaynadı o parmak. Biz 1 sene sonra tekrar doktora gidince anladık. Tabi iş işten geçmiş oldu. şimdi ameliyatla o parmak yerinden kırılacak olması gerektigi yere konulacak düşün yani. Umarım babamın da öle bişey olmaz, yoksa beni göreceksiniz bi yerlerde doktor protestosunda kesinn
oo sen geleseye kadarrr ben gidiyorum sonradenkgelemiyoruz duyguu diyonn hıhhhya duygu ben çok geç kalıyorum farkındayım :d okuyup cevap yazayım derken anca gelmişim :d mesajını gördüm hemen açıyorum msn'yi :d
delisin sen yaa :d sabah sabah kopardın beni gene :d :d sadece popo girse yeter zaten :d beden dışarda kalsın su ordan aksın :d :d :d :d :d
ayy nefesimkesildi şuan acayip sinirim bozuldu birde çokküstah oluyorlar allah iyilerine denkgetirsin 200lira versek muayene olsak kırmızı halı serirler uyuzlarr neyseee allah muhtaç etmesinn bunlara canımızı kimlere emanet ediyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?