2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

telefonunun markası ne ki bide programın adını alabilir miyim canım? google play da varsa indireim bende super olur vallaa

evet ya küvet kesinlikle şart yaaa, kış olduğu için fazla kalamıyorum ama yaz olsa içinden çıkmayı bile düşünmem ama dünkü sefa çok yaradı sabah çok rahat uyandım maşallah bana dimi

çeşmiseni gördüğüm iyi olduu nasloldun bu arada babanada geçmiş olsunn ALLAH beterinden korusunnn

kocan geldimi döker sanaa:)))
zatenordan aklıma geldiiii bülent teyzedennn:)))
tamam örnek alayımbugün beni hayal et koca totomusığdırırsam çok seksi olcakkk zatennn

çeşmiseni gördüğüm iyi olduu nasloldun bu arada babanada geçmiş olsunn ALLAH beterinden korusunnn

burun akması ve öksürük tam gaz devam canım, hala geçemedi lanetler babam için de saolasın canım, aynen öyle valla Allah beterinden korumuş resmen, ilk araba çarptıgı zaman babam biraz kendini çekmiş kenara yoksa kolu arabanın altında bile kalabilirmiş işte çatlakla kurtardık sayılır. benim asıl kızdıgım orada annemler hastaneye gitmiş ama doktor çatlagı fark etmemiş, üstünden 2 hafta geçince halaa ağrısı geçmedi die tekrar bu sefer bizim ordaki hastanenin doktora gidince fark ediyolar. sinir oluyorum bende böyle oldugu zamn. bütün doktorlar aynı eğitimi almıyo mu nasıl fark etmiyo diğer hastanedeki doktor yaa şimdi 10 gün alçıda kalacakmış babamın kolu eğer iyileşmezse ameliyat bile gerekebilirmiş, ona canım sıkkın biraz. bide ankaraya gidecem hepten aklım burda kalacak

neslişimkahve almış hemen bende alayım karşılıklı gibi olsun
bişey olmaz kız iyi yapmışsın hatta metabolizmayı hareketlendirmiş olursun hem
ondan aldımm zaten hala daha hissediyoru acıyı sanada sormuştum zaten geçen gün iştahımı kontrolediyorum çok mutluyum dünden beir neler çekiyor canım hiç birine yüz vermiyorummm

sende geç gitmişsin epey, vergi dönemindesniz sanırım işiniz zor valla bu aylarda
uzun yürüyüşler ve zorlu egzerszlerrden sonra duş alıp 1-2 saat kestirmek vücudu yeniler ve uyandığında çok daha dinç hissedersin kendini, tabi bunu alışkanlık haline getirdikten sonra bu arada şimdi gördüm bana mail atmışsın berivanım, öğle yemeğinden sonra hemen dönüyorum sana...

çok kaba olcam ama harbi öküzmüş doktor bu devirde doktorlarada güvenemicez geçen haftada neslinin doktoruna sinir olmuştummm
eğitim alsa ne değişcek milletkurşunu makASI unutuyor ameliyatta neyse canımm tekrar gidip o doktorun yüzüne tükürmek lazım ama haklıyken haksız olursunn

ben bi tane kendini bilmez doktor yüzünden ayagımdan ameliat olacam zaten duygucum ortapedi doktorlarına çok gıcıgım o yuzden. önemsemiyolar heralde işlerini. benm de saklambaç oynarken düşmüştüm üstünden 2 hafta geçti ağrım geçmedi die doktora gittik ( lisedeydim o zaman ) aylardan kasım, dışarda yagmur var, benm de ayagımda bot var normal olarak, doktor bana " oo bide bot giymişiz " dedi, bende " ya ne giyecektim " dedim. bi trip attı bana, ayagıma dokunmadı bile düşün yani, deil ki film çektirsin. bi merhem yazıp yolladı. o dangalak yüzünden o zaman parmagım çıkmış fark edilmedi ve yanlış yere kaynadı o parmak. biz 1 sene sonra tekrar doktora gidince anladık. tabi iş işten geçmiş oldu. şimdi ameliyatla o parmak yerinden kırılacak olması gerektigi yere konulacak düşün yani. umarım babamın da öle bişey olmaz, yoksa beni göreceksiniz bi yerlerde doktor protestosunda kesinn

ayy nefesimkesildi şuan acayip sinirim bozuldu birde çokküstah oluyorlar allah iyilerine denkgetirsin 200lira versek muayene olsak kırmızı halı serirler uyuzlarr neyseee allah muhtaç etmesinn bunlara canımızı kimlere emanet ediyoruzzz

ya duygu ben çok geç kalıyorum farkındayım :d okuyup cevap yazayım derken anca gelmişim :d mesajını gördüm hemen açıyorum msn'yi :d
oo sen geleseye kadarrr ben gidiyorum sonradenkgelemiyoruz duyguu diyonn hıhhh

delisin sen yaa :d sabah sabah kopardın beni gene :d :d sadece popo girse yeter zaten :d beden dışarda kalsın su ordan aksın :d :d :d :d :d

sende beni kopardınn şimdi Tamamdediklerini aynen uygulayım o zamann

aynen öyle canım yaa, Allah iyileriyle karşılaştırsın.. canımızı emanet ediyoruz umarım hep iyileri çıkar da bundan sonra hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız

Gideyim bir kase yoğurt yiyeyim malum akşama kayınvalidede yicezzz dengelemem lazımm ,hazırlanıp çıkayımmm biraz yürümek istiyorummm kendinizeiyi bakınnnnn

pomo sanaa iyi yolculuklarrr

kızlar keyifli ,dengeli,beslendiğimiz,bol hareketettiğimiz haftasonları dilerim (bunuözellikle kendimee diyorum umarım hafta sonu tozutmam)

iyi günler canlarımm nasılsınızz
eşim bu hafta izinlii yarın çalışmaya başlayacak o yüzden sadece okuyupp hemen çıktımm bu hafta canlarımm
pomo bu hafta geziye gidicektii herhaldee güle güle gitsin gelsinn
bir hafta sonu daha geldi canlarımm kaçamaksız atlatalım ne olurrr

Kızlar öğle yemeğine gittim geldim, dışarda nasıl bir hava var bilseniz, tam bahar:)) Hiç içeri girmek istemedim. Öğlen yemekte 1 tane lahmacun yedim (kuşbaşılı), içine neredeyse 1 demet maydanozu sarıp yedim. Yine de sabah yediklerimden sonra çok geldi ama öğün atlamak ta istemedim. Akşam evde dengelerim artık.