- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #8.981
r.e sen arada böyle şeyler yapyaaa ben severim mizahı iyi olan kişilerii
şimdi sorunun ne bilemem amatırnak kırılması,güçsüzlüğü soyulmazsı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor dengesiz mi besleniyorsun meyva tüket biraz genel bi kan tahlili yaptır canm bak bendede d vit eksikliğivarmış ..
ve sonnnnn
Eki Görüntüle 644829
uzun kumas sıfır kollu bır elbıse. ıs gorusmelerı ve fuarda gıyebılırım dıye dusundum. beden yıne bıuyuk geldı bıraz ama bılerek pens attırmadım, yaza dogru daralttıracagım.
yaaa valla şuan markafoni açık bi denk gelsin alcam bir tane sadece sizin için giycek yerim yok çünkü hadi çalışsam sizin gibi tamam neysee zevkime göre bulursam alcam inşallah
Yaa Pomocum ne güzel şeyler yazmışsınFarkediliyor değil mi, bana da öyle geliyor valla. Etek giymeyi ben de seviyorum canım ama pantolon da ayrı rahat yaa
OH BOYOZLARR KUMRULAR BAK Bİ FENAOLDUM AHH KÜÇÜK pARK BENDE ÇOK KAHVALTI YAPTIM BENİM BÖLGEMDİ ORASI AZMIGEZDİM TOZDUMM VALLA AFİYET OLSUN AMAN SANA SADECE DİĞER ÖĞÜNLERİ DENGELE DEriM KAHVALTIYA ASLA KARŞI DEĞİLİM ÇÜNKÜ. SEN NEDEN KANVERDİN BU SEFER HANGİ BÖLÜM İÇİN BU ARADA SİMİR SONUCUNU ALDINMI?
BU arada soruma cvp aldımm ahh izmir ah yine sağgösterip sol vuruyon demekk ..
aldımsoruma cvp yinede sağ ol canım
hep bir şey içerken sana denk geliyorum bu sefer püskürtmedim ama zor tuttum çok tatlısınn tosun cuk
Günaydın kızlar, akmış yine sayfalar bakıyorum, önce merhaba diyeyim, sonra geçmişe dalayım. Kontrol işleri devam ediyor, sabah kan verdim, bakalım değerlerim iyi çıkar inşallah:)) Kahvaltıyı küçükparkta yaptık eşimle, eski günlerdeki gibi bir kahvaltı yaptım, hiç kısmadan:) Boyoz yedim (2-3 yıldır ilk defa), kumru tost yedim, üstüne de çikolatalı krep. Biliyorum çok, ama her zaman olan bir şey değil. Bugün 15000 adım yapmayı planlıyorum. Zaten şimdiden 3000 küsur oldu, sanırım spor da yapınca hedefime ulaşırım. İzmir'de hava çok güzel bu arada, çiçekler açmış, güneş var, hava biraz soğuk ama insan dışarda olmak istiyor resmen.
günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar olsun
neslicim canım resmin harika çok fit ve zayıf görünüyorsun özellikle bacakların çokkkkkkk hos ince ve zarif
tosuncum canım çok güzel yazmışsın çok hos ünv ortamı güzel olmalı malesef ben hayata erken başlayanlardanım yazdıkların çok güzel çok tatlı bir kızsın kendimiz için verecegiz kilocukları
tosuncum dün neslinin deyazdıgı gibi canım malum mesai öglenin aynısı oluyo yemekde kızartma vardı emedim çorba ,elma yedim canım
benim özür dileyecek bir sey yok ki tatlım ders çalışmak zordur ilgi gerekir bölün ne canım
cemrecim canım nasılsın denk gelemiyoruz özledim sohbetini valla
pomocum baş örtünün rengi benim de çok hoşuma gitti canım resim harika elbise çok yakısmıs daraltmaman çok iyi olmuş yaza daraltırsın elbise 2 kez işlem görmez
resim tabiki de göndereyim canım maşallah kaşlarıma deger o derece
maleseff değişken bir iştahım var dün canım çok şey çekti karışık kızarma,waffıl yemedim sonrada iştahım kapandı
tamam sana kolay gelsin bende bi bitkiçayı içeyim kayınvalidede paso kahve içiyoruz zaten
ÇOKSIK KESİLİYOR SULAR SEBEP NEDEN?
yavaş yavaş birden yüklenmen sorunlu ayağını daha kötü yapar sen minikminik hareketleriniçoğalt sonra iddi sporlar yaparsın
şaşırdımm olabilir benim eşimde izmirli sevmezgerçi minikminik alıştırdım ama ben bayılırımgözümden yaş akar sileryine devam ederim yemeğe hele acılı adana acılı şalgam acı biberturşusu oyyyyy oyy kiminin tatlı zafı var benimde kebap zafımvar
sen resimlerine tarih at mutlaka sen görmüyor olabilirsin ama benfarkıgörüyorum nerde ilk resim nerde şimdi resim kesinlikle daralıyorsun zayıflıyorsunn
ceket olayına gelince seviyorsan ayrı insanın giydiği şeyi sevmesi rahat etmesi çok önemli zatengüzel bi parça o da ayrı ben farklı bi açıdan değerlendirdimm
ya duygu ben çok geç kalıyorum farkındayımokuyup cevap yazayım derken anca gelmişim mesajını gördüm hemen açıyorum MSN'yi
Masallah canim cok begendim guzel olmussun kolye ve esarbin modeli elbiseye ayri hava katmis. Bugun ailene gidiyorsun yolun acik olsun canim dolu dolu guzel bir tatil olur insallah allah emanet ol
Canım çok şık olmuşsun, güle güle, güzel günlerde giy. Yaza kadar epey inceleceksin, o yüzden şimdiden daraltmamakla iyi etmişsin
Kızlar ben geldim . Grip oldum yatıyorum yorgan döşek üstüne bide eşim ayağını incitti raporlu 5 güno bi koltukta ben bi koltukta yatıos. Bu arada annem ve kayınvalidem saolsun gribim die yedirdikçe yediriolar ayağımdada kireçlenme başlangıcı varmış bir hafta spor yok dedi doktor. 3 günde verdiğim 2 kilomu fazlasıyla geri almaktan korkuyorumm ki ilaçların da etkisiyle alıcam sanırsam .
Hepiniz iyisinizdir umarım sağlıklı günler hepinize
ayyyyyyy cok mahcup oldum yaaaaa. duygucugum ılkı hatırlattın. neslı, kusura bakma. aklımdan cıkmıs sonucların nasıl cıktı canım
Ne demek PomocumSimir pazartesi çıkacak. Kan tahlili sonuçlarımı aldım, trigliserit düşmüş biraz ama hala sınırın üstünde, buna biraz canım sıkıldı açıkçası, o kadar kilo verdim, artık normal değerde olur diye düşünüyordum. B12 vitamini de daha da düşmüş. Bana göre yeterince, hatta fazlasıyla et yiyorum ama yine de yetmiyor demek ki, anlamadım gitti. Neyse Allah daha büyük dert vermesin, bunlar çözülebilecek şeyler, sadece kaç aydır dikkat ettikten sonra daha iyi sonuçlar bekliyordum.
Bugün çok hareketli geçti, kan verme öncesi sonrası yürüdüm, işyerinde hareketliydim, sonra da markete gittik, eve geldiğimde 9000 adım olmuştu. B12 eksik çıkınca menülerimizde eti artırma kararı aldık, eşim yağsız tavada et yaptı, yanına da 1 kase salata. Üstüne de 2 tane ceviz yedim. Yemeği biraz sindirdikten sonra da spor salonuna gittim, 45 dakika tempolu yürüdüm (4km) toplam adım sayım 16000 küsur oldu, böylece bugünkü hedefi tutturmuş oldum. Regl olacağım ama hala olmadım, patlayacak gibi hissediyorum resmen, her tarafım ağrıyor, oooyyyffffff oooyyyfffff, hiç sevmiyorum regl dönemlerini
Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 boyoz
- 1 kumru tost
- 1 çikolatalı krep
- 1 fincan şekersiz çay
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- Yarım demetten fazla maydanoz
Ara:
- 1 sade neskafe
- 1 orta Türk kahvesi
Akşam:
- 150 gram kadar yağsız kırmızı et
- 1 kase salata
Ara:
- 2 tane ceviz
Ara:
- 1 portakal
- Yarım elma
Spor olarak ta bol yürüme ve akşam 45 dakika koşu bandı ile toplam 16240 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?