2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Gittim gitmezmiyim yillardr var. Doktora gittim resmen bi domuz gbi cok sagliklisin demedigi kaldi bide ustune diyoki masallah annesi cok iyi beslenms (sanki 5 yassinda cock var) bide diyoki cok cok et ye boyle aferim sanki doktor degl şarküteri reonunda satici hic bisy vermedide yillardr resmn 10gun zor uzun kalir.

Masallah canim cok begendim guzel olmussun kolye ve esarbin modeli elbiseye ayri hava katmis. Bugun ailene gidiyorsun yolun acik olsun canim dolu dolu guzel bir tatil olur insallah allah emanet ol

kızlar şimdiye kadarki menumu toparlayım:

kahvaltı

1.5 dilim tam bugday unu ekmegi

1 kk beyaz peynir

4 yk menemen

öğle yemegi

1 porsiyon fırında patatesli tavuk

4 yk pilav

200 ml yoğurt

ara öğünlerim ıhlamur ve neskafeyle geçti yine. akşam yemegi içinde halamlara davetliyiz, ne yemek var bilmiyorum. geçen sefer balık yapmıştı iyi olmuştu ama bu sefer eğer sevdigim böreklerden yaparsa, ankaraya gidince nerden bulacam bunları diyerekten yiyebilirim sanrım :18:

şimdiden herkese mutlu haftasonlarıı

yaaa valla şuan markafoni açık bi denk gelsin alcam bir tane sadece sizin için giycek yerim yok çünkü hadi çalışsam sizin gibi tamam neysee zevkime göre bulursam alcam inşallah

ya yerı ıle alakası olmasın be kusum. bızım ısyerınde toplam 3 bayana dustuk en fazla bes olduk zaten. neyse ınan en duzgun ben gıyınırım hepsı paspaldı valla. kendın ıcın al elbıseyı bır de bızım ıcın

Yaa Pomocum ne güzel şeyler yazmışsın Farkediliyor değil mi, bana da öyle geliyor valla. Etek giymeyi ben de seviyorum canım ama pantolon da ayrı rahat yaa

ya canım farkedılmez mı ınanılmaz farkedılıyor hem de. oyuzden cok mutlu oldum. zaten rengı de benım ev sevdıgım renk. cok hosuma gıttı gercekten. buna benzer bır elbıse aldım ben de. ama obur elbıseyı ıade edecegım para odeyecegım dıye oburunu de gonderdım nasılsa azıcık dar, sımdı bu mavıyı rahat gıyemem dıyerek. senı gorunce aklıma geldı- ıcım gıttı ama olsun duygunun dedıgı gıbı yenıden alırım hem de daha kucuk beden ohhhhhhhhh

ben hep pantolon gıyerdım hıc elbısem yoktu ama bu yıl daha cok elbıse gıyorum ama elbettekı pantolonun rahatlıgı ayrı bır olay.

ayyyyyyy cok mahcup oldum yaaaaa. duygucugum ılkı hatırlattın. neslı, kusura bakma. aklımdan cıkmıs sonucların nasıl cıktı canım

ooooooo super bır kahvaltı yapılmıs bakıyorum da. afıyet olsunnn

burası kıs kıyamet yaaa. ustelık ıstanbul guzelmıs. ne kıyafet alacagım nasıl mont gıyecegım sastım kaldım ben de.

ben turban konusunda cok basarılıyım. resmen, turbanlarım sayesınde ınsanlar gaza gelıyor ortunmek ıcın. cesıt cesıt. renk uyumu manyagı bırı olarak, turbanlarım ıle elbıselerımın cok cok uyumlu olmasından ınanılmaz zevk alıyorum yapıyorum bu uyumu. bu en sıradan uyumdu tsk ederım canım guzel yorumların ıcın.

canım ısyerımızın suyu kuyudan gelıyor bızım.dınamo calısıyor elektrık sık sık gıdıyor bızım ısyerının bulundugu hat uzerınde. eskıymıs tum kablolar. tedas yenılemıyor neyse ıste elektrık kesılınce dınamo da calısmıyor su da gıdıyor bır sure sonra.

benım evınkı de gıttı ama o ılk kez oldu. bıryerde patlak olmus.

yavaş yavaş birden yüklenmen sorunlu ayağını daha kötü yapar sen minikminik hareketleriniçoğalt sonra iddi sporlar yaparsın

yok canım yuklenmem cunku baya ara verdım ayrıca son ıkı haftadır bılegımde agrı oluyor zaten. eger spora yuklenırsem agrı artar belkı. valla hıc ıstemıyorum oyle bırseyı hıssetmek. modumu dusurur kendımı sakat bırı gıbı hıssederım zaten unutmaya calısıyorum sureklı.ama sagolsun o kendını hatırlatıyor sabahları yataktan kalkarken ustune basamıyorum hemen.

ayyyyy ben de cok severım adanayı. bır de salgam. eeeeee adana da buyup de sevmemek mumkun degıl zaten degıl mı karabıber daha ıyı bılır.

ayyyy cıddımısın canım ? ben hıc anlamıyorum valla. bakkkkk cok sevındım buna.

yok canım o an ıcın sart neyse ona uydum. senın kombın fıkrı daha hosmus. senın renk uyumunu sevıyorum deneyım muhakkak.

Masallah canim cok begendim guzel olmussun kolye ve esarbin modeli elbiseye ayri hava katmis. Bugun ailene gidiyorsun yolun acik olsun canim dolu dolu guzel bir tatil olur insallah allah emanet ol

tsk ederım sagolasın. sen daha alımlı duruyorsun elbıseyle. maaallah boyun guzel. ben bodur agac

takılarımın cogunu takamıyorum turbanda gorunmuyor ama yıne de taktıklarım var cok severım ben. evet canım bır saate yolcuyum nerdeyse. pazartesı sabah tekrar burdayım hayırlısı bakalım sagolasın canım.

sen nasıl oldun ? kızın nasıl ????

kızlar bır saate evden cıkarım.

menumu yazıp kapatıyorum.

sabah:

ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost
ıcınde kendı yapotıgım peynırden vardı
5-6 yaprak roka
yarım domates, bır salatalık
bır bardak normal süt

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su, bır elma

oglen: yemekten once 500 ml ılık su, 6 kasık kuru fasulye, 5 kasık pılav, yarım kase marul salatası

ara: bır elma, ıkı kuru erık, 4 roka, yoresel peynırımızden 1kk, 500 ml su

aksam: yarım domates, bır kase hazır mercımek corbası, 4 adet yaprak sarma,bır buyuk tabak salata ıcınde en kucuk boy ton balıgı vardı.

yola cıkmadan 500 ml su ıcer ve gunu kapatırım yolda su ıcmem artık

kızlar yarın aksam gec saate gırerım foruma gezmelerden gelıp. sahıl kenarında resımler cekınırım sızler ıcın.

hepınızı kocaman opuyorummmmmmmmm

aıleme gıdıyorum, kardeslerıme gıdıyorum yasasınnnnnnnnnnnn

Kızlar ben geldim . Grip oldum yatıyorum yorgan döşek üstüne bide eşim ayağını incitti raporlu 5 gün o bi koltukta ben bi koltukta yatıos. Bu arada annem ve kayınvalidem saolsun gribim die yedirdikçe yediriolar ayağımdada kireçlenme başlangıcı varmış bir hafta spor yok dedi doktor. 3 günde verdiğim 2 kilomu fazlasıyla geri almaktan korkuyorumm ki ilaçların da etkisiyle alıcam sanırsam .
Hepiniz iyisinizdir umarım sağlıklı günler hepinize

geçmiş olsun arkadaşım. ben bu doktorları anlamıyorum yalnız, ne demek bir hafta spor yok. kalkıpta olimpiyat yarışlarına hazırlanmıyorsun ki, neden kilo verme sürecindeki bu hevesini kırıyor???hiç spor yasak die oturmak yok en azından ayağına yüklenmeden ağırlık merkezi olarak kalçalarını kullanarak egzersizlerini yapabilrsin. belki önceye göre çok daha az enerji harcayacaksın ama en azından vücudunuda bir hafta boyunca antrenmansız bırakmamış olacaksın. oturduğun yerden stretching, açma germe, sıkılaştırma hareketleri yapabilrisin. grip olmanın verdiği halsizlikte seni biraz isteksiz bırakacaktır ama asıl bu dönemlerde vücudunla savaşmalısınki yağ hücrelerin iradeni ve kilo verme arzunu anlasın
en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım

ayyyyyyy cok mahcup oldum yaaaaa. duygucugum ılkı hatırlattın. neslı, kusura bakma. aklımdan cıkmıs sonucların nasıl cıktı canım

Ne demek Pomocum Simir pazartesi çıkacak. Kan tahlili sonuçlarımı aldım, trigliserit düşmüş biraz ama hala sınırın üstünde, buna biraz canım sıkıldı açıkçası, o kadar kilo verdim, artık normal değerde olur diye düşünüyordum. B12 vitamini de daha da düşmüş. Bana göre yeterince, hatta fazlasıyla et yiyorum ama yine de yetmiyor demek ki, anlamadım gitti. Neyse Allah daha büyük dert vermesin, bunlar çözülebilecek şeyler, sadece kaç aydır dikkat ettikten sonra daha iyi sonuçlar bekliyordum.
Bugün çok hareketli geçti, kan verme öncesi sonrası yürüdüm, işyerinde hareketliydim, sonra da markete gittik, eve geldiğimde 9000 adım olmuştu. B12 eksik çıkınca menülerimizde eti artırma kararı aldık, eşim yağsız tavada et yaptı, yanına da 1 kase salata. Üstüne de 2 tane ceviz yedim. Yemeği biraz sindirdikten sonra da spor salonuna gittim, 45 dakika tempolu yürüdüm (4km) toplam adım sayım 16000 küsur oldu, böylece bugünkü hedefi tutturmuş oldum. Regl olacağım ama hala olmadım, patlayacak gibi hissediyorum resmen, her tarafım ağrıyor, oooyyyffffff oooyyyfffff, hiç sevmiyorum regl dönemlerini

Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 boyoz
- 1 kumru tost
- 1 çikolatalı krep
- 1 fincan şekersiz çay
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- Yarım demetten fazla maydanoz

Ara:
- 1 sade neskafe
- 1 orta Türk kahvesi

Akşam:
- 150 gram kadar yağsız kırmızı et
- 1 kase salata

Ara:
- 2 tane ceviz

Ara:
- 1 portakal
- Yarım elma

Spor olarak ta bol yürüme ve akşam 45 dakika koşu bandı ile toplam 16240 adım

Pomocum yola çıkmadan yazmış, deniz kenarından da neşeli neşeli fotoğraflarını bekliyoruz. Ben de bir sonraki hafta gideceğim ailemin yanına bir aksilik çıkmazsa.
Emelcim, nasılsın canım? Nasıl geçti günün?

selaaaamm neslicim
trigliserit seviyesi hala normal seviyenin üstünde derken 400 mg'ın da üstünde değildir inşallah, aman dikkat et nesli hafife alınacak bi ester değildir trigliserit. düşük karbonhidratlı beslenmen konusunda bilgin vardır dimi??? ayrıca trigliserit seviyesini düşürmenin bir numaralı yöntemide düzenli yapılan egzersizlerdir. sen zaten bunu yapıyorsun, eğer diyetinede dikkat edersen çok kısa zamanda 150 mg'a kadar düşürürsün. regle giriş döneminde antrenmanalrını biraz hafiflet derim, 2-3 gün sonra tekrar arttırabilirsin. inşallah düzene girer canım