- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.001
Pomocum yola çıkmadan yazmış, deniz kenarından da neşeli neşeli fotoğraflarını bekliyoruz. Ben de bir sonraki hafta gideceğim ailemin yanına bir aksilik çıkmazsa.
Emelcim, nasılsın canım? Nasıl geçti günün?
selaaaamm neslicim
trigliserit seviyesi hala normal seviyenin üstünde derken 400 mg'ın da üstünde değildir inşallah, aman dikkat et nesli hafife alınacak bi ester değildir trigliserit. düşük karbonhidratlı beslenmen konusunda bilgin vardır dimi??? ayrıca trigliserit seviyesini düşürmenin bir numaralı yöntemide düzenli yapılan egzersizlerdir. sen zaten bunu yapıyorsun, eğer diyetinede dikkat edersen çok kısa zamanda 150 mg'a kadar düşürürsün. regle giriş döneminde antrenmanalrını biraz hafiflet derim, 2-3 gün sonra tekrar arttırabilirsin. inşallah düzene girer canım
Yok canım, o kadar yüksek değil ama 75 kg civarıyken 250 gibi bir rakamdı, şimdi 177 olmuş, max. sınır da 150 olduğu için ben 150'nin altında çıkar diye bekliyordum. Karbonhidrat miktarını azaltmak gerektiğini biliyorum ama kilo verince düşmesi lazım aslında, yani karbonhidrat alsam da depolanmadıktan sonra trigliserit düzeyini artırmaması lazım, yanılıyor muyum. Regl dönemi zaten spor yapmak zor oluyor, bugün de hiç gidesim yoktu ama sabah yediklerimi eritmek için yapmam lazım diye düşündüm, normalden daha az yaptım, azaltırım da bir kaç gün.
pomocum cnm elbisen gerçekten güzel
Kızlar ben geldim . Grip oldum yatıyorum yorgan döşek üstüne bide eşim ayağını incitti raporlu 5 güno bi koltukta ben bi koltukta yatıos. Bu arada annem ve kayınvalidem saolsun gribim die yedirdikçe yediriolar ayağımdada kireçlenme başlangıcı varmış bir hafta spor yok dedi doktor. 3 günde verdiğim 2 kilomu fazlasıyla geri almaktan korkuyorumm ki ilaçların da etkisiyle alıcam sanırsam .
Hepiniz iyisinizdir umarım sağlıklı günler hepinize
herkese ii akşamlar
bende bugün kuran vardı misafirlerim geldi
tabiii hazırlık yaptım onlara ben az yedim ama ne öğlenim nede akşamım düzenli oldu
üstüne bide regly tam oldu ve menümü yazayım hiççç ii değil menü ama ne yapayım yarın telafi edicem inş:44:
sabah: 1,5 dl ekmek, 3 yeşil zeytin, maydanoz, 2 çatal peynir, çay
öğle: 2 tane pırasalı milföy, 2 kurabiye, 4 kaşık mercimek salatası,
ara: şekersiz nescafe
akşam: bi büyük kase nesfit
ara: çay, 5 fındık
activite: misafir olduğu için koşturmacanın dışında spor yapamadım zaten regly ağrılarımda geçmedi, 2 lt su, 2 form çayı
Allah kabul etsin cemre, misafşr olunca maalesef kendisini durduramıyor insan, ortamın ve muhabbetin akışına kapılıp ne yediğinin farkına bile varamıyorsunartık telafi etme adına bişeyler yaparsın artık canım
Emelcim ben de dökülüyorum, yatayım dinleneyim biraz, faydalı bilgiler için teşekkürler canımİyi geceler, tatlı rüyalar...
tsk ederım sagolasın. sen daha alımlı duruyorsun elbıseyle. maaallah boyun guzel. ben bodur agac
takılarımın cogunu takamıyorum turbanda gorunmuyor ama yıne de taktıklarım var cok severım ben. evet canım bır saate yolcuyum nerdeyse. pazartesı sabah tekrar burdayım hayırlısı bakalım sagolasın canım.
sen nasıl oldun ? kızın nasıl ????
Kızlar ben geldim . Grip oldum yatıyorum yorgan döşek üstüne bide eşim ayağını incitti raporlu 5 güno bi koltukta ben bi koltukta yatıos. Bu arada annem ve kayınvalidem saolsun gribim die yedirdikçe yediriolar ayağımdada kireçlenme başlangıcı varmış bir hafta spor yok dedi doktor. 3 günde verdiğim 2 kilomu fazlasıyla geri almaktan korkuyorumm ki ilaçların da etkisiyle alıcam sanırsam .
Hepiniz iyisinizdir umarım sağlıklı günler hepinize
herkese ii akşamlar
bende bugün kuran vardı misafirlerim geldi
tabiii hazırlık yaptım onlara ben az yedim ama ne öğlenim nede akşamım düzenli oldu
üstüne bide regly tam oldu ve menümü yazayım hiççç ii değil menü ama ne yapayım yarın telafi edicem inş:44:
sabah: 1,5 dl ekmek, 3 yeşil zeytin, maydanoz, 2 çatal peynir, çay
öğle: 2 tane pırasalı milföy, 2 kurabiye, 4 kaşık mercimek salatası,
ara: şekersiz nescafe
akşam: bi büyük kase nesfit
ara: çay, 5 fındık
activite: misafir olduğu için koşturmacanın dışında spor yapamadım zaten regly ağrılarımda geçmedi, 2 lt su, 2 form çayı
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Kızlar nerelerdesiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?