2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pomom yolculuğu sevdiğini sölemişti, inşallah keyif alır seyahatten

ben iyiyim canım, yine geç geldim bugün ama yarın öğleden sonra gideceğim bugün yorucuydu ama çok keyifli geçti, kendi yaşıtım ve kafa dengi müşterilerimiz vardı bugün onlarla güzel geçiyor spor yapmak. bu arada msn de eklemişsin beni çok sevindim

Yok canım, o kadar yüksek değil ama 75 kg civarıyken 250 gibi bir rakamdı, şimdi 177 olmuş, max. sınır da 150 olduğu için ben 150'nin altında çıkar diye bekliyordum. Karbonhidrat miktarını azaltmak gerektiğini biliyorum ama kilo verince düşmesi lazım aslında, yani karbonhidrat alsam da depolanmadıktan sonra trigliserit düzeyini artırmaması lazım, yanılıyor muyum. Regl dönemi zaten spor yapmak zor oluyor, bugün de hiç gidesim yoktu ama sabah yediklerimi eritmek için yapmam lazım diye düşündüm, normalden daha az yaptım, azaltırım da bir kaç gün.

yooo haklısın arttırmaması lazım ama benim merak ettiğim bu duruma yönelik beslenip beslenmemendi, fakat sen zaten durumun fazlasıyla hassasiyetindeymişsin :)))
bu gecede kimse yok topikte, duygu kayınvalidesindeydi, pomom seyahatte, çeşmi istirahatte sanırım, berivan dert ayında zaten

pomocum cnm elbisen gerçekten güzel
eşarbınla kolye de uymlu olmuş bende severim eşarba uyan aksesuarlardan
ben genelde broş taakıyorum yakama veya eşarbıma o da güzel duruyo
evet elbiseler ayrı bi güzel oluyo pantolonun rahatlığı gibi de yok hani

geçmiş olsun cnm oo hasta olmaya da gelmiyo demek hemen ye diyolar sana
ii daha ne kız sana bakıyo her iki annedeeşinede geçmiş olsun

herkese ii akşamlar
bende bugün kuran vardı misafirlerim geldi
tabiii hazırlık yaptım onlara ben az yedim ama ne öğlenim nede akşamım düzenli oldu
üstüne bide regly tam oldu ve menümü yazayım hiççç ii değil menü ama ne yapayım yarın telafi edicem inş:44:

sabah: 1,5 dl ekmek, 3 yeşil zeytin, maydanoz, 2 çatal peynir, çay

öğle: 2 tane pırasalı milföy, 2 kurabiye, 4 kaşık mercimek salatası,

ara: şekersiz nescafe

akşam: bi büyük kase nesfit

ara: çay, 5 fındık

activite: misafir olduğu için koşturmacanın dışında spor yapamadım zaten regly ağrılarımda geçmedi, 2 lt su, 2 form çayı

Allah kabul etsin cemre, misafşr olunca maalesef kendisini durduramıyor insan, ortamın ve muhabbetin akışına kapılıp ne yediğinin farkına bile varamıyorsun artık telafi etme adına bişeyler yaparsın artık canım

Emelcim ben de dökülüyorum, yatayım dinleneyim biraz, faydalı bilgiler için teşekkürler canım İyi geceler, tatlı rüyalar...

sağol tatlım aynen cnm aslında koşturmacadan yemekte yenmiyo ama hangi arada yedim onları anlamadım
tabii ki telafi edicem yarın sporda yapmaya çalışıcam
her ne kadar ağrım olsada yarın hafifler inş bu hafta benden hayır gelecek gibi değil sanki:44:
keşke ++ görmesem --- de görmesem olur yerimde sayayım bana yeter

Yok canim o nasil soz senin havan yeter ben cok begedim. Gule gule git canim pazartesi tatilin yorumunu aliriz insallah
Biz de iyi diyelim iyi olalim canim ya yavas yavas duzeliyoruz.

Gecmis olsun canim yaa acil sifalar diliyorum annelere de bir cozum bulmaniz lazim :)))) su siralar bize birseyler oluyor nazara mi geldik nedir?

Rabbim ne niyete aldiysan kabul etsin canim. Bugun boyle gecmis misafirle yenilenin farkinda olmuyo insan yarin duzeltirsin mutlaka

Iyi geceler hanimlar aklimda kalanlari yazayim.

Neslicim b12 eksikligi sinir sistemini cok etkiliyor benim ufaklikta sinirdaydi uyku sorunu vardi cok huysuzdu sukur simdi duzeldi. Digeride ideal kilona ulasinca duser canini sıkma arkadasim. Sen azimli hatunsun bir sekilde halledersin.

Duygucum de kayinvalide gezmesinde haftasonu icin yemin etmeyi dusunuyordu ne yapti acaba kacamak yapmamistir diye dusunuyorum.

Gelelim bana kac gundur hastane hastane gezmekten eve bakmiyordum. Bira kendini iyi hissett temizlige daldim. İyi spor oldu bana. Bugun menumu yaziyorum 2 gundur yazamistim.

Sabah: 1 yumurtadan omlet, domates, roka, tere, 4 zeytin, 2 dilim ekmek, sekersiz cay

Ogle: 1 tane kofte, 1 dilim ekmek, 2 kasik salat

Ara: el kadar pide, 1 kk sutlu tatli, sekersiz cay (ikramdi)

Aksam: 5 kasik kiymali pirasa, 2 dilim ekmek, 1 kucuk kase yogurt, 4 kasik salata

Ara: az sekerli cay

İyi geceler tatli ruyalar guzel bir hafta sonu diliyorum hepinize

Günaydın kızlar, sonunda regl oldum, yine ağır geçiyor, inşallah yarın daha iyi olurum. Pomocum İstanbul'da ailesiyle keyif yapıyordur şimdi:)) Duyguşumun da bu hafta sonu abartmayacağını düşünüyorum Tultan biraz toparlanmana sevindim canım, ayyy biz yine tozlarla kanki olduk valla, benim de yapmam lazım ama nerdeee.
Ben bugünden itibaren biraz B12 odaklı besleneceğim kızlar, çok önemli bir vitamin ve benim biraz depolamam lazım sanırım. İğne olmak, ya da hap kullanmak istemiyorum. O yüzden yediklerim fazla gelebilir size ama sebebi bu,

Bugünkü kahvaltım:
- 1 ince dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 4 zeytin
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 5 tane ceviz

Slm kizlar herkez iyidir insallah dunku menumu yazayim

Ac karnina ilik limonlu su
Kahvalti: iki dilim kepek ekmegine ceri domates aci sivribiber ve light ucgen peynirle kitir olasaya kadar tost
Ara:naneli yesil cay
Oglen: ayran iki minik kiymali borek
Aksam: 1cipra,1barbun bol salata ekmek yemedim

Dun baya yurudum onu eklemedim

Bugun sabah 6kasik tambugday tropikal meyvali musli 1cay bardagi sut ile
Ara: sekersiz biraz sut ile nescafe

Az sonra uzun bi yuruyus hafta sonu sifir kacakla devam etcem insallah

Kizlar telefondan bakiyorum fazla gecmise bakamadim
Neslicim bir kere hic moral bozma gecmise gore daha sagliklisin biraz daha dikkatle 1_2aya hem daha zayif hemde saglikli olacaksin saglikli olmak icin ne gerekiyorsa onu ye arkadasim sen hem guzel beslenip hem kg veremilen birisin harika sporda yapiyorsun o yuzden hic dert etme ALLAH daha beterinden korusun

Derya cok gecmis olsun bol bol dinlen dinlenmeden gecmez hastalik meyva tuket ALLAH sifa versin

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Kızlar nerelerdesiniz yahu

Kiz ne gunaydini :)))) genelde hafta sonlari boyle tenha olur topik eee sen napiyon yaaa senin nick seni gaza getiriyor belki ama sana haksizlik gibi geliyor ister ismini soyle ister baska birsey bence daha guzeline layiksin ama sorun yok diyorsan o ayri