- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.021
Kiz ne gunaydini :)))) genelde hafta sonlari boyle tenha olur topik eee sen napiyon yaaa senin nick seni gaza getiriyor belki ama sana haksizlik gibi geliyor ister ismini soyle ister baska birsey bence daha guzeline layiksin ama sorun yok diyorsan o ayri
Ay ben taa 9da uyandm bekledimbekledm kımse gelmedi:) ay hiç oyle gelmesn siz tosuncuk diyin ben gaza daha cok geleym:)
Napıyım bende canım vizelrim var hava cok guzel ama cıkmadım evdeym smdi öğle yemeğimi yicem:) sen nasılsın
TÜNAYDIN KIZLAR
İŞ YOGUNLUĞUN DAN ANCA GİRDİM CANLARIM
EMELCİM ÖYLE VALLA BEYANNAMELER OLSUN FATURALAR OLSUN O KADAR YOGUN OLUYO Kİ BU YOGUNLUGUN İÇİN DE BİR DE İŞDEN AYRILANLAR OLUYO CİNNET GEÇİRMEMEK ELDE DEGİL VALLASPOR GÜZEL BİRSEY VALLA BİR DE CANIM HER GÜN MÜ YÜRÜMEK GEREK YOK SA HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜRÜMEK YETRETLİ Mİ CANIM :26:
POMOCUM HAYIRLI YOLCULUKLR CANIM MESAJLARA BAKINCA GÖRDÜM ANNENİN YANINA GİTMİŞSİN
NESLİCİM CANIM KAN EKSİKLİĞİ BENDE DE VAR DI CANIM BEN DE DEMİR İLACI KULŞLANIYORUM BENİİM B 12 TAVAN YAPMIŞHAP KULLANIYORDUM HEP AMA DEMİRDE 0 A İNMİŞ DEDİ DR İLAÇLAR İYİ GELDİ TOPARLANDIM VALLA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM
DERYACIM SANA DA EŞİNE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EVDE SİZE BAKABİLECEK BİRİ OLSA İYİYMİŞ CANIM
TOSUNCUK NASILSIN CANIM SEN NELER YAPACAKSIN HAFTA SONU BAKAYIM
MUTLU ,KALOSİ DÜŞÜK,SAĞLIKLI, DİLEDİĞİNİZ GİBİ BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM
DUYGUCUM KUZEY KREŞE GİDİYORMUYDU CANIM NASIL İYİ DEMİ PITIRCIKK
napıyım canım ya vizeler var onlara hazırlanıyorum öyle sen nasılsın:) haftasonu cok kişi yok anlaşılan:)
TÜNAYDIN KIZLAR
İŞ YOGUNLUĞUN DAN ANCA GİRDİM CANLARIM
EMELCİM ÖYLE VALLA BEYANNAMELER OLSUN FATURALAR OLSUN O KADAR YOGUN OLUYO Kİ BU YOGUNLUGUN İÇİN DE BİR DE İŞDEN AYRILANLAR OLUYO CİNNET GEÇİRMEMEK ELDE DEGİL VALLASPOR GÜZEL BİRSEY VALLA BİR DE CANIM HER GÜN MÜ YÜRÜMEK GEREK YOK SA HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜRÜMEK YETRETLİ Mİ CANIM :26:
POMOCUM HAYIRLI YOLCULUKLR CANIM MESAJLARA BAKINCA GÖRDÜM ANNENİN YANINA GİTMİŞSİN
NESLİCİM CANIM KAN EKSİKLİĞİ BENDE DE VAR DI CANIM BEN DE DEMİR İLACI KULŞLANIYORUM BENİİM B 12 TAVAN YAPMIŞHAP KULLANIYORDUM HEP AMA DEMİRDE 0 A İNMİŞ DEDİ DR İLAÇLAR İYİ GELDİ TOPARLANDIM VALLA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM
DERYACIM SANA DA EŞİNE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EVDE SİZE BAKABİLECEK BİRİ OLSA İYİYMİŞ CANIM
TOSUNCUK NASILSIN CANIM SEN NELER YAPACAKSIN HAFTA SONU BAKAYIM
MUTLU ,KALOSİ DÜŞÜK,SAĞLIKLI, DİLEDİĞİNİZ GİBİ BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM
DUYGUCUM KUZEY KREŞE GİDİYORMUYDU CANIM NASIL İYİ DEMİ PITIRCIKK
herkeslere mutlu haftasonları ve iyi akşamlar kızlarrdün akşam yemege halamlara gittik ve Allaha şükür çok da kaçırmadım. yani çiğ börek yapmıştı tane yedim ondan ama herkesn 7 8 tane tedigi düşünülürse başarı olabilir bu benm için
bugunku menumu de yazayım
kahvaltı
yarım peynirli gözleme
şekersiz çay
1 kk tuzsuz dil peyniri
öğle yemegi
1 kepçe arpa şehriyeli çorba
4 yk pilav
4 tane tavada yagsız köfte
akşam yemegi öğle yemegiyle aynı oldu. yanında 2 bardakta ayran içtim. bütün gün bavul topla evi topla onlarla uğraştım yarın sabah 7 de ankara yolcusuyummm
Oyyyy Ankara yolcumuz hazır yani, hadi bakalım hayırlısı olsun canım, son dönemin artık, öğrenci olarak gidip mimar olarak döneceksin inşallah, bir de tabi daha ince olarakSana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Menülerin de gayet güzel olmuş, böreklere saldırmadığın için de ayrıca tebrik ederim
geçmiş olsun arkadaşım. ben bu doktorları anlamıyorum yalnız, ne demek bir hafta spor yok. kalkıpta olimpiyat yarışlarına hazırlanmıyorsun ki, neden kilo verme sürecindeki bu hevesini kırıyor???hiç spor yasak die oturmak yoken azından ayağına yüklenmeden ağırlık merkezi olarak kalçalarını kullanarak egzersizlerini yapabilrsin. belki önceye göre çok daha az enerji harcayacaksın ama en azından vücudunuda bir hafta boyunca antrenmansız bırakmamış olacaksın. oturduğun yerden stretching, açma germe, sıkılaştırma hareketleri yapabilrisin. grip olmanın verdiği halsizlikte seni biraz isteksiz bırakacaktır ama asıl bu dönemlerde vücudunla savaşmalısınki yağ hücrelerin iradeni ve kilo verme arzunu anlasın
en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım
Gecmis olsun canim yaa acil sifalar diliyorum annelere de bir cozum bulmaniz lazim :)))) su siralar bize birseyler oluyor nazara mi geldik nedir?
Derya cok gecmis olsun bol bol dinlen dinlenmeden gecmez hastalik meyva tuket ALLAH sifa versin
burdada 74 kiloyum,
bugün oğlumla sitemizin önündeki parkta çekildim
daha çok var vermem gereken,ama ilk koyduğum resme göre iyii
burdada 74 kiloyum,
herkeslere mutlu haftasonları ve iyi akşamlar kızlarrdün akşam yemege halamlara gittik ve Allaha şükür çok da kaçırmadım. yani çiğ börek yapmıştı tane yedim ondan ama herkesn 7 8 tane tedigi düşünülürse başarı olabilir bu benm için
bugunku menumu de yazayım
kahvaltı
yarım peynirli gözleme
şekersiz çay
1 kk tuzsuz dil peyniri
öğle yemegi
1 kepçe arpa şehriyeli çorba
4 yk pilav
4 tane tavada yagsız köfte
akşam yemegi öğle yemegiyle aynı oldu. yanında 2 bardakta ayran içtim. bütün gün bavul topla evi topla onlarla uğraştım yarın sabah 7 de ankara yolcusuyummm
burdada 74 kiloyum,
burdada 74 kiloyum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?