2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ay ben taa 9da uyandm bekledimbekledm kımse gelmedi:) ay hiç oyle gelmesn siz tosuncuk diyin ben gaza daha cok geleym:)

Napıyım bende canım vizelrim var hava cok guzel ama cıkmadım evdeym smdi öğle yemeğimi yicem:) sen nasılsın

Tamam o zaman tasuncuga devam o zaman
Sana vizelerde basarilar dilerim hersey istedigin gibi olsun

Ben iyiyim biraz sonra yuruyuse cikcam su ana kadar hersey yolunda:))) guzel bi hava var guzel izmirde

TÜNAYDIN KIZLAR
İŞ YOGUNLUĞUN DAN ANCA GİRDİM CANLARIM

EMELCİM ÖYLE VALLA BEYANNAMELER OLSUN FATURALAR OLSUN O KADAR YOGUN OLUYO Kİ BU YOGUNLUGUN İÇİN DE BİR DE İŞDEN AYRILANLAR OLUYO CİNNET GEÇİRMEMEK ELDE DEGİL VALLA SPOR GÜZEL BİRSEY VALLA BİR DE CANIM HER GÜN MÜ YÜRÜMEK GEREK YOK SA HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜRÜMEK YETRETLİ Mİ CANIM :26:

POMOCUM HAYIRLI YOLCULUKLR CANIM MESAJLARA BAKINCA GÖRDÜM ANNENİN YANINA GİTMİŞSİN

NESLİCİM CANIM KAN EKSİKLİĞİ BENDE DE VAR DI CANIM BEN DE DEMİR İLACI KULŞLANIYORUM BENİİM B 12 TAVAN YAPMIŞ HAP KULLANIYORDUM HEP AMA DEMİRDE 0 A İNMİŞ DEDİ DR İLAÇLAR İYİ GELDİ TOPARLANDIM VALLA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM

DERYACIM SANA DA EŞİNE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EVDE SİZE BAKABİLECEK BİRİ OLSA İYİYMİŞ CANIM

TOSUNCUK NASILSIN CANIM SEN NELER YAPACAKSIN HAFTA SONU BAKAYIM

MUTLU ,KALOSİ DÜŞÜK,SAĞLIKLI, DİLEDİĞİNİZ GİBİ BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM

DUYGUCUM KUZEY KREŞE GİDİYORMUYDU CANIM NASIL İYİ DEMİ PITIRCIKK

Dün neler yedim
sabah:trabzon ekmeğinden bir dilim içine peynir ve 1 kaşık bal koydum 1 bardak süt
öglen :4 kaşık pilav,1 kase çorba,1 dardak gazoz
akşam canım yemek yemek istemedi 4 hurma ,1 elma yedim spor yok yorgundum yattım bu şekilde

Napıyım canım ya vizeler var onlara hazırlanıyorum öyle sen nasılsın:) Haftasonu cok kişi yok anlaşılan:)

herkeslere mutlu haftasonları ve iyi akşamlar kızlarr dün akşam yemege halamlara gittik ve Allaha şükür çok da kaçırmadım. yani çiğ börek yapmıştı tane yedim ondan ama herkesn 7 8 tane tedigi düşünülürse başarı olabilir bu benm için

bugunku menumu de yazayım

kahvaltı

yarım peynirli gözleme

şekersiz çay

1 kk tuzsuz dil peyniri

öğle yemegi

1 kepçe arpa şehriyeli çorba

4 yk pilav

4 tane tavada yagsız köfte

akşam yemegi öğle yemegiyle aynı oldu. yanında 2 bardakta ayran içtim. bütün gün bavul topla evi topla onlarla uğraştım yarın sabah 7 de ankara yolcusuyummm

Merhaba Berivan, haftasonu da yoğun geçiyor senin, kolay gelsin. Demir ilacı B12'yi de yükseltmiş, eh ek yararı olmuş sana:)) Bende demir eksikliği yok, folik asit te iyi, ama B12 depomu dolduramadım gitti O yüzden bir müddet yoğun et, süt tüketeceğim, bakalım yükselmezse iğne vurulacağım mecburen.

Oyyyy Ankara yolcumuz hazır yani, hadi bakalım hayırlısı olsun canım, son dönemin artık, öğrenci olarak gidip mimar olarak döneceksin inşallah, bir de tabi daha ince olarak Sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. Menülerin de gayet güzel olmuş, böreklere saldırmadığın için de ayrıca tebrik ederim

ayy sen böyle deyince nasıl bi heyecan bastı anlatamam neslicimm evet inşallahh öğrenci olarak çıkacagım yolculuga dönüş yolunda diplomam olacak elimde ama incelme konusunda da çok haklısın, gerçekten azmettim bu sefer. yürüyüşüm yüzmem çok düzenli olacak, yediklerimde öyle. 4 ay sonrasında mmar olarak hem başarılı hem de güzel olacagım kararlıyımm

burdada 74 kiloyum,
bugün oğlumla sitemizin önündeki parkta çekildim
daha çok var vermem gereken,ama ilk koyduğum resme göre iyii

Eklentiler

• $Fotoğraf0690.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

saol cnmm saldım kendimi ama bugün biraz daha iiyim. yarın tekrar başlıycam dikkat etmeye ve yürüyüşüme. evet belki hızlı olmaz yürüyüşüm ama en azından mesafe uzatarak kapatırım arayı.

Gecmis olsun canim yaa acil sifalar diliyorum annelere de bir cozum bulmaniz lazim :)))) su siralar bize birseyler oluyor nazara mi geldik nedir?

baya bi nazara geldik sanırım tatlım yaa neyse Allahın izniyle yarndan itibaren yine eski ben dönücem sahalara Allah hepimize sağlıklı kilolar vermeyi nasip etsin :)

burdada 74 kiloyum,

maşşaallaahh eski haline göre çok daha iyi ve saglıklı görünüyorsun canım. umarım ki istedigin kiloya geldigin zamn çok çok daha iyi olursun

iradene sağlık nurdan hayırlı yolculuklar canım sana aman erken yat. uykusuz yola çıkmak çok eziyet oluyor

burdada 74 kiloyum,

Karabiberim tam motivasyon resmi olmuş valla, inanılmaz bir değişim, maşallah sana, ayrıca hiç 74 gibi durmuyorsun sen, 60'lı bir kilo gibi valla Çok beğendim Oğlun da yakıyor ayrıca