- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.041
teşekkür ederim cnm rabbim hepimizin muradını nasip etsinRabbim ne niyete aldiysan kabul etsin canim. Bugun boyle gecmis misafirle yenilenin farkinda olmuyo insan yarin duzeltirsin mutlaka
cnm bend de de kansızlık var demir depolarım boşmuş kan iğnesi hapı şşurubu kullanmışltımGünaydın kızlar, sonunda regl oldum, yine ağır geçiyor, inşallah yarın daha iyi olurum. Pomocum İstanbul'da ailesiyle keyif yapıyordur şimdi:)) Duyguşumun da bu hafta sonu abartmayacağını düşünüyorumTultan biraz toparlanmana sevindim canım, ayyy biz yine tozlarla kanki olduk valla, benim de yapmam lazım ama nerdeee.
Ben bugünden itibaren biraz B12 odaklı besleneceğim kızlar, çok önemli bir vitamin ve benim biraz depolamam lazım sanırım. İğne olmak, ya da hap kullanmak istemiyorum. O yüzden yediklerim fazla gelebilir size ama sebebi bu,
Bugünkü kahvaltım:
- 1 ince dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 4 zeytin
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 5 tane ceviz
Eki Görüntüle 645994
bir cesaret resmimii yüklüyorumm burda 92 kiloyum,bakın bakalımm ne kadar farketmiş canlarım
burdada 74 kiloyum,
bugün oğlumla sitemizin önündeki parkta çekildim
daha çok var vermem gereken,ama ilk koyduğum resme göre iyii
iyi geceler kızlar, bugün öğleden akşam 5 e kadar izinliydim bende arkadaşımla alışverişe gittimkartları cırt cırt geçtik ((
akşama spor salonuna döndüm ve 3 antrenama girdim ama hiç yorulmadım nedenseuzattım ayağımı geçtim bilgisayar karşısına alışveriş sitelerini geziyorum hızımı almışken birde nette bakayım bakalım neler var
nesli selamsen kalırmıydın bu saatlere kız bu arada msn hep çevrimdışısın kullanmyormusun pek?
Eki Görüntüle 645994
bir cesaret resmimii yüklüyorumm burda 92 kiloyum,bakın bakalımm ne kadar farketmiş canlarım
burdada 74 kiloyum,
slmmm kızlar sizi bu saate burada görmek ne güzel :))))))))))) bu saatlerde hep yalnız olur kapanışı yapardım.
Ay ne kadr güzel vermişssiinn inşallah istediğin kiloya inersnn:) Bravoooo vallahi:)
maşşaallaahheski haline göre çok daha iyi ve saglıklı görünüyorsun canım. umarım ki istedigin kiloya geldigin zamn çok çok daha iyi olursun
gerçekten harika bir örneksin karabiber, önceki haline kıyasla harika bi form yakalamışsın tebrik ederim :)))
Karabiberim tam motivasyon resmi olmuş valla, inanılmaz bir değişim, maşallah sana, ayrıca hiç 74 gibi durmuyorsun sen, 60'lı bir kilo gibi valla Çok beğendim Oğlun da yakıyor ayrıca
teşekkür ederim cnm rabbim hepimizin muradını nasip etsinamin
cnm bend de de kansızlık var demir depolarım boşmuş kan iğnesi hapı şşurubu kullanmışltım
ama olmuyo dengeli beslenmek hepsinden daha etkili aman haklısın ilaç içmekten yediğine dikkat etmek daha ii
geçmiş olsun cnm inş hemen düzene girer b 12 eksikliğin
tatlım arada ki fark ne hoşş darısı bizlerde olsun bende böle çekip gösteririm umarım:26:
pomocum ii yolculuklar
çeşmi sanada ii yolculuklar cnm inş diplomanla gelirsin buralara
maşallah arkadaşım son halin çokkk güzel kutluyorum. İlkini görünce şok oldum. iyi ne kelimee canım ya süpersinnn başarılarının devamını diliyorum. oğluşun da öp yerime :))))))
TÜNAYDIN KIZLAR
İŞ YOGUNLUĞUN DAN ANCA GİRDİM CANLARIM
EMELCİM ÖYLE VALLA BEYANNAMELER OLSUN FATURALAR OLSUN O KADAR YOGUN OLUYO Kİ BU YOGUNLUGUN İÇİN DE BİR DE İŞDEN AYRILANLAR OLUYO CİNNET GEÇİRMEMEK ELDE DEGİL VALLASPOR GÜZEL BİRSEY VALLA BİR DE CANIM HER GÜN MÜ YÜRÜMEK GEREK YOK SA HAFTANIN 4 GÜNÜ YÜRÜMEK YETRETLİ Mİ CANIM :26:
POMOCUM HAYIRLI YOLCULUKLR CANIM MESAJLARA BAKINCA GÖRDÜM ANNENİN YANINA GİTMİŞSİN
NESLİCİM CANIM KAN EKSİKLİĞİ BENDE DE VAR DI CANIM BEN DE DEMİR İLACI KULŞLANIYORUM BENİİM B 12 TAVAN YAPMIŞHAP KULLANIYORDUM HEP AMA DEMİRDE 0 A İNMİŞ DEDİ DR İLAÇLAR İYİ GELDİ TOPARLANDIM VALLA GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM
DERYACIM SANA DA EŞİNE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EVDE SİZE BAKABİLECEK BİRİ OLSA İYİYMİŞ CANIM
TOSUNCUK NASILSIN CANIM SEN NELER YAPACAKSIN HAFTA SONU BAKAYIM
MUTLU ,KALOSİ DÜŞÜK,SAĞLIKLI, DİLEDİĞİNİZ GİBİ BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM
DUYGUCUM KUZEY KREŞE GİDİYORMUYDU CANIM NASIL İYİ DEMİ PITIRCIKK
Eki Görüntüle 645994
burdada 74 kiloyum,
herkese ii pazarlarrrrrr
yarın --- lerle dolu bi güne merhaba demek dileğiyleeeeeeeee
bu haftanın son günü bol kalor yakımı olur inş hepimizdeee
ama inanırmısınn insan n e kadar şişkoda olsa resimlerde görmeyince anlıyamıyorr
ben ne zaman doğumdan sonra bu resmi çekildimm gözlerime inanamadımm
92 kiloda yüzümü karaladım inan sankii başka birisii
pomo ve duygu benim zayıf halimi biliyorlar ,ben nasıl yazık etmişim kendime ve hamilelikte tam 30 kilo aldım
bugün seni yanlız bırakmak istememiş demek ki kimse cnmtabii bendeeeee
selam kızlarrnasılgidiyor hafta sonuuu ,ben her ne kadar yemin etmesemde harika bir irade gösteriyorummmmmm dünümü toparlayımmm
kahvaltı:6 kaşıktropikal meyvalı tam buğday müsli 1 çaybardağı süt ile
ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
öğlen: birşey yemedim
öğleden sonra: malum elektirik davasından çok çektik apartman lokma döktürdü bizim aidatlar böyle saçma şeyleregidiyor 2 taneminik lokmayedimm
akşam: evde kendim yaptığım kumpir
ara: sade soda 1 küçük kase beyaz leblebi
bugünkü menüm:
kahvaltı: çok keyifli ve sağlam kahvaltı yaptım
akşama kadar daha birşey yemem
ara öğünler yaparım muhtemelen bitki çayı,kahve vs..
akşam bizimkilere özel yemek yapcam kendim ise yoğurtlu haşlanmış patates yicem.
şimdi oğlumun bezi bitmiş küçük marketlerde 6 numara yok büyük marketler'de biraz uzak manayla harika bir yürüyüş yapcamm
kısacası haftasonum harika geçiyorr
herkese ii pazarlarrrrrr
yarın --- lerle dolu bi güne merhaba demek dileğiyleeeeeeeee
bu haftanın son günü bol kalor yakımı olur inş hepimizdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?