2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Rabbim ne niyete aldiysan kabul etsin canim. Bugun boyle gecmis misafirle yenilenin farkinda olmuyo insan yarin duzeltirsin mutlaka
teşekkür ederim cnm rabbim hepimizin muradını nasip etsinamin
cnm bend de de kansızlık var demir depolarım boşmuş kan iğnesi hapı şşurubu kullanmışltım
ama olmuyo dengeli beslenmek hepsinden daha etkili aman haklısın ilaç içmekten yediğine dikkat etmek daha ii
geçmiş olsun cnm inş hemen düzene girer b 12 eksikliğin

Eki Görüntüle 645994

bir cesaret resmimii yüklüyorumm burda 92 kiloyum,bakın bakalımm ne kadar farketmiş canlarım

burdada 74 kiloyum,
bugün oğlumla sitemizin önündeki parkta çekildim
daha çok var vermem gereken,ama ilk koyduğum resme göre iyii

tatlım arada ki fark ne hoşş darısı bizlerde olsun bende böle çekip gösteririm umarım:26:

pomocum ii yolculuklar
çeşmi sanada ii yolculuklar cnm inş diplomanla gelirsin buralara

ii akşamlar herkese

menümü yazayım regly dönemindeyim

sabah: 2 dl ekmek, kk peynir, maydanoz, domates, çay

ara: yarım portakal, 2 grisini

öğle: küçük porsiyon yazdan yapılan taze fasulye, bi kase çorba, 7 kaşık yağlaş( mıhlama yani), 1 bardak ayran

ara: çay, 2 çizi, 2 hallayf

akşam: bi kase tavuk parçalı çorba, fasulye yemeği, bi parça ekmek

ara: çay, 6 fındık, 1 grisini

activite : bugün spor yaptım lessie 2 mil, 2 lt su, 2 form çayı

iyi geceler kızlar, bugün öğleden akşam 5 e kadar izinliydim bende arkadaşımla alışverişe gittim kartları cırt cırt geçtik ((
akşama spor salonuna döndüm ve 3 antrenama girdim ama hiç yorulmadım nedense uzattım ayağımı geçtim bilgisayar karşısına alışveriş sitelerini geziyorum hızımı almışken birde nette bakayım bakalım neler var

Alışveriş yapınca insan çok keyifleniyor yaaa:) Güle güle giy, güle güle kullan ne aldıysan Ben bugün bolca yayıldım valla, yediklerim de fazla oldu, yarın spor yaparım artık. Sana sanal mağazalarda iyi gezmeler canım

kışın tatil evde güzel geçer zaten, bende evde yayılıp dinlenmeyi severim ama yaz için şimdiden alışveriş yapmak hem karlı hemde çeşit bolluğu var burda değerlendirmek için çıktım işte

duyguyla akşamları MSN de çok sohbet ederdik ama son zamanlarda pek girmiyor MSN ye, kuzey çok mu yoruyor artık???zaten son günlerde biraz huysuz yanından hiç ayırmıyor beni falan diyordu :)))

bende sohbet ve dedikodu yapack birini arıyroum doğrusu ama forum haftasonları sakin oluyor nedense

Eki Görüntüle 645994

bir cesaret resmimii yüklüyorumm burda 92 kiloyum,bakın bakalımm ne kadar farketmiş canlarım

burdada 74 kiloyum,

maşallah arkadaşım son halin çokkk güzel kutluyorum. İlkini görünce şok oldum. iyi ne kelimee canım ya süpersinnn başarılarının devamını diliyorum. oğluşun da öp yerime :))))))

slmmm kızlar sizi bu saate burada görmek ne güzel :))))))))))) bu saatlerde hep yalnız olur kapanışı yapardım.

Ay ne kadr güzel vermişssiinn inşallah istediğin kiloya inersnn:) Bravoooo vallahi:)

maşşaallaahh eski haline göre çok daha iyi ve saglıklı görünüyorsun canım. umarım ki istedigin kiloya geldigin zamn çok çok daha iyi olursun

gerçekten harika bir örneksin karabiber, önceki haline kıyasla harika bi form yakalamışsın tebrik ederim :)))

Karabiberim tam motivasyon resmi olmuş valla, inanılmaz bir değişim, maşallah sana, ayrıca hiç 74 gibi durmuyorsun sen, 60'lı bir kilo gibi valla Çok beğendim Oğlun da yakıyor ayrıca

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ettimm,inşallah hep birlikte başaracağızz,yolun yarısını bitirdimm bir okadar daha kaldı
Neslicimm keşke 60 olsam ama değil,ama inşallah 60 ta olur onuda yüklemek nasip olurrrr,
oda benim yaramaz oğlumm nesli teyzesii

maşallah arkadaşım son halin çokkk güzel kutluyorum. İlkini görünce şok oldum. iyi ne kelimee canım ya süpersinnn başarılarının devamını diliyorum. oğluşun da öp yerime :))))))

ama inanırmısınn insan n e kadar şişkoda olsa resimlerde görmeyince anlıyamıyorr
ben ne zaman doğumdan sonra bu resmi çekildimm gözlerime inanamadımm
92 kiloda yüzümü karaladım inan sankii başka birisii
pomo ve duygu benim zayıf halimi biliyorlar ,ben nasıl yazık etmişim kendime ve hamilelikte tam 30 kilo aldım

herkese ii pazarlarrrrrr
yarın --- lerle dolu bi güne merhaba demek dileğiyleeeeeeeee
bu haftanın son günü bol kalor yakımı olur inş hepimizdeee

yokhenüz değil benim sıpa wc etiğimini tamamlamadan kreş bireş yok ona ama taşındığımdaa kalıcı bir düzen olacağıiçin oyun gruplarına yollucam inşallahh
Eki Görüntüle 645994

burdada 74 kiloyum,

dicek birşey bulamıyorumm karabiberim maşallahh yaaa şuan harika görünüyorsun zaten çok güzelsinnn çokaz kaldı 4.5 kg daha verdiğinde ortlama 40 bedensin ha gayrett karabiberr düğünekadarr 6 kkg versen 38-40 bedensin canımm asıl fotofrafları video çekimini düşün canımm..

selam kızlarrnasılgidiyor hafta sonuuu ,ben her ne kadar yemin etmesemde harika bir irade gösteriyorummmmmm dünümü toparlayımmm

kahvaltı:6 kaşıktropikal meyvalı tam buğday müsli 1 çaybardağı süt ile
ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
öğlen: birşey yemedim
öğleden sonra: malum elektirik davasından çok çektik apartman lokma döktürdü bizim aidatlar böyle saçma şeyleregidiyor 2 taneminik lokmayedimm
akşam: evde kendim yaptığım kumpir
ara: sade soda 1 küçük kase beyaz leblebi

bugünkü menüm:
kahvaltı: çok keyifli ve sağlam kahvaltı yaptım

akşama kadar daha birşey yemem
ara öğünler yaparım muhtemelen bitki çayı,kahve vs..
akşam bizimkilere özel yemek yapcam kendim ise yoğurtlu haşlanmış patates yicem.

şimdi oğlumun bezi bitmiş küçük marketlerde 6 numara yok büyük marketler'de biraz uzak manayla harika bir yürüyüş yapcamm

kısacası haftasonum harika geçiyorr

Son düzenleme:

Ben de sadece bende var zannediyordum sanki hic fazlaligim yokmus gibi geliyor ayna yada resme bakinca gercekleri goruyorum. Resim cekilmeyi boy aynasina bakmayi sevmem. Ben hamileliklerimde 7-8 kilo aldim. En cok kilo kizim da kaldi kiz cocuk kalcayi buyutuyor erkek cocukta sadece karin genisliyor. Haklisin bir baskasi var gibi benim motuvasyonumu artirdi bu resimler cok tesekkur ederim canimm

Ne mutlu sana duygucum bu hafta masallahin var. Bende yemini unutmustum bugun hatirladim sayende, birde senin ismini gorunce su icesim geliyor :)))))

herkese ii pazarlarrrrrr
yarın --- lerle dolu bi güne merhaba demek dileğiyleeeeeeeee
bu haftanın son günü bol kalor yakımı olur inş hepimizdeee

Sana da iyi pazarlar Cemrem bu yaziya istinaden bir ew temizligi birde bisiklet yapicam insallahh Yarina eksi gormek istiyorum.