- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.061
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ettimm,inşallah hep birlikte başaracağızz,yolun yarısını bitirdimm bir okadar daha kaldı
Neslicimm keşke 60 olsam ama değil,ama inşallah 60 ta olur onuda yüklemek nasip olurrrr,
oda benim yaramaz oğlumm nesli teyzesii
selam kızlarrnasılgidiyor hafta sonuuu ,ben her ne kadar yemin etmesemde harika bir irade gösteriyorummmmmm dünümü toparlayımmm
kahvaltı:6 kaşıktropikal meyvalı tam buğday müsli 1 çaybardağı süt ile
ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
öğlen: birşey yemedim
öğleden sonra: malum elektirik davasından çok çektik apartman lokma döktürdü bizim aidatlar böyle saçma şeyleregidiyor 2 taneminik lokmayedimm
akşam: evde kendim yaptığım kumpir
ara: sade soda 1 küçük kase beyaz leblebi
bugünkü menüm:
kahvaltı: çok keyifli ve sağlam kahvaltı yaptım
akşama kadar daha birşey yemem
ara öğünler yaparım muhtemelen bitki çayı,kahve vs..
akşam bizimkilere özel yemek yapcam kendim ise yoğurtlu haşlanmış patates yicem.
şimdi oğlumun bezi bitmiş küçük marketlerde 6 numara yok büyük marketler'de biraz uzak manayla harika bir yürüyüş yapcamm
kısacası haftasonum harika geçiyorr
mrb kızlarrr nasılsınız bakalım:) ben sıkı bi kahvaltı yaptım biraz ev işi ardından sıcak elma sirkeli su.
şimdide süslendim kayınvalideme barbeküye gidiyoruz. orda da ekmeksiz bol protein almayı planlıyorum:)
akşam eve gelince üstümü değiştirir bir saat göbek atarım oldu bitti iştee :)
öpüyorum hepinizi muccccx
Ne mutlu sana duygucum bu hafta masallahin var. Bende yemini unutmustum bugun hatirladim sayende, birde senin ismini gorunce su icesim geliyor :)))))
neslim merak ettim sadece ben kaçamak yapmazsam bir haftada kaç gr veriyorumm,şöyle bi düşündümde tamam iyiken gitmişimm endokrine ama ben hafta sonu kuduruyordum sonra şu kadar gr verdim yada veremedim diye şaşırıyordumm bu haftaa o yüzden nerdiyse sıfır kaçmakla kaç gr veriyorum yarını merakla bekliyorummm.Maşallah canım, çok sevindim haftasonunun güzel geçmesine, ben senin yerine de cozuttum, merak etmeRegl dönemi fena geçiyor, bir yandan et ağırlıklı beslenmeye uğraşıyorum, bir yandan tatlı krizlerim oluyor, hiç sorma yani Bu hafta 66'yı görelim dedik ama benim görmem imkansız, inşallah sen görürsün canım, ben de haftaya takip ederim seni Ben de bugün koşu bandında yürüyeceğim en azından:)
sabah hafifden tozutmuşsun canomm ama neyseki sabahhh sabahlara heleki haftasonu sabahlarından birşey olmazzzİy pazarlar burda hava kapali ve ruzgar var. Evdeyiz bugun birazdan evi bi supurup kizim odevine yardim edicem yemek yapicam sonra da sporrrrr baska bisey yapmak istemiyorum. Hmm birde cocuklarin banyosu var. Gozum korktu yazinca :))
Dunku menumu yazayim
Sabah: az sucuklu yumurta ve haslanmis yumurta beyazi, domates, sekersiz cay, normal ekmek 2-3 dilim, bir isirik borek, (dun kayinvalideydik)
Ogle: sabah hem gec hemde fazla oldugu icin acikmamistim.
Aksam: 1 tabak tavuklu bulgur pilavi, salata yesillik ( saat 4' te yedik)
Ara: sekersiz cay bir ince dilim kek
Kayinvalidenin evini supurup toz aldik. eltimle yuruduk biraz sonra bahcede yardim ettim. Dunku sporum farkli ve eglenceliydi.
ohh benim içinde oyna emiii şöyle yandann attır göbecikleriimrb kızlarrr nasılsınız bakalım:) ben sıkı bi kahvaltı yaptım biraz ev işi ardından sıcak elma sirkeli su.
şimdide süslendim kayınvalideme barbeküye gidiyoruz. orda da ekmeksiz bol protein almayı planlıyorum:)
akşam eve gelince üstümü değiştirir bir saat göbek atarım oldu bitti iştee :)
öpüyorum hepinizi muccccx
Kızlar ben bu haftasonu resmen cozuttum yine, tam menü yazmayayım, kısa özet geçeyim. Dün sabah yumurtalı kahvaltı yaptım, öğlen de et ve pilav yedim, yanında salatayla. Akşam yemek yemedim ama aburcubur yedim, bir de canım çok fena tatlı istedi. İrmik helvası yapacaktım ama irmik bozulmuş, yapamadım, ben de daha sağlıklı bir tatlı yaptım, sütlaç yaptım:) 2 kase yedimSpor falan yapmadım.
Bu sabah ta 1.5 yumurtadan omlet, 2kk peynirle ve diğer malzemelerle kahvaltı yaptım. Öğle yemeğini anca yiyeceğim, patatesli, havuçlu haşlama et yapıyorum, yemek için. Arada koca bir çikolata yedim. Bugün en azından spor yapmayı planlıyorum. Haftasonum bu şekilde yani kızlar, inşallah yarın tartıda bolca ---'ler görülür, ben de inşallah almam
kızlarrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiiiii maşallah dicem kendimeeeee
aylar sonra tek başıma sahilde koştum en düşük modum bile tempolu yürümekdii tabi giderkennn oldu bu malum bez almaya gittik gitmişken başka şeylerde aldım dönüş yolunda elimdeki ağır yüklerle bile tempomu düşürmedim eşim beni gördü şok olduokadar yolu bunlarlamı döndün dedi ve çok güçlü kadınsın dedi neysee gelelim sayaçdaki sonuca 20080 adımmmmmmmmmmmmm 15.460km 1150 kalori heyt be heyttttt aslan duygu çok mutluyum dönüş'de iki kolumda yük olması ekstra kalori yakmamı sağlarmı bilmiyorum ama kesinlikle yürüyüş modun değildim yükümle bile aşırı hızlı yürüdüm zaten eşim kapıyı açtığında tansiyonum düşmüştü kıpkırmızı olmuştum suçuk gibi terli nefesnefese çiğerleme kadar yanıyordummm neyseee şuan iyiyim güzelbi duş ve şuan yeşil çay içiyorum ama ayağımın altı yanıyor ateş çıkartıyor sanki ama çok keyifliyim sahil-müzik ve koşmak bana çok iyi geldi
neslim merak ettim sadece ben kaçamak yapmazsam bir haftada kaç gr veriyorumm,şöyle bi düşündümde tamam iyiken gitmişimm endokrine ama ben hafta sonu kuduruyordum sonra şu kadar gr verdim yada veremedim diye şaşırıyordumm bu haftaa o yüzden nerdiyse sıfır kaçmakla kaç gr veriyorum yarını merakla bekliyorummm.
regl haftasında olur böyle şeylerr dert etmeee arada bünyeyi şaşırtmakda lazımm sen şaşırtmış oldun regl manasıylaaa toparlarsınn neyseki şükret spor yapıyon yapmasan lop lop et olcakyediklerinnnn
sabah hafifden tozutmuşsun canomm ama neyseki sabahhh sabahlara heleki haftasonu sabahlarından birşey olmazzz
onun dışında diğeröğününle iyidengelemişsinn tebriklerr ,hareketlerde yapılmış valla tultann ben sana çok güveniyrumm biraz daha dikkatle sen bu kg lardan kısa sürede kurtulcann bacımm
ohh benim içinde oyna emiii şöyle yandann attır göbeciklerii
nesli bengeçrekden bilmiyorum yanlışım varsada düzelt emi sen et yiyorsun dikkat ediyorsun nasıl b12 eksik çıkar bende doğru düzgün et yemiyorum bende çıkmadı okadarda gezerim dışarda aksine d vitaminim eksik çıktı bünye meselesimi ne ben anlamadımm
hafta sonuna gelirsek her zaman yaptığın birşey olmadığı için birşey demiyorumm arada çozutmak hepimizin hakkı ben geçtiğimz haftalarda hep çozuttum bi bu haftaa çozutmadım oda merak ettiğim için yoksa hepsi bana el sallıyor gel beni ye diyorrr bende hepsine dil çıkarıyorumm
neysee dert etme o yüzdennn sporla ve p.tesiden itibaren harika dengelicen eminim dengelemende lazım yaza az kaldıııııııbak hafta sonu birşey demiyorum p.tesiden itibaren fırçalamaya başlıcammm
kızlarrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiiiii maşallah dicem kendimeeeee
aylar sonra tek başıma sahilde koştum en düşük modum bile tempolu yürümekdii tabi giderkennn oldu bu malum bez almaya gittik gitmişken başka şeylerde aldım dönüş yolunda elimdeki ağır yüklerle bile tempomu düşürmedim eşim beni gördü şok olduokadar yolu bunlarlamı döndün dedi ve çok güçlü kadınsın dedi neysee gelelim sayaçdaki sonuca 20080 adımmmmmmmmmmmmm 15.460km 1150 kalori heyt be heyttttt aslan duygu çok mutluyum dönüş'de iki kolumda yük olması ekstra kalori yakmamı sağlarmı bilmiyorum ama kesinlikle yürüyüş modun değildim yükümle bile aşırı hızlı yürüdüm zaten eşim kapıyı açtığında tansiyonum düşmüştü kıpkırmızı olmuştum suçuk gibi terli nefesnefese çiğerleme kadar yanıyordummm neyseee şuan iyiyim güzelbi duş ve şuan yeşil çay içiyorum ama ayağımın altı yanıyor ateş çıkartıyor sanki ama çok keyifliyim sahil-müzik ve koşmak bana çok iyi geldi
sağ ol canım evde gerçekden keyifliolmuyor sıkıcı oluyor ama dışardaaa çok güzel oluyor heleki tek başına yürüyorsan eşim ikide bir aramasa elimde yük olmasa daha çok yürürdümm orası kesinOyyyy maşallah Duyguşuma
Valla aylar önce hatırlıyorum 20000 adım, bir de şimdi, tebrikler canım
ilaçdan iğneden bin katı iyidir evde bol bol tükettinmi olur biter,sana keyiflisporlarr canımmHaklısın canım, sende D vitamini eksik çıkmasına şaşırmıştım ben de, kendimde B12 eksik çıkmasına daha da çok şaşırdım:44: Bende daha önceden eksiklik vardı zaten, depo dolu olmayınca günlük normal düzeyde yemek yetmiyor, o yüzden ben de bu hafta yoğun tüketeceğim, böylece depoyu doldurayım biraz.
Çok fena cozuttum çookkk. Bir saat sonra falan çıkarım ben de, koşu bandında en azından yürümüş olayım, sahilde yürümenin yerini tutmaz amaidare edicem artık:) Valla zaten pazartesi düzene girmezsem fırçayı hakederim, hiç çekinme yani Arada hepimize lazım
Maşallah duygucumelimde poşetler var deyip ertelememişsin yürüyüşünü, üstüne o ağırlıkları bi avantaja döndürüp daha fazla enerji yakmaya aracı olarak kullanmışsın harikasın
Pomocum yola çıkmadan yazmış, deniz kenarından da neşeli neşeli fotoğraflarını bekliyoruz. Ben de bir sonraki hafta gideceğim ailemin yanına bir aksilik çıkmazsa.
Emelcim, nasılsın canım? Nasıl geçti günün?
Günaydın kızlar, sonunda regl oldum, yine ağır geçiyor, inşallah yarın daha iyi olurum. Pomocum İstanbul'da ailesiyle keyif yapıyordur şimdi:)) Duyguşumun da bu hafta sonu abartmayacağını düşünüyorumTultan biraz toparlanmana sevindim canım, ayyy biz yine tozlarla kanki olduk valla, benim de yapmam lazım ama nerdeee.
Ben bugünden itibaren biraz B12 odaklı besleneceğim kızlar, çok önemli bir vitamin ve benim biraz depolamam lazım sanırım. İğne olmak, ya da hap kullanmak istemiyorum. O yüzden yediklerim fazla gelebilir size ama sebebi bu,
Bugünkü kahvaltım:
- 1 ince dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1.5 kk peynir
- 4 zeytin
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 5 tane ceviz
herkeslere mutlu haftasonları ve iyi akşamlar kızlarrdün akşam yemege halamlara gittik ve Allaha şükür çok da kaçırmadım. yani çiğ börek yapmıştı tane yedim ondan ama herkesn 7 8 tane tedigi düşünülürse başarı olabilir bu benm için
bugunku menumu de yazayım
kahvaltı
yarım peynirli gözleme
şekersiz çay
1 kk tuzsuz dil peyniri
öğle yemegi
1 kepçe arpa şehriyeli çorba
4 yk pilav
4 tane tavada yagsız köfte
akşam yemegi öğle yemegiyle aynı oldu. yanında 2 bardakta ayran içtim. bütün gün bavul topla evi topla onlarla uğraştım yarın sabah 7 de ankara yolcusuyummm
Yok canim o nasil soz senin havan yeter ben cok begedim. Gule gule git canim pazartesi tatilin yorumunu aliriz insallah
Biz de iyi diyelim iyi olalim canim ya yavas yavas duzeliyoruz.
pomocum cnm elbisen gerçekten güzel
eşarbınla kolye de uymlu olmuş bende severim eşarba uyan aksesuarlardan
ben genelde broş taakıyorum yakama veya eşarbıma o da güzel duruyo
evet elbiseler ayrı bi güzel oluyo pantolonun rahatlığı gibi de yok hani
geçmiş olsun cnm oo hasta olmaya da gelmiyo demek hemen ye diyolar sana
ii daha ne kız sana bakıyo her iki annedeeşinede geçmiş olsun
pomom yolculuğu sevdiğini sölemişti, inşallah keyif alır seyahatten
ben iyiyim canım, yine geç geldim bugün ama yarın öğleden sonra gideceğimbugün yorucuydu ama çok keyifli geçti, kendi yaşıtım ve kafa dengi müşterilerimiz vardı bugün onlarla güzel geçiyor spor yapmak. bu arada msn de eklemişsin beni çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?