- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.081
burdada 74 kiloyum,
bugün oğlumla sitemizin önündeki parkta çekildim
daha çok var vermem gereken,ama ilk koyduğum resme göre iyii
Kızlar ben geldim . Grip oldum yatıyorum yorgan döşek üstüne bide eşim ayağını incitti raporlu 5 güno bi koltukta ben bi koltukta yatıos. Bu arada annem ve kayınvalidem saolsun gribim die yedirdikçe yediriolar ayağımdada kireçlenme başlangıcı varmış bir hafta spor yok dedi doktor. 3 günde verdiğim 2 kilomu fazlasıyla geri almaktan korkuyorumm ki ilaçların da etkisiyle alıcam sanırsam .
Hepiniz iyisinizdir umarım sağlıklı günler hepinize
Ne demek PomocumSimir pazartesi çıkacak. Kan tahlili sonuçlarımı aldım, trigliserit düşmüş biraz ama hala sınırın üstünde, buna biraz canım sıkıldı açıkçası, o kadar kilo verdim, artık normal değerde olur diye düşünüyordum. B12 vitamini de daha da düşmüş. Bana göre yeterince, hatta fazlasıyla et yiyorum ama yine de yetmiyor demek ki, anlamadım gitti. Neyse Allah daha büyük dert vermesin, bunlar çözülebilecek şeyler, sadece kaç aydır dikkat ettikten sonra daha iyi sonuçlar bekliyordum.
Bugün çok hareketli geçti, kan verme öncesi sonrası yürüdüm, işyerinde hareketliydim, sonra da markete gittik, eve geldiğimde 9000 adım olmuştu. B12 eksik çıkınca menülerimizde eti artırma kararı aldık, eşim yağsız tavada et yaptı, yanına da 1 kase salata. Üstüne de 2 tane ceviz yedim. Yemeği biraz sindirdikten sonra da spor salonuna gittim, 45 dakika tempolu yürüdüm (4km) toplam adım sayım 16000 küsur oldu, böylece bugünkü hedefi tutturmuş oldum. Regl olacağım ama hala olmadım, patlayacak gibi hissediyorum resmen, her tarafım ağrıyor, oooyyyffffff oooyyyfffff, hiç sevmiyorum regl dönemlerini
Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 boyoz
- 1 kumru tost
- 1 çikolatalı krep
- 1 fincan şekersiz çay
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 lahmacun (kuşbaşılı)
- Yarım demetten fazla maydanoz
Ara:
- 1 sade neskafe
- 1 orta Türk kahvesi
Akşam:
- 150 gram kadar yağsız kırmızı et
- 1 kase salata
Ara:
- 2 tane ceviz
Ara:
- 1 portakal
- Yarım elma
Spor olarak ta bol yürüme ve akşam 45 dakika koşu bandı ile toplam 16240 adım
duygucugum canım benım hemen benı sorar merak eder kuzum yaaaaaaaaa sen bır tanesın.
haftasonuna bayıldım ayrıca bukadar enerjık olmana da mutlu olmana da cok sevındım canım. sen harıka bır kadınsın her konuda ınsana enerjı depoluyorsun hanı bır laf vardır ya senınle yasayan yaslanmaz dıye. ayyyyyyyyy keske komsun olaydım senın yaaaaaaaaa
kızlar ben gece 10 da yolcuyum sekızbucukta evden cıkacagım opuyorum hepınızı yarın yogun olurum gıremeyecek olursam aksam gorusuruz cızelgeyı yayınlayacagım zaten aksam. hepınızı opuyorum umarım --------- ler bıol olur. haftasonum ve menulerım konusunda yarın yazarım sımdı cıkmam lazım
kızlarrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiiiii maşallah dicem kendimeeeee
aylar sonra tek başıma sahilde koştum en düşük modum bile tempolu yürümekdii tabi giderkennn oldu bu malum bez almaya gittik gitmişken başka şeylerde aldım dönüş yolunda elimdeki ağır yüklerle bile tempomu düşürmedim eşim beni gördü şok olduokadar yolu bunlarlamı döndün dedi ve çok güçlü kadınsın dedi neysee gelelim sayaçdaki sonuca 20080 adımmmmmmmmmmmmm 15.460km 1150 kalori heyt be heyttttt aslan duygu çok mutluyum dönüş'de iki kolumda yük olması ekstra kalori yakmamı sağlarmı bilmiyorum ama kesinlikle yürüyüş modun değildim yükümle bile aşırı hızlı yürüdüm zaten eşim kapıyı açtığında tansiyonum düşmüştü kıpkırmızı olmuştum suçuk gibi terli nefesnefese çiğerleme kadar yanıyordummm neyseee şuan iyiyim güzelbi duş ve şuan yeşil çay içiyorum ama ayağımın altı yanıyor ateş çıkartıyor sanki ama çok keyifliyim sahil-müzik ve koşmak bana çok iyi geldi
tultsncıgım kızın da sen de ıyılesıyormussun canım cok sevındım. ben ıstanbuldan bomba gıbı donecegım ınsaallah sen de ıyıles de hadı spor yarısalım senınle.[/QUOTE
Canim tatil yaramis yazdiklarindan cok enerjik oldugun anlasiliyor. Yarisalim pomom sen sag salim gel insallah. Ben basladim biraz sonra bisikletle 45 dk yapicam.
kızlar ben gece 10 da yolcuyum sekızbucukta evden cıkacagım opuyorum hepınızı yarın yogun olurum gıremeyecek olursam aksam gorusuruz cızelgeyı yayınlayacagım zaten aksam. hepınızı opuyorum umarım --------- ler bıol olur. haftasonum ve menulerım konusunda yarın yazarım sımdı cıkmam lazım
b12 hangı besınlerde var canım. ben de gunes almıyorum malum en ıyı dvıtamını gunesten alınıyor ben de d vıtamını agırlıklı beslenmelıyım en fazla neyı tuketsem acaba
canım guzel oldu valla. hakıkaten keyıf yapyorum ısı dusunmemek cok guzel 1 gun bıle olsa bu keyıf valla. ıstanbul, denız, vapur keyfı ayrı bır gıuzel. aılem ıle olmak ayrı bır guzel.
sağ ol canım evde gerçekden keyifliolmuyor sıkıcı oluyor ama dışardaaa çok güzel oluyor heleki tek başına yürüyorsan eşim ikide bir aramasa elimde yük olmasa daha çok yürürdümm orası kesin
ilaçdan iğneden bin katı iyidir evde bol bol tükettinmi olur biter,sana keyiflisporlarr canımm
sağ ol canımmm ,ah şartlarım uysa hergün yürürüm böyleee, ben kuzeyle böyleyürüyemiyorum bebek arabasına otursa yine tempolu yürürüm de sıpa oturmuyor illa kendi yürücek ee onla yürüyünce istediğim gibi olmuyor.
emel ilkbahar ve yazın sıksıkyürüyorum ben hatta genelde koşarım hani el-ayağa bağlanan ağırlıklar var onlardan almamı önerirmisin ağırlıkla daha fazlakalori atıldığını duymuştum?
kızlarrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiiiii maşallah dicem kendimeeeee
aylar sonra tek başıma sahilde koştum en düşük modum bile tempolu yürümekdii tabi giderkennn oldu bu malum bez almaya gittik gitmişken başka şeylerde aldım dönüş yolunda elimdeki ağır yüklerle bile tempomu düşürmedim eşim beni gördü şok olduokadar yolu bunlarlamı döndün dedi ve çok güçlü kadınsın dedi neysee gelelim sayaçdaki sonuca 20080 adımmmmmmmmmmmmm 15.460km 1150 kalori heyt be heyttttt aslan duygu çok mutluyum dönüş'de iki kolumda yük olması ekstra kalori yakmamı sağlarmı bilmiyorum ama kesinlikle yürüyüş modun değildim yükümle bile aşırı hızlı yürüdüm zaten eşim kapıyı açtığında tansiyonum düşmüştü kıpkırmızı olmuştum suçuk gibi terli nefesnefese çiğerleme kadar yanıyordummm neyseee şuan iyiyim güzelbi duş ve şuan yeşil çay içiyorum ama ayağımın altı yanıyor ateş çıkartıyor sanki ama çok keyifliyim sahil-müzik ve koşmak bana çok iyi geldi
GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :79:
KARABİBERİM TEBRİK EDİYORUMHARİKA YA BAYILDIM VALLA AZMİN MÜTHİŞ ACAYİP GAZA GELDİM
NESLİCİM İĞNEYİ HİÇ SEVMEM YÜKSELTMEYE BAK TATLIM GEÇMİŞ OLDUN
CESMİCİM : YEMEĞİN İYİ GEÇMİESİNE SEVİNDİM KAÇ BÖREK YEDİN CANIM YAZMAMIŞSIN :112:
DUYGUCUM HEY MAŞALLAHHHHHHHHHADIMA KM BAK BE VALLA UTANDIM KENDİMDEN
TOSUNCUK CUM :TARTI GÜNÜMÜZ BUGÜN SEN DE BİLDİRİMİ Nİ YAPA CANIM YÜŞÜYÜŞ MÜ YAPTIN HARİKASIN :128:
burayamı yazıcam ay kimse yok napcamm nluyooo nerdesnzzz:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?