2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

burdada 74 kiloyum,
bugün oğlumla sitemizin önündeki parkta çekildim
daha çok var vermem gereken,ama ilk koyduğum resme göre iyii

ınanılmaz fark var canım ya. sen kendını gormuyormusun allah askına . harıka gıdıyorsun senın ılk resımlerınle gaza gelmıstım ben. yone gaza getırrdın valla sen benı. buarada kırmızı cok yakısmıs sana.

gecmıs olsun hem esıne hem sana. kotu olmus gerckten. ıns ıyılesırsınız bır an once

doktora gercekten sasırdım ben de emel gıbı. bana sureklı spor tavsıye etmıstı doktorum daıma cunku kırenclenme olan kısım hareketsız kalırsa kırenclenme daha da artar benım bıldıgım .

tultsncıgım kızın da sen de ıyılesıyormussun canım cok sevındım. ben ıstanbuldan bomba gıbı donecegım ınsaallah sen de ıyıles de hadı spor yarısalım senınle.

duygucugum canım benım hemen benı sorar merak eder kuzum yaaaaaaaaa sen bır tanesın.

haftasonuna bayıldım ayrıca bukadar enerjık olmana da mutlu olmana da cok sevındım canım. sen harıka bır kadınsın her konuda ınsana enerjı depoluyorsun hanı bır laf vardır ya senınle yasayan yaslanmaz dıye. ayyyyyyyyy keske komsun olaydım senın yaaaaaaaaa

canım buara lahmacun bırkac kez yedın sanırım hamuru +++++++ yapmasın senı ??? ogunler konusunda farkındasın zaten cozuttum dıyorsun aman +++++cıkmayasın canımç,.

regl agrıların cok oluyor senın. ıstahın da cok acılıyor oyuzden senın regl donemlerı komnple olarak sıkıntılı gercekten canım ya.

b vıtamını konusunda ben de gercekten sasırdım zaten et cok tuketıyorsun nasıl eksık cıkıyor anlamadım ben de. sen bırkac ay sonra tekrar bır tahlıl yaptır canım.

ALLAH baska sıkıntı vermesın dedıgın gıbı canım yaaaaaaa

kızlar ben gece 10 da yolcuyum sekızbucukta evden cıkacagım opuyorum hepınızı yarın yogun olurum gıremeyecek olursam aksam gorusuruz cızelgeyı yayınlayacagım zaten aksam. hepınızı opuyorum umarım --------- ler bıol olur. haftasonum ve menulerım konusunda yarın yazarım sımdı cıkmam lazım

anacummmm kim varmış burdaaaa amanda aman napıyon hatunnn nerelerdesinn kaçdabincen kaçda incen anlat bakemmmm

merak etmezmiyim güzel türkiyemin bir yerindesin evine dönmeden merakım geçmezz böylede bi huyum vardırr
güzel kelimelerin için çok tşk lerr valla komşunolsam komşuluğumu severmiydinsevmezmiydin bilemicemmm paso spor yaptırırdım sana ama diğer konulardamemnun olurdunn bundan eminimmm

tühh yetişemedim sanaaaa hadi bakalımhayırlı yolculuklarrr uyumaya bak bu seferrr emiii yarıngörüşürüz

Masallah duygucum ne yaptin sen yaaa yazdigin 20080 adimi once okuyamadim gozlerimi kisip tekrar baktim :))))) muthissin canooo yarin birinci olursan hic sasirmamm

Oyyy canim ayrilik zamani hep karnim agrir benim (( gule gule gel arkadasim yollar su gibi aksin insallah tum yolculara ve sana hayirli yolculuklar diliyorum. Yarin gorusmek uzere allaha emanet ol

Pomocum ne güzel seni görmek, iyi yolculuklar canım, sağ salim dön evine B12 et ve süt ürünleri, yumurtada falan var. Duyguya da yazdım canım, ben 6-7 sene et yemediğim için zaten eksiklik vardı ve sürekli iğne oluyordum, benim yediğim et çok değil aslında günlük ihtyacı karşılıyor ancak, depoda da olmayınca birkaç gün bile yemesem daha da düşüyor, yüklendim bakalım ete, süte, yumurtaya, sonra da 3 ay sonra düşünüyorum dediğin gibi bir test daha. Yükselteceğim iğnesiz azimliyim:))

hemde çok faydası olur canım, sadece koşularda değil evde temizlik yaparken bile kullanabilirsin. aslında kas yapma özelliği vardır bu ağırlık torbalarının, o yüzden şunu yapmanı önerebilirim: koşunun 3 te 2'sini bu torbalarla yap, koşunun son aşamasında torbaları çıkar ve temponu dahada yükselt. zaten ağırlıklar olmadığı için kendini daha hafif ve hızlı hissedeceğin için daha fazla yüklenme ihtiyacı duyacaksın. dolayısıyla harcadığın enerji miktarıda artacaktır. Sonuç harika bir fikir derim

Ayy ablacımmm maşallahhh maşalllahhhhhh:)

Günaydnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) bugun tartilma gunumuz dimi? Yani nasi olck burayami yazicaz napicz? Ayyy cok heyecanliyim tam bi hafta snra noldm acaba :)

Eger beni bulmazsanz yuruyuse cikicam 8:30da gelrgelmez yazarm :)

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :79:

KARABİBERİM TEBRİK EDİYORUM HARİKA YA BAYILDIM VALLA AZMİN MÜTHİŞ ACAYİP GAZA GELDİM
NESLİCİM İĞNEYİ HİÇ SEVMEM YÜKSELTMEYE BAK TATLIM GEÇMİŞ OLDUN
CESMİCİM : YEMEĞİN İYİ GEÇMİESİNE SEVİNDİM KAÇ BÖREK YEDİN CANIM YAZMAMIŞSIN :112:
DUYGUCUM HEY MAŞALLAHHHHHHHHH ADIMA KM BAK BE VALLA UTANDIM KENDİMDEN
TOSUNCUK CUM :TARTI GÜNÜMÜZ BUGÜN SEN DE BİLDİRİMİ Nİ YAPA CANIM YÜŞÜYÜŞ MÜ YAPTIN HARİKASIN :128:

Ayyyyyyyyyyy hafta sonu yedikleri mi yazmasam :18::18::18:
C.tesi
sabaheynir ekmek ,1 kaşık bal
öğlen :çorba ,ıspanak yemeği ,yogurt ,2 sigara böregi minik ti
akşam yarım haşlanmış patates ve yeşillik ,4 hurma
babannneme gittim orada da kısır yapmışlar dayanamasım 1 tabak yedim

Pazar günü
sabah:yarımdan biraz fazla simit ,peynir yedim
öğlen çarşıdaydım 5 gibi kumpir yedim ama yarısını 1 tane de çiğ börek yedim
kardeşim ısrar edince 4 kaşık dondurma yedim
evde de 4 hurma yedim

Burayamı yazıcam ay kimse yok napcamm nluyooo nerdesnzzz

Merhaba kızlar, geç kaldım hemen gireyim bir bakayım foruma dedim ama bu ne sukunet böyle, çizelge akşam yayınlanacak diye herhalde:)) Sabah hastanedeydik, eşimin kontrolü için, epey sürdü, sonra da dışarda kahvaltı yaptık, dolayısıyla kahvaltıda simit yedim 1 tane, yanında da biraz peynir ve az tereyağı. Henüz kahve içemedim, o yüzden ayılamadım bir türlü.
Sabah tartıldım ve beklediğim gibi + çıktım, bence normal tabi, regl olmamın da etkisi var, bugün daha dikkatli olacağım ve akşam da spor yapacağım.