- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.101
pazartesi sedromu yaşıyoruz canım
evet tatlım buraya yazılacak aşılışı ben yapayım
1,3 kilo gittiYaşasın spor
tebrik ederim canim super vermissin masallahhh kendim vermis gibi seviniyorum --- leri gorunce
selam kızlarr herkeze iyi haftalar dilerimmm,acayip yorgunummm temizlik işi bitti akşam yemeği derdine düştümm amma zor ya hergün ne pişirsem derdi neysee bakcaz artıkk.
gelelim kg işine elbette kg verdim sonucu görcezzz ama malesef birincideğilim ama memnunum sonuçdan demek oluyorki bundansonra hafta sonları kaçamak yapmıcamm.
emelcim sorduğum soruyacevap vermişsin tşk.ler hemen araştırmaya yapacağım bana birde sağ ve sol için ne kadar ağırlık alayım onuda tavsiye edermisinn canımmm
şimdiden kg verenleri tebrik ediyorum, elinden geleni yapıp veremeyenlereüzülmeyin diyorum ödemdirdiyorum ,kilosunu koruyonlara biraz sabır diyorum,kg alanlaradaa moral bozmakyokyola devam diyorum vee çıkyorum hadi herkez kendine çok iyi baksınnn
haklısın çokda güzel lur böylebi düzen için evime taşınmayı beklicemm emel sevmiyrum bu eviiçimden birşey gelmiyor zoraki yani kendi evimde ghüzel bi düzen kurcam birdekış sebzelerini sevmiyorumm ben yazdan birsürü şey hazırlamayı planlıyorumm durumlar böylee ama fikrin çok güzel.aslında duygu yemek konusunda haftalık menü yapsan ve menüye göre hareket etsen daha kolay olur, hergün ne yapacağım derdine düşmektense bir günde hepsini düşünür ve planlarsınayrıca kalori hesabına göre yapmış ve hergün kaç kcal aldığınıda hesaplamış olursun.
ağırlık konusunda tavsiyem 0,5 kg'luklarla başlaman olacaktır. ilk bir hafta bu ağırlıkla yürü/koş daha sonra 0,5 kg'lukları ellerine bağlayıp önceden almış olduğun 1 kg'lukları ayaklarına bağlarsın. bacaklarının güçlendiğini hissettğin an ve forma girdiğini düşündüğünde bu kiloyu 2,5 kg'ya kadar çıkartabilirsin işte orası sana kalmış
ooo tebriklerrrMERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
MERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
Slmm. kizlar. kilo bildirrim
Gecen hafta 79.900
Bu hafta. 80.500
Bu hafta. 600 gr. almisim. REGLYim halen o. yuzden
haftaya ----ler olacak. ins
aaaaa dikkat et canım haftaya inş --- olur tatlım
hadi bakalım yeni dönemin hayırlıolsunnn herşey güzelolur umarımmm ,ailenlede ALLAH kavuştursunherkeslere ankaradan merhabalarr
dün hiç giremedim kızlar, arkadaşlarla hasret gider, bavulları yerleştir, akşam maç var falan derken ancak 1 de yatagıma uzanabildim zaten. bugun de sabah 9 da kalktım okula gitttim, ordaki işlerimi hallettim, sonra anıtkabire gittim falan ancak bu saat oldu işte. güzel bir yürüyüş oldu ama baya da yruldum. dünkü menum kafamda çok net yok ama hemen bugunkunu yazayım..
kahvaltı
1.5 top keepk ekmegi
1 kk dan biraz fazla peynir
3 tane yeşil zeytin
1 yk bal
ara
sütlü neskafe
öğle yemegi
bol marullu çiğ köfte dürüm
akşam yemegini de şimdi yiyecem inşalah bakalım kısmetimize ne çıkarsa
pazartesi sedromu yaşıyoruz canım
evet tatlım buraya yazılacak aşılışı ben yapayım
1,3 kilo gittiYaşasın spor
MERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
merhabalarrrr nasılsınız kızlar inşallahhherkes ---- olmuştur ben ++ yım heran regl olabilirim inanılmaz şişim ve gerginim bir an önce olsam da rahatlasam
geçmişe bi göz attım maşallah karabiber çooooook güzel olmuşsun inanılmaz değişmişsin zaten çok güzelsin ama zayıflayınca fıstık gibi bi hatun olmuşsun maşşallah arkadaşıma
pomocumda elbiseli resim yüklemiş çok yakışmış çok tarz olmuş iyi günlerde kullan canım
hele nesliye BAYILDIMMMM resmen genç kız havasında etekli resiim çok güzel çıkmış:naz
başka resim yükleyen oldumu denk gelmedim arada atlayarak sayfalara baktım
herkesi öpüyorum akşama inşallah gelicem foruma hem geçmişe bir göz atıyım
Merhaba kızlar, geç kaldım hemen gireyim bir bakayım foruma dedim ama bu ne sukunet böyle, çizelge akşam yayınlanacak diye herhalde:)) Sabah hastanedeydik, eşimin kontrolü için, epey sürdü, sonra da dışarda kahvaltı yaptık, dolayısıyla kahvaltıda simit yedim 1 tane, yanında da biraz peynir ve az tereyağı. Henüz kahve içemedim, o yüzden ayılamadım bir türlü.
Sabah tartıldım ve beklediğim gibi + çıktım, bence normal tabi, regl olmamın da etkisi var, bugün daha dikkatli olacağım ve akşam da spor yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?