2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalarrrr nasılsınız kızlar inşallahhherkes ---- olmuştur ben ++ yım heran regl olabilirim inanılmaz şişim ve gerginim bir an önce olsam da rahatlasam
geçmişe bi göz attım maşallah karabiber çooooook güzel olmuşsun inanılmaz değişmişsin zaten çok güzelsin ama zayıflayınca fıstık gibi bi hatun olmuşsun maşşallah arkadaşıma
pomocumda elbiseli resim yüklemiş çok yakışmış çok tarz olmuş iyi günlerde kullan canım
hele nesliye BAYILDIMMMM resmen genç kız havasında etekli resiim çok güzel çıkmış :naz
başka resim yükleyen oldumu denk gelmedim arada atlayarak sayfalara baktım
herkesi öpüyorum akşama inşallah gelicem foruma hem geçmişe bir göz atıyım

Slmm kizlarr nasilsiniz ? Pomocumda gelmistir hosgeldin canim sefalar getirdin. Elektrikler yok telden yapiyorum kilo bildiririmi ++++ olmusum nolcak bu is yaaa bi al bi verr gecen hafta 800 verdim bu hafta 300 geri geldi ((((

Baslangic: 108
Gecen hafta: 103,5
Bu hafta: 103,8
Top gelen: +300 gr

Bende durum boyle sizde guzel ---- haberler vardir insallah

Tultancım + çıkmana üzüldüm canım eksik yaptığın birşey vaedır mutlaka bu hafta onlara dikkat et canım ben de 2 hafta önce 2 kilo kadar + daydım vereceğiz inşallah canım sıkma canını

selam kızlarr herkeze iyi haftalar dilerimmm,acayip yorgunummm temizlik işi bitti akşam yemeği derdine düştümm amma zor ya hergün ne pişirsem derdi neysee bakcaz artıkk.
gelelim kg işine elbette kg verdim sonucu görcezzz ama malesef birincideğilim ama memnunum sonuçdan demek oluyorki bundansonra hafta sonları kaçamak yapmıcamm.

emelcim sorduğum soruyacevap vermişsin tşk.ler hemen araştırmaya yapacağım bana birde sağ ve sol için ne kadar ağırlık alayım onuda tavsiye edermisinn canımmm

şimdiden kg verenleri tebrik ediyorum, elinden geleni yapıp veremeyenlereüzülmeyin diyorum ödemdirdiyorum ,kilosunu koruyonlara biraz sabır diyorum,kg alanlaradaa moral bozmakyokyola devam diyorum vee çıkyorum hadi herkez kendine çok iyi baksınnn

aslında duygu yemek konusunda haftalık menü yapsan ve menüye göre hareket etsen daha kolay olur, hergün ne yapacağım derdine düşmektense bir günde hepsini düşünür ve planlarsın ayrıca kalori hesabına göre yapmış ve hergün kaç kcal aldığınıda hesaplamış olursun.
ağırlık konusunda tavsiyem 0,5 kg'luklarla başlaman olacaktır. ilk bir hafta bu ağırlıkla yürü/koş daha sonra 0,5 kg'lukları ellerine bağlayıp önceden almış olduğun 1 kg'lukları ayaklarına bağlarsın. bacaklarının güçlendiğini hissettğin an ve forma girdiğini düşündüğünde bu kiloyu 2,5 kg'ya kadar çıkartabilirsin işte orası sana kalmış

haklısın çokda güzel lur böylebi düzen için evime taşınmayı beklicemm emel sevmiyrum bu eviiçimden birşey gelmiyor zoraki yani kendi evimde ghüzel bi düzen kurcam birdekış sebzelerini sevmiyorumm ben yazdan birsürü şey hazırlamayı planlıyorumm durumlar böylee ama fikrin çok güzel.

ağırlık konusundaki tavsiyene uycamm inşallah çok sağ ol canım

MERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
ooo tebriklerrr valla bu hafta kg veren çokk ,2.olurum diyordum ama gittikçe aşaya iniyorum:))))

Slmm. kizlar. kilo bildirrim
Gecen hafta 79.900

Bu hafta. 80.500

Bu hafta. 600 gr. almisim. REGLYim halen o. yuzden
haftaya ----ler olacak. ins

herkeslere ankaradan merhabalarr

dün hiç giremedim kızlar, arkadaşlarla hasret gider, bavulları yerleştir, akşam maç var falan derken ancak 1 de yatagıma uzanabildim zaten. bugun de sabah 9 da kalktım okula gitttim, ordaki işlerimi hallettim, sonra anıtkabire gittim falan ancak bu saat oldu işte. güzel bir yürüyüş oldu ama baya da yruldum. dünkü menum kafamda çok net yok ama hemen bugunkunu yazayım..

kahvaltı

1.5 top keepk ekmegi

1 kk dan biraz fazla peynir

3 tane yeşil zeytin

1 yk bal

ara

sütlü neskafe

öğle yemegi

bol marullu çiğ köfte dürüm

akşam yemegini de şimdi yiyecem inşalah bakalım kısmetimize ne çıkarsa

hadi bakalım yeni dönemin hayırlıolsunnn herşey güzelolur umarımmm ,ailenlede ALLAH kavuştursun

yeme faslım bittiğine göre günümü toparlaya bilirim bugün oruçluolduğum için sadece akşam yemeği var menümdee

akşam: fırında bütün tavuk sebzeli(kereviz,havuç,patates,soğan,sarımsak,kırmızı biber,kabak,patlıcan) tavukdan iki ortaboy parça yedim genelde sebzelerden yedim özellikle kerevizz çok güzeldiio o keskin tadından eser yoktu tavsiye ederim, patates mümkün olduğunca yemedim,2 yemek kaşığı pilav,2 kaşık yoğurt,2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,ve ortaboy acılı salata 1 şişe meyvalı soda(canım çekti)

sıvı tüketimi;oruçlu olduğum için yeni başlıyor
aktivite; temizlik

şu saat'den sonra su,kahve,sade soda bitkiçayından başka birşey almam.

pazartesi sedromu yaşıyoruz canım
evet tatlım buraya yazılacak aşılışı ben yapayım

1,3 kilo gitti Yaşasın spor

MERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum

tebrikler kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeee
bana ne baba ne bende haftaya zayıflıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canımmmm nasılsın senı gormek ne guzel.

nasılsın canım, canım tsk ederm kendımce guzel olmaya calısıyorum ıste

ii akşamlar herkese
cnm sıkkın ya gene olmadı ya beden olarak inceliyorum göğüs,basen,bel 2 şer 3 er cm gidyo da niye kilodan da gitmiyo yaaa
gıcık oluyorum neyse biraz daha spora ağırlık vericem bu hafta bakalım ne olacak neyse menüm hakkında yazayım

şimdi bugün ki menümü yazmıyorum mmalesef yazılacak gibi değil
+++ görünce moralim bozuldu ne yediğimi karıştırdım onun için beni affedin
bu gün ki menümü yazmıcam spor yaptım ama oda kalsın yarın gene eski cemre olarak gelicem buraya inşşş

canım esının sonucları nasıl ?

ıstanbulda ben de yedım sımıt. gevrek gevrek. burda olmuyor gercekten. ve afıyetlen yedım ohhh. bırını ana evınde bırını vapurda ohhhh