2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım cok ozledım sızlerı. herkes umarım guzel bır haftasonu gecırmıstır.

hımmm senın olayı sımdı anladım senın depoda yok canım:26: benım d vıtamını gıbı:26: sen ıhmal etme ye canımmmmm

Oyyy canim ayrilik zamani hep karnim agrir benim (( gule gule gel arkadasim yollar su gibi aksin insallah tum yolculara ve sana hayirli yolculuklar diliyorum. Yarin gorusmek uzere allaha emanet ol

ben de farklı degılım onlara gostermıyorum ama araca bınınce aglıyorum. hem bır gunden bısey anlamadıgıma uzuluyorum hem yıne kac ay goremeyecegım dıye aklıma gelıyor. gurbetlık zor ısteeeeeee

sen nasılsınnnnnnn nasıl gıdıyor cocuklar nasıl

selam ben emziriyorum doğumdan sonra biraz kilom var bir türlü diyete başlayamıyorum sütüm kesilmesin diye bende bir yerden başlamak istiyorum

evet kuzum yakalayamadık bırbırımızı. ama msjlastık ılgılı can kus arkadasım benım.

komsum olayım kızım benı ancak sen spora zorlarsın valla.

canımmmm nasılsın senı gormek ne guzel.

nasılsın canım, canım tsk ederm kendımce guzel olmaya calısıyorum ıste

teşekkür ederim pomocum çokkk iyiyim şükürler olsun .senide görmek çok güzel canım .ne güzel anacınığını gördün gezdin moral depoladın döndün evine
maşallahın var pek güzelsin canım ayol zaten aramızda çirkin hatun yokki

duygucum orucun kabul olsun ,
çesmide ankaraya dönmüş başarılar mimar hanımm
tosuncuk ta sınavlara girmiş kolay gelsin sanada başarılar
tartıda artıngörenler üzülmek yok yola devam gidicek bu kilolar eksi görenlere kocaman bi tebrik

Pomocum, hoşgeldin canım, Allah kavuştursun diyeyim ailene, benim de gözümde tütüyorlar valla.

Biz de özledik seni canım Aynen Pomocum, depoyu fullemem lazım Sen de ihmal etme süt ve yoğurt tüketmeyi.

canım esının sonucları nasıl ?

ıstanbulda ben de yedım sımıt. gevrek gevrek. burda olmuyor gercekten. ve afıyetlen yedım ohhh. bırını ana evınde bırını vapurda ohhhh

Teşekkürler canım, eşimin sonuçları da iyi çıkıyor çok şükür. Ben de yarın Simir sonucunu alacağım ve kadın doğumcuya gideceğim sonucu yorumlamak için, kendisini pek sevmesem de yapacak birşey yok
Gevreeekkk, ben zaten çok seviyorum, fazla yemiyoruz zaten Pomocum, arada sırada da olur tabi Bak benim de canım vapura binmek istedi, neyse, bahar geliyor, daha da güzel olur vapur:) Sen gelince beraber bineriz belki:)

Kızlar ben de günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 tane ceviz
- 1 simit
- yarım kk peynir
- 1 çk tereyağı

Öğle:
- 3 kaşık haşlanmış karnıbahar, üzerine yoğurt
- 3 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
- 3 kaşık pilav
- 1 kaşık yeşil mercimek yemeği (pilavın üstüne koydurdum)

Akşam:
- 1 tabak patatesli, havuçlu et haşlama
- 1 kase yoğurt

Ara:
- 3 tane ceviz
- 2 kase sütlaç

Kızlar sütlacı kendim yaptım, yarım yağlı sütle, az şekerle (1.5 lt süte yarım bardak şeker). Benim 2 kasenin kalorisi normal sütlaçta 1 taneye denk gelir muhtemelen. Yine de çok, biliyorum ama gerçekten kriz durumundayım

Bugün eşimin kontrolü vardı, sabah hastaneye birlikte gittik, sonra kahvaltı yapmaya gittik, öğlen de biraz uzaktaki lokantaya yürüdük, eve gelene kadar 5000 adımı geçmiştim, eve gelince hemen spora gittim, 1 saat koşu bandında tempolu yürüdüm (6 km), toplam adım sayım 14400 oldu Bugün çok yoruldum nedense, regl de sancılı geçiyor zaten, yürüyüşten sonra bacaklarım ağrıyor resmen.

Duygucum Allah kabul etsin. Daha cizelgeyi gormedim ama kilo verdim yazmissin tebrik ediyorum canim.

Pomo k.bakma msj yeni okudum malum orucdan sonra bi sersemleme usume oldu bende. gerci girmissin ama ben Yinede yazayim kg bildirmeyen kalmasin kizlar

Pomo k.bakma msj yeni okudum malum orucdan sonra bi sersemleme usume oldu bende. gerci girmissin ama ben Yinede yazayim kg bildirmeyen kalmasin kizlar

Nasılsın Duygucum, valla en çok senin sonucunu heyecanla bekliyorum, 66'lı bir rakam olduğundan eminim ama kaç:44: Senin sonucun bana motivasyon olur inşallah, sana yetişebilmek için tempomu artırırım belki

iyi akşamlar tatlışlar nasılsınızz :)) ben tartıda yine başladığım kilodaym 114 olmuştum hastalık haftasonu derken 116 oldum yine. ama garip bi şişlik hissediorum kendimde heralde ilaçların etkisi bilemiorum. tabii yeme düzenim de cozuttu o ayrı. ama bugün akşam üstü adımsayarım geldi ve hemen sitenin etrafında azcık yürüdüm temz hava alayım die. 5000 adım attm.
moralimi bozmuyorum yarından itibaren yine vermeye başlarım inş.
bu arada kipaya iş başvurusu yapmıştım mülakata çağırdılar çarşamba 15:45 de gideceğim. bana şans dileyin lütfen.
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar

İyi geceler herkeseee:) bugun pek geç kaldm:) ve cok yoğun sınav dolu bı gundu halada vizeye hazrlık var bu gecede uyku yook dırım dırıım Pek yemek yiyecek vaktim olmadı o yuzden:)

Sabah 9da yürüyüşe çıktım çıkarken yarım elma yedm
11de kahvalttı yaptım
sonra bildiğiniz hiç birşey yiyemedm sınavdan dolayı
eve gelrgelmez bir sandvc yaptım (6) kepekli ekmektn az birsey artk saldırıcaktm ama beklediğim gibi olmadı allahtan kahvaltımı çok düzgün yapmştm beni gün boyu götürdü..
sonra arkadaslarım eve yemek istedikler sadece 1 içli köfte yedim ve 3 kaşığı bile doldurmaz sote gibi ondan aldm (saat 7ydi ama hiç uyumayacağız vizeler için o yuzden yoksa bir haftadr 6dan snra hiç yemedim)

Böyle işte ay nasıl mutluyum vallahı :)

iyi geceler hanımlar bugünkü menüm

Sabah: 1 yumurta, roka, tere, 3 yeşil zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay

Öğle: 1 küçük kase patates salatası, 6-7 tane sarma, 2 ısırık kurabiye, şekersiz çay

Ara: az şekerli türk kahvesi

Akşam: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, salata

1 saat bisiklet ve 2 lt su günü böyle tamamladım.

Pomocum çok yorgun olmalı çizelgeyi hazırlayamamış. Yarın görüşmek üzere iyi geceler tatlı rüyalar.

canım olur mu kusura ya.ben 10dan once gıremem sanıyordum cunku hem ısyerınde ısler vardı hem dısarda esımle ıslerımız. ama erken geldık. bugun halledecegız ıslerımızı. yeme yaptıktan, yedıkten sonra gırdım ama tam bıraz cevapları yazmaya basladım elektrık gıttı. bu yıl sınır oluyorum azıcık yagmur olsa, aksamları elektrıkler kesılıyor şıp şıp yagan yagmur ıcın nıye kesıyorlarsa. neyse ıste bekleyecek durumum da yoktu malum yorgunluktan mahvoldum ben bu kez. gıtmeden once yogun hafta gecırdım ıstanbulda yuruyus. gıdıs gelıs kotu yolculuk. dınlenmeden dun cok yogun bır ıs gunu oldu zaten. oyuzden 9da uyudum sanırım.

ALLAH kabul etsın canım.

bazen ılaclar sıskınlık yapıyor. ayagın nasıl ? sen de esın de ıyılestınız mı ?

ıs basvurun ınsaallah olumlu sonuclanır. sana basarılar ve bol sans dılıyorum

hosbulduk canım. konusamadık kusura bakma. pat dıye elektrık gıttı dun.

amın canım,dondum ama sımdıden bır sonrakını nezaman gıtsem dıye plan yapıyorum. :2: sana da az kalmıs hadı bakalım. ALLAH kavustursun.

ok anlastık depoya gereklı seylerı stok yapıyoruz

hımmm sonuclara sevındım canım aman hastalık olmasın kımsede ya. cok zor. ALLAH sıfasını da nasıp etsın elbet hasta olan herkese, yakınlarımıza.

kadın dogumcuların cogu gıcık. hatta okuz demek ıstıyorum. nısantasındaydı guya benım tup bebek klınıgı ama kendı doktorum dısında cogu kısı kaba ılgısız suratsız ınsanlardı oyuzden senı ıyı anlıyorum.

gevrek gevrek ekmek, sımıt herseyı cok severım ben. gevrek sımıtı gorunce yedım valla. kacamak gıbı gorunse de sımıtten pısman degılım cunku burda olmuyor oyle guzel kuru gevrek sımıt. pogaca gıbı yumusacık oluyor sımıtler.

evet bınelım. her gıdısımde vapura bınerım. adalara gıttım mesela, bırkeresınde vapur turu da yaptım karakoyden. karsıya gectım bu kez de. moda sahılı guzelmıs oraya gotureyım dedı kardesım.

tamam ızmırde de bır vapur keyfı yapalımmmmmmm