- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.121
Pomocum ne güzel seni görmek, iyi yolculuklar canım, sağ salim dön evineB12 et ve süt ürünleri, yumurtada falan var. Duyguya da yazdım canım, ben 6-7 sene et yemediğim için zaten eksiklik vardı ve sürekli iğne oluyordum, benim yediğim et çok değil aslında günlük ihtyacı karşılıyor ancak, depoda da olmayınca birkaç gün bile yemesem daha da düşüyor, yüklendim bakalım ete, süte, yumurtaya, sonra da 3 ay sonra düşünüyorum dediğin gibi bir test daha. Yükselteceğim iğnesiz azimliyim:))
Oyyy canim ayrilik zamani hep karnim agrir benim(( gule gule gel arkadasim yollar su gibi aksin insallah tum yolculara ve sana hayirli yolculuklar diliyorum. Yarin gorusmek uzere allaha emanet ol
tultsncıgım kızın da sen de ıyılesıyormussun canım cok sevındım. ben ıstanbuldan bomba gıbı donecegım ınsaallah sen de ıyıles de hadı spor yarısalım senınle.[/QUOTE
Canim tatil yaramis yazdiklarindan cok enerjik oldugun anlasiliyor. Yarisalim pomom sen sag salim gel insallah. Ben basladim biraz sonra bisikletle 45 dk yapicam.
yaaaaaaa oyle mı gorunuyor bak sevındım buna.
evet yarısalım yaaa. ohhhh masaallah sen baslamıssın ben bugun bırsey yapamam ıs canımı cıkardı yolculuk canımı cıkardı
anacummmm kim varmış burdaaaa amanda aman napıyon hatunnn nerelerdesinn kaçdabincen kaçda incen anlat bakemmmm
merak etmezmiyim güzel türkiyemin bir yerindesin evine dönmeden merakım geçmezz böylede bi huyum vardırr
güzel kelimelerin için çok tşk lerr valla komşunolsam komşuluğumu severmiydinsevmezmiydin bilemicemmm paso spor yaptırırdım sana ama diğer konulardamemnun olurdunn bundan eminimmm
canımmmm nasılsın senı gormek ne guzel.
nasılsın canım, canım tsk ederm kendımce guzel olmaya calısıyorum ıste
canım cok ozledım sızlerı. herkes umarım guzel bır haftasonu gecırmıstır.
hımmm senın olayı sımdı anladım senın depoda yok canım:26: benım d vıtamını gıbı:26: sen ıhmal etme ye canımmmmm
canım esının sonucları nasıl ?
ıstanbulda ben de yedım sımıt. gevrek gevrek. burda olmuyor gercekten. ve afıyetlen yedım ohhh. bırını ana evınde bırını vapurda ohhhh
MERHABALARRRRRRRRR :) ayyyy yazamadim sinavdaydm tammmmm 65.5 olmusum nasil mutluyummmmm 1.7 gittiiiii ay hahahaah bagrmamak icin zor duruyorum
yeme faslım bittiğine göre günümü toparlaya bilirim bugün oruçluolduğum için sadece akşam yemeği var menümdee
akşam: fırında bütün tavuk sebzeli(kereviz,havuç,patates,soğan,sarımsak,kırmızı biber,kabak,patlıcan) tavukdan iki ortaboy parça yedim genelde sebzelerden yedim özellikle kerevizz çok güzeldiio o keskin tadından eser yoktu tavsiye ederim, patates mümkün olduğunca yemedim,2 yemek kaşığı pilav,2 kaşık yoğurt,2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,ve ortaboy acılı salata 1 şişe meyvalı soda(canım çekti)
sıvı tüketimi;oruçlu olduğum için yeni başlıyor
aktivite; temizlik
şu saat'den sonra su,kahve,sade soda bitkiçayından başka birşey almam.
Pomo k.bakma msj yeni okudum malum orucdan sonra bi sersemleme usume oldu bende. gerci girmissin ama ben Yinede yazayim kg bildirmeyen kalmasin kizlar
Tebrikler canim agzina yastigi kapat ve bagir :))))) sevinmek senin hakkin
Pomo k.bakma msj yeni okudum malum orucdan sonra bi sersemleme usume oldu bende. gerci girmissin ama ben Yinede yazayim kg bildirmeyen kalmasin kizlar
iyi akşamlar tatlışlar nasılsınızz :)) ben tartıda yine başladığım kilodaym 114 olmuştum hastalık haftasonu derken 116 oldum yine. ama garip bi şişlik hissediorum kendimde heralde ilaçların etkisi bilemiorum. tabii yeme düzenim de cozuttu o ayrı. ama bugün akşam üstü adımsayarım geldi ve hemen sitenin etrafında azcık yürüdüm temz hava alayım die. 5000 adım attm.
moralimi bozmuyorum yarından itibaren yine vermeye başlarım inş.
bu arada kipaya iş başvurusu yapmıştım mülakata çağırdılar çarşamba 15:45 de gideceğim. bana şans dileyin lütfen.
hepinizi öpüyorum hayırlı akşamlar
Pomocum, hoşgeldin canım, Allah kavuştursun diyeyim ailene, benim de gözümde tütüyorlar valla.
Biz de özledik seni canımAynen Pomocum, depoyu fullemem lazım Sen de ihmal etme süt ve yoğurt tüketmeyi.
Teşekkürler canım, eşimin sonuçları da iyi çıkıyor çok şükür. Ben de yarın Simir sonucunu alacağım ve kadın doğumcuya gideceğim sonucu yorumlamak için, kendisini pek sevmesem de yapacak birşey yok
Gevreeekkk, ben zaten çok seviyorum, fazla yemiyoruz zaten Pomocum, arada sırada da olur tabiBak benim de canım vapura binmek istedi, neyse, bahar geliyor, daha da güzel olur vapur:) Sen gelince beraber bineriz belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?