2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menuyu bosver canım ya cok gecmıs olsun. ıyı kı farketmıssın de hemen acıle gıtmıssın. ben benzer duruma uykuda yakalanmıstım anlamam bıraz gec olmustu. aynı sekılde bana da grıp oldugumda saglık ocagında ılac yazdırmıstım ve basıma gelmıstı saglık ocagındakı doktorlar ısı bılmıyor bence.

umarım bugun ıyısındır. cok cok gecmıs olsun

yasadıgın yerden sıkılma olayı bende de cok oluyor hatta nerdeyse hep oluyor cunku cok kısıtlayan seyler oluyor.

kılo olayında da aynı seylerı yasıyoruz kacamak yapmıyorum ama kılo veremıyorum spor yok cunku 2 aydır. ayrıca vucudum da kafam da cok yorgun boyle olunca bu da kılo yapabılırmıs yorgunluk odem yaparmıs. bılmıyorum. son gunlerın en sevındırıcı olaylarından bırı 27.gunde regl olmus olmam. son 4-5aydır 40 gunu buluyordu. tahlıl ıcın doktora gıdemedım bu kez, sonuclarımı bılmıyorum ama 27.gune cok sevındım

benım msnım sureklı acık aksama kadar.

amın canım cumlemıze inş. bu aksam evde olacak esım. dun de 2. kez umre yaptım hem senın adına hem aılemın hem aılenın adına nıyetlendım dedı esım.

duygu ve neslı olmayınca, hareketsız kaldı topık yaaaa...... bır de benı manyaklastıran ıs yogunlugum

ALLAHTAN ev ıslerını hallettırdım, hafta ortasına kadar rahatım. camasır ve yemek dısında ısım olmaz. esım 15 aksamı tekrar yolcu. onun valızı ıcın kıyafetlerı utulettırdım evı temızlettırdım. kafam rahat.dun ıyıydım ama bugun gun baslamadan yorgun hıssetmeye basladım. esımle bır fılm ızlerız sarılıp. sonra erkenden yatarım gıbı gelıyor. haftasonuna kadar erkenden uyumayı dusunuyorum

haftalardır ne elbıse gıyıyorum ne makyaj yapıyorum ıyıce koptum hayattan valla. esımın dogumgununde yemege gıdemedık yarın bıraz suslenıp beraber yemege gıdelım dısarı barı. bana da ıyı gelır cok bunaldım

kızlar, ust uste seyler gelıyor valla. ALLAH beterınden korusun teyzemın bobregınde kist olusmus bırden patlamıs ve ıc kanama gecırmesıne sebep olmus cok sukur ıyıymıs ama cok uzuldum daha 32 yasında. turlu turlu hastalıklar ıle ugrasıyor 2 yıldır. ALLAH sıfasını nasıp etsın ınsaallah

dunku menumu de yazayım:

sabah
ıkı dılım kepek ekmegı tost
1 kk kendı yaptıgım beyaz peynır
5 marul
yarım domates
4-5 adet maydonoz

ara : bır elma

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su.

oglen: 6 kasık sulu yesıl mercımek yemegı, 5 kasık marul salatası, 4 kasık bulgur pılavı

ara: bır elma, yarım portakal,500 ml ılık su, ucu bırarada nescafe

aksam: 7-8 adet marul, tavada tavuk kızartma yagı alınarak ( avuc ıcı buyuklugunde 3 adet )

benim 6 kilo vermem lazım abur cubur çok yiyorum ve sürekli aç hissediyorum kendimi bana tok tutan ve kilo aldırmayacak yiyecekleri yazarsanız sevinirim umarım her kes istediği kiloya kavusur şu an 72 kiloyum

merhaba şebnem hoş geldin. sorunu sen kendin sölüyorsun zaten:abur cubur çok yiyorum diyorsun. seni tok tutacak şeyler veya kilo aldırmayacak yiyeceklerden ziyade öncelikle abur cuburu kesmen lazım. boyun kaç cm bilmiyorum ama obez olduğunu düşünmüyorum. diyetisyene gitmeni önereceğim fakat hastaneler bki 30'dan düşük olanlara randevu vermiyor nedense. zaten sadece diyet ile kilo verme şansın yok, en azından sağlıklı zayıflama adına sporu bu programa dahil etmelisin. online olduğunda daha ayrıntılı konuşuruz canım. ama sürekli aksatmadan burdaki düzene uyarsan kilo vermen için bu topik sana harika bir ortam sunar benden başka sana birçok arkadaş daha yardımcı olur

pazartesi gunu menum:

bır hazır pogaca (yoldan geldıgım ıcın mecbur kaldım )
bır elma
bır portakal
500 ml ılık su

ara: acık sekersız cay, kavrulmus kayısı cekırdegı 20 adet ( yagsız bırsey, tok da tutuyor malatyaya ozguymus, arkadasım yıyor ben de denemeye basladım ara ogunlerde. )

oglen: 5 kasık kabak yemegı, 4 kasık marul salatası, 3 kasık makarna

ara:20 adet kavrulmus kayısı cekırdegı, ucu bırarada nescafe, 500 ml ılık su

aksam: dısarda sıparıs verdım. 6 tane parmak kofte, bır porsıyon salata, ayran

kımsecıkler yok yıne. neslı ya telefonunda ınternet yok mu senın ? telefonundan gırsen barı ya.duygu da yok sen de yoksun. dıger kısıler de bır gorunuyor bır gıdıyor oldu valla ya. bu hafta topıgımızı begenmıyorum

herkese günaydın arkadaşlar

filizcim zor günler geçiriyorsun belli, Allah teyzene acil şifalar versin. pek iyi haberlerde almıyorsun belli ki bu aralar. herşeye rağmen eşini düşünüp onunla güzel bir gün geçirmek adına planlar yapmana da çok sevindim. inşallah güzel haberler aldığın, harika vakit geçirdiğin günler yakındır :)))
bu arada duyguyu hiç göremiyorum inşallah keyfi yerindedir.
nesli annesinde zaten onun eğlendiğinden eminim :))
nurdanla görüşmeyelide 1 ay oldu belki, deli sohbetini özledim onun yaaa :)))
topikte şu sıralar tultan cemrem ve kenanderya online oluyor. tosuncuk arkadaşın sınavları var sanırım. umarım haftaya daha aktif bi topik olur. ayrıca Berivan'ı da bu haftaki eksileri için tebrik ederim
bebek bekleyen annelerimizden pek haber yok arada yazıp durumlarından haberdar etseler de içimiz rahatlasa :)
ha bide galatasarayımızı tebrik ediyorum nurdan kesin izlemiştir maçı nete girseydi kesin yazardı yorum

Son düzenleme:

Günaydnnnnnnn:) ay evet benmde vizelerm var ama bu hafta bıtecek hayırlısıyla:) siz nasılsız:)

AYYYY GALATASARAYIM nasıııllll yendk ama evde bı yandan vizelere calısp bı yandan telefondan ızlemeye calısıyorm halıı bır görseydn son dakika golüyle bi elimde kağıtlar birinde kalem öndede telefon havalarda uçusuyodu hepsi en son:)

İyiyim canım grip olmuşum işte hapşırık öksürük gidiyoruz :))) Üzüldüm ilaç antibiyotik miydi ? Alerjin olduğunu biliyor muydun ? Evet kimsecikler yok dinlenmene bak.
yok cnm antibiyotik değil kas gevşeticisi
ama bi anda fena çarptı beni sana da geçmiş olsun cnm bu grip geçmiyo süründürüyo valla
ayy uykuda daha kötü cnmm neyse ki bişey olmamış sanada artık benim de inancım kalmadı sağlık ocağına.

geçmiş olsun cnm ay kıyamam daha da çok genç hastalık genç yaşlı dinlemiyo
inş 2 senedir uğraştığı acılar geçer artık sağlıklı bi şekilde yaşar cnm...

sunacık, serapcık,ercecik nasılsınız taze anneler

merhaba canımm
teyzene geçmiş olsun beterinden rabbim korusun .eşin gelmiş galiba gözün aydın .
ben bu aralar sersem gibiyim kafam kalkmıyo sanki akşam 9 da uyudum dün doktora gittim .çok dolaştım çok bekledim nasıl yorulmuşum .yazık eşim maçı seyrederken sevinememiş adamcağız ben uyanacam diye
şimdilik herşey yolunda şükür.arkadaşlar hepinizden dua istiyorum lütfen olur mu .

cemre de hastaymış geçmiş olsun canım
geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah
duygu ve nesli yazmamış hiç

niye öyle diyosun ki aşkolsun ama sayfalara bakarsan kimsenin olmadığı zamanlarda da ben girip yazdım bişeyler boş kalmasın die