- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.521
ben de zayıflamak ıstıyorum da bogazımı hıc tutamıyorum:) cok degıl 5 kılo versem yeter ama yemekten vazgecemıyorum
slm kızlar herkese ii akşamlar
gündüz yazdığım gibi sağlık ocağına gidip muayne oldum ilaçlarımı alıp öğle yemeğinden sonra birini içtim
içmez olaydım ilaçtan yarım saat sonra kalp çarpıntısı baş dönmesi
tansiyonu ölçtüm 13 ler çıkıyo 8 lere düşüyo kalp çarpıntım 100 ü gösterince acil dr. gittim
ekg falan filan yapıldı ilaç alerji yapmış iğne vuruldum yatyorum şuan kalp atışım düzene girmeye başladı şükür
bu arada menüm çok ii değil ama yazıcam
sabah: 1 dl den az ekmek, kk peynir,az maydanoz, çay
ara: bi çay bar. sütlü kahve, 1 kepekli galeta
öğle: 1 yumurta,domates,2 dl ekmek
akşam: bi kase çorba, bi tabak, yoğrtlu karnıbahar
ara: çay, 4 kuru üzüm
activite: tabiiki yapamadım yok, 1 buçuk lt su
bitki çayı da içemedim
hem kilo için sıkıldım hem de yaşadığım yerden arada gelir bana böyle sonra da düzelirim. Kilo veremeyince başka şeylere sarıyorum galiba. konuşalım canım ya msn de denk gelirsek konuşalım.
rabbim birlikte gitmeyi nasip etsin size, bizede tekrarını aminnn.
bizim de 8 ağustos 2004 evlilik tarihimiz.
benim 6 kilo vermem lazım abur cubur çok yiyorum ve sürekli aç hissediyorum kendimi bana tok tutan ve kilo aldırmayacak yiyecekleri yazarsanız sevinirim umarım her kes istediği kiloya kavusur şu an 72 kiloyum
ben de zayıflamak ıstıyorum da bogazımı hıc tutamıyorum:) cok degıl 5 kılo versem yeter ama yemekten vazgecemıyorum
herkese günaydın arkadaşlar
filizcim zor günler geçiriyorsun belli, Allah teyzene acil şifalar versin. pek iyi haberlerde almıyorsun belli ki bu aralar. herşeye rağmen eşini düşünüp onunla güzel bir gün geçirmek adına planlar yapmana da çok sevindim. inşallah güzel haberler aldığın, harika vakit geçirdiğin günler yakındır :)))
bu arada duyguyu hiç göremiyoruminşallah keyfi yerindedir.
nesli annesinde zaten onun eğlendiğinden eminim :))
nurdanla görüşmeyelide 1 ay oldu belki, deli sohbetini özledim onun yaaa :)))
topikte şu sıralar tultan cemrem ve kenanderya online oluyor. tosuncuk arkadaşın sınavları var sanırım. umarım haftaya daha aktif bi topik olur. ayrıca Berivan'ı da bu haftaki eksileri için tebrik ederim
bebek bekleyen annelerimizden pek haber yokarada yazıp durumlarından haberdar etseler de içimiz rahatlasa :)
ha bide galatasarayımızı tebrik ediyorumnurdan kesin izlemiştir maçı nete girseydi kesin yazardı yorum
yok cnm antibiyotik değil kas gevşeticisiİyiyim canım grip olmuşum işte hapşırık öksürük gidiyoruz :))) Üzüldüm ilaç antibiyotik miydi ? Alerjin olduğunu biliyor muydun ? Evet kimsecikler yok dinlenmene bak.
ayy uykuda daha kötü cnmm neyse ki bişey olmamış sanada artık benim de inancım kalmadı sağlık ocağına.menuyu bosver canım ya cok gecmıs olsun. ıyı kı farketmıssın de hemen acıle gıtmıssın. ben benzer duruma uykuda yakalanmıstım anlamam bıraz gec olmustu. aynı sekılde bana da grıp oldugumda saglık ocagında ılac yazdırmıstım ve basıma gelmıstı saglık ocagındakı doktorlar ısı bılmıyor bence.
umarım bugun ıyısındır. cok cok gecmıs olsun
kızlar, ust uste seyler gelıyor valla. ALLAH beterınden korusun teyzemın bobregınde kist olusmus bırden patlamıs ve ıc kanama gecırmesıne sebep olmus cok sukur ıyıymıs ama cok uzuldum daha 32 yasında. turlu turlu hastalıklar ıle ugrasıyor 2 yıldır. ALLAH sıfasını nasıp etsın ınsaallah
sunacık, serapcık,ercecik nasılsınız taze anneler
kımsecıkler yok yıne. neslı ya telefonunda ınternet yok mu senın ? telefonundan gırsen barı ya.duygu da yok sen de yoksun. dıger kısıler de bır gorunuyor bır gıdıyor oldu valla ya. bu hafta topıgımızı begenmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?