- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.541
canımmmm çok teşekkür ederim .cuma akşamı eşim işten gelince hastaneye gittik test yaptırmaya sonucum 450 çıktı şükürler olsun hamileyim .salı gününe ilk doktor randevümü aldım .rabbim sanave isteyen herkese nasip etsin aminn
eşin umreye gitmiş okudum allah kabul etsin çok imrendim ne güzel inşallah bizlerede nasip eder allahım .güle güle gitsin gelsin allah kavuştursun canımm
kızlar, ust uste seyler gelıyor valla. ALLAH beterınden korusun teyzemın bobregınde kist olusmus bırden patlamıs ve ıc kanama gecırmesıne sebep olmus cok sukur ıyıymıs ama cok uzuldum daha 32 yasında. turlu turlu hastalıklar ıle ugrasıyor 2 yıldır. ALLAH sıfasını nasıp etsın ınsaallah
geçmiş olsunn,bu hafta bende çok kötü hasta oldumm daha bugün iyiyimm,cevap yazarken slm vermeyi unuttum
kızlar bende sağlık acağına gitim acayibim ya her yanım döküğlüyo
ilaçlarımı aldım yatıp terleticem kendimi
oldyusa benimde denememm lazım ozamankarabibercim ben faydasını gördüm söyle gördüm afedersin hem büyük abdest için hem küçük çok yarayı oldu
benimde hamileliklerde geldii kilolarımmyok cnm neden yanlış anlayayım takılmam ben böyle şeylere
hep tombul bi çocuktum lise yıllarımda 65 civarlarındaydım en zayıf olarak daha sonra dönem dönem hep alığ verdim çok kolay kilo alabililen bi yapm var.
en son nişanda 83 kg dım temmuz 2011 de düğünümde 85 kg oldm balayı vs 93 e çıktım hiç dikkat etmedm.
9 ay önce de aman sigarayı bırakayım da öyle gebe kalayım derken hoop bi baktm 118 kg çıktm.. evet çok şükür bıraktım sigara illetini günde 1 bçk paket içerdim. ama malesef bu mücadelem bırakmakla beraber kilo olarak geri döndü banaaraştırdım vücut nikotini attıkça hücreler yağları tutup savunma mekanizması geliştiriyormuş ama sigarayı bırakan biri olarak kg da verebilirim dedim ve başladım serüvenime :))
bu arada kilomu göstermiyorum herkes öyle söylüyor profilime gir orda boydan var fotom.. direk yüzümden daha zayf görünürüm hep.. çocuğum yok ama sağlıklı bi kg düşünce istiyorm Rabbim hayırlısı nezamansa ozaman nasip etsn inş.
Merhaba kizlar, nasilsiniz gorusmeyeli? Pomocum, gecmis olsun canim, bu ara kara bulutlar dolasiyor sanirim. Allah daha buyuk dert vermesin. Sanirim Duygu da yok bu aralar, iyidir insallah. Arada soranlar olmus, tesekkur ederim:) Benim yogun geciyor gunlerim, dun isle ilgili bir gorusmem vardi, butun gun onunla gecti, sonucta iyi gecti cok sukur. Yediklerime hic dikkat edemiyorum, elimden geldigince hareket etmeye calisiyorum. Bu hafta epey ++'lar olmus, benim de pzt muhtemelen fena + olacak ama saglik olsun, her zaman olmuyor aile ziyaretleri. Bu arada herkes "cok zayiflamissin" diyor, cok hosuma gidiyor:) Cepten girmek zor oluyor, ben yine firsat bulunca girerim, hepimize bol kilo vermeli ve en onemlisi saglikli gunler diliyorum.
tünaydınnnnnnnnnn
pomocum haklısın canım kuruntu yaptım canımsen affet kolay gelsin işin tatlım
çok yogun bir günherkese kolay gelsinnn
çok geçmiş olsun pomo.
ya ben 3 gündür sabah kahvaltısını diyete uygun yapıyorum ama sonrasında bırakıyorum. çok kötüyüm ne olacak benim sonum bilmiyorum yani.yazmak da istemiyorum onun için. hatalrımı biliyorum çünkü
mrb kızlar ben geçen ayın 14 ünde regl olmuştum ve şuan hala belirti yok normalde 28 günde bir olurdum hep...
sabah test yaptım negatif acaba bikaçgün sonra tekrar mı yapsam? ne göğüs ne kasık ne bel ağrısı hiçbişey yok noormalde her ay ağrılar ile uyanırdım regl olmadan önce ve devamında..
yaaa ben bu son dönem işini hiç sevmedimmmdersler çok fenaa arkadaşlarmla son günler derken nete bile giremiyorum doğru düzgünn
sabah 8.30 da dersm vardı gittim geldm acayip uykusuzum ama bi gireym yazaym dedm sizlere. yarın sabah havuza başlayacagm inşalah, öğleden sonra da liseden bi arkadaşm var evlendi ona gidecem kahve içmeye.
yurda bile ancak 11 de giriyorum ya bu son sınıf duygusallıgı yedi bitirdi beni. yeme konusunda da kaçamaklarm yok ama merak etmeyin. sadece öğle yemegi hiç yiyemedim son günlerde. yurtta çıkmayınca bende dışarda oluyorum zaten yemek istemiyorm pek, akşam yemeklerinden sonra da dikat ediyorum bişey yememeye ama dışardao lunca illa ki bişeyler içiliyor. bakalım juriler ödevler başlasın yine o zman bu kadar gezemme zaten, daha düzenli olurum sanırım.
neyse kızlar ben biraz nette takılıp sonra da uyuyayım, dün gece manyak gibi 3 e kadar oturdum, sabah da ders erken olup kalkınca düzenm şaştı şuan gözlerm yanıyor..
herkesleri öperim, şimdilik akşama yurtta gibiyim bakayım, eğer öyle olursa tekrardan uğrarım buralara.. öptüümmm
Merhaba kizlar, nasilsiniz gorusmeyeli? Pomocum, gecmis olsun canim, bu ara kara bulutlar dolasiyor sanirim. Allah daha buyuk dert vermesin. Sanirim Duygu da yok bu aralar, iyidir insallah. Arada soranlar olmus, tesekkur ederim:) Benim yogun geciyor gunlerim, dun isle ilgili bir gorusmem vardi, butun gun onunla gecti, sonucta iyi gecti cok sukur. Yediklerime hic dikkat edemiyorum, elimden geldigince hareket etmeye calisiyorum. Bu hafta epey ++'lar olmus, benim de pzt muhtemelen fena + olacak ama saglik olsun, her zaman olmuyor aile ziyaretleri. Bu arada herkes "cok zayiflamissin" diyor, cok hosuma gidiyor:) Cepten girmek zor oluyor, ben yine firsat bulunca girerim, hepimize bol kilo vermeli ve en onemlisi saglikli gunler diliyorum.
niye öyle diyosun ki aşkolsun amasayfalara bakarsan kimsenin olmadığı zamanlarda da ben girip yazdım bişeyler boş kalmasın die
merhaba canımm
teyzene geçmiş olsun beterinden rabbim korusun .eşin gelmiş galiba gözün aydın .
ben bu aralar sersem gibiyim kafam kalkmıyo sanki akşam 9 da uyudum dün doktora gittim .çok dolaştım çok bekledim nasıl yorulmuşum .yazık eşim maçı seyrederken sevinememiş adamcağız ben uyanacam diye
şimdilik herşey yolunda şükür.arkadaşlar hepinizden dua istiyorum lütfen olur mu .
cemre de hastaymış geçmiş olsun canım
geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah
duygu ve nesli yazmamış hiç
herkese günaydın arkadaşlar
filizcim zor günler geçiriyorsun belli, Allah teyzene acil şifalar versin. pek iyi haberlerde almıyorsun belli ki bu aralar. herşeye rağmen eşini düşünüp onunla güzel bir gün geçirmek adına planlar yapmana da çok sevindim. inşallah güzel haberler aldığın, harika vakit geçirdiğin günler yakındır :)))
bu arada duyguyu hiç göremiyoruminşallah keyfi yerindedir.
nesli annesinde zaten onun eğlendiğinden eminim :))
nurdanla görüşmeyelide 1 ay oldu belki, deli sohbetini özledim onun yaaa :)))
topikte şu sıralar tultan cemrem ve kenanderya online oluyor. tosuncuk arkadaşın sınavları var sanırım. umarım haftaya daha aktif bi topik olur. ayrıca Berivan'ı da bu haftaki eksileri için tebrik ederim
bebek bekleyen annelerimizden pek haber yokarada yazıp durumlarından haberdar etseler de içimiz rahatlasa :)
ha bide galatasarayımızı tebrik ediyorumnurdan kesin izlemiştir maçı nete girseydi kesin yazardı yorum
yok cnm antibiyotik değil kas gevşeticisi
ama bi anda fena çarptı beni sana da geçmiş olsun cnm bu grip geçmiyo süründürüyo valla
ayy uykuda daha kötü cnmm neyse ki bişey olmamış sanada artık benim de inancım kalmadı sağlık ocağına.
geçmiş olsun cnm ay kıyamam daha da çok genç hastalık genç yaşlı dinlemiyo
inş 2 senedir uğraştığı acılar geçer artık sağlıklı bi şekilde yaşar cnm...
ben kacar, yarın sabah gorusuruz. menumu de yarın yazarım opuyorum herkesı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?