- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #9.561
İyi geceler hanimlarr bugune burada bir yakinimizin annesinin vefat haberiyle basladim cok uzuldum. Tum gun aklimdan cikmadi. Bir gun bizim basimiza da gelecek diye aksama kadar dusundum durdum rabbim sabir versin. Bugun menum
Sabah: 1 bardak su, yarim saat sonra 1 kk peynir, 3-4 catal patates, sekersiz cay, 2 dlm ekmek
Ogle: 4 kasik yogurt, 1 dlm cavdar ekmek
Aksam: 1 kucuk tabak patlican yemegi, 2 dlm cavdar ekmegi, 1 kucuk kase yogurt
1,5 lt su ictim, 30 dk bisiklet grip oldugum icin terlemek iyi gelmedi.
İyi geceler yarin guzellikler karsilasin sizi insallahhh
allah rahmet eylesin cnm ben bilirim çok zordur anayı kaybetmek
benim annem öleli 5 sene olacak ama sanki dün toprağa koymuş gibi acısı taptaze
onsuz hayat zor ama dayanmaya çalışıyorum rabbim kimseyi anne babsından ayırmasın
sagol canım.
kacamaklar konusunda ıse bahar tetıklıyor olabılır bence. hem yorgunluk verıyor hem ıstah actırıyor bahar.
allah rahmet eylesin cnm ben bilirim çok zordur anayı kaybetmek
benim annem öleli 5 sene olacak ama sanki dün toprağa koymuş gibi acısı taptaze
onsuz hayat zor ama dayanmaya çalışıyorum rabbim kimseyi anne babsından ayırmasın
Bendee yıllardırr kilozedeyim bu site bana ışık oldu üye olmadan önce günlerce
gözlerim kızarana dek her satırı okudumm. çünkü bende zayıflama yoluna baş koymuş bir insanım artık
4 mart ta başladım beş günde 1 kilo 900 gr verdim14 mart c.tesi kontrolüm var bu hafta 2 kilo vermem gerekmiş öle dedi diyetisyenim
ama korkuyorumsanki ilk hafta kadar hevesim kalmadı dikkat ediyorum ama yinede gitmiycek bu kilolar sankii
bu arada 103 kilo ile başladım şuan 101 kiloyum boyumda 1.65 en az 35 kilo fazlam varr.. Nolurr yardım edin desteğinizee çokkkk ihtiyacım var
hepinizi şimdiden çok sevdim canlarımmm...
bilmiyorum pomo ya, kaçamak değil ki, ben daha diyete bile başlayamadım çünkü. ha bire yiyorum
benim de 3 ay bitti, çok zor....
sakın veremeyeceğim hissine kapılma, çok zor olur sonra.
merhaba şebnem hoş geldin. sorunu sen kendin sölüyorsun zaten:abur cubur çok yiyorum diyorsun. seni tok tutacak şeyler veya kilo aldırmayacak yiyeceklerden ziyade öncelikle abur cuburu kesmen lazım. boyun kaç cm bilmiyorum ama obez olduğunu düşünmüyorum. diyetisyene gitmeni önereceğim fakat hastaneler bki 30'dan düşük olanlara randevu vermiyor nedense. zaten sadece diyet ile kilo verme şansın yok, en azından sağlıklı zayıflama adına sporu bu programa dahil etmelisin. online olduğunda daha ayrıntılı konuşuruz canım. ama sürekli aksatmadan burdaki düzene uyarsan kilo vermen için bu topik sana harika bir ortam sunarbenden başka sana birçok arkadaş daha yardımcı olur
Bendee yıllardırr kilozedeyim bu site bana ışık oldu üye olmadan önce günlerce
gözlerim kızarana dek her satırı okudumm. çünkü bende zayıflama yoluna baş koymuş bir insanım artık
4 mart ta başladım beş günde 1 kilo 900 gr verdim14 mart c.tesi kontrolüm var bu hafta 2 kilo vermem gerekmiş öle dedi diyetisyenim
ama korkuyorumsanki ilk hafta kadar hevesim kalmadı dikkat ediyorum ama yinede gitmiycek bu kilolar sankii
bu arada 103 kilo ile başladım şuan 101 kiloyum boyumda 1.65 en az 35 kilo fazlam varr.. Nolurr yardım edin desteğinizee çokkkk ihtiyacım var
hepinizi şimdiden çok sevdim canlarımmm...
İyi geceler hanimlarr bugune burada bir yakinimizin annesinin vefat haberiyle basladim cok uzuldum. Tum gun aklimdan cikmadi. Bir gun bizim basimiza da gelecek diye aksama kadar dusundum durdum rabbim sabir versin. Bugun menum
Sabah: 1 bardak su, yarim saat sonra 1 kk peynir, 3-4 catal patates, sekersiz cay, 2 dlm ekmek
Ogle: 4 kasik yogurt, 1 dlm cavdar ekmek
Aksam: 1 kucuk tabak patlican yemegi, 2 dlm cavdar ekmegi, 1 kucuk kase yogurt
1,5 lt su ictim, 30 dk bisiklet grip oldugum icin terlemek iyi gelmedi.
İyi geceler yarin guzellikler karsilasin sizi insallahhh
Merhabalarrrrrr:) Sonunda vizelrm bittiiiiiiiiiiiiii:)
Sizde pek etkn olamamıssınz eskileride okuyamadm iyisinzdr inşallah..
Bugun birazcık fazla kaçrdm birde hasta olucam dedm ama hala olamadm süründürüyo yani resmn göbüüş şişin şişi.
canımmm çok teşekkür ederim .şükürler olsun rabbime .ne güzel dualar bunlar sende benim içimi aydınlattın .özlemişim seni .sen napıyosun nasılsın ,prensesi öperim kokulu kokuluERCEM canım benim çok sevindim.Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah.Rabbim sağlıcakla kucağınız alabilmeyi nasip etsin.Bu güzel haberinle içimi aydınlattım canım benim eee sabrın sonu selametmiş...Azmettin başardım tebrikler..Senin elinden ne kurtulurki..seni bebişini ve evdeki ablayı öpüyorum.kendine iyi bak.
sagol canım.
esım su an geldı ama ben gormedım cunku eve gecmıs ben malum halen ısteyım. aksam 7de gorurum ancak. ayın 15ınde sabah tekrar yolcu olacak farklı bır ulkeye.
canım hamılelıgın etkısıdır elbettekı o halsızlık. bır de tam bahar donemıne gecıs olunca ıyıce etkılemıstır.
doktor ne dedı ? hersey yolunda mı ?
dua etmezmıyız canım. dularımız sneınle. ALLAH sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah bebısını.
neslı, annesının yanında. duygu da tembellık yapıyormus oyle dıyor
bilmiyorum pomo ya, kaçamak değil ki, ben daha diyete bile başlayamadım çünkü. ha bire yiyorum
benim de 3 ay bitti, çok zor....
sakın veremeyeceğim hissine kapılma, çok zor olur sonra.
ben de yeniyim hoş geldin
canımmm çok teşekkür ederim .şükürler olsun rabbime .ne güzel dualar bunlar sende benim içimi aydınlattın .özlemişim seni .sen napıyosun nasılsın ,prensesi öperim kokulu kokulu
bu sıralar epey ayrılık oluyo sizde ama iyi gelir arada böle özlemek .canım doktor şimdilik herşey yolunda dedi kan değerlerim güzel artış göstermiş ama keseyi tam göremedi .vajnal bakmadı zaten ayın 25 ne tekrar randevu verdi bakalım işte bekliyorum dua ediyorum .folik asit verdi .bende yediklerime dikkat ediyorum .yine her sabah tartılıyorum .bir gün fazla yersem ertesi gün az yiyorum .bol bol protein yiyorum süt içiyorum .sizlerden gelecek önerilere açığım tavsiyeleriniz olursa yazın bana canım .
duaların için çook teşekkür ederim .sizlerin herkesin duası o kadar iyi geliyo ki allah razı olsun herkesten hepinizdeen .
nesli annesini çok özlemişti kıyamam hasret gideriyo ne güzel
duyguşşşş hu hu niye tembellik yapıyon arkadaşım bahar mı çarptı
yenı gelen kısılerın, kırk yıldır burdaymıs gıbı yazmaları, canlarım cıcılerım demelerı, bırbırıne hosgeldın demelerıne sınır oluyorum bu topıgın bır gecmısı, ve tabırı caızse kurucuları var. son donemde aramıza yenı arkadaslar gırdı o da kendı istegımızle oldu. kendılerının aramızda olmalarını ıstedık, memmnunuz da. ama tanısılmadan, karar verılmeden, aramıza alınmadan tabırı caıze gelın guvey olmasın kımse. ne bu yapmacık samımıyette cumleler var. ıkı kelıme yazıp ıkı gun sonra ortada olmayacak cogu kısı zaten bu yazanlar. bu yuzden gereksız kalabalıga sebep olmus oluyorsunuz. canlarım cıgerlerım sızı cok sevdım falan yazmasın kımse bır ıkı msjla. ıstemıyorum boyle kısılerı kesınlıkle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?