2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İyi geceler hanimlarr bugune burada bir yakinimizin annesinin vefat haberiyle basladim cok uzuldum. Tum gun aklimdan cikmadi. Bir gun bizim basimiza da gelecek diye aksama kadar dusundum durdum rabbim sabir versin. Bugun menum

Sabah: 1 bardak su, yarim saat sonra 1 kk peynir, 3-4 catal patates, sekersiz cay, 2 dlm ekmek

Ogle: 4 kasik yogurt, 1 dlm cavdar ekmek

Aksam: 1 kucuk tabak patlican yemegi, 2 dlm cavdar ekmegi, 1 kucuk kase yogurt
1,5 lt su ictim, 30 dk bisiklet grip oldugum icin terlemek iyi gelmedi.
İyi geceler yarin guzellikler karsilasin sizi insallahhh

allah rahmet eylesin cnm ben bilirim çok zordur anayı kaybetmek
benim annem öleli 5 sene olacak ama sanki dün toprağa koymuş gibi acısı taptaze
onsuz hayat zor ama dayanmaya çalışıyorum rabbim kimseyi anne babsından ayırmasın

Amin canim Rabbim sana da sabir ve dayanma gucu versin cemrecim

Bendee yıllardırr kilozedeyim bu site bana ışık oldu üye olmadan önce günlerce
gözlerim kızarana dek her satırı okudumm. çünkü bende zayıflama yoluna baş koymuş bir insanım artık
4 mart ta başladım beş günde 1 kilo 900 gr verdim 14 mart c.tesi kontrolüm var bu hafta 2 kilo vermem gerekmiş öle dedi diyetisyenim
ama korkuyorum sanki ilk hafta kadar hevesim kalmadı dikkat ediyorum ama yinede gitmiycek bu kilolar sankii
bu arada 103 kilo ile başladım şuan 101 kiloyum boyumda 1.65 en az 35 kilo fazlam varr.. Nolurr yardım edin desteğinizee çokkkk ihtiyacım var
hepinizi şimdiden çok sevdim canlarımmm...

sagol canım.

kacamaklar konusunda ıse bahar tetıklıyor olabılır bence. hem yorgunluk verıyor hem ıstah actırıyor bahar.

bilmiyorum pomo ya, kaçamak değil ki, ben daha diyete bile başlayamadım çünkü. ha bire yiyorum

benim de 3 ay bitti, çok zor....

sakın veremeyeceğim hissine kapılma, çok zor olur sonra.

slm kızlar öncelikle bol zayıflamalar inş ben 29 yaşında yım yeni doğum yaptım 20 gün oldu 69.500 kilodayım boyum 155 bneim 2. bebeğim önceki gebeliğimdede 79-80 ile doğuma gitmiştim ve 1 bucuk sene içinde sürekli devam etmesemde 1 buuck senede 17 kilo verip tekrar 2. bebeğe hamile kaldım ve doğum yapar yapmaz ipleri sıkı tutumak istiyorum doğuma giderken 79 kiloile doğuma girdim eve geldiğimde 75 kiloydum bir haftada 70 kiloya indim ve en son geçen hafta 69.500 idim yarın gene tartılacağım 69.00 bile gelirsem çok mutlu olacağım sizlerinde desteklerinizi bekliyorum emzirdiğim için sıkı bir diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ederek yiyorum sporda yapamıyorum daha ama biraz aradan zaman geçsin inş yürümeye başlayacağım çünkü 17 kilo verdiğimde yürüyüşünden çok faydası olmuştu

Merhabalarrrrrr:) Sonunda vizelrm bittiiiiiiiiiiiiii:)
Sizde pek etkn olamamıssınz eskileride okuyamadm iyisinzdr inşallah..
Bugun birazcık fazla kaçrdm birde hasta olucam dedm ama hala olamadm süründürüyo yani resmn göbüüş şişin şişi.

tşk nergis boyum 1.72 bu sıralar aldıkca alıyorum kilo diyetisyeni ben de düşündüm ama diyetten çabuk sıkılıyorum buraya üye oldum sizleri görüp azimle yaparım diye yardımcı olduğun için tşk hepimiz yaza kilo vererek gireriz umarım:)

ben de yeniyim hoş geldin

haklısın bır gun bızım de basımıza gelecek ne dıyım bılmıyorum kı. basın sagolsun buarada canım.

grıp devam edıyor demek ? tartıya cıkıyormusun hıc pazartesıden berı ?

ooooo gozunaydın. hayırlısı bakalım artık fınallere.

benım ısler asırı yogun, eve zor gıdıyorum, tabırı caızse wc gıdecek zaman bulamıyorum dun 9 da eve gıttım esımın valızını hazırladık falan dusun yanı halımı.

sınavların nasıldı ?

canımmm çok teşekkür ederim .şükürler olsun rabbime .ne güzel dualar bunlar sende benim içimi aydınlattın .özlemişim seni .sen napıyosun nasılsın ,prensesi öperim kokulu kokulu

bu sıralar epey ayrılık oluyo sizde ama iyi gelir arada böle özlemek .canım doktor şimdilik herşey yolunda dedi kan değerlerim güzel artış göstermiş ama keseyi tam göremedi .vajnal bakmadı zaten ayın 25 ne tekrar randevu verdi bakalım işte bekliyorum dua ediyorum .folik asit verdi .bende yediklerime dikkat ediyorum .yine her sabah tartılıyorum .bir gün fazla yersem ertesi gün az yiyorum .bol bol protein yiyorum süt içiyorum .sizlerden gelecek önerilere açığım tavsiyeleriniz olursa yazın bana canım .
duaların için çook teşekkür ederim .sizlerin herkesin duası o kadar iyi geliyo ki allah razı olsun herkesten hepinizdeen .
nesli annesini çok özlemişti kıyamam hasret gideriyo ne güzel
duyguşşşş hu hu niye tembellik yapıyon arkadaşım bahar mı çarptı

yenı gelen kısılerın, kırk yıldır burdaymıs gıbı yazmaları, canlarım cıcılerım demelerı, bırbırıne hosgeldın demelerıne sınır oluyorum bu topıgın bır gecmısı, ve tabırı caızse kurucuları var. son donemde aramıza yenı arkadaslar gırdı o da kendı istegımızle oldu. kendılerının aramızda olmalarını ıstedık, memmnunuz da. ama tanısılmadan, karar verılmeden, aramıza alınmadan tabırı caıze gelın guvey olmasın kımse. ne bu yapmacık samımıyette cumleler var. ıkı kelıme yazıp ıkı gun sonra ortada olmayacak cogu kısı zaten bu yazanlar. bu yuzden gereksız kalabalıga sebep olmus oluyorsunuz. canlarım cıgerlerım sızı cok sevdım falan yazmasın kımse bır ıkı msjla. ıstemıyorum boyle kısılerı kesınlıkle.

bilmiyorum pomo ya, kaçamak değil ki, ben daha diyete bile başlayamadım çünkü. ha bire yiyorum

benim de 3 ay bitti, çok zor....

sakın veremeyeceğim hissine kapılma, çok zor olur sonra.

sen dısıpınlı ıradelıydın. bılmıyorum kı valla. gercı cok ıdeal bır kılodasın belkı ondandır. yanı kendını dıyet yapmaya gerek duymuyorsundur haklı olarak.

ercem canım nasılsın bebıs nasıl. senı gormek guzel oldu bu hafta cok kopukluk var topıkte. .

ayrılık, ıyı gelıuyor canım. cunku 24 saat yanyanayız. bu ayrılıklar ıyı gelıyor bıze. bır de ben yokken her ısı super ıdare edıyorsun asırı yoruluyorsun falan dıyor kıymet bılıyor anlayacagın. sadece ben asırı yoruluyorum ıkı kısılık ısım oluyor cunku. dun resmen oyle bır yogunduk kı ıkı kısı yetıstırmek ıcın canımız cıktı. 9 da eve gıttık. bırara yogunluktan okadar bunaldım kı sınırlerım yıpranmıs agladım resmen.

ıstah acılması basladı mı ? yedıklerıme dıkkat edıyorum demıssın.nasıl yapıyporsun ?

canım erık ve cılek cıkınca muhakkak ye. zekı oluyormus cocuk. ozellıkle cevız. ve bulantı olmazsa balık. ayrıca yas ve kuru hurma. bebegın gazı olmuyormus ayrıca cok da rahat uyuyormus. bunları deneyen ve bırebır yasayan cok tanıdıgım var sımdılık bunlar ılk aklıma gelenler.

bu laflar bana ise çok üzüldüm inanın ben aylardır bu siteyi takip ediyordum ama cesaret edemedim yazdıklarınız bana o kadar samimi geldiki ve ilham verdi ki bunu söyledim asla ve asla yapmacık biri olmadım hayatım boyunca burda insanlara bir ışık oluyosunuz ben ki yıllardır kilolu olan bir insanım hep bi destek bekledim ya da zayıflamayı başabilmiş insanlardan ilham.çok üzüldüm oysa ki bende sizinle bir olup bişeyler başarmak çabasındaydım ve başka asla bir amacım olmadı.