2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım ıyılesıyorsun cok sukur. sevındım bu haberıne. ınsaallah bahar da gelıyor haftaya daha ıyı olursun ıkı uc gundur harıka bır bahar havası vardı ama bugun cok ruzgar var. yagmurlar gelecek anlasılan.

demek senın annen de yakın zamanda vefat ettı canım. bılmıyordum ALLAH rahmet eglesın mekanı cennet olsun canım. Allah sana da sabrını versın.

bu sıtede bır suru zayıflama topıgı var. neden bızımkı ozaman ?

buarada benzer kılodaymısız benım rahatsızlarım var zor kılo verıyorum ama pes etmedım yazdan berı. umarım basarılı olursunuz. yasınız kac, dogum yaptınız mı ?

kızlar dun hıc gıremedım. oyuzden ıkı gundur menu yazamadım. ınanın coknet aklımda da degıl sadece kacamak yapmadım onu bılın. ısler azıcık hafıfleyecek gıbı. oyuzden menu paylasırım. carsamba gununu hatırlamıyorum ama persembeyı yazabılırım.

ıkı dılım tam bugday ekmegı
yarım domates yarım salatalık
yarım demet maydonoz
uc zeytın
2 kk lor peynırı

ara: bır elma, acık sekersız cay, 500 ml ılık su

oglen: 3 kasık yogurtlu makarna, 6 kasık yogurtlu ıspanak (oglen bu vardı sadece )

ara: oglen doymadıgım ıcın 5 adet galeta yedım bır cevızın yarısı buyuklugunde bır tanesı. acık sekersız cay. 2 kuru erık.

500 ml ılık su

aksam: tefalda cok az yag ıle yaptıgım yesıl bıber, mantar, kuru domates ıle kavrulmus tavuk sote 7 kasık, 7 adet marul, bır salatalık

ıse dalıyorum su ıcmeyı cok unutuyor buaralar.

diğer topiklere baktım 70 kiloyum 10 kilo vermem gerek vs. yazıyordu ama benim 35 kilo 40 kiloya yakın fazlalığım vardı ve buranın benim için uygun olduğunu düşündüm. evli değilim ama uzun yıllar kortizon tedavisi gördüm vitamin iğneleri yaptırdım iştahımda yerindeydi yani geldim bu kilolara zaten en zayıf halim 72 kiloydu 2003 yıllarda üniversite sınavlar derken bu hale geldim.

amacım kırmak degıl, zaten oyle bır tarzım da yoktur. sıze ozel de soylemedım sızın gıbı yenı gelen, o esnada sohbet eden komple kısıler ıcın soyledım. topıgın eskı kısılerı ıle tanısmadan, 40 yıldır bu topıkteymıssınız kendı aranızda sohbet eder gıbı olaya gırmıssınız bız cok guzel sohbet ederız evet ama bız nerdeyse bır yıldır arkadasız. telefonlarımız bıle var bırbırımızde. sız ıkı selam verıp, bu zayıflama topıgımızı sohbet ortamına cevırıyorsunuz gıbı bır durum olmus ve bundan hoslanmadım. sız derken sız ve o zaman gelen bırkac kısı daha.

ben dahıl burda hepımız bırbırımıze cok buyuk destekler verdık esımızle olan sıkıntımızı bıle burdakı arkadaslarımız bıldı herseyı paylastık oyuzden sıze de yardımcı olmak ısterız ama okadar cok kısı gelıp yazıyor ve sonra gıdıyor kı. kımımızın cocugu kımımızın ısı var. bu zamandan kısıp sızlere ayırıp sonra topıgımızden ayrılan kısıler oluyor oyuızden artık yenı kısıler konusunda cok katıyız.

bızım bu topıgımız kurban bayramından sonra acıldı ama bız yazdan berı bıraradayız uc dort arkadas. ıclerınde en sısman ben oldugum ıcın, ayrıca o donemlerı dusunecek olursak en aktıf pc basında olabılecek kısı oldugum ıcın ısım geregı, benım kaptan olmam ıstendı ve bu topıgı actık. sızın, benım kılomda olan kısı az burda. lısteye baktıysanız, cogu kısı ıdeal kıloda ya da ıdeal kıloya ınmıs kısıler.

yasınız kac ? metobolızmanız acısından sordum

anladım haklısınız ama amacım boş muhabbet değil sizin tecrübelerinizden benim nacizhane fikirlerimi beyan etmek. yinede saolun

sizin açmış olduğunu konuyu okuyarak üye olmak istedim bende. 27 yaşındayım

emel canım nasılsın, epeydır gorusemıyoruz. musaıt olursan msn de goruselım bugun. ben bugun azıcık da normal bır duzeyde calısıyor olurum :) zamanım olur sanırım.

opuyorum senı, gorusuruz sımdı cıkmam laızm. ıslerım bırıktı de.

çok iyiyim caım saolasın .sen yorgunsun demek allah kolaylık versin güç versin .
iştahım adet olacağımı zannettiğim hafta felaketti gece 10 da kalkıp kısır yapıp yedim .patlayana kadar yedim bir hafta boyunca meğer hormonların oyunuymuş .şu aralar iştahım pek yok .çok acıkmıyorum .
çilek haftasonu istanbula gittik teyzeme orada markete gittik ,kızım çilekleri görünce anne sana çilek almak istiyorum dedi ,annemde ananas aldı ki oda bebeğin rahimde tutnmasını sağlarmış yani bilneden iyi şeyler yemişim .hımm erik ve çilek demek zeki olurmuş çıkınca bol bol yiyim o zaman .
mesala kahvaltıda peynir yumurta zeytin ceviz çok açık çay 2 dilim ekmek
aralarda kayısı çekirdekli üzüm yada elma portakal evde ne varsa bide kepekli galate
çok açık neskafe işte en zorlandığım bu kahveyi sert severim ama bebiş için çok az kahveli ve sütlü içiyorum
ton balığı aldım şimdilik hafta bir onu yiyorum ama ne kadar iyi bilmiyorum şu sıralar balık ta yok pek .geceleri süt içiyorum yada yoğurt .yemeklerimi daha az tuzlu yapıyorum ve bol bol su .
katkı maddeli şeyleri yememeye çalışıyorum gofret kek çukulata henüz hiç yemedim canım da istemiyo zaten inşallah böle gider
hurmayı bende duydum canım hatta son zamanlarda yiyince doğumu bile kolaylaştırırmış
bu aralar hamur işi de az yiyorum .en çok yediğim bol bol salata ve çorba

pomo kimseyi kırmak için sölememiştir bu lafları arkadaşım. hoş geldin bu arada.ben emel. umarım kalıcı olursun ve hedefindeki kiloya ve fiziğe ulaşırsın. Pomomun haklı olduğu bir konu varki, buraya son dönemlerde birçok kişi gelip hızlı bir başlangıç yapıp sonra ortadan kayboluveriyorlar. bu da topiğin istikrarını ve birliğini olumsuz etkiliyor. zaten ilk gelenleri hemen listeyede almıyor, bakıyorki hırsını ve online olma durumunda azalma yok o zaman listeye alıyor. burda dediğin gibi çok samimi bir ortam ver ve pomomda bu ortamın bozulmaması için uğraşıyor. Yoksa kimse seni veya bir başkasının katılmamasını istemez. istersen kendini tanıt, sorunlarından ve kilo verme konusunda izlediğin yöntemlerden bahset biraz.bende dahil olmak üzere her zaman yardımcı olurz sana. tekrar hoş geldin :)

iyiyim canım. ailemin yanından geldiğimden beri doru dürüst bende nete giremiyorum. şimdi egzersize gireceğim arka arkaya 2 tane, sonra öğle yemeği sonra akşama kadar müsaitim MSN'de umarım sürpriz bi grup çıkıp gelmez :)
senin hafiflemiş işin bile yoğundur tahmin edebiliyorum şu topiktekileri bi okuyayım bende çıkacam. öptüm canım kolay gelsin

hayırlı olsun bakalım tosuncuk inşallah güzel gelir notlar...
zaten son 1 haftadır pek aktif değil topik, bu haftasonuda geçsin pazartesi ile birlikte tekrar yoğun bi katılımın olacağını düşünüyorum. bu arada sınavlardan sonra regl olman iyi olmuş, yoksa sınavlarda olman çok olumsuz etkilerdi, iyi bilirim
seninle sohbet edemedik bi türlü, bi ara muhabbet edelim tosuncuk nicki çok hoşuma gitti benim

yok kırılmadım haklıda yazdıkları mantıklı. hoş bulduk çok teşekkürederim eme bende mehtap memnun oldum sizi tanıdığıma. kalıcı olmak isterim çünkü hayallerim ve hedeflerim var. inşş hepimiz istediğimiz şeylere ulaşırız. tekrar hoşbuldukk :)

ben 27 yaşındayım ve uzun yıllardır kiloluyum. ama 105 lere kadar geleceğimi asla hayal etmezdim en fazla 90 larda gidip geliyodum.
iş hayatı stres kullandığımız ilaçlar ve yemek yiyerek sorunların üstesinden geleceğimi düşünmem buralara getirdi beni. zayıfla sözlerini duydukça daha çok yiyodum. aşırı halsiz bir insanımdır çocukluğumdan beri vitamin b 12 ve d vitamini eksikliği var bende sanki yemek yeyince düzelicem gibi geliyodu. sık sık miğde problemleri yaşamaya başladım ülser çıktı kiloladan dedi çevrem. karaciğerimde yağlanma var kiloladan dedi doktor yani anlıcan nerem ağrısa hep kilodan laflarını işitmekten yoruldum ve diyetisyene gitmeye karar verdim . 4 martta başladım her c.tesi kontrolüm var ilk hafta 5 günde yaklaşık 1.900 gr gitti. yarında kontrol günü kaç kilo verdiğimi yazarım. doktorum çalıştığım için bana uygun bir diyet verdi. ve yaklaşın 8 ay gibi bir süreye yaydık şuan 101 kiloyum hedefim 65 kilo olmak. listemde şu şekilde ama ben daha sıkı yapıyorum.

kalcınca 3 bardak ılık su
-bitki çayı
-1 yumurt
- 40 GR kaşar
- 3 dilim ekmek tamn tahıllı
-yeşillik dereotu
-4 tane zeytin
ara öğün olarak
yeşilçay
10 adet badem yada 100 gr yoğurt
ÖĞLE YEMEĞİM
3 KAFTA KADAR ET 90 GR YADA TAVUK
2 DİLİM EKMEK YADA 5 Y.KAŞIĞI PİLAV&MAKARNA
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT
ARA ÖĞÜN
1 MEYVE ( MUZ,KİVİ,ELMA)
YADA 100 GRM YOĞURT & 3 ADETT BİSKÜVİ/GRİSİNİ VE YEŞİLÇAY
AKŞAM ÖĞÜNÜM
8 yemek KAŞIĞI SEBZE
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM EKMEK
ARA ÖĞÜNÜM
1 MEYVE
PAPATYA YA DA MELİSA ÇAYI

Sağol ablacım. Allaha şükür çok iyi gçti..Sanada kolaylık versn:)

Günaydınnnnnnnnnn hayırlı cumalar:)

Tam vizeler bitti yürüyüş yapıcam derken şakırşakır yağmur yağıyor yahu..
Kahvaltı içinde karar veremedm yazarım birzdn:)

İnşalllahhhhhhhhhh:)Evet evet bende etkın olucam fakat benm telefonmda sayfa bıanda kapanıyo o yuzden yazamıyorum ordan. ayyy olamadm kiii göbeğim balon balon ip bağla uçur o derece şişim Benm hep 1 ay 1 hafta sonra olur işte 1 hafta kala kötü oluyorm. Ay evet edemedk şu sıralar zamanm var uzun uzun konuşabilirz:) AY bende sevıyrum tosuncuğu sen naslsn

Son düzenleme: