2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

benim adım nergis değil, emel bu arada ama sorun değil olur böle yanlışlıklar
boyun çok iyi aslında. beden kitle endeksinde 24 çıkıyor. kadınlarda ideal endeks 22-23'tür. çok bi fazlalığın olduğunu sanmıyorum, belki bölgesel anlamda birikmeler olmuştur. senin diyetisyenlik bi işin yok, zaten devlet hastanelerinde sana randevu vermezler canım, çünkü en az 30 olması lazım kitle endeksinin. sadece egzersiz ve düzenli beslenme ile halledebilirsin bence sorununu. online olduğunda detaylı bi hesaplama yaparız seninle. çünkü senin fazlalığın 2-3 ayda gidecek türde olduğunu düşünüyorum. bu arada kendinden bahsedip topikte kalıcı olman çok önemli. umarım sana faydası olur buranın

diyetisyen kontrolünde zayıflaman en doğrusu, zaten 36 kilonun sağlıklı bi şekilde verilme zamanı 32-35 hafta arasıdır. doktorun sana en doğru yolu gösterecektir. kilo bir çok hastalığın başlangıcıdır gerçekten ve yaşın çok ilerlemeden çözmen senin için iyi olur. bu arada sadece diyetlede yapamazsın bu işi. doktorunda mutlaka sölemiştir sana uygun egzersizlerinide yapmayı unutma. inşallah kilolarından kurtulduğun gibi diğer rahatsızlıklarından da kurtulacaksın canım

evet regl kimisinde işkence yapar kimisinde ağrısız sancısız 3-4 günde geçer gider. neslide çok sıkıntı yaşıyor bundan. benim çok şükür öle bi derdim yok, geleceğini çikolata istememden anlarım pek ağrım sızım olmadanda bitiriyorum
ben bilgisyardan girip forumu okumakta ve cevaplandırmakta zorlanıyorum, siz telefondan nasıl beceriyorsunuz bu işi bilmiyorum :O
bende kısa bi egzersizim vardı ordan çıktım, şimdi yine gireceğim. bu aralar mevsim değişimindenmidir bilmiyorum bende kendimi halsiz hissediyorum. antrenman sırasında çok aktif görünmüyorm ama yarın ve pazar günü çalışmayacağım onun sevinci var, arkadaşla alışveriş merkeizne gidip kredi kartımı azıcık eskiteceğim

evet canım ya malesef sizlerle çok bir araya gelemiyorum, ama inanın aklımdasınız. çok yoruluyorum sadece, dizilere bile o kadar zamanım kalmıyor. şimdi de çıkacagm ama çıkmadan bir yazayım sizlere dedim.

kaçamak kesinlikle yapmıyorum, hatta söz verdm kendime okul bitene kadar cips yemeyecegm die, öyle öyle destekleyecem kendimi. dün dans gecesine de gittim havuza da gittim, yarın da tekrardan havuza gidecem inşalah. bu ara bide geziler de var, 25 martta istanbula gidecegiz günübirlik falan. bu dönem de böyle geçecek inşalah. geçmişlere de çok bakamıyorum kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir, öpüyorum sizleri, arkadaş bekliyor, nurdan kaçarrr

AY hahahahahha aynen bugunde ben alşverşe çıkacağım avivasanın paraları saç reklamını çekmeyi planlıyorm Ya benmknden kolay giriliyoda telefnm cozuttu bu sıralar o yuzdende etkn olamıyorm aslnda:)

haklısın teşekkürediyorum canım.

mrb kızlar nasılsınız??

pomo ben senin bu tepkini biraz aşırı buldum açıkcası.. madem yeni üyelere bu kadar katısın hergün girip kontrol etmelisin. yada sende tlfn numaraları olan 1 senelik samimi arkadaşların varmış ya, onların birinden rica etmelisin lütfen ben giremiyorum bi girin bakın bakalım ne var ne yok die demelisin..

ayrıca bende onlıne dım yeni üyeler yazıştığında ama eskilere saygımdan sizler ilk iletişimi kurun istedim. bizlerden ses çıkmayınca kızlar kendi aralarında slmlaşmışlar. bence bukadar katılığı haketmediler... Aksine okadar eski üye olmasına rağmen topic acayip durgunlaşmıştı ki hareketlilik getirdiler bence sağolsunlar...

Sende bende en kilolulardanız ve bu nedenle ara ara istemeden bozulan psikolojimizi buraya yazarak düzeltebiliyoruz. belli ki bu arkadaşlar da biraz moral bulmak belki bişeyler öğrenmek için girmişler ve heveslerini bir anda azarlar gibi bi yazı yazarak altüst etmişsin...

bende dün topikle tanışmıştım ki yazılantepkiyi görünce bir irkildim sana ayrca teşekkür ederim ilgin için canım ama tepki gerçekten çok kırıcı ki ben önceki verdiğim 17 kilo esnasında takip ettiğim ve aktif olduğum topiklerin çok faydası olmuştu ve bu yüzden kendime uygun bir topik bulup kilo vermeme destek olacak ve destek olacağım arkadaşalr edinmek istedim ama bunu göremedim sizlere kolay gelsin arkadaşalr

Haklısınız biraz sert bi tepki ama burda taraf tutmaya gerek yok çünkü bende burada 2 haftadr varm ve topiğin ilk başlarını okuduğumda hc tanımadgm kişiler var belliki deneyımle doğru orantılı olarak pomo bu yuzden demstr ki bencede öyle. Ama kırmak için söylememiştr tabıkı. sizde bakarsanz insanlar okadr ilgili gibi gözüküp snradan ortadan kaybolmuşlar. Bende ilk katldığımda hemen alınmadm aktif devam ettm ve sağolsn 2.hafta hemen aldı beni listeye. Bi haftadr herkes çok yoğun normaln altnda bir azalma varki birbirimize destek olmadığımızdan değil ki bu. Yinede sizin kararınzdr ama küsmek yerine biraz anlamayaçalışabilirsiz. Hanii szide anladığımı söylüyorm ama szde pomoyu anlamaya çalışn:)

merhaba kadınlar kulübüne yeni bir üye olarak birkaç gündür sayfada geziniyorum çok güzel paylaşımlar var
bende sizlere katılabilirmiyim ve arkadaşlar gerçektten motive ile kiloları veriyormuyuz :))))))))

haklısın bır gun bızım de basımıza gelecek ne dıyım bılmıyorum kı. basın sagolsun buarada canım.

grıp devam edıyor demek ? tartıya cıkıyormusun hıc pazartesıden berı ?

Sagolasin canim grip yeniden geldi bu sefer ailece esimde dahil oldu. Tartiya cikiyorum gecen haftaya gore eksi var ama spor yapmadigim ve duzenli tuvalete cikmadigim icin cokta fark yok. Bir de digital tarti ile digeri arasinda neden fark oluyor hangisi dogru biliyor musun ??

kusura bakmayın konuşmanıza katıldım izinsiz ama tartı konusunu okuyunca yazmak istedim manuel basküller yeni eski basküller vücud ağırlığı çok olanları en az 3 kilo fazla tartıyor. Ben digitalle 3 kilo eksik çıkıyorum ve doktorumda tartıldığımdada aynı şekilde. Evde 104 normalde 101 çıkıyorum. Bir çok kişide tartıldı fazla tarttığını söylüyorlar.

Ben de tam tersi oluyor digital de 2 kilo fazla cikiyorum. Kuzenim spor salonuna gitti orada klasik eski tarti ile tarttiklarini digitalin hasas oldugu icin fazla tarttigini soylemisler. Biz de denedik digital de 104 ciktim digerinde 102 anlamadim hangisi dogru bilgisi olan arkadaslar yazsin lutfen aslinda emel arkadasim daha iyi bilir. Bu isin icinde biri olarak emelcimmm bizi aydinlatt :))))

sen dısıpınlı ıradelıydın. bılmıyorum kı valla. gercı cok ıdeal bır kılodasın belkı ondandır. yanı kendını dıyet yapmaya gerek duymuyorsundur haklı olarak.

çok şükür halime.... ama ideal kg da değilim pomocum. pazartesi tartıldım 62.6 idim salı regl oldum ve bu sabah 63.6 geldim. spor da olmayınca bol gibi olan pantolonların düğmesi zor kapanır olmuş yine. benim boy kısa onun için de kg fazlalığım var. bmı 24 olsa iyi olucam ama....

bu arada çok şükür bugün diyetime başladım ve allahın izniyle de bozmicaaam

sabah
5 adet yeşil zeytin
kk kadar süzme peynir
1 tabak maydanoz (limonlu)
2 dilim etimek
1 dilim ekmek
yeşil çay

ara
portakal
1 bardak çay

öğlen
1 kepçe kabak yemeği
15 yaprak marul
1 çay bardağı yoğurt
1 kaseden az sebzeli makarna

ara
muz
2 tane çilek

2. ara (acıktığımı hissettim az önce yedim)
bir avuç siyah kuru üzüm (çekirdekli)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar geç oldu ama herkese hayırlı cumalar o kadar yogun ki işler anlatamam mesaideyim dünde kaldım gözlerim agrıyo nasıl yogunluk çok işden ayrılanlar iş ögrenmeye çalışaanlar yanlışlar eksikler derken gün geçi yo bende bittim valla anca fırsat buldum girdim umarım iyisinizdir geçmişe hiç bakamadım inş yarın bakarım

ne yedim ne iştim bilmiyorum valla dünü hiç hatırlamıyoorum üstüne birde reng oldum

ayyy bende olamadım bitürlü nasıl şişliğim var anlatamam dikkat ediyorum ama fenalardayım

tşk olumlu düşünceleriniz ben öğretmenim yoğun iş tempom var yıllardır buradan bilgi ediniyordum çok ta faydasını gördüm en sonunda ben de yaşadıklarımı paylaşmak için üye oldum boyum 1-72 kilom 72 çok fazla olmasada yinede göbek kısmından kilo alıyorum bu da benim için büyük sorun bir anda 10 kilo aldım şimdi abur cuburu bıraktım bakalım umarım veririm